16. Gojko Cimirot
Re: 16. Gojko Cimirot
Περαστικά πουλεν
Χάνει μάλλον την 2η αγων. και λόγω διακοπης επιστρέφει 3 αγών.
Χάνει μάλλον την 2η αγων. και λόγω διακοπης επιστρέφει 3 αγών.
- desperando
- Επικοινωνία:
χαλαρωσε λιγο...α πο γλιστρημα το επαθε απο υπερδιατασηrainmaker έγραψε:Αυτο με τις θλασεις στην ομαδα τα τελευταια τεσσερα χρονια εχει καταντησει ΓΕΛΟΙΟ. Παιζει να χουν παθει θλαση ΟΛΟΙ οσοι περασαν απ την ομαδα. Νισαφι ας βρουνε τι φταιει.
Χαλαρος ειμαι ντεσπε. Ο ΠΑΟΚ εχει χρονια πλεον που συνεχως βγαζει θλασεις. Αβερτα κουβερτα καθε χρονο. Μεχρι κι οτι φταιει ο... συμπλεκτης στον περιφερειακο ακουστηκε, οποτε το γεγονος πως γλιστρισε ο παικτης δεν αρκει για να αναιρεσει το υπαρκτο προβλημα.
Φανταζομαι των αλλων ομαδων οι παικτες δε φορανε μποτες βαρυτητας. Κι εκεινοι γλιστρανε αλλα δεν εχουν καθε διημερο θλασεις.
Αυτο βεβαια δε σημαινει πως φταινε τα προσωπα π ηρθαν στην ομαδα. Γι αυτο τονιζω οτι το χουμε χρονια το προβλημα κι ας εχουμε αλλαξει πεντε γυμναστες.
Φανταζομαι των αλλων ομαδων οι παικτες δε φορανε μποτες βαρυτητας. Κι εκεινοι γλιστρανε αλλα δεν εχουν καθε διημερο θλασεις.
Αυτο βεβαια δε σημαινει πως φταινε τα προσωπα π ηρθαν στην ομαδα. Γι αυτο τονιζω οτι το χουμε χρονια το προβλημα κι ας εχουμε αλλαξει πεντε γυμναστες.
ακριβώς! Περαστικά παιχτούραsimba έγραψε:Απο γλιστρα ρε φουστη μου, θλαση β' βαθμου?
Τον ματιαξαμε τοσες φορες που ειδαμε τα βιντεακια του..
Από το άγχος του τραυματιστηκε το παληκαρι. Όλοι οι νέοι χεσμενοι μπήκανε. Δεν πειράζει ελπίζω να καταλάβουν γρήγορα που ηρθαν και τι πρέπει να κάνουν για να δικαιολογησουν τις ελπιδες όλων μας. Και αυτό είναι ευθύνη Τουντορ Αρνεσεν
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
γιατι εβγαλες πολλες θλασεις προπερσι? ειχαμε αν δεν κανω λαθος τις λιγοτερες στο πρωταθλημα.rainmaker έγραψε:Χαλαρος ειμαι ντεσπε. Ο ΠΑΟΚ εχει χρονια πλεον που συνεχως βγαζει θλασεις. Αβερτα κουβερτα καθε χρονο. Μεχρι κι οτι φταιει ο... συμπλεκτης στον περιφερειακο ακουστηκε, οποτε το γεγονος πως γλιστρισε ο παικτης δεν αρκει για να αναιρεσει το υπαρκτο προβλημα.
αν τωρα με τους δυο ημιεπαγγελματιες ελληνες (δωνη-αγγελο) ΄΄προπονητες ΄΄ ειχαμε παρα πολλες δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλβει κανεις το γιατι
- xrictoforoc
ποσο καιρο θα μείνει εξω ρε μαγκες ο παιχταρας;
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πολύ μου φαίνεται!
αν είναι θλάση β βαθμού μιλάμε για περίπου 25 ημέρες με ένα μήνα εκτός.
αν είναι θλάση β βαθμού μιλάμε για περίπου 25 ημέρες με ένα μήνα εκτός.
Ο νεαρός Βόσνιος δεν μπόρεσε να χαρεί το ντεμπούτο με τη φανέλα του "Δικεφάλου" και αποχώρησε χθες στο 24ο λεπτό, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους του "Δικεφάλου".
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Τσίμιροτ υπέστη βαριά θλάση δευτερου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και πρώτου βαθμού στον λαγονοψοϊτη.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "Δικεφάλου" υποβλήθηκε σε μαγνητική σήμερα, ωστόσο λόγω του εκτεταμένου αιματώματος που έχει, δεν γινόταν να φανεί κανονικά ο τένοντας και για αυτό το λόγο θα ξανακάνει μαγνητική, όταν αυτό υποχωρήσει.
Σε κάθε περίπτωση, εφόσον έχει πειραχτεί ο τένοντας, ο Βόσνιος αναμένεται να λείψει για περίπου 6-8 εβδομάδες, ενώ στη χειρότερη περίπτωη αν έχει πειραχτεί, θα μείνει εκτός για 8-10 εβδομάδες...
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Τσίμιροτ υπέστη βαριά θλάση δευτερου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και πρώτου βαθμού στον λαγονοψοϊτη.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "Δικεφάλου" υποβλήθηκε σε μαγνητική σήμερα, ωστόσο λόγω του εκτεταμένου αιματώματος που έχει, δεν γινόταν να φανεί κανονικά ο τένοντας και για αυτό το λόγο θα ξανακάνει μαγνητική, όταν αυτό υποχωρήσει.
Σε κάθε περίπτωση, εφόσον έχει πειραχτεί ο τένοντας, ο Βόσνιος αναμένεται να λείψει για περίπου 6-8 εβδομάδες, ενώ στη χειρότερη περίπτωη αν έχει πειραχτεί, θα μείνει εκτός για 8-10 εβδομάδες...
εγώ τώρα γιατί το "εφόσον έχει πειραχτεί" με τον "αν έχει πειραχτεί" νομίζω είναι το ίδιο;;;
τεσπα. γιατρός δεν είμαι, αλλά β βαθμού θυμάμαι είναι κοντά στο μήνα...

τεσπα. γιατρός δεν είμαι, αλλά β βαθμού θυμάμαι είναι κοντά στο μήνα...
Υπάρχει και μια τρίτη περίπτωση, να έχει πειραχτεί ο τένοντας (πιο απίθανο σε σχέση με τις άλλες δυο υποθετικές περιπτώσεις) οπότε τότε θα χρειαστεί να λείψει για ΕΚΑΤΟ ΜΗΝΕΣ.
Ρε που μπλέξαμε...
ΥΓ. Καλά αυτό με τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Ο άλλος γλίστρησε και θα χάσει το μισό φθινόπωρο!
Ρε που μπλέξαμε...
ΥΓ. Καλά αυτό με τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Ο άλλος γλίστρησε και θα χάσει το μισό φθινόπωρο!
Να ρωτήσω κάτι; Τα εργομετρικά ενός παίχτη και η αναλύσεις που κάνουν στο κορμί του και στις μυικές ομάδες τους κλπ κλπ δεν βοηθάει να προλάβεις μία θλάση;;; Είχα διαβάσει για έναν τύπο που τον πήρε ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ και έχουν γλυτώσει το 25% των τραυματισμών από την ανάλυση και την εξέταση των παικτών...Μόνο αυτός υπάρχει; Δεν μπορούμε να τον προσλάβουμε σαν εξωτερικό συνεργάτη; Γαμώτο δηλαδή!!!!Εγώ νομίζω φταίνε τα γήπεδα στη Νέα Μεσημβρια...Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση πια