16. Gojko Cimirot

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Περαστικά πουλεν
Χάνει μάλλον την 2η αγων. και λόγω διακοπης επιστρέφει 3 αγών.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:Αυτο με τις θλασεις στην ομαδα τα τελευταια τεσσερα χρονια εχει καταντησει ΓΕΛΟΙΟ. Παιζει να χουν παθει θλαση ΟΛΟΙ οσοι περασαν απ την ομαδα. Νισαφι ας βρουνε τι φταιει.
χαλαρωσε λιγο...α πο γλιστρημα το επαθε απο υπερδιαταση
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαλαρος ειμαι ντεσπε. Ο ΠΑΟΚ εχει χρονια πλεον που συνεχως βγαζει θλασεις. Αβερτα κουβερτα καθε χρονο. Μεχρι κι οτι φταιει ο... συμπλεκτης στον περιφερειακο ακουστηκε, οποτε το γεγονος πως γλιστρισε ο παικτης δεν αρκει για να αναιρεσει το υπαρκτο προβλημα.
Φανταζομαι των αλλων ομαδων οι παικτες δε φορανε μποτες βαρυτητας. Κι εκεινοι γλιστρανε αλλα δεν εχουν καθε διημερο θλασεις.

Αυτο βεβαια δε σημαινει πως φταινε τα προσωπα π ηρθαν στην ομαδα. Γι αυτο τονιζω οτι το χουμε χρονια το προβλημα κι ας εχουμε αλλαξει πεντε γυμναστες.
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

simba έγραψε:Απο γλιστρα ρε φουστη μου, θλαση β' βαθμου?
Τον ματιαξαμε τοσες φορες που ειδαμε τα βιντεακια του..
ακριβώς! Περαστικά παιχτούρα
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Από το άγχος του τραυματιστηκε το παληκαρι. Όλοι οι νέοι χεσμενοι μπήκανε. Δεν πειράζει ελπίζω να καταλάβουν γρήγορα που ηρθαν και τι πρέπει να κάνουν για να δικαιολογησουν τις ελπιδες όλων μας. Και αυτό είναι ευθύνη Τουντορ Αρνεσεν

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:Χαλαρος ειμαι ντεσπε. Ο ΠΑΟΚ εχει χρονια πλεον που συνεχως βγαζει θλασεις. Αβερτα κουβερτα καθε χρονο. Μεχρι κι οτι φταιει ο... συμπλεκτης στον περιφερειακο ακουστηκε, οποτε το γεγονος πως γλιστρισε ο παικτης δεν αρκει για να αναιρεσει το υπαρκτο προβλημα.
Φανταζομαι των αλλων ομαδων οι παικτες δε φορανε μποτες βαρυτητας. Κι εκεινοι γλιστρανε αλλα δεν εχουν καθε διημερο θλασεις.

Αυτο βεβαια δε σημαινει πως φταινε τα προσωπα π ηρθαν στην ομαδα. Γι αυτο τονιζω οτι το χουμε χρονια το προβλημα κι ας εχουμε αλλαξει πεντε γυμναστες.
γιατι εβγαλες πολλες θλασεις προπερσι? ειχαμε αν δεν κανω λαθος τις λιγοτερες στο πρωταθλημα.

αν τωρα με τους δυο ημιεπαγγελματιες ελληνες (δωνη-αγγελο) ΄΄προπονητες ΄΄ ειχαμε παρα πολλες δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλβει κανεις το γιατι
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

ποσο καιρο θα μείνει εξω ρε μαγκες ο παιχταρας;

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

10 βδομάδες λεει ο κουβεντιδης :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πολύ μου φαίνεται!

αν είναι θλάση β βαθμού μιλάμε για περίπου 25 ημέρες με ένα μήνα εκτός.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Ο νεαρός Βόσνιος δεν μπόρεσε να χαρεί το ντεμπούτο με τη φανέλα του "Δικεφάλου" και αποχώρησε χθες στο 24ο λεπτό, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους του "Δικεφάλου".

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Τσίμιροτ υπέστη βαριά θλάση δευτερου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και πρώτου βαθμού στον λαγονοψοϊτη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "Δικεφάλου" υποβλήθηκε σε μαγνητική σήμερα, ωστόσο λόγω του εκτεταμένου αιματώματος που έχει, δεν γινόταν να φανεί κανονικά ο τένοντας και για αυτό το λόγο θα ξανακάνει μαγνητική, όταν αυτό υποχωρήσει.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον έχει πειραχτεί ο τένοντας, ο Βόσνιος αναμένεται να λείψει για περίπου 6-8 εβδομάδες, ενώ στη χειρότερη περίπτωη αν έχει πειραχτεί, θα μείνει εκτός για 8-10 εβδομάδες...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ τώρα γιατί το "εφόσον έχει πειραχτεί" με τον "αν έχει πειραχτεί" νομίζω είναι το ίδιο;;; :roll: :roll: :lol:

τεσπα. γιατρός δεν είμαι, αλλά β βαθμού θυμάμαι είναι κοντά στο μήνα...
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

:o :shock: :(
Γκαντεμια στο φουλ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Υπάρχει και μια τρίτη περίπτωση, να έχει πειραχτεί ο τένοντας (πιο απίθανο σε σχέση με τις άλλες δυο υποθετικές περιπτώσεις) οπότε τότε θα χρειαστεί να λείψει για ΕΚΑΤΟ ΜΗΝΕΣ.

Ρε που μπλέξαμε...

ΥΓ. Καλά αυτό με τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Ο άλλος γλίστρησε και θα χάσει το μισό φθινόπωρο!
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Να ρωτήσω κάτι; Τα εργομετρικά ενός παίχτη και η αναλύσεις που κάνουν στο κορμί του και στις μυικές ομάδες τους κλπ κλπ δεν βοηθάει να προλάβεις μία θλάση;;; Είχα διαβάσει για έναν τύπο που τον πήρε ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ και έχουν γλυτώσει το 25% των τραυματισμών από την ανάλυση και την εξέταση των παικτών...Μόνο αυτός υπάρχει; Δεν μπορούμε να τον προσλάβουμε σαν εξωτερικό συνεργάτη; Γαμώτο δηλαδή!!!!Εγώ νομίζω φταίνε τα γήπεδα στη Νέα Μεσημβρια...Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση πια
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Πάει το πιο βαρύ μεταγραφικό χαρτί για φέτος, άντε και εις ανώτερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”