θα έλεγα αν θέλει να κάνει κάτι πραγματικά ουσιαστικό, να ξεκινήσει απο τα λερο-αρδ μπας και τουλάχιστον κρεμαστεί επιτέλους το καθε αρνάκι απο το ποδαράκι του...
Πριν λίγες ώρες το μάθαμε, γι αυτό αρχίσαμε ήδη να ανησυχούμε...ABOLEYTOI έγραψε:Ο τιτλος-ατακα-συνθημα που πρεπει να βγει, ειναι οτι "επιασε δουλεια ο κυρ Νικος"
Κάνε ότι ο κυρ Σάββας, για παραπάνω δεν είσαι πλέον.eorptol έγραψε:Λυπάμαι που το λέω αλλά με τις σημερινές δηλώσεις του ο Βεζυρτζης ίσως αποδειχθεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για να πετύχει ο αρνεσεν τι δουλειά έχεις άνθρωπε μου με τα μεταγραφικά; Για να μας φέρεις ιντιο πια αλαν μπαιανο; Άσε τον άνθρωπο να δουλέψει απερισπαστος....εσύ προστατεψε την ομάδα αυτή είναι η σποστολη σου
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
++++Aπο οτι φαινεται τα χει καλα με τους ΑΡΔ αντι να τους βαλει στη θεση τους.Αληθεια ο αντιπροεδρος ειναι πιο πανω σε ιεραρχια απο τον Προεδρο;Πραγματικα ευχομαι να ασχοληθει με αυτα που πρεπει κ μπορει να κανει εκτος του αγωνιστικου.KOSTAS54 έγραψε:Κάνε ότι ο κυρ Σάββας, για παραπάνω δεν είσαι πλέον.eorptol έγραψε:Λυπάμαι που το λέω αλλά με τις σημερινές δηλώσεις του ο Βεζυρτζης ίσως αποδειχθεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για να πετύχει ο αρνεσεν τι δουλειά έχεις άνθρωπε μου με τα μεταγραφικά; Για να μας φέρεις ιντιο πια αλαν μπαιανο; Άσε τον άνθρωπο να δουλέψει απερισπαστος....εσύ προστατεψε την ομάδα αυτή είναι η σποστολη σου
+++κ σε αυτο.eorptol έγραψε:Δηλαδή κύριε Νίκο για να γίνει μια μεταγραφή ας πούμε προτείνει τουντορ εγκρίνει αρνεσεν εγκρίνει Βεζυρτζης πάει στο ΔΣ παίρνουμε και το οκ του κουδα σαν εξωδιοικητικου και δίνει την τελική έγκριση ο Ιβάν ? Τι είναι αυτά; Καραγκιοζιλικια θα τα έλεγα μην καταστρέφεις το όνομα σου άσε τα αγωνιστικά σε αυτούς που ξέρουν.... Έχω μια μικρή ελπίδα ότι θα λειτουργήσει σωστά και δεν θα επιβάλει πράγματα στα μεταγραφικά ο Βεζυρτζης