nailed it.ΚυρΚυρ έγραψε:Αν ήμουν ο κ. Γκιρτζίκης δεν θα ανησυχούσα για το GREXIT αλλά γιατί η παρουσία μου κάνει το GREXIT να μοιάζει στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου λίγο πολύ ως λύτρωση...
Kυριάκος Κυριάκος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
- kataramenos5
Από αυτήν την αρχή μπορούμε να κάνουμε και εμείς κάποιες άλλες παραχωρήσεις σε ό,τι αφορά την επανέναρξη του Κυπέλλου. Όλα είναι στο τραπέζι. Εμείς δεν αντιδρούμε σε μια ήττα ή σε ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά σε ένα σύστημα που φέρνει δυσαρέσκεια στον κόσμο και την κατάσταση που τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη πια με διαιτησίες όπως του Παππά. Αν φανεί ότι υπάρχει διάθεση για λύση δεν είμαστε καταστροφική, εμάς η κριτική μας είναι δημιουργική και οι κινήσεις μας πρέπει να είναι δημιουργικές.
Εφόσον φανεί ότι με αυτήν την κίνηση μας προκαλέσαμε μια κουβέντα που έφθασε σε μια λύση, τότε είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το βήμα που πρέπει για να είναι όλα καλύτερα».
http://www.paokmania.gr/podosfairo/syne ... tou-grexit
Ηταν καποτε μια επανασταση...
Εφόσον φανεί ότι με αυτήν την κίνηση μας προκαλέσαμε μια κουβέντα που έφθασε σε μια λύση, τότε είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το βήμα που πρέπει για να είναι όλα καλύτερα».
http://www.paokmania.gr/podosfairo/syne ... tou-grexit
Ηταν καποτε μια επανασταση...
- painkiller4
Τα ξαναειπαμε τον Οκτώβριο τους δίνεις μία κλωτσιά οριστική εκεί είναι η ουσία. ....Όλα τα άλλα είναι ημιμετρα ....και η αντίδραση των γαβρων στην ήττα τους στην Ζάκυνθο δείχνει ότι γίνεται δουλειά σε αυτό το θέμα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει τώρα πλέον (έστω κι αν άργησε αδικαιολόγητα πολύ) την κατάσταση ο Ιβάν και το πόσο επίμονα και αδιαπραγμάτευτα προσπαθεί για ρεαλιστική και οριστική πλέον λύση στο να καθαρίσει η βρωμιά του ποδοσφαίρου μας, θα φανεί τελικά απ το αν θα συναινέσει να συνεχιστεί το Κύπελλο και με ποιες απ τις προϋποθέσεις απ όσες είχε θέσει μετά την διακοπή του αγώνα με τους πουστόγ@υρους!!!
Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για πράσινα άλογα, ροζ παπάδες και δράκους που βγάζουν φωτιές απ τον λωκό τους κατά την προσωπική μου πάντα άποψη και δίχως καμία διάθεση για προσωπικές αντιπαραθέσεις!!!
Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για πράσινα άλογα, ροζ παπάδες και δράκους που βγάζουν φωτιές απ τον λωκό τους κατά την προσωπική μου πάντα άποψη και δίχως καμία διάθεση για προσωπικές αντιπαραθέσεις!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++eorptol έγραψε:Τα ξαναειπαμε τον Οκτώβριο τους δίνεις μία κλωτσιά οριστική εκεί είναι η ουσία. ....Όλα τα άλλα είναι ημιμετρα ....και η αντίδραση των γαβρων στην ήττα τους στην Ζάκυνθο δείχνει ότι γίνεται δουλειά σε αυτό το θέμα
Συγγνώμη ρε παιδιά, να καταλάβω κάτι... εμείς θέλουμε να γίνει κάθαρση ή να μην γίνει κύπελλο;; εαν ο πρόεδρος θεωρήσει τι ναι, πάμε καλά... ξεβρωμιζει ο τόπος...έστω γίνονται σωστα βήματα προς τα κει, για ποιον ακριβως λογο να μην πει ναι στο να γίνει το κύπελλο;; για να του χρεωσουν όλοι το γκρεχιτ;;
Να κοιτάμε λίγο την ουσία όχι μονο τις φανφάρες και τα λοιπά " επαναστατικά".
Να κοιτάμε λίγο την ουσία όχι μονο τις φανφάρες και τα λοιπά " επαναστατικά".
Πρώτα απ' όλα για να ξαναξεκινήσει το κύπελλο δε χρειάζεται το ναι του Σαββίδη. Ποιο γκρέξιτ να του χρεώσουν;
Κατά δεύτερον αν είναι ξαναξεκινήσει, σας φαίνεται δίκαιο το να κατέβουμε Καραϊσκάκη με σκορ ήδη 3-0 μετά από διαιτητική σφαγή;
Αν είναι να επαναληφθεί ο αγώνας έχει καλώς. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, δεν πρέπει να πάρουμε μέρος στην ολοκλήρωση ενός καραστημένου ημιτελικού.
Κατά δεύτερον αν είναι ξαναξεκινήσει, σας φαίνεται δίκαιο το να κατέβουμε Καραϊσκάκη με σκορ ήδη 3-0 μετά από διαιτητική σφαγή;
Αν είναι να επαναληφθεί ο αγώνας έχει καλώς. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, δεν πρέπει να πάρουμε μέρος στην ολοκλήρωση ενός καραστημένου ημιτελικού.
Δηλαδή να μην κατεβουμε...ουτε με τη δεύτερη ομάδα προφανώς...και να πεταξουμε όλη τη χρόνια στα σκουπίδια,και ενα μέρος της επομενης ενω ή επό θα έχει χαιρετίσει. Γιατί αλλιως ο κοντινής δεν το ξεκινάει. δεν βλέπω λογική σε αυτό συγγνώμη. Τώρα για τον καραστημενο που λες, επιλογή μας ηταν να τα κάνουμε γυαμπαλο....θα υποστουμε τη συνέπεια του 0-3.αν μας ενδιέφερε το κύπελλο θα πηγαίναμε με 1-2. Είναι ή συνέπεια της πράξης ή οποία κατα κάποιο τροπο πυροδότησε όλο αυτό που βλέπουμε σήμερα.Mīngus έγραψε:Πρώτα απ' όλα για να ξαναξεκινήσει το κύπελλο δε χρειάζεται το ναι του Σαββίδη. Ποιο γκρέξιτ να του χρεώσουν;
Φίλε μου επιλογή μας ήταν να τα κάνουμε γιάμπαλο, όπως ακριβώς επιλογή του μεγαλομετόχου μας ήταν να διατυμπανίσει με μεγαλόσχημες δηλώσεις δημόσια όσα είπε, αφού μάλιστα πρώτα τα είχαμε κάνει εμείς γιάμπαλο όμως!!! Αυτό δηλαδή δεν λέει κάτι;
Όπως καταλαβαίνεις εκείνος ήταν που με αυτές τις δηλώσεις του ξεκίνησε αυτά τα, όπως εσύ τα λες, "φανφάρες και επαναστατικά", ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ και δεν νομίζω να τον τιμάει ιδιαίτερα να πάρει ούτε κόμμα απ αυτά πίσω πλέον, γιατί πρώτα απ όλα πλήττεται η αξιοπιστία των λόγων του και δεύτερον αμφισβητείται πλέον η πραγματική του βούληση, απ τους ίδιους τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. κατ αρχάς κι απ όλους τους εμπλεκόμενους με το ελληνικό ποδόσφαιρο κατόπιν, για την αληθινή-άμεση κάθαρση σε αυτό!!!
Φυσικά και το grexit είναι η καλύτερη λύση γι αυτήν την κάθαρση, αφού, όπως ο ίδιος δήλωσε, μπορεί να "κρατήσει" τον Π.Α.Ο.Κ. στο σημερινό επίπεδο, ακόμα και έξω απ την Ευρώπη!!! Ας το προκαλέσει λοιπόν κι ας του το χρεώσουν όσοι αλλόθρησκοι θέλουν!!! Περισσότερη σημασία έχει ότι τότε θα έχει τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. μαζί του, παρά το ότι θα πεινάσουν πολλά λ@μόγια της μίζας του ποδοσφαίρου μας κι ότι δεν θα δούμε τον Π.Α.Ο.Κ. για λίγα χρόνια να παίζει με αντιπάλους ευρωπαϊκές ομάδες!!!
Τότε και μόνο τότε θα έχει σπάσει όμως για τα καλά το απόστημα της βρώμας και της δυσωδίας του ελληνικού ποδοσφαίρου που "φουσκώνει" καθημερινά, 50 ολόκληρα χρόνια μάλιστα τώρα!!!
Προσωπική μου άποψη βέβαια, δίχως καμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης φυσικά...
Όπως καταλαβαίνεις εκείνος ήταν που με αυτές τις δηλώσεις του ξεκίνησε αυτά τα, όπως εσύ τα λες, "φανφάρες και επαναστατικά", ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ και δεν νομίζω να τον τιμάει ιδιαίτερα να πάρει ούτε κόμμα απ αυτά πίσω πλέον, γιατί πρώτα απ όλα πλήττεται η αξιοπιστία των λόγων του και δεύτερον αμφισβητείται πλέον η πραγματική του βούληση, απ τους ίδιους τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. κατ αρχάς κι απ όλους τους εμπλεκόμενους με το ελληνικό ποδόσφαιρο κατόπιν, για την αληθινή-άμεση κάθαρση σε αυτό!!!
Φυσικά και το grexit είναι η καλύτερη λύση γι αυτήν την κάθαρση, αφού, όπως ο ίδιος δήλωσε, μπορεί να "κρατήσει" τον Π.Α.Ο.Κ. στο σημερινό επίπεδο, ακόμα και έξω απ την Ευρώπη!!! Ας το προκαλέσει λοιπόν κι ας του το χρεώσουν όσοι αλλόθρησκοι θέλουν!!! Περισσότερη σημασία έχει ότι τότε θα έχει τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. μαζί του, παρά το ότι θα πεινάσουν πολλά λ@μόγια της μίζας του ποδοσφαίρου μας κι ότι δεν θα δούμε τον Π.Α.Ο.Κ. για λίγα χρόνια να παίζει με αντιπάλους ευρωπαϊκές ομάδες!!!
Τότε και μόνο τότε θα έχει σπάσει όμως για τα καλά το απόστημα της βρώμας και της δυσωδίας του ελληνικού ποδοσφαίρου που "φουσκώνει" καθημερινά, 50 ολόκληρα χρόνια μάλιστα τώρα!!!
Προσωπική μου άποψη βέβαια, δίχως καμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης φυσικά...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 11 Απρ 2016, 15:48, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.