Ειναι παιχταρας θα βοηθησει λιγο χρονο χρειαζεται να βρει τα πατηματα του!
20.Ricardo Costa
Re: 20.Ricardo Costa
Παντως ο Κοντρερας οταν ειχε ερθει στην Ελλαδα εκανε το 1ο του φαουλ μετα απο 7-8 αγωνηστικες αν θυμαμαι καλα, αυτος με το καλημερα πεναλτυ και κιτρινη καρτα! γιδι
Βίτορ & Κόστα έχουν ίδιο σωματότυπο.nothu έγραψε:Θελω να πιστευω οτι εγινε για να ξεκουραστει ο Βιτορ. Αν οχι, το προβλημα ειναι στο μυαλο και στα ματια καποιων.
Πιο πιθανό είναι να ήθελε ο Τρελός ένα (ψηλό) κορμί να καθαρίζει στον αέρα & στα στημένα.
** Τον Σαντάνα ποιός θα τον μαρκάρει στα στημένα?...
- desperando
- Επικοινωνία:
που να ξέρεις τώρα εσύ ότι το δυνατό σημείο του κοστα είναι το κεφάλι,είσαι απασχολημένος με την γκαγκατσοπαρεα και με τις θεωρίες συνομωσίας για τον τζιολη
εδω δεν σκεφτηκε καν ποιοι επαιζαν στα σεντερ μπακ οταν παιξαμε με σαλκε... τι να λεμε τωρα....
Δεν ξέρω τι κανει στο ψηλό παιγνίδι αλλά χαμηλά τον έκανε πλάκα ενας στοιχειωδώς ταχύς κυνηγός. Μπαμ ( μπουμ ) και κάτω.
Να δούμε αν θα βελτιωθεί γιατί έχουμε τον Κατσικα΄να κάνει τέτοιες γκέλες, δεν θέλουμε και έναν ακριβοπληρωμένο ημιπαλαιμαχο Κατσικά. Πήγε κανείς να τον δει σε τι κατάσταση ήταν πριν τον φέρουν στην Ελλάδα; Μεταγραφές του καναπέ κάνω κι εγώ,
Να δούμε αν θα βελτιωθεί γιατί έχουμε τον Κατσικα΄να κάνει τέτοιες γκέλες, δεν θέλουμε και έναν ακριβοπληρωμένο ημιπαλαιμαχο Κατσικά. Πήγε κανείς να τον δει σε τι κατάσταση ήταν πριν τον φέρουν στην Ελλάδα; Μεταγραφές του καναπέ κάνω κι εγώ,
Δεν ξέρω τι παραπάνω περιμέναμε από αυτόν τον παίκτη όταν βρέθηκε τόσες φορές εκτεθειμένος στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι σε αντιπαλο επιθετικό. Μην τον κράζουμε ακόμη δεν ήρθε...
-
τσιριγώτης
Ξεκίνησε άσχημα εκεινη η μπαλιά δώρο ιδίως
Και σε κανα 2 άλλες φάσεις ..όσο περνούσε η ώρα καλύτερος και με 2 καλές επεμβάσεις στο τέλος
Και σε κανα 2 άλλες φάσεις ..όσο περνούσε η ώρα καλύτερος και με 2 καλές επεμβάσεις στο τέλος
-
ron-swanson
Στην αρχη κινδυνος θανατος, στο τελος αν επαιζε ο Κατσικας θα ειχαμε φαει γκολ. Εκοψε 2 πολυ δυσκολες φασεις.
Καθοριστικός στο τέλος. Λογικά θα τον δούμε/κρίνουμε στα play off, που θα'ναι και φουλ απαραίτητος.
- back in black
Κρίνω ως θετικό το γεγονος οτι ενώ ξεκίνησε τραγικά και ήταν επικυνδυνος κατορθωσε στη συνεχεια να μην επηρεασθει και να βελτιωθει εχοντας μερικές καιριες επεμβάσεις.Σίγουρα περιμενουμε πολυ περισσοτερα πραγματα.
- desperando
- Επικοινωνία:
μεγαλο λαθος του ΄΄προπονητικου τιμ΄΄ που τον εβαλε ως αριστερο στοπερ.
φαινεται οτι θελει παιχνιδια. το καλο ειναι οτι δειχνει σε καλη αθλητικη κατασταση
φαινεται οτι θελει παιχνιδια. το καλο ειναι οτι δειχνει σε καλη αθλητικη κατασταση
-
john4serres
σωτηριο το τακλιν στο τελος
προσωπικα μου αρεσε και αναρωτιεμαι πως θα ειμασταν εαν τον ειχαμε παρει το καλοκαιρι του 2014
προσωπικα μου αρεσε και αναρωτιεμαι πως θα ειμασταν εαν τον ειχαμε παρει το καλοκαιρι του 2014
- Περιπτερος