Π.Α.Ο.Κ - Παναιτωλικος , 22/11,15:00,NS2

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Π.Α.Ο.Κ - Παναιτωλικος , 22/11,15:00,NS2

Δημοσίευση από goran 64 »

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! ΕΣΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;

Και γιατί δεν απαντάς στην ερώτηση: Τι θα κερδίσεις γράφοντας ΣΗΜΕΡΑ αλλά και ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ: "Α ρε Π.Α.Ο.Κ. πως σε κατάντησαν έτσι, να είσαι η χαρά του κάθε βλάχου;" Είναι αυτός ο σωστός τρόπος να εκφράσεις αυτό που εννοούσες δηλαδή ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Άντε μην μας χαλάς την υγεία νυχτιάτικα που μας βάζεις και ίσα κι όμοια με κάποια ανύπαρκτα σκ@υλήκια...ακαταλαβίστικε!!!!!
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

3-1 με το τρίτο να το βάζει ο Κλάους στο 85'.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

goran 64 έγραψε:ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! ΕΣΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;

Και γιατί δεν απαντάς στην ερώτηση: Τι θα κερδίσεις γράφοντας ΣΗΜΕΡΑ αλλά και ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ: "Α ρε Π.Α.Ο.Κ. πως σε κατάντησαν έτσι, να είσαι η χαρά του κάθε βλάχου;" Είναι αυτός ο σωστός τρόπος να εκφράσεις αυτό που εννοούσες δηλαδή ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Άντε μην μας χαλάς την υγεία νυχτιάτικα που μας βάζεις και ίσα κι όμοια με κάποια ανύπαρκτα σκ@υλήκια...ακαταλαβίστικε!!!!!
Για χαλάρωσε γιατί θα την ακούσεις στερεοφωνικά,όταν φέρνεις 3-3 με τον πανθρακα και χάνεις πέναλτι και ισοφαριζεσαι στο 95 απο την γριά δεν είσαι και η ποιο αξιόπιστη ομαδα αν εσένα δεν σε νοιάζει που δεν έχεις αναστήσει τον καθε πεθαμενο πρόβλημα σου αλλά εγώ που πάω στο γήπεδο χαλαρός και φεύγω με 18 πίεση έχω κάθε δικαίωμα να κράζω και είναι ο σωστός τρόπος αντίδρασης κόντρα σε μια ομάδα που δεν προσφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ σιγουριά και 3-0 να κερδιζει φοβασε οτι θα στο ανατρεψουν και το στυλαξι που προσπαθεις να περάσεις οτι δεν ειμαι ΠΑΟΚ ξαι για αυτό κράζω να το βάλεις εκει που ξέρεις
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ace ΠΑΟΚτσακι εισαι,σ εχω πετυχει και αλλου εκτος μανια αλλα ρε παλικαρε η αντιδραση σου ειναι τελειως λαθος.Ειδικα αυτο:
έχω κάθε δικαίωμα να κράζω και είναι ο σωστός τρόπος αντίδρασης
Εχει δικιο ο Γκοραν που γκρινιαζει.Δε κερδιζουμε τιποτα να χαλαμε το κλιμα πριν το παιχνίδι.
Δυστυχώς τα πολλα χρονια στερησης φερνουν γκρινια και μιρλα ομως ειναι υποχρεωση μας να καταπινουμε την πικρα μας για το καλο της ομαδας.Ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα δε λεμε?
Αμαρτια να τρωγόμαστε μεταξυ μας.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
:nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ , μονο νικη
δεν περνα η ωρα !
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μονο ξεσκισμα σημερα. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

ace79grpaok έγραψε:
goran 64 έγραψε:ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! ΕΣΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;

Για χαλάρωσε γιατί θα την ακούσεις στερεοφωνικά,όταν φέρνεις 3-3 με τον πανθρακα και χάνεις πέναλτι και ισοφαριζεσαι στο 95 απο την γριά δεν είσαι και η ποιο αξιόπιστη ομαδα αν εσένα δεν σε νοιάζει που δεν έχεις αναστήσει τον καθε πεθαμενο πρόβλημα σου αλλά εγώ που πάω στο γήπεδο χαλαρός και φεύγω με 18 πίεση έχω κάθε δικαίωμα να κράζω και είναι ο σωστός τρόπος αντίδρασης κόντρα σε μια ομάδα που δεν προσφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ σιγουριά και 3-0 να κερδιζει φοβασε οτι θα στο ανατρεψουν και το στυλαξι που προσπαθεις να περάσεις οτι δεν ειμαι ΠΑΟΚ ξαι για αυτό κράζω να το βάλεις εκει που ξέρεις
Καλημέρα ρε φίλε...Μόλις διάβασα το μήνυμα σου χαλαρά, την "άκουσα στερεοφωνικά" όπως με προειδοποίησες και κατάλαβα ότι τζάμπα προσπαθώ να κάνω διάλογο μαζί σου...

Εσύ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να καταλάβεις ρε φίλε...Είσαι φαίνεται από εκείνους τους υπερεγωιστές και ισχυρογνώμονες, τους ανθρώπους που ξέρουν μόνο τα δικαιώματα τους αλλά όχι τις υποχρεώσεις τους και δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους, γι αυτό και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό...Νόμιζα ότι χρειάζεσαι οπαδική διαπαιδαγώγηση αλλά εσύ δείχνεις (απειλώντας με) με ένα πληκτρολόγιο στο χέρι και κρυμμένος πίσω από μία οθόνη ότι δεν έχεις ούτε καν γενική παιδεία για να συζητήσεις με επιχειρήματα...

Κρίμα που νομίζεις ότι είσαι Π.Α.Ο.Κ. ρε φίλε!!! Π.Α.Ο.Κ.τσής (οπαδός) σίγουρα δεν είσαι, αφού δεν είναι έτσι ο Π.Α.Ο.Κ.τσής, στα είπα και παραπάνω...Γιατί για εμάς τους οπαδούς ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι ο σάκος του μποξ για να ξεσπάμε τα νεύρα μας το Σαββατοκύριακο μετά τις αναποδιές όλης της εβδομάδας (αν πηγαίνεις στο γήπεδο γι αυτό καλύτερα να το κόψεις), ο Π.Α.Ο.Κ. είναι το ιερό αποκούμπι μας (όπως είναι για όλους τους πιστούς ο κάθε Θεός τους) που γι αυτόν ζούμε όλη την εβδομάδα περιμένοντας πως και πως για να έρθει το Σαββατοκύριακο και να μας λυτρώσει, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ;

Δικαίωμα σου να κάνεις και να λες ό,τι και όποτε θέλεις εδώ μέσα αφού σου το επιτρέπουν οι Mode χωρίς καμία υποχρέωση...Πάντως να ξέρεις ότι κάτι τέτοιοι σαν εσένα (και δυστυχώς δεν είστε λίγοι) δίνουν δικαιώματα σε όλους τους αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσήδες να μας αποκαλούν παοκια (έτσι, υποτιμητικά, όπως έχεις και συ στο νικνέιμ σου το Π.Α.Ο.Κ. με πεζά γράμματα και δεν ντρέπεσαι καν γι αυτό)...Καλημέρα...

Υ.Γ. Ζητάω συγγνώμη από όλους που αναγκάστηκα να γράψω για πρώτη φορά στη ζωή μου, στα 52 μου, τα 4 ιερά γράμματα με "πεζούς" χαρακτήρες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 22 Νοέμ 2015, 11:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ace79grpaok έγραψε:... έχω κάθε δικαίωμα να κράζω και είναι ο σωστός τρόπος αντίδρασης κόντρα σε μια ομάδα που δεν προσφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ σιγουριά ....
Εμένα πάλι ... αυτός ο "σωστός τρόπος" με ξεπερνάει .... :?
'Ισως γέρασα και έγινα του σοφτ. :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ace το ματς που θα το δεις; θα πας γηπεδο;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Καλά μόνο εσύ είσαι ΠΑΟΚ εγώ που έχω άλλη γνώμη ειμαι γαυρος ,εσύ είσαι το τελευταίο άτομο που θα με πει να μην πάω στο γήπεδο ,μαγκιές αλλου οι μοντ αφού δννε βρίζω η δεν λέω κατι μηνησημο δεν εχουν κανένα δικαίωμα να με κοψουν,αλλά ξέχασα όπως και στο θέμα κακού οποιος διαφονουσε μαζί σου είναι η στημένος η σλλοθρησκος να το κοιτάξεις αυτό .Εγω πήγαινα γήπεδο όταν είχα μόνο Βαγγέλη και μπαλαφα εσύ που ήσουν τότε?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

K_geo έγραψε:ace το ματς που θα το δεις; θα πας γηπεδο;
Πήγα με πανθρακα και κόντεψα να πάθω εγκέφαλικο ,σήμερα δεν την παλεύω να ξαναπεράσω τα ίδια απο κοντά,μάλλον απο τβ και αν
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

paokovios1974 έγραψε:Μονο ξεσκισμα σημερα. :nairepaok:
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.

Με αυτή τη λογική και μόνο πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε τα χωριά.
Δείτε χθεσινές δηλώσεις του προπονητή της Καλλονής,

Με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική, πρέπει να πάμε για τους τρεις βαθμούς. Θα πιέσουμε, θα τρέξουμε και θα κάνουμε ευκαιρίες να πάρουμε αυτό το ματς που το χρειαζόμαστε».
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

paokovios1974 έγραψε:Μονο ξεσκισμα σημερα. :nairepaok:

Εννοείς την ομαδα αν χασουμε ε;
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Όχι την ομάδα ρε. Τον Τούντορ που με κατέστρεψε στον Ξερόλα.

Έλεος Γρηγόριε. ΜΗΝ συνεχίσεις.
Γιατί εγώ ως μικρό παιδί, μπορεί να έχω μείνει στον Τσουρέλα και τον Ψαρρά και ο άσσος στον Μπαλαφίνιο, εσύ θα μας αρχίσεις περί Κουιρουκίδη και καταλαβαίνεις ...
Και εξκιουζέ μουά για το οφ τόπικ. :D
Άβαταρ μέλους
goran 64

ace79grpaok έγραψε:Καλά μόνο εσύ είσαι ΠΑΟΚ εγώ που έχω άλλη γνώμη ειμαι γαυρος ,εσύ είσαι το τελευταίο άτομο που θα με πει να μην πάω στο γήπεδο ,μαγκιές αλλου οι μοντ αφού δννε βρίζω η δεν λέω κατι μηνησημο δεν εχουν κανένα δικαίωμα να με κοψουν,αλλά ξέχασα όπως και στο θέμα κακού οποιος διαφονουσε μαζί σου είναι η στημένος η σλλοθρησκος να το κοιτάξεις αυτό .Εγω πήγαινα γήπεδο όταν είχα μόνο Βαγγέλη και μπαλαφα εσύ που ήσουν τότε?
Εκεί ήμουν φυσικά (βλέπεις είναι και μεγάλη η Τούμπα, γι αυτό μάλλον δεν συναντηθήκαμε ποτέ). Εγώ όμως φίλε μου ήμουν μέσα ακόμα και στους 297, μετρημένοι ένας προς έναν, επί συγχωρεμένου (απ το Θεό πλέον) Βουλινού κι ας ήθελα και γω τότε να φύγει γιατί ξέρω καλά τις υποχρεώσεις μου στον Π.Α.Ο.Κ. αν σου λέει κάτι αυτό...

Δεν είναι όμως αυτό που με κάνει να νιώθω πιο Π.Α.Ο.Κ. από σένα (Π.Α.Ο.Κ.όμετρο που ανέφερες πιο πάνω δεν υπάρχει) αλλά αυτό για τον σάκο του μποξ που σου έγραψα και το 'πνιξες και πήγες την κουβέντα εκεί που βολεύεσαι, γιατί έτσι κάνεις όταν δεν έχεις επιχειρήματα (όπως έκανες και στο θέμα Κάκου τις προάλλες)...

Και για να είμαστε και εντός topic...Γήήήήήπεδοοοοο :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: ...Όλοι Τουμπάρα σήμερα καρντάσηδες...Φωνή και υπομονή κι όχι γκρίνια και μιζέρια...

:pano: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”