10.Dimitar Berbatov
- pisakaipoupoula
Re: Dimitar Berbatov
Ετοιμάζουν λέει φανέλες με το όνομα του για αύριο. Ποιες φανέλες???? Αυτές 20/Σεπτεμβρίου δεν θα ήταν έτοιμες??? Τι σου κάνει ένας Μπερμπατοφ
Είναι αυτές που έμειναν από τον Δημητράκη με μικρή...μεταποίησηnickzark έγραψε:Ετοιμάζουν λέει φανέλες με το όνομα του για αύριο. Ποιες φανέλες???? Αυτές 20/Σεπτεμβρίου δεν θα ήταν έτοιμες??? Τι σου κάνει ένας Μπερμπατοφ

Χαχαχαχα. Αν έγραφε Δημήτρης τους είχα ικανούς.tzouvi έγραψε:Είναι αυτές που έμειναν από τον Δημητράκη με μικρή...μεταποίησηnickzark έγραψε:Ετοιμάζουν λέει φανέλες με το όνομα του για αύριο. Ποιες φανέλες???? Αυτές 20/Σεπτεμβρίου δεν θα ήταν έτοιμες??? Τι σου κάνει ένας Μπερμπατοφ![]()
Θα είναι οι καινούργιες ή αυτές που έχουμε τώρα;nickzark έγραψε:Ετοιμάζουν λέει φανέλες με το όνομα του για αύριο. Ποιες φανέλες???? Αυτές 20/Σεπτεμβρίου δεν θα ήταν έτοιμες??? Τι σου κάνει ένας Μπερμπατοφ
ακόμα τα αρδάκια δεν πήραν γραμμή ότι Τούντορ και Μπερμπάτοφ έχουν παίξει αντίπαλοι
[youtube]LMJiUWxJptw[/youtube]
[youtube]LMJiUWxJptw[/youtube]
- john4serres
θα ειναι κοροιδία να αγορασει ο κοσμος την προχειρη φανελα της Macron , αφου μεσα στον σεπτεμβριο θα παρουσιαστει η επισημη εμφανισηnickzark έγραψε:Έλα ντε.????? Μακάρι οι καινούργιες να είναι
αλλα ισως η ΠΑΕ ετοιμαζει εκπληξη !!!
ρε τώρα το συνειδητοποίησα!!!!!! διαβάζοντας ένα άρθρο για την πρώτη εμφάνιση του ΜΠερμπάτοφ σην εθνική νέων της Βουλγαρίας.. ρεεεεεεεε τον έχω παίξει διαιτητής ρε!!! το 99 σε φιλικό στην Κοζάνη , όπου μπήκε αλλαγή!!!
δεν ξέρω πότε θα έρθει
δεν ξέρω από που θα έρθει
δεν ξέρω πως θα έρθει
έφυγαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
πάω αεροδρόμιο με το sleeping bag !!!!!!!!!!! (έστω και στο Ηράκλειο δεν έχει σημασία)
ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι χάλια βλέπω ένα αετό με οκτώ κεφάλια...!!
ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ 6??? ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ
δεν ξέρω από που θα έρθει
δεν ξέρω πως θα έρθει
έφυγαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
πάω αεροδρόμιο με το sleeping bag !!!!!!!!!!! (έστω και στο Ηράκλειο δεν έχει σημασία)
ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι χάλια βλέπω ένα αετό με οκτώ κεφάλια...!!
ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ 6??? ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ
pilotos έγραψε:Σε μισή ώρα αποκλειστικό...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
τρελανε μας αλλα δε γινεται οτι και να ναι δε συγκρινεται απ την εποχη ζαλαγιετα περιμενουμε τελευταια στιγμη να κανουμε ενα μπαμ....το καναμε με το μεγαλυτερο παιχτη που πατησε τουμπα και με το δευτερο πιο δυνατο ονομα μετα απο ριμπο τι αλλο να κανει ο θεος εεεεεεεεε ο φρανκ
Συγγνώμη Τσε,που σε άναψα φιτιλια !!!
Δεν έκανα παράθεση γιατί αναφερόμουν στο από πάνω βίντεο του Γιουβε - Λεβερκουζεν
Δεν έκανα παράθεση γιατί αναφερόμουν στο από πάνω βίντεο του Γιουβε - Λεβερκουζεν