Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμ
Μια χαρά. Ξεκίνα με τον υιό που περιμένω από μέρα σε μέρα και βλέπουμε.
tzelas έγραψε:Για να μην ξεχνάμε
Φιλικά Ιούλιος-Αυγουστος 2014:
12/7/2014 ΠΑΟΚ-Στανταρ Λ.
15/7/2014 ΠΑΟΚ- Ντνιπρο
23/7/2014 ΠΑΟΚ-Βααββαικ
26/7/2014 ΠΑΟΚ-Ουτρέχτη
2/8/2014 ΠΑΟΚ- Νάπολι
5/8/2014 ΠΑΟΚ-Ξάνθη
8/8/2044 ΠΑΟΚ-ΚΠΡ
14/8/2014 ΠΑΟΚ-Ιντερ
Ιούλιος-Αυγουστος 2015:
16/7/2015: Α Αγώνας Δεύτερος Προκριματικός EL
23/7/2015: Επαναληπτικός
30/7/2015: Α Αγώνας Τρίτος Προκριματικός EL
6/8/2015: Επαναληπτικός
20/8/2015: Α Αγώνας Play off EL
27/8/2015: Επαναληπτικός
Συγκρίνοντας την συχνότητα και ποιότητα των περσινών φιλικών με τις φετινές υποχρεώσεις, μπορεί κάποιος να θεωρήσει τις φετινές υποχρεώσεις ως κλιμακούμενης δυσκολίας αγώνες προετοιμασίας. Προσαρμογή για Τρίτες επίσημα μάτς EL και Παρασκευή ή Σαββάτα φιλικά για να μοντάρεται η ομάδα και να παίρνουν χρόνο οι παίκτες που δεν αγωνίζονται τις Τρίτες.
Σήμερα διαβάζω:
Aπό gazzetta.gr: Ο Ιάκωβος Αγγελίδης, πριν την σέντρα με τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ, σε μια προσπάθεια να τους χαλαρώσει για το τι θα σε περίπτωση που η ομάδα κατακτήσει τη 4η θέσης στα play offs.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πριν την χθεσινή (7/6) αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε στους παίκτες, σε μια προσπάθεια να τους ηρεμήσει και να βγουν να παίξουν απελευθερωμένοι χωρίς να σκέφτονται αρνητικά σε περίπτωση ήττας.
Ο Ιάκωβος Αγγελίδης φέρετε να είπε πως: "Ότι είναι να γίνει θα γίνει μην αγχώνεστε για την επόμενη ημέρα. Εμείς θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας στις 29 του μηνός. Αν τερματίσουμε στην 4η θέση το πρώτο παιχνίδι για του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι σαν φιλικό προετοιμασίας ".
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται

Τώρα αν τρέχουν σε κανένα Αζερμπαιτζάν να παίξουν και φέτος με μια Ιντερ, θα μας κοπούν και τα γέλια για αγώνες προετοιμασίας.

- Kid Shelleen
prist64 έγραψε:K_geo έγραψε:φρόνιμα...
για εσάς δουλεύω. σας έχω κλείσει αα,ζβ,νσ,γκ,παω να κλείσω γχγ και ακόμα περισσότερο, δσ και γτ...
ε! τι άλλο θέλετε πια;;; όλα τα αρχικά με τη σειρά τα έχω πάρει...![]()
Για να κλεινεις τοπικ,εισαι καλος.
Αλλά να χαρεις την μπουμπου σου,
μην ξανανοιξεις τοπικ για αγωνα του Π.Α.Ο.Κ.
Και οι μαυρες γατες,ωχριούν μπροστα σου.![]()
ΥΓ Ρε παιδια,δυο ψηφους στον Costa ριξτε,
MVP τον σελφι δεν το αντεχω,ουτε για τρολλιά.

Μα τί μαυρόγατα αλήθεια. Δεν πας να κάνεις ποδαρικό στο μητσοτακέικο ρε Βεροιώτη? Είσαι η μόνη ελπίδα μας.

Πάτερ ευλόγησον κι εμέ τον αμαρτωλό πότη, που όμως έκανα το καθήκον μου υπέρ του Κωστάκη. Μια που με έπιασε εξομολογητική διάθεση, θα σου εκμυστηρευτώ ότι θα ψήφιζα Κόστα και χωρίς να διαβάσω το ποστ σου.

Αναμένω άφεση αμαρτιών.

Kid Shelleen έγραψε:prist64 έγραψε:K_geo έγραψε:φρόνιμα...
για εσάς δουλεύω. σας έχω κλείσει αα,ζβ,νσ,γκ,παω να κλείσω γχγ και ακόμα περισσότερο, δσ και γτ...
ε! τι άλλο θέλετε πια;;; όλα τα αρχικά με τη σειρά τα έχω πάρει...![]()
Για να κλεινεις τοπικ,εισαι καλος.
Αλλά να χαρεις την μπουμπου σου,
μην ξανανοιξεις τοπικ για αγωνα του Π.Α.Ο.Κ.
Και οι μαυρες γατες,ωχριούν μπροστα σου.![]()
ΥΓ Ρε παιδια,δυο ψηφους στον Costa ριξτε,
MVP τον σελφι δεν το αντεχω,ουτε για τρολλιά.
![]()
![]()
![]()
Μα τί μαυρόγατα αλήθεια. Δεν πας να κάνεις ποδαρικό στο μητσοτακέικο ρε Βεροιώτη? Είσαι η μόνη ελπίδα μας.![]()
Πάτερ ευλόγησον κι εμέ τον αμαρτωλό πότη, που όμως έκανα το καθήκον μου υπέρ του Κωστάκη. Μια που με έπιασε εξομολογητική διάθεση, θα σου εκμυστηρευτώ ότι θα ψήφιζα Κόστα και χωρίς να διαβάσω το ποστ σου.Όμως, μια που μπορώ να βγάλω και κάτι με την ψήφο μου, γιατί να μην το εκμεταλλευτώ ως γνήσιος Έλλην?
Αναμένω άφεση αμαρτιών.
Του Κυριου, τεκνο μου.
Αφεση αμαρτιων,μονο ο Κυριος μπορει να δωσει.
Το μονο που μπορω ειναι να διαβασω μία ευχη.
Αν σου πω,πως οταν έταζα κρασακι,ηρθες κατ΄ευθειαν στο νου μου
θα με πιστεψεις?
ΥΓ Αντε γκεο,τα ζωα μου αργα,κλειστο μην εχουμε καμμια δολιοφθορα(ψηφο).
Αν βρω ποιος εδωσε την δεκατη ψηφο στιν σελφι,θα τον........................αφορισω.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Με την ψήφο μου σφράγισα τη νίκη του Κόστα ως μβπ του αγώνα ενάντια στο αστέρι. Μπορώ πλέον να αναφέρω πως ήταν ο λιγότερο άθλιος σε αυτό το συνονθύλευμα που εμφανίστηκε στο χορτάρι, και να ευχηθώ πάντα νίκες για την επόμενη σεζόν
Τώρα η μαυρόγατα μπορεί με την ησυχία του να κλείσει το ρημάδι το τοπικ και να το ξανασκεφτεί πεντέξι φορές πριν ανοίξει ένα καινούργιο
Καλό καλοκαίρι σε όλους

Τώρα η μαυρόγατα μπορεί με την ησυχία του να κλείσει το ρημάδι το τοπικ και να το ξανασκεφτεί πεντέξι φορές πριν ανοίξει ένα καινούργιο
Καλό καλοκαίρι σε όλους

τώρα, μπορεί να κλείσει.
τελευταίο ματς μιας εντελώς αποτυχημένης χρονιάς που μας μπέρδεψε, μας απογείωσε, μας γείωσε...
mvp ο Κόστα.
ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ, τα λέμε Ιούλιο ξανά. Ελπίζουμε με νέο αέρα και προσδοκίες.
τελευταίο ματς μιας εντελώς αποτυχημένης χρονιάς που μας μπέρδεψε, μας απογείωσε, μας γείωσε...
mvp ο Κόστα.
ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ, τα λέμε Ιούλιο ξανά. Ελπίζουμε με νέο αέρα και προσδοκίες.