Igor Tudor
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Igor Tudor

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Πέμ 18 Ιουν 2015, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Obane μαλλον εχεις μπερδευτει..δεν εγραφε για το maniako..
Kat προσπαθουμε και το ξερεις να υπαρχει μια κοινη συνισταμενη...δεν γραφτηκε κατι που μπορει να αποτελεσει κατι παραπανω απο trol...αν συνεχιστει οπως και πριν καιρο θα ακολουθηθουν οι σωστες διαδικασιες.
Kat προσπαθουμε και το ξερεις να υπαρχει μια κοινη συνισταμενη...δεν γραφτηκε κατι που μπορει να αποτελεσει κατι παραπανω απο trol...αν συνεχιστει οπως και πριν καιρο θα ακολουθηθουν οι σωστες διαδικασιες.
- kataramenos5
Το κοψε ο σουρμ και σωστα(ισωςobanebane έγραψε:kataramenos5 έγραψε:
φτανει, καταλαβαμε .Γιατι μας κουραζεις και κουραζεσε κι εσυ?Ασχολήσου καλυτερα με την ομαδα της γειτονιας και το σαφαρι στα χωρια.
Σε ποιον αναφερεσαι κατ;

Συμφωνω με το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αρθρο του Daimon4.Ο Τουντορ ειναι επιλογη αυξημενου ρισκου.Η ευθυνη ανηκει εξ ολοκληρου στον Αρνεσεν ο οποίος θα πιστωθει την επιτυχια ή θα χρεωθει ενδεχομενη αποτυχια.Αυτο,τουλαχιστον, λεει η λογικη η δικη μου.Αν και ειμαι σιγουρος ποια 'λογικη' θα επικρατησει σε περιπτωση αποτυχιας:Για ολα θα φταιει ο κοσμος που γκρινιαζει και δεν μαζευει ψευτο-θετικη ενεργεια,τα καφενεια,τα φορουμ,τα ραδια.
Επισης,η άποψή μου ειναι οτι οι παιχτες κανουν τον προπονητη,οποτε ελπιζω να παρουμε πολλους απ το πανω ραφι.Ας γινει η αρχη με τον Ισακσον
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ
Επισης,η άποψή μου ειναι οτι οι παιχτες κανουν τον προπονητη,οποτε ελπιζω να παρουμε πολλους απ το πανω ραφι.Ας γινει η αρχη με τον Ισακσον

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Πέμ 18 Ιουν 2015, 22:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
καλως ηρθες στην Παοκαρα !
χαιρομαι που ΟΛΟΙ μαζι σε πιστευουμε(ελεω φρανκ), εγω προσωπικα σου ζηταω να παθιαστεις με αυτο που θα κανεις.
τωρα μεταγραφαρες , οχι σαν περυσι που πηραμε ενα προπονητη που βριζαμε απο τη μερα και τον αφησαμε γυμνο απο μεγαγραφες, να κανει προετοιμασια χωρις τους διεθνεις
ΙΓΚΟΡ και τελεια.
ΥΓ. Τα αδελφια μας οι παρτιζανοι μουδιασαν καπως λογω του οτι εισαι Κροατης.
χαιρομαι που ΟΛΟΙ μαζι σε πιστευουμε(ελεω φρανκ), εγω προσωπικα σου ζηταω να παθιαστεις με αυτο που θα κανεις.
τωρα μεταγραφαρες , οχι σαν περυσι που πηραμε ενα προπονητη που βριζαμε απο τη μερα και τον αφησαμε γυμνο απο μεγαγραφες, να κανει προετοιμασια χωρις τους διεθνεις
ΙΓΚΟΡ και τελεια.
ΥΓ. Τα αδελφια μας οι παρτιζανοι μουδιασαν καπως λογω του οτι εισαι Κροατης.
Καλα αυτος ο fn ειναι πολυ διασκεδαστικος.
Υ.Γ Οργανο κανε μου τη χαρη και ξεμπαναρε τον karelia (ξερω οτι για να τον αποβαλεις εσυ εκανε χοντρη μακακια) στο ζηταω σαν χαρη.
Νομιζω οτι δεν πρεπει να λειπουν τετοιες φωνες απο το φορουμ παρα τη θεληση τους.
Υ.Γ1 Ο karelias ειναι ενας απο τους 2-3 που εχω μαλωσει ασχημα εδω μεσα πριν απο αρκετα χρονια.

Υ.Γ Οργανο κανε μου τη χαρη και ξεμπαναρε τον karelia (ξερω οτι για να τον αποβαλεις εσυ εκανε χοντρη μακακια) στο ζηταω σαν χαρη.
Νομιζω οτι δεν πρεπει να λειπουν τετοιες φωνες απο το φορουμ παρα τη θεληση τους.
Υ.Γ1 Ο karelias ειναι ενας απο τους 2-3 που εχω μαλωσει ασχημα εδω μεσα πριν απο αρκετα χρονια.
- pisakaipoupoula
Μ'αρέσει σαν πακέτο, έχει εμπειρία κορυφής, νέος μεν αλλά δεν είναι κανα άβγαλτο παιδάκι, 10 χρόνια στη τεράστια Γιουβε δεν είναι κάτι ασήμαντο...προφανώς του Φρανκ του σφύριξαν ότι ο τύπος αξίζει και προπονητικά.
Σιδεροκέφαλος coach
Σιδεροκέφαλος coach
Ιγκόρ μ αρέσει το παρουσιαστικό σου. Μακάρι να τα πας καλά και να μη δώσεις ευκαιρίες σ αυτό το σκυλολόι που κυνηγά τον ΠΑΟΚ να σε κατασπαράξει. Θέλω όμως μια χάρη :
Ιγκόρ θέλω να δείρεις ένα διαιτητή.
Δε ζητάω πολλά ε;
Ιγκόρ θέλω να δείρεις ένα διαιτητή.
Δε ζητάω πολλά ε;
H πλάκα ειναι οτι οι μπουλιδες Αρδ που λεγαν οτι ισως αξιζει μια ευκαιρια ο ΓΧ να ξεκινησει μια χρονια αυτος,εχουν θεμα με την εμπειρια του Τουντορ
-
Οσον αφορα το κειμενο στη κεντρικη:
Δεν υπαρχει επιλογη χωρις ρισκο για τον ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη.
Δωνης: Ηρθε ως Ελληνας με προοπτικες εφυγε με τις κλωτσιες
Stefens: Θα κανει χρονια να ξαναερθει τετοιο ονομα με τετοιο βιογραφικο στην Ελλαδα, επισης εφυγε ως αποτυχημενος
ΑΑ: Ηρθε ως Παοκτσης που ξερει την ομαδα και το λαο (να χαμε να λεγαμε) εφυγε επισης κακην κακως
Ειναι ξεκαθαρο οτι αυτο που λειπει απο την ομαδα ειναι πλανο οργανωση και ηρεμια.
Πιστευω οτι αυτα θα μας τα δωσει ο Frank οποτε μη βγαζουμε μιρλα απο τη αρχη (γενικα αρδ και οπαδοι).
Γιατι δηλαδη να μη δουμε το γαμημενο το ποτηρι μισογεματο μια φορα.
Οπως και να'χει ειναι πλεον προπονητης του ΠΑΟΚ ας μην αμφισβητουμε εξ'αρχης τις ικανοτητες του και τη πορεια που θα διαγραψει....
Εγω λοιπον πιστευω οτι με τη σωστη υποστηριξη απο Frank θα θα δουμε ωραια πραγματα φετος και επιτελους να αρχισουμε να μιλαμε και λιγο για μπαλα.....
Δεν υπαρχει επιλογη χωρις ρισκο για τον ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη.
Δωνης: Ηρθε ως Ελληνας με προοπτικες εφυγε με τις κλωτσιες
Stefens: Θα κανει χρονια να ξαναερθει τετοιο ονομα με τετοιο βιογραφικο στην Ελλαδα, επισης εφυγε ως αποτυχημενος
ΑΑ: Ηρθε ως Παοκτσης που ξερει την ομαδα και το λαο (να χαμε να λεγαμε) εφυγε επισης κακην κακως
Ειναι ξεκαθαρο οτι αυτο που λειπει απο την ομαδα ειναι πλανο οργανωση και ηρεμια.
Πιστευω οτι αυτα θα μας τα δωσει ο Frank οποτε μη βγαζουμε μιρλα απο τη αρχη (γενικα αρδ και οπαδοι).
Γιατι δηλαδη να μη δουμε το γαμημενο το ποτηρι μισογεματο μια φορα.
Οπως και να'χει ειναι πλεον προπονητης του ΠΑΟΚ ας μην αμφισβητουμε εξ'αρχης τις ικανοτητες του και τη πορεια που θα διαγραψει....
Εγω λοιπον πιστευω οτι με τη σωστη υποστηριξη απο Frank θα θα δουμε ωραια πραγματα φετος και επιτελους να αρχισουμε να μιλαμε και λιγο για μπαλα.....
Σιδεροκεφαλος ρε μονοφρυδε!
Ψυχραιμια αλλα και δημιουργικο αγχος, δυναμη, τυχη, καθαρο μυαλο, παθος για δουλεια, βελτιωση και επιτυχιες...
Δουλεια και η καυλα θα επιστρεψει συντομα!
Αλλα ακομα και αν αργησει λιγο, απο μας πρεπει να εχεις μονο στηριξη, τιποτε αλλο..
Τουλαχιστον μεχρι τον Οκτωβριο του 2016, μουρμουρα να μην ακουστει ακομα κ αν υπαρξουν αφορμες...
(αντε το πολυ πολυ καμια δημιουργικη κριτικη
)
Dobrodošli i sretno!
Ψυχραιμια αλλα και δημιουργικο αγχος, δυναμη, τυχη, καθαρο μυαλο, παθος για δουλεια, βελτιωση και επιτυχιες...
Δουλεια και η καυλα θα επιστρεψει συντομα!
Αλλα ακομα και αν αργησει λιγο, απο μας πρεπει να εχεις μονο στηριξη, τιποτε αλλο..
Τουλαχιστον μεχρι τον Οκτωβριο του 2016, μουρμουρα να μην ακουστει ακομα κ αν υπαρξουν αφορμες...
(αντε το πολυ πολυ καμια δημιουργικη κριτικη

Dobrodošli i sretno!

Και για να δουμε ενα μαθημα κωλοτουμπας ΑΡΔ
"Γιατί ακόμη κι αν λήγει το 2018, αλλά η ομάδα έχει ρήτρα να το σπάσει σε ένα χρόνο με ένα ευτελές ποσό, για άλλους τριετές είναι, για άλλους μονοετές."
"Γιατί ακόμη κι αν λήγει το 2018, αλλά η ομάδα έχει ρήτρα να το σπάσει σε ένα χρόνο με ένα ευτελές ποσό, για άλλους τριετές είναι, για άλλους μονοετές."