93.Terry Antonis
- back in black
Re: 93.Terry Antonis
Η περίπτωση του είναι ιδιαίτερη για πολλούς λογους. Υπομονή και θα δούμε τι μπορεί να μας δώσει.
Αυτος δεν θα εμπαινε σημερα στις προπονησεις; Στο training report νομιζω τον ειδα να τρεχει με Τσιμιροτ,λογικα παλυ εξω ηταν...
Ειπανε θα επανελθει σταδιακα σε ρυθμους προπονησεων,οποτε ισως να εκανε μερος αυτης..
Αυτό το παιδί, λογικά κάνει πρώτη φορά προετοιμασία...
Υπομονή και ελπίδα, μακάρι να πιάσει
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Υπομονή και ελπίδα, μακάρι να πιάσει
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Εσυ βρε παλικαρι μου ποτε θα μπεις στις προπονησεις μηπως και δουμε και κατι αλλο στο 8; Υπαρχεις; Τι εχεις τελικα; Θλαση η Οσφυοκαμψια που ελεγε και μια ψυχη σε ενα παλιο καλο σηριαλ;
Ελεος ρε παιδια που ολους αντιΤζιοληδες τους βλεπετε.Το παλικαρι τουλαχιστον στα βιντεο και στο επιπεδο που επαιζε μια χαρα καθετο ποδοσφαιρο επαιζε και με την μπαλα στα ποδια και με πασα.
καλα ρε πας καλα;για την θεση του μιλαω τι σχεση εχει το πως επαιζε;εννοω οτι μου κανει περισσοτερο για δημιουργικο εξαρι παρα για οκταρι.ποιους ολους εννοεις;για τον Σαμπο συνεχεια λεω οτι ειναι καθαρο οκταρι,οπως και για Κατσε.κι ο Χαρισης οκταρι ειναι αλλο που επειδη ειναι κατι τι πιο κοντρολαρισμενος απο Κατσε ισως μπορει να παιξει και στο 6.Για Τσιμιροτ δεν εχω αποψη αν και απ το σουλουπι του και τα χαρακτηριστικα που ειδα σε καποια βιντεο μαλλον οκταρακι στυλ Κατσε ειναι κι αυτος.joshua έγραψε:Ελεος ρε παιδια που ολους αντιΤζιοληδες τους βλεπετε.Το παλικαρι τουλαχιστον στα βιντεο και στο επιπεδο που επαιζε μια χαρα καθετο ποδοσφαιρο επαιζε και με την μπαλα στα ποδια και με πασα.
Τεσπα,θα τον δουμε στο γηπεδο οπως και το που θα χρησιμοποιηθει.
Προς το παρον με βαση αυτα τα λιγα που ξερω γι αυτον πιστευω οτι σαν εξαρι θα παιζει.
Εμένα ρε παίδες ο Αντώνης μου θυμίζει πάρα πολύ τον Καραγκούνη με πιο πολλά τρεξίματα όμως... 

- Μπαρκαρούτσος
Νομίζω ότι ο Τέρυ μόλις μπεί ενδεκάδα...θά πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του.
Ο παίκτης έχει τρομερό θράσος με την μπάλα, καταπληκτική πάσα,φοβερό πείσμα, ταχύτατη σκέψη,άριστη τεχνική και άκρως επιθετικό πνεύμα στο παιχνίδι του.
Ελπίζω να μπεί σύντομα να ξεκουράσει τον Τζιόλη.
Και όταν γίνει αυτό βλέπω τον Τζιόλη να οπισθοχωρεί και να παίζει πλέον σαν BCB (Ballplaying Center Back) γιατί εχει όλα τα χαρακτηριστικά και προσόντα για αυτην την θέση (ύψος,δύναμη,πάσα,εμπειρία), και τον Τέρυ ως DLP
(Deep lying playmaker, αυτό που λέτε δημιουργικό εξάρι) με ελαφρώς πιό επιθετικά καθήκοντα.
Πιστεύω οτι με την προσθήκη του Τσίμιροτ στο οχτάρι, και του Ζάιρο περιφεριακά, θα βγάλουμε καλά γούστα στο χορτάρι.
>> 
Ο παίκτης έχει τρομερό θράσος με την μπάλα, καταπληκτική πάσα,φοβερό πείσμα, ταχύτατη σκέψη,άριστη τεχνική και άκρως επιθετικό πνεύμα στο παιχνίδι του.
Ελπίζω να μπεί σύντομα να ξεκουράσει τον Τζιόλη.
Και όταν γίνει αυτό βλέπω τον Τζιόλη να οπισθοχωρεί και να παίζει πλέον σαν BCB (Ballplaying Center Back) γιατί εχει όλα τα χαρακτηριστικά και προσόντα για αυτην την θέση (ύψος,δύναμη,πάσα,εμπειρία), και τον Τέρυ ως DLP
(Deep lying playmaker, αυτό που λέτε δημιουργικό εξάρι) με ελαφρώς πιό επιθετικά καθήκοντα.
Πιστεύω οτι με την προσθήκη του Τσίμιροτ στο οχτάρι, και του Ζάιρο περιφεριακά, θα βγάλουμε καλά γούστα στο χορτάρι.

- ΑποστόληςΑ
Ας τον δούμε πρώτα και θα καταλάβουμε πού πρέπει να παίζει. Μακάρι να μας βγει δεκάρι, όπου η έλλειψη είναι μεγάλη.