Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 2-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. MVP

Γλύκος
4
4%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβέλλας
7
7%
Leovac
9
9%
Τζιόλης
2
2%
Cimirot
3
3%
Πέλκας
1
1%
Rodrigues
36
36%
Jairo
1
1%
Αθανασιάδης
1
1%
Kace
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μυστακίδης
36
36%

Σύνολο ψήφων: 100

Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 2-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από tolis01 »

Όπως ανέφραν αρκετοί προλαλήσαντες και έχοντας πρόσφατα τα παιχνίδια του ΤσουΛου, ήταν μαζοχισμός το να κάθεσαι να βλέπεις το παιχνίδι και να εξηγείς στον 4χρονο μπόμπιρα πως όχι, δε σταμάτησε η μετάδοση..
Προχωράμε, τακτικα δεν έχουμε να πούμε πολλά, απορώ πως δεν έσπασε το λαπτοπ στη γκέλα του Παναγιώτη (μια φορά εμείς ρε γαμώτο μου σε παιχνίδι που δεν υπάρχουμε να βάλουμε τέτοιο γκολ), τέλος καλό όλα καλά. Αυτό που μου άρεσε είναι κάποια overlaps που βγήκαν ή πήγαν να βγούνε από αριστερά βασικά λόγω κίνησης Λέοβατς. Ο Γκάρυ μονάχα θα πρέπει να είναι πιο γρήγορος στο να σπάσει γενικά τη μπάλα.

Για την ξαδέρφη τι να πεις, μπράβο της που με αυτά τα ταγάρια κατάφερε όλη την χρονιά να πάρει και να παίρνει ένα 7 στην απόδοσή τους σχετικά με το τι μπορούν να κάνουν.
Πλέον και για εμάς επειδή πιστεύω στο ρόστερ, το ζητούεμνο είναι να πιάσουν τουλάχιστον οι μισοί παίχτες ένα 7 στην απόδοσή τους.

Πάμε τώρα στο γλοιώδη ύπουλο στη Λεωφόρο. Τον παίζεις έξυπνα και χωρίς φόβο και τον πετάς απόξω.

In Vladan I trust
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στατιστικά στοιχεία:
Τελικές: 11-7
Φάουλ: 21-18
Κόρνερ: 3-9
Λάθη: 60-44

Η κατοχή κάποια στιγμή στο β΄ημίχρονο ήταν 70-30. Αυτό όμως που για μια ακόμη φορά ήταν εις βάρος μας είναι τα πολλά λάθη.
Η μοναδική assist του αγώνα ανήκει στον Τζαβέλλα.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Παιδιά δε γίνετε ο ΠΑΟΚ να παίξει κανονική μπάλα. Δε μπορεί μια ομάδα που τεταρτη σερί χρονια άλλαξε προπονητή πριν τα play off ξαφνικά να έχει αυτοματισμούς και να κάνει τριγωνάκια. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να γίνει πιο σφιχτή ομάδα. Να διασφαλίσει το 0 πίσω και να ποντάρει στη ποιότητα τον παιχτών της μπροστά. Και δε χρειάζεται να παίξει μπάλα για να περάσει βάζελο αεκ και πανιώνιο. Αυτό που χρειάζεται είναι να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος. Αν είχαμε χθες έναν σοβαρό τερματοφύλακα δεν υπήρχε περίπτωση η ΑΕΚ να βάλει γκολ μέχρι σήμερα να παίζαμε. Ο ΠΑΟΚ χθες έπαιξε καλύτερα από τους άλλους τρεις κι αυτό έχει σημασία

Η ομάδα για τα σημερινά δεδομένα παίζει καλά. Φαίνεται ότι ο Ίβιτς έχει προετοιμάσει σωστά την ομάδα. Έχει δουλέψει λίγο και τα στημένα που για μένα τα καλά στημένα αυτή τη στιγμή είναι ίσως το κλειδί για τα play off. Δε νομίζω να υπάρχει παοκτσής που στη κεφαλια του Τζαβέλα στο κορνερ να μη του ήρθε ένα flashback από κορνερ επί Santos με Garcia εκτελεστή και Vierinia στο πρώτο δοκάρι.

Την Κυριακή πιστεύω δε χάνουμε. Και αν περιορίσουμε κάτι πεντάλεπτα νεκρά που είχαμε χθες που για κάποιο λόγο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας νομίζω θα κερδίσουμε κι όλας.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Σκεψου ομως και ποση κατοχη ειχαμε εμεις ποση η κουλα! Ποσες πασες εμεις ποσες η κουλα? ;)
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

@chrisg4 πολυ σωστος για το κορνερ με τη κεφαλια του τζαβ! Ωραια κομπινα που οντως θυμησε αυτο που λες εκτελεση γκαρσια βιερινια στο πρωτο δοκαρι και στο ποδι η τουμπα!!!! Παω youtube :D
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Τελικα διαβασα οτι ηταν χερι το πρωτο γκολ της αεκ και πηγα και το ξαανειδα και οντως ειναι.Κανει την βλακεια του ο Γλυκος και χανει την μπαλα και μετα τσουλαει στο χερι του παικτη της αεκ πριν σκασει κατω,δειτε το...

Προφανως ολοι ειχαμε επικεντρωθει στο να βριζουμε τον Γλυκο και μας διεφυγε αυτη η σημαντικη λεπτομερεια :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Και κλασικά αφού η ομάδα κέρδισε και δεν βγαίνει πολύ μίρλα το τόπικ σε μονοψήφιο αριθμό σελίδων...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ!!!!
Εγώ πάντως το ξαναλέω τον Μάιο είμαστε καλά!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Alastor έγραψε:Τελικα διαβασα οτι ηταν χερι το πρωτο γκολ της αεκ και πηγα και το ξαανειδα και οντως ειναι.Κανει την βλακεια του ο Γλυκος και χανει την μπαλα και μετα τσουλαει στο χερι του παικτη της αεκ πριν σκασει κατω,δειτε το...

Προφανως ολοι ειχαμε επικεντρωθει στο να βριζουμε τον Γλυκο και μας διεφυγε αυτη η σημαντικη λεπτομερεια :opaokara: :opaokara:
Το έχω δει το έχω γράψει και χαίρομαι που το πρόσεξε και άλλος!!! :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

buffalobill4 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Το αποτέλεσμα μετράει,πιστεύω ότι θα πάμε καλά στα πλευ ωχ γιατί έχουμε καλυτερους παίκτες απο τους άλλους 3,την Κυριακή με λίγο τύχη μπορείς να τους κλείσεις το σπίτι με μυστα στην θέση του μπιμπερ,σέντερ φορ τον Μακ και ζαιρο γκαρι στα φτερά .Στην άμυνα πρέπει να βάλει τον χατζηκαγκουρα γιατί στα στημένα έχουμε θέμα και τον χαριση στην θέση του θωρηκτού ποτεμκιν τζιολη.
καλυτερους παικτες δεν ξερω αν εχουμε,

παντως συμφωνω με την ενδεκαδα πλην του ζογκλάιρο. 4-3-3 με κατσε τσιμι και χαριση κεντρο και μακ γκαρι μυστα μεσα στο βαζελο
Κεφαλια θα παιρνω εγω κι εσυ στα στημενα με ολους τους κοντους μας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

falconakis έγραψε:Και κλασικά αφού η ομάδα κέρδισε και δεν βγαίνει πολύ μίρλα το τόπικ σε μονοψήφιο αριθμό σελίδων...
Άντε να δούμε πότε θα κόψετε αυτή τη μίρλα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

falconakis έγραψε:Και κλασικά αφού η ομάδα κέρδισε και δεν βγαίνει πολύ μίρλα το τόπικ σε μονοψήφιο αριθμό σελίδων...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ!!!!
αφου ειμαστε βολλεϊκός λαός
27 σελιδες για την νεα σεζον
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ!!!!
Έτσι είναι η μιρλα πουλαει(sic) κέρδισε ο ΠΑΟΚ και ψάχνουμε να βρούμε με τι θα γκρινιαξουμε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν ψηφίζω για σπάσιμο και κλειδώνω το topic, μιας και δεν νομίζω να έχουμε κάτι άλλο να πούμε...
MVP από κοινού οι Rodrigues - Μυστακίδης, με 36-36 (72% ψήφων μαζί)!
Συνέχεια με βάζελο εκτός...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”