Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
- Ekatnetworkltd
Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
Απαξιώνεται τον Ιβιτς έτσι!
Sent from my iPhone 6s plus using Tapatalk
Sent from my iPhone 6s plus using Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Γιατί ρε παιδιά; Είναι κανείς σας που πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με Ίβιτς προπονητή και του χρόνου; Ας βάλουμε κάτω τη λογική και ας σκεφτούμε. Ή απάντηση είναι όχι. Και νομίζω πως σε αυτό συμφωνεί και ο ίδιος ο Ίβιτς. Οπότε είναι απολύτως φυσιολογικο να υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
To θέμα είναι ξέρει ο ΠΑΟΚ τι θέλει να κάνει. Αν περιμένει να κρίνει τον Ίβιτς μέχρι το τέλος των play off, και αποφασίσει ότι δεν του κάνει, καληνύχτα.
- PAOK_Antarctica
Δηλαδή είμαστε διατεθειμένοι να περάσουμε άλλη μια χρονιά-πείραμα;
Νομίζω πως ούτε η διοίκηση, ούτε οι οπαδοί καλοβλέπουν παραμονή Ίβιτς και του χρόνου.
Μπορεί να είναι προπονητάρα αλλά αυτό δεν το ξέρουμε. Ας τον στείλουμε σε κάποια ομάδα Σούπερ Λιγκ για μια-δυο χρονιές να δούμε τι ψάρια πιάνει και έπειτα βλέπουμε.
Νομίζω πως ούτε η διοίκηση, ούτε οι οπαδοί καλοβλέπουν παραμονή Ίβιτς και του χρόνου.
Μπορεί να είναι προπονητάρα αλλά αυτό δεν το ξέρουμε. Ας τον στείλουμε σε κάποια ομάδα Σούπερ Λιγκ για μια-δυο χρονιές να δούμε τι ψάρια πιάνει και έπειτα βλέπουμε.
Συμφωνω οτι ο Ιβιτς φαινεται να εχει πολυ καλες προοπτικες,του εχω φοβερη αδυναμια,προσωπικα,αλλα θεωρω οτι η ομαδα θελει εναν εμπειρι προπονητη -δασκαλο,να βελτιωσει τους 3-4 πολυ καλους νεαρους που εχουμε.Κι αν οχι δασκαλο(τυπου Σαντος,Μπολονι,Ζεσους) καποιον που αποδεδεθιγμενα δουλευει και βελτιωνει παικτες και παιρνει το μεγιστο τον δυνατοτητων τους(ισως Χεμεθ,Λοπετεγκι).
Σε μια περίοδο που χρειαζεται στήριξη ο Ιβιτς για να μπορέσουμε να κάνουμε οςο το δυνατόν καλύτερο finish στη σεζόν εμείς χωρις να εχει περάσει μια βδομάδα απο οταν ανέλαβε αρχίζουμε την Προπονητολογια απο τους αρδ μέχρι εμάς τους οπαδούς ...
Αν σε 1-2 βδομάδες τα καλόπαιδα μας αντιμετωπίζουν και τον ιβιτς ως τελειωμένο θα ψάχνουμε να βρούμε αν φταίει το 4-2-3-1 η αν αποδίδει ο Πέλκας στα πλαγιά
Αν σε 1-2 βδομάδες τα καλόπαιδα μας αντιμετωπίζουν και τον ιβιτς ως τελειωμένο θα ψάχνουμε να βρούμε αν φταίει το 4-2-3-1 η αν αποδίδει ο Πέλκας στα πλαγιά
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και ποιος θα αποφασίσει για το νέο προπονητή; Ο Σαββίδης ή ο Μίχελ; Τι είδους προπονητή; Ιβηρα; Βορειοευρωπαιο; Λατινοαμερικανό; Με πλούσιο βιογραφικό; Ανερχόμενο; Επιθετικό γενή; Σαντοειδες; Πραγματικα με τα τόσα πήγαινε έλα δε ξέρω αν υπάρχει σχέδιο εκεί στη μικράς Ασίας