Π.Α.Ο.Κ. - SKODA Ξάνθη, NS2, 23/08, 19:15
Re: Π.Α.Ο.Κ. - SKODA Ξάνθη, NS2, 23/08, 19:15
Αν ισχύσει η ενδεκάδα των 24τοτε μιλάμε για 6/11 αλλαγές σε σχέση με πέρυσι!!!
Εντεκάδα με Ξάνθη: 3-5-2

Μετά από τόσα καλά παιχνίδια του Σαββίδη, το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι η ευκαιρία του. Προβλέπω βασικός. Τσίμιροτ σε ρόλο box to box και Τζιώλης αναγκαστικά στο 6 αν και κουρασμένος. Ο Σάμπο θα πάρει λεπτά από τον πάγκο καθώς είχε τραυματισμό. Θα μπει αλλαγή λογικά και ο Κωσταντινίδης για να ξεκουράσει είτε Λέοβατς είτε Κίτσιου στην πιο δύσκολη σε πνευμόνι θέση. Η τρίτη αλλαγή ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού (Μιστακίδης ή Ροντρίγκεζ). Οι αλλαγές μπορεί να έχουν οποιαδήποτε σειρά - απλά πιστεύω ότι κάπως έτσι θα κινηθούμε. Δύσκολο να πάρει χρόνο ο Κουλούρης καθώς είναι πολύ αργός σε αυτόν τον ΠΑΟΚ. Καλό είναι να τελειώνουμε με το φορ και να δώσουμε το παιδί δανεικό για να τον έχουμε τουχρόνου πιο έτοιμο.

Μετά από τόσα καλά παιχνίδια του Σαββίδη, το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι η ευκαιρία του. Προβλέπω βασικός. Τσίμιροτ σε ρόλο box to box και Τζιώλης αναγκαστικά στο 6 αν και κουρασμένος. Ο Σάμπο θα πάρει λεπτά από τον πάγκο καθώς είχε τραυματισμό. Θα μπει αλλαγή λογικά και ο Κωσταντινίδης για να ξεκουράσει είτε Λέοβατς είτε Κίτσιου στην πιο δύσκολη σε πνευμόνι θέση. Η τρίτη αλλαγή ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού (Μιστακίδης ή Ροντρίγκεζ). Οι αλλαγές μπορεί να έχουν οποιαδήποτε σειρά - απλά πιστεύω ότι κάπως έτσι θα κινηθούμε. Δύσκολο να πάρει χρόνο ο Κουλούρης καθώς είναι πολύ αργός σε αυτόν τον ΠΑΟΚ. Καλό είναι να τελειώνουμε με το φορ και να δώσουμε το παιδί δανεικό για να τον έχουμε τουχρόνου πιο έτοιμο.
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ!stephanos έγραψε:Παίζει να είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου!Black&White έγραψε:όταν σε μια χρονιά με ενθουσιασμό κάποιοι ασχολούνται με το στόλισμα του Τζαβέλλα ή του Σαλπιγγίδη ή του οποιοδήποτε παίκτη της φετινής ομάδας, εμένα μου φαίνεται μίζερο.
Πολύ γρήγορα του μεγαλώσανε τα μούσια του Τζαβέλλα!aoratos έγραψε:Για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα, εχει ήδη οπλίσει το πουλέν για αύριο και ετοιμαζεται να μας κάνει να ξεχάσουμε τον Πελκα![]()
Λογικά με μαύρα περιβραχιόνια θα βγουν οι δικοί μας... Για τους άλλους δεν ξέρω..
Από εισιτήρια πώς πάμε; Θα είμαστε 20.000;;;
Μπερτος προσοχη θα σκυλιάσει
Μεγάλη αγωνία ελπίζω σε λινκ
Μεγάλη αγωνία ελπίζω σε λινκ
οπως βλεπω στο site https://buy.tickethour.com/paokfc-ww/se ... 55#toolbar
περιππου 2000 να εχουν φυγει.
ελπιζω ομως οτι απλα δεν πηρε κανενας νωρις γιατι σου λεει θα βρω και πριν τον αγωνα
ελπιζω ομως οτι απλα δεν πηρε κανενας νωρις γιατι σου λεει θα βρω και πριν τον αγωνα
Σιγα τη προσωπικοτητα ρε μανιακε.MANIAKOS έγραψε:Μπερτος προσοχη θα σκυλιάσει
Εγω εχω αγωνια να δω τους νεους κατω απο πιεση σε γεματη τουμπα.
Κατα τα αλλα η ξανθη ειναι η ιδια μετρια αναλατη ομαδα,ευκολα η δυσκολα θα το παρουμε το ματς.
Γιατι ποτε ειχε προπωληση ματς με την ξανθη;paoktzis έγραψε:οπως βλεπω στο site https://buy.tickethour.com/paokfc-ww/se ... 55#toolbar
μονο τη χρονια 2013-14 αδερφε ειχε καμια 5αρα προπωληση και συνολικα 17.500 κομμενα εισιτηρια βαση λιγδας αρα καμια 20αρια μεσαTaseos έγραψε:Γιατι ποτε ειχε προπωληση ματς με την ξανθη;paoktzis έγραψε:οπως βλεπω στο site https://buy.tickethour.com/paokfc-ww/se ... 55#toolbar
εγω σημερα βλεπω 12.000 κομμενα εισιτηρια και καμια 15αρια μεσα
Βρε μονο για προπωληση μιλαω. Κ σημερα θα χει αν δεν βρεχει καμια 25αρα
Με αφορμή απο ποστ στο τόπικ των μεταγραφών, με αιτία ενα ποστ του stephanos πριν μια σελίδα και με αρκετή διάθεση μλκιας και αναμονής να μπω στο αμάξι και να ξεκινήσω για Τούμπα...
voila! :
οι 11αδες του αγώνα.
(πάλι απο λάθος έβαλα μαλεζά...
)

voila! :
οι 11αδες του αγώνα.

Μπανε δεν το λεω με την ενοια της ποιότητας αλλα ειανι παίκτης που προκαλεί εκνευρισμό σε παικτες και κοσμο γενικά ποσο μαλλον τωραobanebane έγραψε:Σιγα τη προσωπικοτητα ρε μανιακε.MANIAKOS έγραψε:Μπερτος προσοχη θα σκυλιάσει
Εγω εχω αγωνια να δω τους νεους κατω απο πιεση σε γεματη τουμπα.
Κατα τα αλλα η ξανθη ειναι η ιδια μετρια αναλατη ομαδα,ευκολα η δυσκολα θα το παρουμε το ματς.
μακαρι αλλα τοσο πολυ δεν νομιζω να ανεβουμε, μακαρι πραγματικαTaseos έγραψε:Βρε μονο για προπωληση μιλαω. Κ σημερα θα χει αν δεν βρεχει καμια 25αρα
εγω δυστυχως θα ειμαι ριβερ παρτυ και δεν θα μπορεσω ουτε καν να το δω, ελπιζω να μπει μετα ολοκληρος ο αγωνας στο youtube
βρέχει δεν βρέχει σήμερα θα έχει πάνω απο 20 χιλιάδες κομά(ν)τια στο γήπεδο.