52.Erik Sabo

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
niks

Re: 52.Erik Sabo

Δημοσίευση από niks »

zarathustra79 έγραψε:Πιστευεις οτι με τοσους ξενους που εχουμε συν τον τουντορ και το επιτελειο του απο την κροατια οτι η προπονηση γινεται στα ελληνικα;;; Ή οι οδηγιες στους αγωνες;;; Τα ελληνικα το μονο στο οποιο θα του χρησιμευσουν ειναι για να πηγαινει για κανα πιτογυρο μετα την προπονηση στη λαμπρακη.
Εγω χουμορ εκανα....
Αλλα επι της ουσιας εχεις δικιο.... Στα ιγγλεζικα θα συννενοουνται... Αναγκαστικα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

πρεπει να καθιερωθουν υποχρεωτικα τα ποντιακα ταχεια εκμαθηση και .....δωσ την μπαλαν νεπε αφορεσμενε.....
koylios

Δημοσίευση από koylios »

Τελικά αυτός ο παίκτης ούτε για β εθνική δεν κάνει, όχι για τον Π.Α.Ο.Κ. ...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Θάψτε τους όλους

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
koylios

Δημοσίευση από koylios »

Δεν είναι θάψιμο αδερφέ, η αλήθεια είναι, σε κάθε προσπάθεια να κόψει αντιπαλο το κάθε μαρκαρισμα του είναι για κιτρινη, του κάνουν πασα και δεν μπορεί να κάνει κοντρόλ, κάνει πασα δεν μπορεί να πετύχει συμπαίκτη του, είναι στο πέναλτι του έρχεται η μπάλα και αυτός γυρνα πλάτη να μην τον χτυπήσει η κακια μπαλα, μια φορά χρειάστηκε να διώξει και από τα 5-10 μετρα που είχε να διώξει δεξιά αριστερά καταφέρνει να την στείλει στους 5-10 πόντους που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ... Εσύ πιστεύεις ότι πιάνομαι από τα κακά??? Πες μου 1-2 καλά στοιχεία που σου έχει δείξει ο παίκτης??? Εγώ από τα ματς μεταξύ μας έλεγα πως είναι ένας παίκτης κολώνα, ατεχνος, επικίνδυνος για τα αντίπαλα ποδια που έχει ένα συμπαθητικό σουτ... Ένας αδερφός τον έβγαζε λευκό γιαγιά τουρε...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Πως ηρθε αυτος ο παικτης στον ΠΑΟΚ ακομα δεν καταλαβα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τωρα το δα ... :twisted: :x το κάρφωσε πράγματι
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

koylios έγραψε:Δεν είναι θάψιμο αδερφέ, η αλήθεια είναι, σε κάθε προσπάθεια να κόψει αντιπαλο το κάθε μαρκαρισμα του είναι για κιτρινη, του κάνουν πασα και δεν μπορεί να κάνει κοντρόλ, κάνει πασα δεν μπορεί να πετύχει συμπαίκτη του, είναι στο πέναλτι του έρχεται η μπάλα και αυτός γυρνα πλάτη να μην τον χτυπήσει η κακια μπαλα, μια φορά χρειάστηκε να διώξει και από τα 5-10 μετρα που είχε να διώξει δεξιά αριστερά καταφέρνει να την στείλει στους 5-10 πόντους που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ... Εσύ πιστεύεις ότι πιάνομαι από τα κακά??? Πες μου 1-2 καλά στοιχεία που σου έχει δείξει ο παίκτης??? Εγώ από τα ματς μεταξύ μας έλεγα πως είναι ένας παίκτης κολώνα, ατεχνος, επικίνδυνος για τα αντίπαλα ποδια που έχει ένα συμπαθητικό σουτ... Ένας αδερφός τον έβγαζε λευκό γιαγιά τουρε...
Μαζί σου, πες μου πόσα γκελ έκανε η μπάλα όσες φορές την έστειλαν πάνω του.

Και μένα δεν μου άρεσε, όχι για το αυτογκόλ, αλλά συνολικά.
Όλοι έχουν δικαίωμα για ένα άσχημο παιχνίδι

Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

koylios έγραψε:Δεν είναι θάψιμο αδερφέ, η αλήθεια είναι, σε κάθε προσπάθεια να κόψει αντιπαλο το κάθε μαρκαρισμα του είναι για κιτρινη, του κάνουν πασα και δεν μπορεί να κάνει κοντρόλ, κάνει πασα δεν μπορεί να πετύχει συμπαίκτη του, είναι στο πέναλτι του έρχεται η μπάλα και αυτός γυρνα πλάτη να μην τον χτυπήσει η κακια μπαλα, μια φορά χρειάστηκε να διώξει και από τα 5-10 μετρα που είχε να διώξει δεξιά αριστερά καταφέρνει να την στείλει στους 5-10 πόντους που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ... Εσύ πιστεύεις ότι πιάνομαι από τα κακά??? Πες μου 1-2 καλά στοιχεία που σου έχει δείξει ο παίκτης??? Εγώ από τα ματς μεταξύ μας έλεγα πως είναι ένας παίκτης κολώνα, ατεχνος, επικίνδυνος για τα αντίπαλα ποδια που έχει ένα συμπαθητικό σουτ... Ένας αδερφός τον έβγαζε λευκό γιαγιά τουρε...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ειλικρινά φέτος θα στηρίξω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις, αλλά ο συγκεκριμένος είναι ταγάρι από τα λίγα.
koylios

Δημοσίευση από koylios »

pilotos έγραψε:
Μαζί σου, πες μου πόσα γκελ έκανε η μπάλα όσες φορές την έστειλαν πάνω του.

Και μένα δεν μου άρεσε, όχι για το αυτογκόλ, αλλά συνολικά.
Όλοι έχουν δικαίωμα για ένα άσχημο παιχνίδι

Το θέμα είναι πως και με την ξανθη χαλια έπαιξε , ακριβώς τα ίδια με απόψε, του χάρισε την κακκινη αν θυμάσαι, η μονη διαφορα με την ξανθη ήταν πως δεν έβαλε αυτογκόλ :evil: Και πως έκανε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή κατά τα αλλα το ίδιο χαλια έπαιξε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος koylios την Κυρ 30 Αύγ 2015, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Βλέπω οτι εχεις διάθεση να στηριξεις πάντως. Να δω στο πρωτο τσαφ του Τσιμιροτ τι θα πεις.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Alastor έγραψε:Πως ηρθε αυτος ο παικτης στον ΠΑΟΚ ακομα δεν καταλαβα
Έπαιξε εναντίων μας, οι παραδόσεις πρέπει να τηρούνται.
Τραγικός (και) σήμερα, το αυτογκόλ μπορεί να συμβεί στον καθένα.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Απογοητευτικός σε ότι έκανε σήμερα. Δεν έκοψε, δεν πάσαρε, δεν σούταρε, δεν κουβάλησε μπάλα, δεν βοήθησε με το μπόι του. Κάρφωσε και ένα αυτογκολ για κερασάκι.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Τρεμε κλαους βλεπω να σου την τρωει τη θεση η φορακλα

Sent from my iPad using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”