Νίκος Bεζυρτζής

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ

Δημοσίευση από K_geo »

έμπειρος ξε-έμπειρος, δευτερη συνέντευξη γεμάτη νέα προβλήματα και όχι λύσεις...

:roll: :roll: :roll:

θα έλεγα αν θέλει να κάνει κάτι πραγματικά ουσιαστικό, να ξεκινήσει απο τα λερο-αρδ μπας και τουλάχιστον κρεμαστεί επιτέλους το καθε αρνάκι απο το ποδαράκι του...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ABOLEYTOI έγραψε:Ο τιτλος-ατακα-συνθημα που πρεπει να βγει, ειναι οτι "επιασε δουλεια ο κυρ Νικος" ;)
Πριν λίγες ώρες το μάθαμε, γι αυτό αρχίσαμε ήδη να ανησυχούμε...

Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι :? :? :? (ειδικά όταν λαλάνε συνοδεία και κόρακες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) αργεί να ξημερώσει :roll: :roll: :roll: (ή δεν ξημερώνει ποτέ)... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Έτσι όπως πάει η δουλειά, στο τέλος θ αρχίσουν να ρωτάνε κι εμάς εδώ για τις μεταγραφές. Για πιο σίγουρα ρε παιδί μου, μην κάνουν κανα λάθος.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol έγραψε:Λυπάμαι που το λέω αλλά με τις σημερινές δηλώσεις του ο Βεζυρτζης ίσως αποδειχθεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για να πετύχει ο αρνεσεν τι δουλειά έχεις άνθρωπε μου με τα μεταγραφικά; Για να μας φέρεις ιντιο πια αλαν μπαιανο; Άσε τον άνθρωπο να δουλέψει απερισπαστος....εσύ προστατεψε την ομάδα αυτή είναι η σποστολη σου

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάνε ότι ο κυρ Σάββας, για παραπάνω δεν είσαι πλέον.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτό ακριβώς

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Να τα να τα και ωχ ωχ ωχ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δηλαδή κύριε Νίκο για να γίνει μια μεταγραφή ας πούμε προτείνει τουντορ εγκρίνει αρνεσεν εγκρίνει Βεζυρτζης πάει στο ΔΣ παίρνουμε και το οκ του κουδα σαν εξωδιοικητικου και δίνει την τελική έγκριση ο Ιβάν ? Τι είναι αυτά; Καραγκιοζιλικια θα τα έλεγα μην καταστρέφεις το όνομα σου άσε τα αγωνιστικά σε αυτούς που ξέρουν.... Έχω μια μικρή ελπίδα ότι θα λειτουργήσει σωστά και δεν θα επιβάλει πράγματα στα μεταγραφικά ο Βεζυρτζης

Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Απογοήτευση...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

KOSTAS54 έγραψε:
eorptol έγραψε:Λυπάμαι που το λέω αλλά με τις σημερινές δηλώσεις του ο Βεζυρτζης ίσως αποδειχθεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για να πετύχει ο αρνεσεν τι δουλειά έχεις άνθρωπε μου με τα μεταγραφικά; Για να μας φέρεις ιντιο πια αλαν μπαιανο; Άσε τον άνθρωπο να δουλέψει απερισπαστος....εσύ προστατεψε την ομάδα αυτή είναι η σποστολη σου

Κάνε ότι ο κυρ Σάββας, για παραπάνω δεν είσαι πλέον.
++++Aπο οτι φαινεται τα χει καλα με τους ΑΡΔ αντι να τους βαλει στη θεση τους.Αληθεια ο αντιπροεδρος ειναι πιο πανω σε ιεραρχια απο τον Προεδρο;Πραγματικα ευχομαι να ασχοληθει με αυτα που πρεπει κ μπορει να κανει εκτος του αγωνιστικου.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

eorptol έγραψε:Δηλαδή κύριε Νίκο για να γίνει μια μεταγραφή ας πούμε προτείνει τουντορ εγκρίνει αρνεσεν εγκρίνει Βεζυρτζης πάει στο ΔΣ παίρνουμε και το οκ του κουδα σαν εξωδιοικητικου και δίνει την τελική έγκριση ο Ιβάν ? Τι είναι αυτά; Καραγκιοζιλικια θα τα έλεγα μην καταστρέφεις το όνομα σου άσε τα αγωνιστικά σε αυτούς που ξέρουν.... Έχω μια μικρή ελπίδα ότι θα λειτουργήσει σωστά και δεν θα επιβάλει πράγματα στα μεταγραφικά ο Βεζυρτζης

+++κ σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ

Δημοσίευση από Thanix »

Ο Δερμιτζάκης και οι άλλοι υποψήφιοι
http://www.gazzetta.gr/football/article ... ypopsifioi

Αρχίσαμε! Παμε και σε κανα μήνα θα ακούσει ο ιβαν "πρόεδρε αυτοί οι ξένοι που έφερες δεν νιώθουν τον ΠΑΟΚ όπως εγώ, γιαυτο διωξτους να σου φτιάξω εγώ ενα ΠΑΟΚ πρωταθλητή όπως μόνο εγώ ξερω"

Μύρισε φρέσκο κρέας και ο κάθε παλιός ξεχασμένος παράγοντας θα αρχίσει να γυροφερνει! Αφού το βρήκαν το κουμπί του ιβαν, γλύψιμο όλη μέρα και μεγάλα λόγια για δόξες και επιτυχίες του παρελθοντος(ποιες;;; )

Sent from my mind using boobs power
niks

Δημοσίευση από niks »

Εχει να πεσει δηλ. ακυρωση σε προτασεις Αρνεσεν,
και να ξαναδουμε παιχταραδες τυπου Πια, Ιντιο & Σκαρντινι;

Ω ρε μανγκα....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει τόσο εύκολα καπελωμα του Αρνεσεν χωρίς να διαρρεύσει και να εκτεθεί ο βεζυρτζης

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

βεζυρτζης, πρόεδρος αντιπρόεδρος
δερμιτζακης, τιμ μανατζερ
σβούρας, σκάουτερ ;
ζβ, απλά ζβ
θζ, στις σουιτες με 100χηνες τον χρονο
γχ, στον παγκο

τι αλλο;
ΠΑΟΚ = Υγεία
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

λοιπον επειδη πολλοι λοιδορουν τον νικολα θα καταθεσω αποψη γιατι θεωρω αδικη την επιθεση

ο νικολας τη δεκαετια του 90 κρατησε μεσω του μπασκετ ζωντανο τον ΠΑΟΚ
ο νικολας δημιουργησε γενιες ΠΑΟΚσηδων και αυτο το ξερει ο ιβαν
ο νικολας ηταν μετα απο χρονια ο πρωτος γουινερ προεδρος στον ΠΑΟΚ και δε θα ανεχτει το ρολο του δευτεροτριτοτεταρτου
ο νικολας εχει ζησει το παλε να φωναζει Π Α Ο και Κ εχουν ιστορια βουλινε μλκα και ξερει οτι ο ΠΑΟΚσης εχει μια μστουρα και μονο μια τη μπαλα
ο νικολας μας εκανε να περπαταμε με ψηλα το κεφαλι στην πολη και ξαναεστειλε τον παπαναστασιακο εκει που του αξιζει στην αφανεια

γιαυτο και για πολλα αλλα ο νικολας δεν επιτρεπεται να παρομοιαζεται με σβουρες γχ ζβ κτλ και να αντιμετωπιζεται ως αρπακτικο

κανε τον ΠΑΟΚ πρωτο μεγαλε νικο βεζυρτζη οπως εσυ ξερεις και διωξε μεσα απ τον ΠΑΟΚ μας ολους τους λουζερς

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”