Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
paok87 έγραψε:Κλασσικά στα στιγμιότυπα η ΠΟΥΤΑΝΟΒΑ ούτε καν έχει τη δεύτερη κίτρινη στον μαρκάρισμα του Μπέργκ στο Τζαβέλλα και την κουτουλιά του μαύρου στον Πέλκα, αλλά έχει όοοολες τις βουτιές των βάζελων στην περιοχή μας.
Για αυτό θα φύγουμε και θα μείνουν με την εκπομπή παίζουμε Αθήνα και το πουλί στο χέρι
Ο αγγελιδης το είχε έτοιμο το σενάριο, ελπίζω να μην στραβώσει
Μετά το 2-0 δεν είχα καμία ελπίδα. Ούτε και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ είχε. Έλα όμως που 5 λεπτά αργότερα ο Cimirot με εκπληκτικό σουτ μας ξαναβάζει στον αγώνα!
Αυτό το γκολ ήταν που έδωσε την ψυχολογία στον ΠΑΟΚ και ισοφαρίσαμε κάτι πολύ δύσκολο υπό τις παρούσες συνθήκες. Μπράβο στην ομάδα!
Ο Χατζη έκανε τα πρώτα του λάθη. Ειδικά το πρώτο που μπήκε και το 1-0 δεν έπρεπε να είχε γίνει. Ο Cimirot MVP. Μέτριος ο Χαρίσης, πολύ μέτριος ο Πέλκας μέχρι το γκολ του. Μετά πήρε λίγο τα πάνω του. Πάντως όποτε η μπάλα πήγαινε σ' αυτόν καλό δεν έβγαινε. Η άμυνα καλή, όπως και ο Leovac και ο Κοροβέσης. Μέτριος ο Κίτσιου, ειδικά στο β΄ δεν βλεπόταν. Προσπάθησε πολύ ο Μυστα.
Απαράδεκτος για ακόμη έναν αγώνα ο Μακ.
O ιαιτητής πριν τον Μακ έπρεπε να είχε αποβάλει τους Μπεργκ και Μαμούτε.
Το πιο συγκινητικό απ' όλα όμως....
...ήταν ότι έπαιξε έστω και 10 λεπτά το poulain. Μπράβο Tudor!
Το ματς σημερα ηρθε 2-2 με το χειροτερο βαζελο της τριετιας, και μετα το 2-2 δν καναμε φαση, παροτι ο Στραπατσιονι μας το εδινε στο πιατο..
Ειπαμε, δεν κραζουμε, μπραβο στα παιδια για την προσπαθεια που το γυρισαν με τοσες απουσιες, συνεχιζουμε μεχρι να γυρισουν οι τραυματιες, αλλα καποιοι συνελθετε, μην πανηγυριζετε και μην υπερβαλετε, μικραινετε την ομαδα..
αυτο ακριβως ρε συ σιμπα πραγματικα μας φτασανε σε τετοιο σημειο που οι απαιτησεις μας γενικοτερα σαν οργανισμος ισως να εχουν πιασει πατο...
δεν νομιζω ας πουμε να σκεφτηκε κανεις οτι αν καποιος πεθαινε σημερα για τη νικη αυτος ηταν ο ΠΑΟΚ...
paokovios1974 έγραψε:Στο δευτερο γκολ ξεκαθαρη ευθυνη ο βελλιδης.
Βγες ρε αγορι μου και στειλτην στα απεναντι παραθυρα.
Εγώ θα τον έκραζα για άλλα σημαντικότερα:
1. αυτός φταίει για το 1ο μνημόνιο.
2. αυτός φταίει για το 2ο μνημόνιο.
3. αυτός φταίει για το 3ο μνημόνιο.
4. αυτός φταίει που μία γκόμενα έριξε χυλόπιτα σε έναν γνωστό μου.
5. αυτός φταίει που το άπλυτο πιάτο που έχω δίπλα μου δεν πάει στον νεροχύτη μόνο του.
και άλλα πολλά.
Για το γκολ όμως δεν φταίει με τίποτα.
Τα του καισαρος το καισαρι και τα του θεου το θεο.
Ξεκαθαρα μπορουσε να βγει και να προλαβει.
Για το μνημονιο φταιμε και μεις φταιτε και σεις φταιει και ο χατζηπετρης.
Πες μου πως κάνεις πλάκα. Δεν μπορεί. Ο Καλτσάς παίρνει την μπάλα από το κέντρο και κάνει κούρσα με τον Χατζηισαία 2 μέτρα πίσω του. Που να έβγαινε να διώξει; Στην πρώτη πάσα στην άλλη άκρη του γηπέδου; Στην 2η πάσα στην άλλη άκρη του γηπέδου; Στην κάθετη στον Καλτσά στο κέντρο του γηπέδου; Που; Να έβγαινε έξω από την περιοχή να τον τριπλάρει για πλάκα; Να έβγαινε για μπύρες; Που να έβγαινε;;;;;;;
δεν ήταν ο βάζελος κακός, εμείς τον κάναμε να φαίνεται κακό, όπως κάναμε τον γαύρο όπως κάναμε και την αεκ. αυτή η ομάδα είναι καύλα και είναι θέμα χρόνου να παίρνουμε κεφαλια ακόμα και με κόντρα διαιτησία.
αν κοιταξουμε την ομαδα μας και το πως κυλισε το παιχνιδι μπορουμε να ειμαστε ευχαριστημενοι.not bad, που λενε και στο χωριο μου.
αν κοιταξουμε τον αντιπαλο, την αποδοση του και τη διαχειριση του παιχνιδιου απο τον στραματσονι, μπορουμε να μιλαμε μεχρι και για αποτυχια.
ολα ειναι θεμα οπτικης.η αληθεια συνηθως βρισκεται καπου στη μεση, αλλα ως κλασικος λαος των ακρων εχουμε πιασει απο δυο γωνιες και αλληλοφαγωνομαστε.
προσωπικα, για το ταιμινγκ του αγωνα,δεν εχω αρνητικο προσημο,κερδος ειχαμε σημερα.σε αλλες εποχες μπορει να εκανα λογο και για καζο, αλλα αυτα εχουν περασει, ελπιζω οχι ανεπιστρεπτι.
το μονο που με προβληματιζει ειναι το εξης: επειδη το ποδοσφαιρο ειμαι αθλημα λαθων και μπορει να κριθει απο μια-δυο φασεις ανεξαρτητα με την αποδοση των ομαδων στο χορταρι, προσπαθω οταν παρακολουθω ενα ματς να διαβασω τον 'αερα' της καθε ομαδας, την ψυχολογια,το πατημα.δεν μπορω να το εξηγησω επακριβως γραπτα,αλλα υποθετω καταλαβαινετε τι λεω.οταν καποια ομαδα ειναι δουλεμενη ή εχει 'βαρια φανελα' ή ειναι σε φορμα ,αυτο αποτυπωνεται στο χορταρι απο την ολη εικονα.ε λοιπον ο προβληματισμος μου εγκειται στο γεγονος πως με καθαρα ποδοσφαιρικους ορους (σωστες πασες,μαρκαρισματα,αλληλοκαλυψεις κλπ) ημασταν καλυτεροι σημερα,παρολαυτα η ολη εικονα του βαζελου στο γηπεδο,σε συγκριση με εμας παντα, μου εβγαζε οτι πατουσε πιο ανετα,ακομα και οταν εκανε λαθη.εμεις αντιθετα και ολα σωστα που μπορει να τα καναμε,μας εβλεπες να εχουμε ψυχολογια μικρης ομαδας.σαν να ελλοχευει ενας μονιμος φοβος.ειναι λιγο αοριστο και δεν μπορω ουτε να εντοπισω το λογο ουτε πολυ περισσοτερο να το εξηγησω λεπτομερως εδω,αλλα εχω εντονη την εντυπωση οτι διακατεχει τους παιχτες κατι σαν υποβοσκουσα μοιρολατρια, πως οτι και να κανουν ,με καποιο τροπο θα μεινουν πισω στο σκορ.και δεν το παρατηρησα σημερα αυτο, και με μικροτερες ομαδες το παθαινουμε.
Κάποιοι εύχονται να χάσουμε για να φύγει ο Τούντορ επειδή δεν τους αρέσει. Κάποιοι σαν εμένα χάσανε 400€ από στοίχημα επειδή πιστέψανε στο διπλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Αφήστε τον άνθρωπο για 3 χρόνια και δες το περίφημο "παοκτσήδικο" dna που βγάζει και ο ίδιος χωρίς παρωπίδες.
@sera
Ο ΠΑΟΚ εχει τοσο κομπλεξ με το βαζελο που για να κερδισει κανουμε ευχελαιο.οσο χαλια να ειναι ο βαζελος δεν παιρνουμε αποτελεσμα ουτε με αιτηση.
Ο ΠΑΟΚ εβαλε τη μπαλα κατω και επαιξε το ποδοσφαιρο που ξερει..
Το οτι η ομαδα σε προηγουμενα ματς ηταν χωνι δε σημαινει οτι σημερα δεν εδειξε οσα μπορουσε..
Δε μιλησαμε γενικως για φετος μιλαω για το συγκεκριμενο ματς..
Το ματς σημερα ηρθε 2-2 με το χειροτερο βαζελο της τριετιας, και μετα το 2-2 δν καναμε φαση, παροτι ο Στραπατσιονι μας το εδινε στο πιατο..
Ειπαμε, δεν κραζουμε, μπραβο στα παιδια για την προσπαθεια που το γυρισαν με τοσες απουσιες, συνεχιζουμε μεχρι να γυρισουν οι τραυματιες, αλλα καποιοι συνελθετε, μην πανηγυριζετε και μην υπερβαλετε, μικραινετε την ομαδα..
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Ο ΠΑΟΚ χωρις εξτρεμ και σεντερ φορ, με ΣΚΑΤΑ ψυχολογια, με λαθη στην αρχη βρισκεται 2-0 πισω στο σκορ και το κανει 2-2 με σωστο ποδοσφαιρο με κατοχη της μπαλας, χωρις να απειληθει απο τον βαζελο.
Σταματηστε να μειωνεται καθε αντιπαλο του ΠΑΟΚ!!!
Συμφωνώ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ίσως κάποιοι σκέφτηκαν και ότι ο Μπεργκ έκανε 2 στοπαρίσματα με το χέρι στο 1ο αλλά δεν πήρε καμία κάρτα, όπως δεν πήρε και την 2η στο μαρκάρισμα στον Τζαβέλα, όπως δεν πήρα κόκκινη και ο μαυρούκος για την κουτουλιά στον Πέλκα, όπως τις αβαβά κάρτες του Μαλεζά και του Τσίμιροτ που τους ακύρωσαν σαν αμυντικούς. Ίσως ...
Σήμερα ο ΠΑΟΚ ήταν που καιγόταν για την νίκη και αν δεν κάνω λάθος, την κυνήγησε με τα 2α μέχρι το 93.