33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
-
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Για αυτή την δουλειά είσαι. Όχι για βασικός, αλλά λύση πολυτελείας
Μπραβο για το γκολ..!!Επιτελους..Εκπληκτικο
Respect για το σπριντ σου και το τραβηγμα αυτιου στο καραγκιοζη Πασχαλακη αν και κανονικα ηθελε κανα φτυσιμο μες τα μουτρα στην φυσουνα για να "νιωσει" λιγο και την επομενη φορα που θα ερθει τουμπα να κοψει τις βλαχομαγκιες η τιτικα..Μαθανε ολοι να πουλανε τρελα μεσα στην τουμπα και μολις κατεβαινουν στο λιμανι να ανοιγουν τα ποδια..
Respect για το σπριντ σου και το τραβηγμα αυτιου στο καραγκιοζη Πασχαλακη αν και κανονικα ηθελε κανα φτυσιμο μες τα μουτρα στην φυσουνα για να "νιωσει" λιγο και την επομενη φορα που θα ερθει τουμπα να κοψει τις βλαχομαγκιες η τιτικα..Μαθανε ολοι να πουλανε τρελα μεσα στην τουμπα και μολις κατεβαινουν στο λιμανι να ανοιγουν τα ποδια..
- john4serres
Δεν θέλω να το πιστεύω αλλά υπάρχει θέμα με τουντορ. Πανέμορφο το γκολ. Επίσης τον είδα πολύ βελτιωμένο στο μοίρασμα παιχνιδιού.
Έτσι μπράβο αρχηγέ μου...Κλείσε τα στοματάκια των ΑΡΔgoran 64 έγραψε:Φαλεςκού Α.Ρ.Δ. ο Κλάους ήταν, είναι και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του...Π.Α.Ο.Κ.!!!
Καμία άλλη κ@λ@ομάδα δεν έχει τέτοιον!!!
Ξεκίνα αρχηγέ!!! Βάλε το κεφάλι κάτω και κλείσε στόματα όπως έκανες τότε στη Λάρισα με το τρίμπαλο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Συνέχισε έτσι, δούλεψε ακόμα περισσότερο και μην επηρεάζεσαι αρνητικά από κανέναν...Βοήθησε την ομάδα ακόμα πιο πολύ τώρα στα δύσκολα αφού είσαι ο φυσικός αρχηγός της και φυσικά...Π.Α.Ο.Κ. είσαι ΑΦΟΥ!!!

-
- Mr Ξερόλας 2019
Παρα πολυ ομορφη ενεργεια το γκολ του.Δειξε στον Τουντορ οτι εχεις προσωπικη ενεργεια.Στο επομενο με Παναιτωλικο θα ειναι σιγουρα βασικος αφου σκοραρε ετσι λεει ο κοουτς.
Μπράβο αγόρι μου για το πολύ όμορφο και μεγάλης δυσκολίας γκολ σου.
Συνέχισε!
Όσων αφορά στο γατάκι που έκανε καθυστερήσεις προτιμώ να τον αγκαλιάσεις μέσα στο παιχνίδι και να το κάνεις μπλε μαρε στην φυσούνα και όχι να του τραβήξεις το αυτί στο γήπεδο και να να τα βρίσκεις μαζί του στην φυσούνα.
Συνέχισε!
Όσων αφορά στο γατάκι που έκανε καθυστερήσεις προτιμώ να τον αγκαλιάσεις μέσα στο παιχνίδι και να το κάνεις μπλε μαρε στην φυσούνα και όχι να του τραβήξεις το αυτί στο γήπεδο και να να τα βρίσκεις μαζί του στην φυσούνα.
- ΑποστόληςΑ
Ο σέντερ-φορ είναι απαραίτητος σε κάθε αγώνα. Γενικά είμαι υπέρμαχος του 4-3-3 (με όλες τις παραλλαγές του) που σημαίνει ότι η ομάδα πρέπει να παίζει από τα άκρα με τα εξτρέμ που θα τροφοδοτούν τον killer. Χθες το γκολ που έβαλες δεν προήλθε από ασίστ, όπως στα δύο πρώτα γκολ μας, αλλά κατάφερες με δική σου υπερπροσπάθεια να το στείλεις τη μπάλα στα δίχτυα. 100% δική σου προσπάθεια.
Μόνο σαν αστείο μου ακούγεται η πώληση Κλάους και κάτσε τον Γενάρη...
Η διαχείριση του Κλάους εως τώρα επιβεβαιώνει τις φήμες...
Για να δούμε
Η διαχείριση του Κλάους εως τώρα επιβεβαιώνει τις φήμες...
Για να δούμε
Πάντως με ενθουσίασες τόσο με την γκολάρα σου που αμέσως μετά τον πανηγυρισμό άρχισα να αναρωτιέμαι (φωναχτά κιόλας κι οι γύρω μου έσκασαν στα γέλια) το εξής: "Άραγε στα αποδυτήρια θα σου ζητήσει αυτόγραφο ο Μίτκο;"!!!!!!!!
Το θέμα είναι ότι εγώ το έλεγα και το πίστευα...Όπως πιστεύω ότι αν δεν σε θέλουν στον Π.Α.Ο.Κ.
(φυσικά δεν το πιστεύω, ειδικά αφού το διαλαλούν οι αρδ
) και σου κάνει και κανένα "κονέ" ο Μίτκο με τον ατζέντη του
προλαβαίνεις να 'κονομήσεις καμιά δεκαπενταριά εκατομμύρια λίρες από Αγγλία μεριά πριν σταματήσεις το ποδόσφαιρο
Συνέχισε έτσι αρχηγέ μου και κλείσε στόματα (κυρίως των κ@λοαρδ)...Σε στηρίζουμε γιατί Π.Α.Ο.Κ. είσαι...αφού!!!

Το θέμα είναι ότι εγώ το έλεγα και το πίστευα...Όπως πιστεύω ότι αν δεν σε θέλουν στον Π.Α.Ο.Κ.

Συνέχισε έτσι αρχηγέ μου και κλείσε στόματα (κυρίως των κ@λοαρδ)...Σε στηρίζουμε γιατί Π.Α.Ο.Κ. είσαι...αφού!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 21 Νοέμ 2015, 15:13, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Αρχηγέ σου έχω παραγγελία για τον Παναιτωλικό: Δύο τα τεμάχια παρακαλώ πολύ!! Ξέρεις εσύ...χαλαρά...όπως ακριβώς στα νιάτα του ο συμπαίκτης σου ο Μίτκο!!!!!

Αρχηγέ ελπίζω τα σημερινά ¨αρδοσιεύματα" για μεταγραφή σου τον Γενάρη να κυκλοφορούν μόνο για να δημιουργήσουν κακό κλίμα στην ομάδα και να μην έχουν φυσικά καμία βάση...Ο Π.Α.Ο.Κ. μας χρειάζεται και Π.Α.Ο.Κ.τσήδες και παιχταράδες και εσύ έχεις όλο το πακέτο, όπως και πολλά να προσφέρεις ακόμα στην ομάδα!!! Π.Α.Ο.Κ. είσαι...αφού!

- john4serres
στα στατιστικα του παικτη , βλεπω οτι σε αγωνα πρωταθληματος δεν εχει κανει ποτε χατ-τρικ
σωστη τροφοδοσια απο τα wingers και τους μέσους και θα ερθει την κυριακη
σωστη τροφοδοσια απο τα wingers και τους μέσους και θα ερθει την κυριακη
Καλά ρε εχεις πουλήσει την μισή ομάδα και κολλήσες στον Κλάους;MANIAKOS έγραψε:Πωληση σε καμια περιπτωση

Κορνιζα πρεπει να το κανουμε...παοκαρα23 έγραψε:Καλά ρε εχεις πουλήσει την μισή ομάδα και κολλήσες στον Κλάους;MANIAKOS έγραψε:Πωληση σε καμια περιπτωση

Δεν παιζει να το ξαναδουμε