Πανιώνιος-ΠΑΟΚ,1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Βελλίδης
5
4%
Κόστα
7
6%
Τζαβέλας
11
9%
Κοροβέσης
8
7%
Σκόνδρας
5
4%
Τσίμιροτ
7
6%
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
34
29%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ροντρίγκεζ
1
1%
Κλάους
2
2%
Ζάιρο
3
3%
Μυστακίδης
4
3%
Σάμπο
32
27%

Σύνολο ψήφων: 119

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ,1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από goran 64 »

john4serres έγραψε:ασχετο με ολα αυτα που εχει γραφτει αλλα:
Κοστα-Τζαβελλας τα πηγαν καλα

Ευτυχώς που οι "νιώνιοι" ήταν ανύπαρκτοι... :roll:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

VAGGT έγραψε:500χιλ ευρω λεει θα κοστισει ο Χατζη Ισαιας.

Τον Μαλντινι πηραμε ή τον Νέστα ρε μλκες;ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΡΕ?

"Κανόνισε" ο κυρ Νίκος ο "έμπειρος"...αφού...
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Αποκρουστικός!!! Μπορεί να ακούγεται σαν αφορισμός αλλά δεν μου έρχεται άλλος χαρακτηρισμός εύκαιρος. Να είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα; Είναι λογική αυτή; Η ομάδα δεν είναι κακή, είναι προβληματική. Δεν ξέρω τι στο πο@τσο φταιει, δεν είμαι ειδικός, λέω αυτά που βλέπω.Αδυνατώ να σχολιάσω οτιδήποτε για το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Spiros_S έγραψε:
stelyk έγραψε:και το ημιχρονο πολυ ειναι, ας δει μονο τα γκολ, ουτε καν τα εκτεταμενα στιγμιοτυπα. ;)

Που να τα βρει; Μόνο τα γκολ θα δείχνουν. :D

:lol: :lol:
μπορει να βαλανε κανα γκομενακι απο την κερκιδα ρε συ, να γεμισει λιγο το βιντεο.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Στη διάρκεια του αγώνα, πάντως, τίποτα δε δείξανε. Πίστεψέ με, θα το θυμόμουν.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

painkiller4 έγραψε:Λοιπόν μόλις γύρισα από το γήπεδο ένα ματς που τα είχε όλα. Σωρεία χαμένων ευκαιριών εκατέρωθεν, συνδυασμοί ένα δύο,τριγωνακια μαγικές εμπνεύσεις από όλους τους πρωταγωνιστες, ο διαιτητής να είναι απλά θεατής του ματς πέστε τον και κομπάρσο (εδώ του βάζετε ότι χαρακτηρισμό γουστάρετε), και ο κόσμος στις εξέδρες να παραληρεί από το υπερθέαμα. Ουπς λάθος σε άλλο γήπεδο πήγα :mrgreen:
Το ουσιαστικό για σήμερα είναι ότι έχουμε ένα σκορ πρόκρισης που όμως χρειάζεται προσοχή ώστε να τελειώσει στην έδρα μας κ τυπικά. Λίγα πράγματα από όλους σχεδόν ειδικά στο β ημίχρονο ήταν ένας πονοματος.Καλός ο Μυστακιδης που πέρασε σαν αλλαγή ελπίζω να ανέβει η ομάδα το πρόγραμμα είναι βαρύ με συνεχόμενα παιχνίδια και θα χρειαστούν όλοι.
Συνεπώς συνεχίζουμε ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ :opaokara:
)
Στο μονο που διαφωνω ειναι στα συνεχομενα ματς.Το προγραμμα αντιθετως γινεται πιο βατο με Φεβρουαριο 1 παιχνιδι την βδομαδα,εκτος απο την ρεβανς 11/2 με τον Πανιωνιο,δεν εχουμε καθε 3-4 μερες ματς,αλλα 1 ματς την βδομαδα.
Μαρτιο αν περασουμε που θα περασουμε τον Πανιωνιο και παμε στους 4,θα παιξουμε παλι μεσοβδομαδα στις 9 ή 10/3,εχει και διακοπη λογω εθνικης 21εως 30/3, με ανασυνταξη δυναμεων της ΠΑΟΚΑΡΑΣ για την τελικη εφοδο.Απριλη ενδιαμεσα επαναληπτικος κυπελλου.Μαιος συνεχομενα ματς στα πλει οφ 3-4 μερες συνεχομενα.
Χθες καλυτεροι Κοστα-Τζαβελλας,Πελκας για το 1ο.Ματς αγγαρεια καναμε,γκολ βαλαμε,απο εμας εξαρταται η προκριση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Βλεπω σαμπο πολλούς ψήφους γαϊδούρια

Υγ καμάρια μου
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Περισυ τέτοια εποχή που άρχισε η κατηφόρα έφταιγε o Άγγελος που τα έσπασε με κάποιους παίχτες για το πριμ στο τηγάνι, φέτος που πάλι φταίει o προπονητής τι ακριβώς έχει παιχτεί;; Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος εδώ μέσα η εκεί έξω να κάνει μια ολοκληρωμένη ανάλυση ποδοσφαιρική της πορειας της ομαδας μεχρι τωρα, αλλά να λαμβάνει και εξωαγωνιστικά δεδομένα υπόψιν, σφαιρική ανάλυση όμως, όχι μισά επιχειρήματα και κολλήματα. Ζητείται άποψη!

Sent from my AT270 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ισοπαλια που μας δινει προβαδισμα για την προκριση απεναντι στον νιονιο που φετος εχει κανει αρκετα καλες εμφανισεις κ αν παρει ακομα κανα 2 δανεικους απο τον γκει ανετα χτυπαει πλει οφ.
Πολυ κακος αγωνιστικος χωρος κ οι 2 ομαδες το πηγαν στο παιχνιδι κεντρου μιας κ γνωριζαν εξαρχης οτι εκει θα κρινοταν το ματς.
Τα ακρα μας υστερουν με τον μακ κ τον ροντρι να ειναι εντελως ατσαλοι κ να μην καταφερνουν να βγαλουν ουτε μια καλη σεντρα σε ολοκληρο το ματς,ας ελπισουμε οτι θα συνελθουν γρηγορα...
Ο χαρισης πλεον μας ειναι υπερπολυτιμος κ σημερα νομιζω θα ειχε κανει την διαφορα μιας κ ο τζιολης δεν μπορει να κανει τιποτα απο αυτα που μπορει να κανει ο μικρος.
Κοροβεσης Τζαβελλας κ Κοστα δεν εχασαν πολλες φορες τις μονομαχιες ουτε τους παικτες εκτος απο την φαση του γκολ.
Ας παμε κ στο σεντερ μας που εκτος απο τον βελλιδη που στοχευε σε αυτον δεν υπηρξε ουτε μια σεντρα (ψεμματα υπηρχε μια) που να πηγε τουλαχιστον στα 3 μετρα κοντα του...
Δεν αντιμετωπισαμε προβληματα ιδιαιτερα μεσοαμυντικα αλλα οτι πηγαιναμε να κανουμε επιθετικα το καταστρεφαμε μονοι μας ειτε με συνεχομενα λαθη ειτε με ατομικες ενεργειες που δεν μας βγηκαν ποτε.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Αν παιξουμε ετσι ζητημα να παρουμε 6 βαθμους στα επομενα 6 παιχνιδια πρωταθληματος.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Πρόλαβα να δω το δεύτερο ημίχρονο. πόνεσαν τα μάτια μου, και μετά έκοψα και το κρεμμύδι, ήρθε και έδεσε. Είδα και τον τζανδαρη. Μεγάλωσε λίγο. Τον πάνε και τα κυανέρυθρα. Κάπου στο 70 έβαλα και το ψάρι στο φούρνο να ψήνεται. Σκέφτηκα πως όπως ψήνεται ο σολομός ίσως ψήνεται και κάνα γκολακι. Αρκντια. Στο 90 αναθαρρησα. Έβγαλα την ψαρουκλα και μπήκε ο Σαμπο. Κάτι πρέπει να γίνει τελειώνει το ματς. Και έγινε. Σφύριξε ο Βοσκ@κης. 1-1

Τελικά έφτιαξα και μια χωριάτικη και γέμισε η κοιλιά μου. Τώρα σκέφτομαι την Κυριακή τι θα φάμε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν νομίζω να χωρά κριτική για ενα τέτοιο παιχνίδι και ειδικά σε ένα τέτοιο πατατοχώραφο που το να προσπαθούσε κανείς να παίξει με τη μπάλα κάτω μόνο προβλήματα θα προκαλούσε, δείτε πόσα "εύκολα" κοντρόλ χάθηκαν και απο τους παίχτες των δυο ομάδων απο τις συνεχείς αναπηδήσεις της μπάλας που γινοντουσαν ακομα και σε πασες των 2 μέτρων...

ευτυχώς δεν συνεχίσαμε το σερί των θλάσεων και ακόμα ευτυχέστερα πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ώστε στο επόμενο να τους ρίξουμε την αναγκαία 3αρα, αφού θα λείπει και το καλύτερο τους σεντερ μπακ.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Προβοκάτσια Πέλκα μυρίζομαι, που μας χαλάει την καζούρα με Σάμπο.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

goran 64 έγραψε:
VAGGT έγραψε:500χιλ ευρω λεει θα κοστισει ο Χατζη Ισαιας.

Τον Μαλντινι πηραμε ή τον Νέστα ρε μλκες;ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΡΕ?

"Κανόνισε" ο κυρ Νίκος ο "έμπειρος"...αφού...

3.5 χρόνια συμβόλαιο είναι.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Πρόλαβα να δω το δεύτερο ημίχρονο. πόνεσαν τα μάτια μου, και μετά έκοψα και το κρεμμύδι, ήρθε και έδεσε. Είδα και τον τζανδαρη. Μεγάλωσε λίγο. Τον πάνε και τα κυανέρυθρα. Κάπου στο 70 έβαλα και το ψάρι στο φούρνο να ψήνεται. Σκέφτηκα πως όπως ψήνεται ο σολομός ίσως ψήνεται και κάνα γκολακι. Αρκντια. Στο 90 αναθαρρησα. Έβγαλα την ψαρουκλα και μπήκε ο Σαμπο. Κάτι πρέπει να γίνει τελειώνει το ματς. Και έγινε. Σφύριξε ο Βοσκ@κης. 1-1

Τελικά έφτιαξα και μια χωριάτικη και γέμισε η κοιλιά μου. Τώρα σκέφτομαι την Κυριακή τι θα φάμε

χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ αλλωστε ο αα ειχε πει ο τζανδαρης μετα τον ΠΑΟΚ θα επρεπε να παει μπαρτσελονα ειναι μεγαλος παιχτης

παντα ειχε ματι ο αα εβλεπε μπροστα

που το θυμηθηκα εχω λιωσει σα μλκας μονος μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”