Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:
Sfinas έγραψε:μακράν ο καλύτερος κόουτς στο πρωτάθλημα, άμα τον αφήσουμε να δουλέψει θα κάνει ομάδα που θα αφήσει εποχή.
Είσαι ευχαριστημένος με την μία τελική;
Πάντα μισοάδειο το ποτήρι μην χαλάσουμε την παράδοση

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Athens έγραψε:ποιο ποιοτικος ο ολυμπιακος δηλωσε..
μια ερωτηση
εχει ο ολυμπιακος παικτη καλυτερο απο τσιμιροτ και χατζησαια στις θεσεις τους?
εχει Μπερμπατοφ?
αν επαιζε με -8 παικτες θα ειχε την ιδια αποδοση?
ειδατε διαφορα ποιοτητας?
Στις πρωτες δηλωσεις αναφερεσαι;;;

Σημείωσε το γκολ γιατί έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μπροστά ειπε. Οχι οτι ειναι πιο ποιοτικος,
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

τσιριγώτης έγραψε:
Sfinas έγραψε:μακράν ο καλύτερος κόουτς στο πρωτάθλημα, άμα τον αφήσουμε να δουλέψει θα κάνει ομάδα που θα αφήσει εποχή.
Eσυ ειδες να φταιει το πως επαιζε η ομαδα για την μια τελικη. Οταν βγαινουν συνεχεια παικτες απο τα πλαγια και με χωριο και δε μπορου να κανου διεμβολισμο, η σεντρα η απλα μια πασουλα η ενα κοντρολ οταν χρειαζεται φταιει ο προπονητης?
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:
Πάντα μισοάδειο το ποτήρι μην χαλάσουμε την παράδοση

Χολή και όξος!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pgetsos έγραψε:
Athens έγραψε:ποιο ποιοτικος ο ολυμπιακος δηλωσε..
μια ερωτηση
εχει ο ολυμπιακος παικτη καλυτερο απο τσιμιροτ και χατζησαια στις θεσεις τους?
εχει Μπερμπατοφ?
αν επαιζε με -8 παικτες θα ειχε την ιδια αποδοση?
ειδατε διαφορα ποιοτητας?
Στις πρωτες δηλωσεις αναφερεσαι;;;

Σημείωσε το γκολ γιατί έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μπροστά ειπε. Οχι οτι ειναι πιο ποιοτικος,
Εχει δικιο ο pgetsos.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ιgorαρε εισαι σε πολυ καλο δρομο.Συνεχισε ετσι.Χιλια μπραβο γιατι εστησες πολυ σωστα την ομαδα,ντοπαρες ψυχολογικα τους παικτες σου και δεν μασησαν και εν τελει γιατι χτιζεις μια ομαδα με σωστες καθαρα ποδοσφαιρικες βασεις.Και παλι μπραβο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν διάβασα τίποτα ακόμα και δεν άκουσα παρά μόνο τις δηλώσεις σου και του Σίλβα στους ρεπόρταρδ που ήταν μέσα στο γήπεδο...

Μετά απ αυτά αισθάνομαι για σένα μόνο ΝΤΡΟΠΗ :oops: :oops: :oops: ...Πίστευα ότι έχεις @@ αλλά ξεγελάστηκα... :cry:

Άκου εκεί "...ο π@υστόγαυρος ήταν καλύτερος και κέρδισε 1-0"; :geek: Άλλο ματς βλέπαμε εμείς; Πας καλά ρε; :mrgreen:

Και μόνο γι αυτές τις δηλώσεις σου δεν αξίζεις την θέση του προπονητή του τεράστιου Π.Α.Ο.Κ. μας... :twisted: :twisted: :twisted:

Βγες και ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ :pano: ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΚΡΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ, ΑΠΕΙΡΕ, ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΕ ΚΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ" ΚΡΟΑΤΗ... :oops: :oops: :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 07 Φεβ 2016, 22:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μη βαρατε τον πιανιστα.

ασχετα απο πχ περυσι, ειχα χρονια να παιζει ο ΠΑΟΚ στο τηγανι με κατοχη υπερ του και να βγαζει ηρεμια στο παιχνιδι του.

με νιονιο αναμενω 3αρα και με γρια 4αρα ομως ε; 8-)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυσκολα ματς τζεο θα ναι μεσοεπιθετικά κολλάμε ασχημα μη ξεγελιόμαστε
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μετα το περσινο καζο δεν θα μας αφηνανε να περασουμε οπως και δεν περασαμε. Φυσιολογικα σε μια χωρα που δεν φταιει κανενας.

Το οτι ειδα το ματς χωρις αγχος κατι λεει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Asimos έγραψε:Μετα το περσινο καζο δεν θα μας αφηνανε να περασουμε οπως και δεν περασαμε. Φυσιολογικα σε μια χωρα που δεν φταιει κανενας.

Το οτι ειδα το ματς χωρις αγχος κατι λεει.
Χωρις αγχος πράγματι εχω αποδεχτεί τη βρωνια τοθς
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Eγω αυτο θελω απο τον προπονητη, να προσπαθει η ομαδα να παιξει μπαλα.

Τι να το κανω να κυνηγαει τα αποτελεσματα οταν ουτε εχω την ομαδα ακομα να κανω πρωταθλητισμο ουτε υπαρχει φυσικα στην παρουσα κατασταση να παρει αλλος πρωταθλημα.

ΟΤΑΝ φτιαξω ενα ολοκληρωμενο ροστερ και ΑΝ τοτε η ομαδα δεν παιζει οπως πρεπει για το ροστερ της η δεν μπορει να φερει αποτελσματα, τοτε θα τον κρινω κι ολας αν κανει για το παραπανω βημα η οχι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

goran 64 έγραψε:Δεν διάβασα τίποτα ακόμα και δεν άκουσα παρά μόνο τις δηλώσεις σου και του Σίλβα στους ρεπόρταρδ που ήταν μέσα στο γήπεδο...

Μετά απ αυτά αισθάνομαι για σένα μόνο ΝΤΡΟΠΗ :oops: :oops: :oops: ...Πίστευα ότι έχεις @@ αλλά ξεγελάστηκα... :cry:

Και μόνο γι αυτές τις δηλώσεις σου δεν αξίζεις την θέση του προπονητή του τεράστιου Π.Α.Ο.Κ. μας... :twisted: :twisted: :twisted:
Ρε το βοθροπολις είπε ότι ο τουντορ είπε ότι είναι ποιο ποιτικοι παίκτες του γαβρου ενώ είπε ότι έχει ποιότητα μπροστά. ....τι προπαγάνδα ρε το βοθροπολις

Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πτολεμαίο ξέρω καλά τι άκουσα με τα αυτιά μου στην τηλεόραση της Nova, σε μετάφραση μάλιστα του δικού μας μεταφραστή... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Δεν άκουσα τίποτε άλλο, ούτε καν διάβασα τα γραφόμενα εδώ μέσα... :shock: :shock: :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 07 Φεβ 2016, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

goran 64 έγραψε:Πτολεμαίο ξέρω καλά τι άκουσα με τα αυτιά μου στην τηλεόραση της Nova, σε μετάφραση μάλιστα του δικού μας μεταφραστή... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Είπε έχουν ποιότητα μπροστά και έτσι έβαλαν το γκολ.

SM-N9005
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”