Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 2-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 2-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγώνα
Όπως ανέφραν αρκετοί προλαλήσαντες και έχοντας πρόσφατα τα παιχνίδια του ΤσουΛου, ήταν μαζοχισμός το να κάθεσαι να βλέπεις το παιχνίδι και να εξηγείς στον 4χρονο μπόμπιρα πως όχι, δε σταμάτησε η μετάδοση..
Προχωράμε, τακτικα δεν έχουμε να πούμε πολλά, απορώ πως δεν έσπασε το λαπτοπ στη γκέλα του Παναγιώτη (μια φορά εμείς ρε γαμώτο μου σε παιχνίδι που δεν υπάρχουμε να βάλουμε τέτοιο γκολ), τέλος καλό όλα καλά. Αυτό που μου άρεσε είναι κάποια overlaps που βγήκαν ή πήγαν να βγούνε από αριστερά βασικά λόγω κίνησης Λέοβατς. Ο Γκάρυ μονάχα θα πρέπει να είναι πιο γρήγορος στο να σπάσει γενικά τη μπάλα.
Για την ξαδέρφη τι να πεις, μπράβο της που με αυτά τα ταγάρια κατάφερε όλη την χρονιά να πάρει και να παίρνει ένα 7 στην απόδοσή τους σχετικά με το τι μπορούν να κάνουν.
Πλέον και για εμάς επειδή πιστεύω στο ρόστερ, το ζητούεμνο είναι να πιάσουν τουλάχιστον οι μισοί παίχτες ένα 7 στην απόδοσή τους.
Πάμε τώρα στο γλοιώδη ύπουλο στη Λεωφόρο. Τον παίζεις έξυπνα και χωρίς φόβο και τον πετάς απόξω.
In Vladan I trust
Προχωράμε, τακτικα δεν έχουμε να πούμε πολλά, απορώ πως δεν έσπασε το λαπτοπ στη γκέλα του Παναγιώτη (μια φορά εμείς ρε γαμώτο μου σε παιχνίδι που δεν υπάρχουμε να βάλουμε τέτοιο γκολ), τέλος καλό όλα καλά. Αυτό που μου άρεσε είναι κάποια overlaps που βγήκαν ή πήγαν να βγούνε από αριστερά βασικά λόγω κίνησης Λέοβατς. Ο Γκάρυ μονάχα θα πρέπει να είναι πιο γρήγορος στο να σπάσει γενικά τη μπάλα.
Για την ξαδέρφη τι να πεις, μπράβο της που με αυτά τα ταγάρια κατάφερε όλη την χρονιά να πάρει και να παίρνει ένα 7 στην απόδοσή τους σχετικά με το τι μπορούν να κάνουν.
Πλέον και για εμάς επειδή πιστεύω στο ρόστερ, το ζητούεμνο είναι να πιάσουν τουλάχιστον οι μισοί παίχτες ένα 7 στην απόδοσή τους.
Πάμε τώρα στο γλοιώδη ύπουλο στη Λεωφόρο. Τον παίζεις έξυπνα και χωρίς φόβο και τον πετάς απόξω.
In Vladan I trust
- ΑποστόληςΑ
Στατιστικά στοιχεία:
Τελικές: 11-7
Φάουλ: 21-18
Κόρνερ: 3-9
Λάθη: 60-44
Η κατοχή κάποια στιγμή στο β΄ημίχρονο ήταν 70-30. Αυτό όμως που για μια ακόμη φορά ήταν εις βάρος μας είναι τα πολλά λάθη.
Η μοναδική assist του αγώνα ανήκει στον Τζαβέλλα.
Τελικές: 11-7
Φάουλ: 21-18
Κόρνερ: 3-9
Λάθη: 60-44
Η κατοχή κάποια στιγμή στο β΄ημίχρονο ήταν 70-30. Αυτό όμως που για μια ακόμη φορά ήταν εις βάρος μας είναι τα πολλά λάθη.
Η μοναδική assist του αγώνα ανήκει στον Τζαβέλλα.
Παιδιά δε γίνετε ο ΠΑΟΚ να παίξει κανονική μπάλα. Δε μπορεί μια ομάδα που τεταρτη σερί χρονια άλλαξε προπονητή πριν τα play off ξαφνικά να έχει αυτοματισμούς και να κάνει τριγωνάκια. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να γίνει πιο σφιχτή ομάδα. Να διασφαλίσει το 0 πίσω και να ποντάρει στη ποιότητα τον παιχτών της μπροστά. Και δε χρειάζεται να παίξει μπάλα για να περάσει βάζελο αεκ και πανιώνιο. Αυτό που χρειάζεται είναι να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος. Αν είχαμε χθες έναν σοβαρό τερματοφύλακα δεν υπήρχε περίπτωση η ΑΕΚ να βάλει γκολ μέχρι σήμερα να παίζαμε. Ο ΠΑΟΚ χθες έπαιξε καλύτερα από τους άλλους τρεις κι αυτό έχει σημασία
Η ομάδα για τα σημερινά δεδομένα παίζει καλά. Φαίνεται ότι ο Ίβιτς έχει προετοιμάσει σωστά την ομάδα. Έχει δουλέψει λίγο και τα στημένα που για μένα τα καλά στημένα αυτή τη στιγμή είναι ίσως το κλειδί για τα play off. Δε νομίζω να υπάρχει παοκτσής που στη κεφαλια του Τζαβέλα στο κορνερ να μη του ήρθε ένα flashback από κορνερ επί Santos με Garcia εκτελεστή και Vierinia στο πρώτο δοκάρι.
Την Κυριακή πιστεύω δε χάνουμε. Και αν περιορίσουμε κάτι πεντάλεπτα νεκρά που είχαμε χθες που για κάποιο λόγο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας νομίζω θα κερδίσουμε κι όλας.
Η ομάδα για τα σημερινά δεδομένα παίζει καλά. Φαίνεται ότι ο Ίβιτς έχει προετοιμάσει σωστά την ομάδα. Έχει δουλέψει λίγο και τα στημένα που για μένα τα καλά στημένα αυτή τη στιγμή είναι ίσως το κλειδί για τα play off. Δε νομίζω να υπάρχει παοκτσής που στη κεφαλια του Τζαβέλα στο κορνερ να μη του ήρθε ένα flashback από κορνερ επί Santos με Garcia εκτελεστή και Vierinia στο πρώτο δοκάρι.
Την Κυριακή πιστεύω δε χάνουμε. Και αν περιορίσουμε κάτι πεντάλεπτα νεκρά που είχαμε χθες που για κάποιο λόγο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας νομίζω θα κερδίσουμε κι όλας.
Σκεψου ομως και ποση κατοχη ειχαμε εμεις ποση η κουλα! Ποσες πασες εμεις ποσες η κουλα? 

@chrisg4 πολυ σωστος για το κορνερ με τη κεφαλια του τζαβ! Ωραια κομπινα που οντως θυμησε αυτο που λες εκτελεση γκαρσια βιερινια στο πρωτο δοκαρι και στο ποδι η τουμπα!!!! Παω youtube 

Τελικα διαβασα οτι ηταν χερι το πρωτο γκολ της αεκ και πηγα και το ξαανειδα και οντως ειναι.Κανει την βλακεια του ο Γλυκος και χανει την μπαλα και μετα τσουλαει στο χερι του παικτη της αεκ πριν σκασει κατω,δειτε το...
Προφανως ολοι ειχαμε επικεντρωθει στο να βριζουμε τον Γλυκο και μας διεφυγε αυτη η σημαντικη λεπτομερεια

Προφανως ολοι ειχαμε επικεντρωθει στο να βριζουμε τον Γλυκο και μας διεφυγε αυτη η σημαντικη λεπτομερεια

- falconakis
Και κλασικά αφού η ομάδα κέρδισε και δεν βγαίνει πολύ μίρλα το τόπικ σε μονοψήφιο αριθμό σελίδων...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ!!!!
Εγώ πάντως το ξαναλέω τον Μάιο είμαστε καλά!!!

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ!!!!

Το έχω δει το έχω γράψει και χαίρομαι που το πρόσεξε και άλλος!!!Alastor έγραψε:Τελικα διαβασα οτι ηταν χερι το πρωτο γκολ της αεκ και πηγα και το ξαανειδα και οντως ειναι.Κανει την βλακεια του ο Γλυκος και χανει την μπαλα και μετα τσουλαει στο χερι του παικτη της αεκ πριν σκασει κατω,δειτε το...
Προφανως ολοι ειχαμε επικεντρωθει στο να βριζουμε τον Γλυκο και μας διεφυγε αυτη η σημαντικη λεπτομερεια![]()

Κεφαλια θα παιρνω εγω κι εσυ στα στημενα με ολους τους κοντους μαςbuffalobill4 έγραψε:καλυτερους παικτες δεν ξερω αν εχουμε,ace79grpaok έγραψε:Το αποτέλεσμα μετράει,πιστεύω ότι θα πάμε καλά στα πλευ ωχ γιατί έχουμε καλυτερους παίκτες απο τους άλλους 3,την Κυριακή με λίγο τύχη μπορείς να τους κλείσεις το σπίτι με μυστα στην θέση του μπιμπερ,σέντερ φορ τον Μακ και ζαιρο γκαρι στα φτερά .Στην άμυνα πρέπει να βάλει τον χατζηκαγκουρα γιατί στα στημένα έχουμε θέμα και τον χαριση στην θέση του θωρηκτού ποτεμκιν τζιολη.
παντως συμφωνω με την ενδεκαδα πλην του ζογκλάιρο. 4-3-3 με κατσε τσιμι και χαριση κεντρο και μακ γκαρι μυστα μεσα στο βαζελο
- Sick Bastard
Άντε να δούμε πότε θα κόψετε αυτή τη μίρλαfalconakis έγραψε:Και κλασικά αφού η ομάδα κέρδισε και δεν βγαίνει πολύ μίρλα το τόπικ σε μονοψήφιο αριθμό σελίδων...
- john4serres
αφου ειμαστε βολλεϊκός λαόςfalconakis έγραψε:Και κλασικά αφού η ομάδα κέρδισε και δεν βγαίνει πολύ μίρλα το τόπικ σε μονοψήφιο αριθμό σελίδων...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ!!!!
![]()
![]()
![]()
27 σελιδες για την νεα σεζον
Έτσι είναι η μιρλα πουλαει(sic) κέρδισε ο ΠΑΟΚ και ψάχνουμε να βρούμε με τι θα γκρινιαξουμεfalconakis έγραψε:Και κλασικά αφού η ομάδα κέρδισε και δεν βγαίνει πολύ μίρλα το τόπικ σε μονοψήφιο αριθμό σελίδων...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ!!!!
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Δεν ψηφίζω για σπάσιμο και κλειδώνω το topic, μιας και δεν νομίζω να έχουμε κάτι άλλο να πούμε...
MVP από κοινού οι Rodrigues - Μυστακίδης, με 36-36 (72% ψήφων μαζί)!
Συνέχεια με βάζελο εκτός...
MVP από κοινού οι Rodrigues - Μυστακίδης, με 36-36 (72% ψήφων μαζί)!
Συνέχεια με βάζελο εκτός...