Π.Α.Ο.Κ. - Απόγονοι 6ου στόλου, 4/10, 20:30,NS1 & 1HD
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Απόγονοι 6ου στόλου, 4/10, 20:30,NS1 & 1HD
εκτός θέματος : αυτό με το λαολά γίνεται σε όλους τους αγώνες μέσα/έξω ή σε συγκεκριμένους κατ επιλογή της παε;
εντός θέματος :
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ!
εντός θέματος :
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ!
Φοίνικας έγραψε:Αρνούμαι να χάσει ο ΠΑΟΚ βαθμό απ αυτήν την ομάδα σε αυτήν τη μέρα.
-
σε desktop απο τον chrome πας εδω https://chrome.google.com/webstore/deta ... meio?hl=elKourdos έγραψε:Αδερφέ αναφέρεσαι σε Android Apps η σε Desktop version;Mapogo έγραψε:Πρέπει να φαίνεται ότι ΔΕΝ μπαίνεις από Ελλάδα.xaotikos έγραψε:Αυτό το laola παίζει Ελλάδα ή κλειδώνει και είναι μόνο για έξω;
Ενας εύκολος τρόπος να το παραπλανήσεις , είναι να κατεβάσεις το Hola για Google Chrome κ να ρυθμίσεις το Hola ότι μπαίνεις πχ απο Γερμανία ή άλλη χώρα.
Μετά μπαίνεις στο Laola κ όλα καλά ...
Θέλω Over 3.5 and PAOK keep clean sheet
το κανεις εγκατασταση και μετα σου βγαινει ενα εικονιδιο πανω δεξια, οπου πατωντας το επιλεγεις απο ποια χωρα θα φενεται οτι μπαινεις. νομιζω μαλιστα οτι μπαινοντας στο laola το ανγνωριζει απο μονο του και σε βαζει απο Γερμανια.
ΟΛΥ ΜΠΙ ΟΛΥ ΜΠΙ .............
ΟΛΟΙ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΤΟΥΜΠΑ) ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΝΟ ΝΑ ΓΑ#@€%ΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΤΟΥΜΠΑ) ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΝΟ ΝΑ ΓΑ#@€%ΜΕ
- Kostas_Peraia4
[youtube]a_lAFhdE1BQ[/youtube]
[youtube]U32WesACOtc[/youtube]
Κάτι τέτοιο θέλω σήμερα
[youtube]U32WesACOtc[/youtube]
Κάτι τέτοιο θέλω σήμερα
Δεν είμαστε καλά γαμώ τη Τρούμπα.
Ακόμα δύο και τέταρτο είναι!!!

Ακόμα δύο και τέταρτο είναι!!!

- john4serres
+1926Φοίνικας έγραψε:Αρνούμαι να χάσει ο ΠΑΟΚ βαθμό απ αυτήν την ομάδα σε αυτήν τη μέρα.
Για τα αδέρφια εκει ψηλά.
Απ'οτι βλεπω στο site της παε υπαρχουν ακομη διαθεσιμα εισιτηρια τουλαχιστον για τη θυρα εξι. Μηπως γνωριζει καποιος αν ισχυει και αν ναι τι ωρα ανοιγουν τα εκδοτηρια;
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
έχω πολύ κακό προαίσθημα,
τρέμω που το γράφω αλλά 0-2 το βλέπω (στην καλύτερη!)
η Κ20 έχασε πανηγυρικά, τα γυαλιά που πήρα από τη μπουτίκ έσπασαν (και μάλιστα ο σκελετός, από την πλευρά που είναι ο φακός με το σήμα), ο λαός είναι μπερδεμένος με τους μπερδεμένους, τρέμω.
ΥΓ παράκληση σε κάποιο τσακαλάκι να γράψει την ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ μετάδοση από το laola,να γουστάρουμε.
τώρα χωράει το μόνο σύνθημα που με σηκώνει και στα χειρότερά μου.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ...
η Κ20 έχασε πανηγυρικά, τα γυαλιά που πήρα από τη μπουτίκ έσπασαν (και μάλιστα ο σκελετός, από την πλευρά που είναι ο φακός με το σήμα), ο λαός είναι μπερδεμένος με τους μπερδεμένους, τρέμω.
ΥΓ παράκληση σε κάποιο τσακαλάκι να γράψει την ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ μετάδοση από το laola,να γουστάρουμε.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ...
ABOLEYTOI έγραψε:έχω πολύ κακό προαίσθημα,
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ...
Ρε το ματς ειναι ασος καρφι μη μασας το βραδυ θα εχουμε τρελα πανηγυρια στο φορουμ
Για το αποτέλεσμα ούτε εγώ είμαι αισιόδοξος, το βλέπω Χ στην καλύτερη 
Μακάρι να διαψευστώ.
Αφού το χει το laola θα είναι και σε HD

Μακάρι να διαψευστώ.
Αφού το χει το laola θα είναι και σε HD

- xrictoforoc
Σε καμια ωριτσα και κατι ξεκινάμε για τον ΝΑΟ. Παμε να τους γαμησουμεεεεε! Ολο το γήπεδο φωνη επιτελους.... ΞΥΠΝΑΤΕΕΕ
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον ΝΟΥ ΣΑΣ σας σημερα παιχτες του ΠΑΟΚ, σημερα παιζετε για τον Δημητρη, για τον Γιωργο, για τον Κυριακο, για την Χριστινα, για τον Μπαμπη, για τον Τασο, για ολους οσους χαθηκαν νωρις και αδικα και θα σας βλεπουν απο κει ψηλα, για οσους θα ειναι ζωντανα σημερα στο γηπεδο και για ολους οσους θα ειναι νοερα μαζι σας σημερα το μονο που πρεπει
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ @ΛΥΜΠΙ@Κ@!!!!

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ @ΛΥΜΠΙ@Κ@!!!!