Δεν είμαι ενθουσιασμένος αλλα για την ώρα ικανοποιημένος. Ωστόσο με την κίνηση Σάμπο δεν συμφωνώ.

Παντως για να κανω το δικηγο του διαβολου του ΠΑΟΚτζη κ τωρα ρατς κ γκολασα εχουν συμβολαιο + Φακουντοsourmenetes έγραψε:Οκ δεν το εκανε...paoktzis έγραψε:ναι εγω το ειπα, αλλα δεν με καταλαβες εγω δεν αναφερομαι στα ονοματα αλλα στο οτι αυτους μπορουσε να τους κλεισει 5/7 και οχι 8/stephanos έγραψε:
Κάποιος έλεγε ότι «η λίστα του Φρανκ κατηφορίζει επικίνδυνα» ή κάπως έτσι, ποιός ήταν, μήπως θυμάται κανείς;
ΥΓ: Αν κλείσει ο Σάμπο επίσημα, προτείνω να ανοίξει το τόπικ του ο Περίπτερος. Έχει γράψει τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν και το δικαιούται.
Να τον σταυρωσουμε...???
5/7 ποσα συμβολαια σε εκκρεμοτητα ειχες???μανι μανι νομποα,ρατς,γκολασα,μαρτενς...
Μηπως αυτα τα λεφτα για εναν επαγγελματια ΤΤΔ παιζουν ρολο???
che4 έγραψε:Φοίνικας έγραψε:Δεν ξέρω ρε γαμώτο, γιατί έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ ο κόσμος με τον Σάμπο.
Γιατι ειναι παιχταρας φοινικα
Να ξεχωριζεις σαν τη μυγα μες στο γαλα σε οποιαδηποτε ομαδα ειναι πολυ δυσκολο
αν πας στο ροστερ το φετινό θα δείς ότι έχει ήδη γίνει...che4 έγραψε:Μοντς ξεθαψτε το τοπικ του στελαρα
zoomgr έγραψε:che4 έγραψε:Φοίνικας έγραψε:Δεν ξέρω ρε γαμώτο, γιατί έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ ο κόσμος με τον Σάμπο.
Γιατι ειναι παιχταρας φοινικα
Να ξεχωριζεις σαν τη μυγα μες στο γαλα σε οποιαδηποτε ομαδα ειναι πολυ δυσκολο
κάποτε και ο Βερόν ξεχώριζε σε μας σαν την μύγα μέσα στο γάλα...
Ο παίκτης είανι λαχείο, αν μάθει τακτική θα βοηθήσει δίχως αμφιβολία.
K_geo έγραψε:αν πας στο ροστερ το φετινό θα δείς ότι έχει ήδη γίνει...che4 έγραψε:Μοντς ξεθαψτε το τοπικ του στελαρα
το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του για να ξεκλειδώσει...αλλιώς θα επιστρέψει εκεί που ήταν.
che4 έγραψε:http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=147&t=1881&start=1215
Για διαβαστε λιγο τι γραφαμε τοτε πριν φυγει
sourmenetes έγραψε:Για να δεις τι εστι kgeo che...!!!!!
Καλως ηλθες....Muadeep έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα και καλός σας βρήκα.
Δεν είμαι ενθουσιασμένος αλλα για την ώρα ικανοποιημένος. Ωστόσο με την κίνηση Σάμπο δεν συμφωνώ.