33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
τσιριγώτης

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Για αυτή την δουλειά είσαι. Όχι για βασικός, αλλά λύση πολυτελείας
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Μπραβο για το γκολ..!!Επιτελους..Εκπληκτικο
Respect για το σπριντ σου και το τραβηγμα αυτιου στο καραγκιοζη Πασχαλακη αν και κανονικα ηθελε κανα φτυσιμο μες τα μουτρα στην φυσουνα για να "νιωσει" λιγο και την επομενη φορα που θα ερθει τουμπα να κοψει τις βλαχομαγκιες η τιτικα..Μαθανε ολοι να πουλανε τρελα μεσα στην τουμπα και μολις κατεβαινουν στο λιμανι να ανοιγουν τα ποδια..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν θέλω να το πιστεύω αλλά υπάρχει θέμα με τουντορ. Πανέμορφο το γκολ. Επίσης τον είδα πολύ βελτιωμένο στο μοίρασμα παιχνιδιού.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

goran 64 έγραψε:Φαλεςκού Α.Ρ.Δ. ο Κλάους ήταν, είναι και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του...Π.Α.Ο.Κ.!!!

Καμία άλλη κ@λ@ομάδα δεν έχει τέτοιον!!!

Ξεκίνα αρχηγέ!!! Βάλε το κεφάλι κάτω και κλείσε στόματα όπως έκανες τότε στη Λάρισα με το τρίμπαλο!!!

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Έτσι μπράβο αρχηγέ μου...Κλείσε τα στοματάκια των ΑΡΔ :mrgreen: :mrgreen: δείχνοντας τι μπορείς να κάνεις ακόμα κι όταν ΔΕΝ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ!!! :o :o

Συνέχισε έτσι, δούλεψε ακόμα περισσότερο και μην επηρεάζεσαι αρνητικά από κανέναν...Βοήθησε την ομάδα ακόμα πιο πολύ τώρα στα δύσκολα αφού είσαι ο φυσικός αρχηγός της και φυσικά...Π.Α.Ο.Κ. είσαι ΑΦΟΥ!!! :opaokara: :opaokara:

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Παρα πολυ ομορφη ενεργεια το γκολ του.Δειξε στον Τουντορ οτι εχεις προσωπικη ενεργεια.Στο επομενο με Παναιτωλικο θα ειναι σιγουρα βασικος αφου σκοραρε ετσι λεει ο κοουτς.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Μπράβο αγόρι μου για το πολύ όμορφο και μεγάλης δυσκολίας γκολ σου.
Συνέχισε!

Όσων αφορά στο γατάκι που έκανε καθυστερήσεις προτιμώ να τον αγκαλιάσεις μέσα στο παιχνίδι και να το κάνεις μπλε μαρε στην φυσούνα και όχι να του τραβήξεις το αυτί στο γήπεδο και να να τα βρίσκεις μαζί του στην φυσούνα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο σέντερ-φορ είναι απαραίτητος σε κάθε αγώνα. Γενικά είμαι υπέρμαχος του 4-3-3 (με όλες τις παραλλαγές του) που σημαίνει ότι η ομάδα πρέπει να παίζει από τα άκρα με τα εξτρέμ που θα τροφοδοτούν τον killer. Χθες το γκολ που έβαλες δεν προήλθε από ασίστ, όπως στα δύο πρώτα γκολ μας, αλλά κατάφερες με δική σου υπερπροσπάθεια να το στείλεις τη μπάλα στα δίχτυα. 100% δική σου προσπάθεια.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Μόνο σαν αστείο μου ακούγεται η πώληση Κλάους και κάτσε τον Γενάρη...
Η διαχείριση του Κλάους εως τώρα επιβεβαιώνει τις φήμες...
Για να δούμε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πάντως με ενθουσίασες τόσο με την γκολάρα σου που αμέσως μετά τον πανηγυρισμό άρχισα να αναρωτιέμαι (φωναχτά κιόλας κι οι γύρω μου έσκασαν στα γέλια) το εξής: "Άραγε στα αποδυτήρια θα σου ζητήσει αυτόγραφο ο Μίτκο;"!!!!!!!!

Το θέμα είναι ότι εγώ το έλεγα και το πίστευα...Όπως πιστεύω ότι αν δεν σε θέλουν στον Π.Α.Ο.Κ. :? :? :? (φυσικά δεν το πιστεύω, ειδικά αφού το διαλαλούν οι αρδ :mrgreen: ) και σου κάνει και κανένα "κονέ" ο Μίτκο με τον ατζέντη του ;) προλαβαίνεις να 'κονομήσεις καμιά δεκαπενταριά εκατομμύρια λίρες από Αγγλία μεριά πριν σταματήσεις το ποδόσφαιρο :roll: :roll: :roll: :o :o :o :o :o :o

Συνέχισε έτσι αρχηγέ μου και κλείσε στόματα (κυρίως των κ@λοαρδ)...Σε στηρίζουμε γιατί Π.Α.Ο.Κ. είσαι...αφού!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 21 Νοέμ 2015, 15:13, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αρχηγέ σου έχω παραγγελία για τον Παναιτωλικό: Δύο τα τεμάχια παρακαλώ πολύ!! Ξέρεις εσύ...χαλαρά...όπως ακριβώς στα νιάτα του ο συμπαίκτης σου ο Μίτκο!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αρχηγέ ελπίζω τα σημερινά ¨αρδοσιεύματα" για μεταγραφή σου τον Γενάρη να κυκλοφορούν μόνο για να δημιουργήσουν κακό κλίμα στην ομάδα και να μην έχουν φυσικά καμία βάση...Ο Π.Α.Ο.Κ. μας χρειάζεται και Π.Α.Ο.Κ.τσήδες και παιχταράδες και εσύ έχεις όλο το πακέτο, όπως και πολλά να προσφέρεις ακόμα στην ομάδα!!! Π.Α.Ο.Κ. είσαι...αφού!

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πωληση σε καμια περιπτωση
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

στα στατιστικα του παικτη , βλεπω οτι σε αγωνα πρωταθληματος δεν εχει κανει ποτε χατ-τρικ

σωστη τροφοδοσια απο τα wingers και τους μέσους και θα ερθει την κυριακη
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

MANIAKOS έγραψε:Πωληση σε καμια περιπτωση
Καλά ρε εχεις πουλήσει την μισή ομάδα και κολλήσες στον Κλάους; :lol:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

παοκαρα23 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Πωληση σε καμια περιπτωση