PLAY-OFF 2016
Re: PLAY-OFF 2016
γκοραν δε γελαω με τους τραυματισμους γελαω με το γελοιο της καταστασης καποιοι εκει μεσα να προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα...και τα δικαιολογητα στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι το κρυψιμο του τεραστιου αριθμου υποτροπων στους αρχικους τραυματισμους...
μου θυμιζει λιγο το βιντεο με τους αυτοματισμους του δωνη που προσπαθουσαν να ξεγελασουν τα ματια του κοσμου που βλεπαν ξεκαθαρα το τι γινεται...
και εμεις διαβαζουμε οτι ο μπερμπατοφ εχει θλαση 2,5 μηνες -και συνεχιζει- (πρακτικα αδυνατο για τη θλαση που εκτιμηθηκε οτι εχει) ή οτι ο ζαιρο με τις καθαρες μαγνητικες κανει 1 μηνα ατομικο προγραμμα...γελοια η κατασταση και εκει κολλαει το γελιο...
αλλιως εμεις για να κλαιμε ειμαστε...
μου θυμιζει λιγο το βιντεο με τους αυτοματισμους του δωνη που προσπαθουσαν να ξεγελασουν τα ματια του κοσμου που βλεπαν ξεκαθαρα το τι γινεται...
και εμεις διαβαζουμε οτι ο μπερμπατοφ εχει θλαση 2,5 μηνες -και συνεχιζει- (πρακτικα αδυνατο για τη θλαση που εκτιμηθηκε οτι εχει) ή οτι ο ζαιρο με τις καθαρες μαγνητικες κανει 1 μηνα ατομικο προγραμμα...γελοια η κατασταση και εκει κολλαει το γελιο...
αλλιως εμεις για να κλαιμε ειμαστε...
Λες να μην τα βλέπω του λόγου μου ρε Σεραφείμ;;; Ή μήπως δεν έχω κράξει και μάλιστα με ονοματεπώνυμα τους κομπογιανίτες μας;;; Εκτιμώ ότι τα έχεις δει...
Είπαμε, στο τέλος θα τα βρούμε σε πολλά, ίσως όχι σε όλα, αλλά τελικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να κλαίμε παρά να γελάμε με ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!
Υ.Γ. "Το μωρό αν δεν κλάψει δεν το ταΐζουν", όπως λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός...
Μήπως με τα γέλια βγαίνει κάτι;;; Ας δοκιμάσουμε και το κλάμα λοιπόν για να δούμε...
Είπαμε, στο τέλος θα τα βρούμε σε πολλά, ίσως όχι σε όλα, αλλά τελικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να κλαίμε παρά να γελάμε με ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!

Υ.Γ. "Το μωρό αν δεν κλάψει δεν το ταΐζουν", όπως λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός...

Μήπως με τα γέλια βγαίνει κάτι;;; Ας δοκιμάσουμε και το κλάμα λοιπόν για να δούμε...

- john4serres
- kataramenos5
Εκει στη Μεσημβρια καμπυλωνει ο χωροχρονος(εκει και στο Τριγωνο των Βερμουδων).Μετρανε διαφορετικα οι μερες ρε Σερα τι δε καταλαβαινεις?Sera4 έγραψε:σε αλλα νεα της ημερας ο ζαιρο με τις καθαρες παντα μαγνητικες του, συνεχιζει να προπονειται ατομικα παρεα παντα με τον μπερμπατοφ που σημπληρωνει αισιως 2,5 μηνες θλασης
Μου ήρθε email από τη nova,η πρώτη αγωνιστική θα είναι την Τετάρτη 4/5 και η τελευταία την Κυριακή 22/5.
αρα αυτος που θα παιξει με την κουλα πρωτη αγωνιστικη δεν θα παιξει γιατι 7/5 ειναι ο τελικοςobanebane έγραψε:Μου ήρθε email από τη nova,η πρώτη αγωνιστική θα είναι την Τετάρτη 4/5 και η τελευταία την Κυριακή 22/5.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Γιατί η βαθμολογία του πρωταθλήματος επικυρώνεται μετά το πέρας του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Προσωπικά φέτος θέλω όσο καμία άλλη φορά να πάρουμε την πρώτη θέση στα p.o. και να παίξουμε Ευρώπη στην ίδια διοργάνωση και στον ίδιο προκριματικό με τον Θρήνο.
Όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχουμε και τον Leovac τουλάχιστον στα μισά παιχνίδια.
Όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχουμε και τον Leovac τουλάχιστον στα μισά παιχνίδια.
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ