Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμεν
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμ
Θελω να γραψω πολλα ,πααααρα πολλα..!
Θελω να φωναξω δυνατα ,πολυ δυνατα..!
Η πιεση που ανεβασα την ωρα του ματσ ακομη δεν με εχει πεσει..
Την τρελα που κουβαλαω νιωθω ορισμενες φορες να μην μπορω να την διαχειριστω..!
Η αγανακτηση ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ..Η στεναχωρια μεγαλη..
αλλα...........................................
οοοοολα αυτα σταματανε εκει που ξεκιναει το μεγαλειο και τα 4 ιερα γραμματα..!
Ειναι το οριο και η γραμμη οπου :
το παθος γινετε αγαπη..
η τρελα γινεται αγωνας..
η θεληση γινεται δυναμη..
Ολα αυτα ειναι ο ΠΑΟΚ μας αλανια..!!
Ολα αυτα ειναι αυτο το κινημα που γαλουχησε γενιες..
Ειναι η Περιφανει η Αντισταση το Ονειρο & η Κατακτηση..
Δεν ειναι η ωρα για αφορισμους και καταρες..Δεν αρμοζει σε αυτη την ιδεα αυτη η απαξιωση..Γιατι μεγαλυτερη ξεφτιλα απο αυτην στους αγωνιστικους χωρους ειναι ο χλευασμος σας προς αυτο το συλλογο..
Η μεγαλυτερη καταντια απ 'ολες ειναι η απαξιωση σε αυτο που αγαπας..
Η ειρωνια σε αυτο που σε κανει να χαμογελας..
Το δεος και το μεγαλειο που νιωθεται οταν μπαινετε στο ναο μπροστα στο pc σας και στις ηττες λυγιζει..?Σας εγκαταλειπει..?
Εγινε κανενας ΠΑΟΚ για τα πρωταθληματα που εχουμε παρει..?
Εγω παντως οχι..!Δεν εχω δει ουτε 1..!!
και το καλυτερο ξερετε ποιο ειναι..?
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..
Σε μια βδομαδα θα ειμαι και παλι εκει στα τσιμεντα μια ωρα πριν να παρω "μυρωδια" Τουμπας ,να γουσταρουν τα ματια μου ασπρομαυρο φοντο ,να φωναξω δυνατα για την τρελα μου ,να χειροκροτησω με παθος & να καμαρωσω που ειμαι ΠΑΟΚ..
Μην χανετε την μαγεια ρε και ασχοληστε με τα σκατα..Μην ξυπνατε απο το ονειρο..!
ΝΙΩΣΤΕ Π.Α.Ο.Κ
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ
Θελω να φωναξω δυνατα ,πολυ δυνατα..!
Η πιεση που ανεβασα την ωρα του ματσ ακομη δεν με εχει πεσει..
Την τρελα που κουβαλαω νιωθω ορισμενες φορες να μην μπορω να την διαχειριστω..!
Η αγανακτηση ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ..Η στεναχωρια μεγαλη..
αλλα...........................................
οοοοολα αυτα σταματανε εκει που ξεκιναει το μεγαλειο και τα 4 ιερα γραμματα..!
Ειναι το οριο και η γραμμη οπου :
το παθος γινετε αγαπη..
η τρελα γινεται αγωνας..
η θεληση γινεται δυναμη..
Ολα αυτα ειναι ο ΠΑΟΚ μας αλανια..!!
Ολα αυτα ειναι αυτο το κινημα που γαλουχησε γενιες..
Ειναι η Περιφανει η Αντισταση το Ονειρο & η Κατακτηση..
Δεν ειναι η ωρα για αφορισμους και καταρες..Δεν αρμοζει σε αυτη την ιδεα αυτη η απαξιωση..Γιατι μεγαλυτερη ξεφτιλα απο αυτην στους αγωνιστικους χωρους ειναι ο χλευασμος σας προς αυτο το συλλογο..
Η μεγαλυτερη καταντια απ 'ολες ειναι η απαξιωση σε αυτο που αγαπας..
Η ειρωνια σε αυτο που σε κανει να χαμογελας..
Το δεος και το μεγαλειο που νιωθεται οταν μπαινετε στο ναο μπροστα στο pc σας και στις ηττες λυγιζει..?Σας εγκαταλειπει..?
Εγινε κανενας ΠΑΟΚ για τα πρωταθληματα που εχουμε παρει..?
Εγω παντως οχι..!Δεν εχω δει ουτε 1..!!
και το καλυτερο ξερετε ποιο ειναι..?
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..
Σε μια βδομαδα θα ειμαι και παλι εκει στα τσιμεντα μια ωρα πριν να παρω "μυρωδια" Τουμπας ,να γουσταρουν τα ματια μου ασπρομαυρο φοντο ,να φωναξω δυνατα για την τρελα μου ,να χειροκροτησω με παθος & να καμαρωσω που ειμαι ΠΑΟΚ..
Μην χανετε την μαγεια ρε και ασχοληστε με τα σκατα..Μην ξυπνατε απο το ονειρο..!
ΝΙΩΣΤΕ Π.Α.Ο.Κ
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZamanFou την Σάβ 10 Ιαν 2015, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
να βαλω εναν προβληματισμο.απο τοτε που πλακωσανε οι διακοπες πρωταθληματος η ομαδα ξερυθμιστικε.μια τραυματιζεται ο ενας μια ο αλλος.....
τωρα αν φταιει ο αγγελος πιστευω πως οχι.γραφικος παλιομοδιτης αλλα οχι ασχετος.δεν φταιει αυτος.ο πρωταθλητισμος θελει @@ απο ολους μας.απο μας μεχρι τον τελευταιο παιχτη κοουτς φροντιστη....κ πρεπει να τα αποκτησουμε.
κ επειδη στις ηττες φτιαχνονται οι ομαδες ας αφησουμε τους ειδικους να το κανουν γατι ειναι η δουλεια τους.
κ μεις να περιμενουμε να δουμε μπαλκα κ να στηριξουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!
τωρα αν φταιει ο αγγελος πιστευω πως οχι.γραφικος παλιομοδιτης αλλα οχι ασχετος.δεν φταιει αυτος.ο πρωταθλητισμος θελει @@ απο ολους μας.απο μας μεχρι τον τελευταιο παιχτη κοουτς φροντιστη....κ πρεπει να τα αποκτησουμε.
κ επειδη στις ηττες φτιαχνονται οι ομαδες ας αφησουμε τους ειδικους να το κανουν γατι ειναι η δουλεια τους.
κ μεις να περιμενουμε να δουμε μπαλκα κ να στηριξουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!
ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΙΣΤΕ Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ
ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
- falconakis
Εγώ θέλω απλά να ρωτήσω όταν στο πρώτο 10' έχεις δυο σφυρίγματα σαν αυτά που είχες και βρίσκεσαι πίσω στο σκορ από μαι ομάδα που και στην έδρασ τηςε παίζει με πούλμαν και αντεπιθέσεις το τελικό αποτέλεσαμ δεν μπορεί να είναι διαφορετικό εκτος κι αν έχεις τέτοια διαφορά επιπέδου από τον αντίπαλο που να μπορείς να σπας το πούλμαν και να μην σε νοιάζουν οι αντεπιθέσεις...
Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη διαφορά επιπέδου από τους υπόλοιπους ώστε να κερδίζουμε σε κάθε ματς και τα κοράκια...
Με τον Νομπόα και 2 ακόμη καλές προσθήκες κάτι μπορεί να γίνει αλλά η ομάδα θέλει επειγόντως CB (πραγματικό ψηλό γρήγορο μπαλαδόρο ή εστω ψηλό γρήγορο μόνο)
Δεν ξέρω πόσοι απο σας έχετε παίξει σε κάποιο ομαδικό άθλημα αλλά παιδιά η ψυχολογία είναι το Α και το Ω και με τα σφυρίγματα του το κοράκι μας καθάρισε...
Δεν ξέρω τι θα γινόταν εαν το ματς έμενε στο 0-0 και ο Αστέρας έπρεπε να προσπαθήσει να βγάλει γκολ χωρις το σύστημα πούλμαν με αντεπιθέσεις...
Το παιχνίδι μου θύμησε έντονα Χαριλάου και Σπάθα...
ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!

Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη διαφορά επιπέδου από τους υπόλοιπους ώστε να κερδίζουμε σε κάθε ματς και τα κοράκια...
Με τον Νομπόα και 2 ακόμη καλές προσθήκες κάτι μπορεί να γίνει αλλά η ομάδα θέλει επειγόντως CB (πραγματικό ψηλό γρήγορο μπαλαδόρο ή εστω ψηλό γρήγορο μόνο)
Δεν ξέρω πόσοι απο σας έχετε παίξει σε κάποιο ομαδικό άθλημα αλλά παιδιά η ψυχολογία είναι το Α και το Ω και με τα σφυρίγματα του το κοράκι μας καθάρισε...
Δεν ξέρω τι θα γινόταν εαν το ματς έμενε στο 0-0 και ο Αστέρας έπρεπε να προσπαθήσει να βγάλει γκολ χωρις το σύστημα πούλμαν με αντεπιθέσεις...
Το παιχνίδι μου θύμησε έντονα Χαριλάου και Σπάθα...
ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!
Επισης απολογουμαι σε οσους ψηφισαν σαλπιγκολ για μβπ
ψηφισα κλαους καταλαθος, ημουν θολωμενος
Αν μπορει καποιος μοντ να αλλαξει την ψηφο μου
ψηφισα κλαους καταλαθος, ημουν θολωμενος
Αν μπορει καποιος μοντ να αλλαξει την ψηφο μου
-
ron-swanson

Αν ειναι δυνατον. Ξαναβαζω την προταση μου
Θα παρει η ΠΑΕ 20-30 ΠΑΟΚτσακια-ντουλαπες-πορτιερηδες.
Θα τους ανακοινωσει εναν-εναν κανονικα σαν να ειναι κανονικοι ποδοσφαιριστες.
Σε καθε ματς ενας απο αυτους θα καθεται στον παγκο κανονικα σαν ποδοσφαιριστης, με τις φορμες του και τα ολα του (οι αλλοι 6 θα ειναι κανονικοι παιχτες).
Αν γινονται σκηνικα σαν τα σημερινα, θα σηκωνεται σαν κυριος και θα πηγαινει και θα σαπιζει στο ξυλο τον διαιτητη. Ξυλο ομως, οχι αστεια.
Σαν παιχτης που ειναι θα παιρνει κοκκινη και τιμωρια για 1-2-5 χρονια να μην ξαναπαιξει μπαλα. Στα @@ μας.
Η ΠΑΕ θα βγαζει ανακοινωση οτι και καλα λυπαται για τη συμπεριφορα του ποδοσφαιριστη της και ειναι εναντια στη βια κλπ.
Στο επομενο παιχνιδι θα ειναι ενας αλλος απο αυτους που εχουμε ανακοινωσει και θα κανει το ιδιο.
Η ΠΑΕ πρεπει να υπολογισει τα παιχνιδια που απομενουν για να παρει ακριβως οσους "παιχτες" χρειαζονται.
Τίποτα.
Κενό.
Άλλα 17 ματς.
Τραλαλιτραλαλο.
Μια ευθεία γραμμή.
Κρίμα.
Όχι για κανέναν άλλο λόγο.
Γιατί είστε ικανοί κάποιοι μέσα στην ΠΑΕ και την ομάδα γενικά, να τα παρατήσετε.
Δεν ξέρω αν το πιστέψατε και ποτέ.
Κρίμα.
Κενό.
Άλλα 17 ματς.
Τραλαλιτραλαλο.
Μια ευθεία γραμμή.
Κρίμα.
Όχι για κανέναν άλλο λόγο.
Γιατί είστε ικανοί κάποιοι μέσα στην ΠΑΕ και την ομάδα γενικά, να τα παρατήσετε.
Δεν ξέρω αν το πιστέψατε και ποτέ.
Κρίμα.
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 MVP, σχόλια και παραλειπ
Γειά σου ρε στέφανε...stephanos έγραψε:Σήμερα έπρεπε να χάσουμε. Λάθος. ΚΑΙ σήμερα ΕΠΡΕΠΕ να χάσουμε. Ε, δεν έκατσε με τον Πανθρακικό, με τον γάβρο και τη Λειβαδιά, αλλά μια χαρά έκατσε με την Ξάνθη, έτσι πάνε αυτά.
Να μήν γίνομαι κουραστικός, δείτε το ματς μέχρι το 1-0, δέκα λεπτά είναι όλα κι όλα. Μετά δείτε το ματς με τον Πάνθρακα από το 7' που σκοράρει ο Σαλπιγγίδης μέχρι το 32' που ισοφαρίζεσαι. Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Όσο έχεις καλό αποτέλεσμα, σε πηδάει ασάλιωτα, όταν βρεθείς σε ασύμφορο σκορ, γυρίζει στο 50-50. Μιλάμε για επιστήμονες.
Αγωνιστικά τώρα: Όλο το πλάνο που μπορεί να είχε ο προπονητής καταρρέει από την ώρα που ο Αστέρας προηγείται στο σκορ. Μετά θα έκανε ό,τι κάνει σχεδόν πάντα απέναντι σε καλύτερες ομάδες. Ταμπούρι πίσω και τυφλές γιόμες μπροστά, μπας και βρει κάποιο εξτρέμ στην κόντρα. Από εκεί και έπειτα αχρηστεύεται εντελώς η συμμετοχή του Τζανδάρη που δεν μπορεί να συνεισφέρει καθόλου στο passing game. Δεν εκμεταλλευόμαστε καθόλου τα ανεβάσματα του Σκόνδρα, ούτε τις κινήσεις στον κενό χώρο του Περέιρα και η ομάδα παρουσιάζεται κομμένη στα δύο. Τέσσερις παίκτες παίζουν πασούλες στη γραμμή του κέντρου και η μπάλα δεν περνάει ποτέ κάθετα, με ευθύνη όχι μόνο των χαφ, αλλά και των σέντερ φορ που κατασκηνώνουν στο κουτί, λες και η μπάλα θα έρθει πάνω τους από τα 40 μέτρα με τρόπο μαγικό.
Ο Άγγελος έριξε στο ματς τον - πιθανότατα ανέτοιμο για 90' - Μακ, αλλά έβγαλε το μόνο χαφ που ντριπλάρει. Εγώ πιθανώς να έβγαζα τον Περέιρα (αόρατος στο πρώτο μέρος), αλλά με 0-3 στην πλάτη δεν ξέρω τί θα άλλαζε.
Στο δεύτερο μέρος, προσπαθήσαμε να βάλουμε και τους φορ στο παιχνίδι, φέρνοντας πίσω άλλοτε τον Κλάους και άλλοτε τον Φακούντο, αλλά χωρίς συνεργασίες, γρήγορες πάσες και εκμετάλλευση των όποιων κενών χώρων, δεν δημιουργήσαμε ούτε ευκαιρία, ούτε σοβαρή πίεση.
Χειρότεροι παίκτες ο Τζαβέλλας, που δίνει εικόνα ανθρώπου που εγκατέλειψε το άθλημα και ο Τζανδαράκος που έσβησε μεν τον Ρόλλε, αλλά οι πάσες του ήταν - για άλλη μια φορά - επιπέδου ΕΠΣΜ.
Καλύτεροι ο Κλάους, ο Σαλπιγγίδης και ο Βίτορ.
- VictorAK47
Σωστός ο Ρον. Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται αστείο, αλλά στο θέατρο του παραλόγου που ζούμε, από τις ποιο λογικές προτάσεις είναι.
Να το γράψω και εδώ: Σήμερα ο Άγγελος 'έστησε την ομάδα σωστά με νοοτροπία μεγάλου παιχνιδιού. Περιμέναμε τον αντίπαλο και πρεσάραμε έντονα. Οι παίκτες δείξανε πάθος μέχρι το πέτσινο πέναλτι, που και ανατροπή δεν υπάρχει και έξω από την περιοχή ήταν. Αποκορύφωμα το γκολ - χέρι που ακολούθησε. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα παρατήσανε νιώθοντας ότι είναι κορόιδα να αγωνιστούν σε τέτοιο "παιχνίδι". Σαστίσαν από τη διαιτητική καφρίλα που ξεπέρασε και τις προσδοκίες του κυρ Σάββα... Δηλαδή εσείς από την τηλεόραση που το είδατε δε σαστίσατε? Δεν αλλάξατε 5 χρώματα? Εγώ αν έπαιζα μπάλα θα γινόμουν γατάκι και το λέω ξεκάθαρα. Σου κόβουν τα πόδια τέτοια σφυρίγματα που ήταν προκλητικά για να επιβάλουν ακριβώς αυτό στην ομάδα μας. Μετα που παραδοθήκαμε μας κάνανε χαβαλέ τα κωράκια και μας παίξανε λιγάκι για να μην ξεφτυλιστούμε. Η ομάδα δεν μου έδειξε κουρασμένη σήμερα και στα ίσια μπορούσε το Χ τουλάχιστον. Έχουν μάθει οι εχθροί μας ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε ματς φέτος και τα κωράκια χτυπούν σε αυτή την αδυναμία. Βλέπε τι έγινε με Πανιώνιο. Περασαν σε άλλο επίπεδο τα κωράκια από το παιχνίδι του Λεβαδειακού και μετά. Σου λέει με το τσουκου τσούκου και όλα τα σπόρια στον άλλον, ο ΠΑΟΚ πάλι μπορεί να νικήσει. Το αφεντικό θέλει τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Για αυτό ματώσε τη φανέλα ο Καλογερόπουλος. Από τα κοντινά και μόνο που τον έβλεπα από την κάμερα που γελούσε φαινόταν ευχαρηστημένος για την χοντρή μπάζιά του. Έβγαλε μία βίλα σε νησί στις πλάτες του ΠΑΟΚ μας. Φταίμε και εμείς όμως παιδιά. Να το θέσω κάπως έτσι: Αν είναι να πάρω 100Κ δεν έχω πρόβλημα να με σπάσουν στο ξύλο και ας μην έχω κάνει κάτι. Να μου πουν πάρε 100Κ και κάτσε να τις φας να εκτονωθούμε ρε φιλαράκι. Τώρα αυτοί μας σφάζουν, και εμείς καμαρώνουμε??? Αυτό που κάνουν αυτοί οι διαιτητές είναι κακούργημα αν αποδεικνύονταν και θα έτρωγαν φυλακή 20 χρόνια. Νομίζουμε ότι υπάρχει πολιτεία και δικαιοσύνη που θα μας προστατέψει? Από το 1996 μέχρι τώρα πέρασαν 19 χρόνια και βλέπουμε τα ίδια. Πότε αλλάζει κάτι? Άλλαξε προς την αεκ44 όταν είχαν τον Ψωμιάδη. Γιατί άλλαξε? Μήπως πρέπει και εμείς να κάνουμε το χρέος μας, όπως κάνανε τα αδέλφια μας τη δεκαετία το 80? Τότε που τρέμανε όπως πρέπει να τρέμουν άτομα που έπρεπε να σαπίζουν στη φυλακή και αντί αυτού επιβάλουν τη "δικαιοσύνη" τους στα γήπεδα.
Μία γνώμη (συγνώμη προκαταβολικά για το κατεβατό):
Τώρα είναι που χρειάζεται ηρεμία και στήριξη στην ομάδα μας. Το να φύγει ο Άγγελος ακόμα και το καλοκαίρι, ακόμα και αν βγούμε 3οι είναι ΜΕΓΑ λάθος, και εξηγούμαι: Το καλοκαίρι η ΠΑΕ άλλαξε πρόεδρο, χαμήλωσε το μπάτζετ και κάναμε προετοιμασία ουσιαστικά με την Κ20. Μετά τα αποτυχημένα ακριβά συμβόλαια της περσινής χρονιάς (η οποία ομάδα αν θυμάμαι καλά ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως ΕΙΧΕ ΧΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ), λύθηκαν μαζί και τα συμβόλαια 35ρηδων με σκοπό να χτιστεί από την αρχή μια καλά δεμένη και νεανική ομάδα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο όνομα στο ρόστερ της (με την προοπτική να γίνουν πιο ηχηρές μεταγραφές στο μέλλον, αφού θα έχει χτιστεί ένας κορμός με ελπιδοφόρους και αξιόλογους παίχτες που θα δέσουν μεταξύ τους. Να υπάρχει δλδ μια χημεία και όχι στο ίδιο ρόστερ πχ που έχεις Νατχο να έχεις και Γεωργιάδη ή Νίνη. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑ!). Οι ομάδες δεν χτίζονται από την μια μέρα στην άλλη και Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Το μόνο λάθος της ΠΑΕ είναι πως –νομίζω, αν κάνω λάθος διορθώστε με- δεν το ανακοίνωσε αυτό επίσημα, αλλά έπρεπε να το καταλάβουμε μόνοι μας με βάση τις μεταγραφές (πρώτο φάουλ της ΠΑΕ εξού και τα μειωμένα διαρκείας). Χωρίς κανένας να το περιμένει, ο ΑΑ μας έχει πρώτους ακόμη μέχρι σήμερα 11 Γενάρη με ένα ροστερ που ούτε και οι ίδιοι στην ΠΑΕ το περίμεναν αυτό. Το πίστευε κανένας; ΟΧΙ. Δεν υποστηρίζω τον Άγγελο, αλλά το νέο πλάνο της ΠΑΕ από φέτος, το οποίο για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά από πολλές ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ αρχίζει να φαίνεται πιο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ και όχι ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ. Ακόμα και οι μεταγραφές φαίνονται πιο ψαγμένες και δεν πιανόμαστε πλέον κορόιδα να παίρνουμε παίχτες που δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Όποιος και να ήταν στην θέση του ΑΑ, μετά από το κατόρθωμα που πέτυχε να μας κάνει να πιστέψουμε ότι μπορούμε τον τίτλο μετά από 30 ολόκληρα χρόνια (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και όχι ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ όπως πέρσι με τις βεντέτες πχ. Στεφενς, Στοχ και ουσία 0) θα πρέπει –για μένα- να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. Ας γίνουν τώρα μεταγραφές που ουσιαστικά θα συνεχίζουν το πλάνο της ΠΑΕ και για το μέλλον, και ας στηρίξουμε την ομάδα. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Γνώμη μου είναι πως μεταγραφές δεν έγιναν πολλές το καλοκαίρι με σκοπό να δέσουν οι παίχτες και να μην είμαστε ένα συνονθύλευμα παικτών –όπως ο γαβρος που κανει 483643 μεταγραφές κάθε χρόνο (τώρα γιατί κρατήσαμε τον Σπυρόπουλο πχ δεν ξέρω, αλλά τεσπα
). Σίγουρα υπάρχει δυσαρέσκεια, σίγουρα υπάρχουν κακές εμφανίσεις, ΚΕΔ κλπ. Ναι οκ, η ομάδα είναι ντεφορμέ κλπ αλλά ουσιαστικά πιστεύω ότι είναι ήττες που έτσι και αλλιώς θα κάναμε μες τη χρονιά απλώς πέσανε μαζεμένες. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΒΡΟΙ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ. Παρ’ όλα αυτά για πρώτη φορά κάτι πάει να γίνει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Τρανταχτό παράδειγμα το διπλό στο Καραϊσκάκης και η αναθέρμανση πίστης για τίτλο μετά από 30 χρόνια (πέρσι με Στεφενς, Στοχ, Νατχο δεν υπήρχε τέτοια πίστη!). Ελπίζω το σημερινό να μας βγει σε καλό, να πεισμώσει την ΠΑΕ και να γίνουν καλές ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και όχι να κάνει γελοίες ανακοινώσεις με υπονοούμενα (λάθος της ΠΑΕ για μένα, μικραίνει τον Π.Α.Ο.Κ.
). Με 3 γκολ από ημίχρονο χωρίς να παιχτεί μπάλα δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε, οκ μόνο για τις φάσεις που μας αδίκησαν, αλλά ρε παιδιά δεν ήμασταν καλύτεροι και δίκαια χάσαμε. ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΔΛΔ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ (ειδικά όταν είμασταν στο +5), ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΣΤΟ +2 τελείωσε το πρωτάθλημα δλδ; Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Και όταν ακούω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία και την πετάμε και και … ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ μεγάλη ευκαιρία φέτος αλλά αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα πρέπει να σταματήσουμε να λέμε ότι είναι η ΜΟΝΗ ευκαιρία. Δλδ ρε παιδιά άμα το πάρουμε φέτος θα το ξαναπάρουμε σε 30 χρόνια πάλι; Αυτή είναι η φιλοδοξία μας σαν μεγάλη ομάδα; Στα τέτοια μας η καζούρα τους, εμείς να κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και να μην μας αποπροσανατολίζουν. Αυτά.

Τώρα είναι που χρειάζεται ηρεμία και στήριξη στην ομάδα μας. Το να φύγει ο Άγγελος ακόμα και το καλοκαίρι, ακόμα και αν βγούμε 3οι είναι ΜΕΓΑ λάθος, και εξηγούμαι: Το καλοκαίρι η ΠΑΕ άλλαξε πρόεδρο, χαμήλωσε το μπάτζετ και κάναμε προετοιμασία ουσιαστικά με την Κ20. Μετά τα αποτυχημένα ακριβά συμβόλαια της περσινής χρονιάς (η οποία ομάδα αν θυμάμαι καλά ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως ΕΙΧΕ ΧΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ), λύθηκαν μαζί και τα συμβόλαια 35ρηδων με σκοπό να χτιστεί από την αρχή μια καλά δεμένη και νεανική ομάδα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο όνομα στο ρόστερ της (με την προοπτική να γίνουν πιο ηχηρές μεταγραφές στο μέλλον, αφού θα έχει χτιστεί ένας κορμός με ελπιδοφόρους και αξιόλογους παίχτες που θα δέσουν μεταξύ τους. Να υπάρχει δλδ μια χημεία και όχι στο ίδιο ρόστερ πχ που έχεις Νατχο να έχεις και Γεωργιάδη ή Νίνη. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑ!). Οι ομάδες δεν χτίζονται από την μια μέρα στην άλλη και Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Το μόνο λάθος της ΠΑΕ είναι πως –νομίζω, αν κάνω λάθος διορθώστε με- δεν το ανακοίνωσε αυτό επίσημα, αλλά έπρεπε να το καταλάβουμε μόνοι μας με βάση τις μεταγραφές (πρώτο φάουλ της ΠΑΕ εξού και τα μειωμένα διαρκείας). Χωρίς κανένας να το περιμένει, ο ΑΑ μας έχει πρώτους ακόμη μέχρι σήμερα 11 Γενάρη με ένα ροστερ που ούτε και οι ίδιοι στην ΠΑΕ το περίμεναν αυτό. Το πίστευε κανένας; ΟΧΙ. Δεν υποστηρίζω τον Άγγελο, αλλά το νέο πλάνο της ΠΑΕ από φέτος, το οποίο για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά από πολλές ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ αρχίζει να φαίνεται πιο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ και όχι ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ. Ακόμα και οι μεταγραφές φαίνονται πιο ψαγμένες και δεν πιανόμαστε πλέον κορόιδα να παίρνουμε παίχτες που δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Όποιος και να ήταν στην θέση του ΑΑ, μετά από το κατόρθωμα που πέτυχε να μας κάνει να πιστέψουμε ότι μπορούμε τον τίτλο μετά από 30 ολόκληρα χρόνια (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και όχι ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ όπως πέρσι με τις βεντέτες πχ. Στεφενς, Στοχ και ουσία 0) θα πρέπει –για μένα- να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. Ας γίνουν τώρα μεταγραφές που ουσιαστικά θα συνεχίζουν το πλάνο της ΠΑΕ και για το μέλλον, και ας στηρίξουμε την ομάδα. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Γνώμη μου είναι πως μεταγραφές δεν έγιναν πολλές το καλοκαίρι με σκοπό να δέσουν οι παίχτες και να μην είμαστε ένα συνονθύλευμα παικτών –όπως ο γαβρος που κανει 483643 μεταγραφές κάθε χρόνο (τώρα γιατί κρατήσαμε τον Σπυρόπουλο πχ δεν ξέρω, αλλά τεσπα
-
ron-swanson
Γενικα να πω κατι ασχετο. Μηπως ο Σαββιδης ανοιξε την πορτοφολα γιατι ξερει οτι ο ΠΑΟΚ του χρονου θα παιζει Τσουλου;
Ο Μαρινακης ειναι ειναι υποπτος για συσταση εγκληματικης οργανωσης. Τους τελευταιους 2-3 μηνες γινονται οργια με τη διαιτησια λες και ειμαστε στην Ουγκαντα και δεν υπαρχει τηλεοπτικη καλυψη. Οργια ομως. Και οι τυφλοι ειδαν και οι "αντικειμενικοι" σοκαριστηκαν (ντεμεκ).
Μηπως ο Ιβαν ξερει οτι ο γαυρος θα φαει καμια τιμωρια και ενισχυει την ομαδα για να βγει εστω δευτερη (αρα πρωτη με την τιμωρια του γαυρου);
Η Μεταλιστ εστησε 1 ματς και εμεινε ενα χρονο εκτος Ευρωπης. Ο γαυρος ποσο θα μεινει;
Μηπως τζαμπα σκαμε;
Ο Μαρινακης ειναι ειναι υποπτος για συσταση εγκληματικης οργανωσης. Τους τελευταιους 2-3 μηνες γινονται οργια με τη διαιτησια λες και ειμαστε στην Ουγκαντα και δεν υπαρχει τηλεοπτικη καλυψη. Οργια ομως. Και οι τυφλοι ειδαν και οι "αντικειμενικοι" σοκαριστηκαν (ντεμεκ).
Μηπως ο Ιβαν ξερει οτι ο γαυρος θα φαει καμια τιμωρια και ενισχυει την ομαδα για να βγει εστω δευτερη (αρα πρωτη με την τιμωρια του γαυρου);
Η Μεταλιστ εστησε 1 ματς και εμεινε ενα χρονο εκτος Ευρωπης. Ο γαυρος ποσο θα μεινει;
Μηπως τζαμπα σκαμε;
Εγώ ρε φίλε άρχισα κάποια στιγμή φέτος να ονειρεύομαι πρωτάθλημα!!! Στο Ch.L βγαίνω και δεύτερος!!!
- aisiodoksos
Τι μπαλα να παιξουμε ρε π#στη μου ? διαβασα το σχολιο του giapas και πραγματικα τι να πω? οτι διαφωνω? ακριβως οτι ειπε λες ρε γαμωτο και εγω το ιδιο νιωθω..δεν θελω να παλευω παντα και εκει που δειχνω οτι παω να κανω κατι να πρεπει να ειμαι συνεχεια ο υπερανω και να λεω πρεπει να κερδιζω και παραγκες , εγκληματικες οργανωσεις , κτλ κτλ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕ 3-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΙΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ . ΤΙ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙ? ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΤΟ 1-0 ΣΤΟ 10' ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ , ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ...
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..ΜΠΑΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ...ΒΛ. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΕΡΥΣΙ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΕΡΥΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...Η ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 20' ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΑΝΕ 1-0...
ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ) ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ...Ε ΦΤΑΝΕΙ..ΚΟΨΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ..
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ.... ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ..ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΑΜΕ..ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ..ΒΛ. ΤΖΑΒ) ...
καλο βραδυ...και....
ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ..
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..ΜΠΑΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ...ΒΛ. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΕΡΥΣΙ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΕΡΥΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...Η ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 20' ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΑΝΕ 1-0...
ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ) ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ...Ε ΦΤΑΝΕΙ..ΚΟΨΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ..
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ.... ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ..ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΑΜΕ..ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ..ΒΛ. ΤΖΑΒ) ...
καλο βραδυ...και....
Να φύγει ο Άγγελος
Να φύγει ο 28/2
Να φύγει ο Τζαβέλας
Να φύγει ο Τσαλδάρης
Να φύγει ο Παπαδόπουλος
Να φύγει ο Κίτσιου
Να μείνει ο Αθανασιάδης, που έλεγα να φύγει επειδή τον νοιάζουν μονάχα οι γκόμενες και τα τατουάζ, μέχρι να ξαναρχίσει να σκοράρει αλλιώς να ξαναφύγει
Να μείνει ο Τζιώλης που έλεγα να φύγει επειδή ήταν άμπαλος και αργός, τώρα δεν είναι γι αυτό να μείνει
Να φύγει ο γιατρός του Π.Α.Ο.Κ. και να έρθει ο άλλος που είχα με τον Δώνη ή μάλλον να φύγει και αυτός του Δώνη και να έρθει του Στέφενς με τα TRX, ή καλύτερα ας μην έρθει και κανένας απλά να μην τραυματίζονται οι παίκτες
Να φύγει ο Βρύζας
Να μείνει ο Κάτσε που έλεγα να φύγει λόγω της φωτογραφίας, έκανα λάθος πως ήταν παικτάκη της σειράς και δεν πείραζε να του κόψω την μπάλα,, τελικά είναι όλο το κέντρο μου, να μείνει λοιπόν
Να μείνει ο Σκόνδρας που πέρσι έλεγα να φύγει επειδή είναι 2 κλάσεις κάτω από τον Κίτσιου
Να μείνει ο Ιβάν που έλεγα να φύγει επειδή δεν κάνει μεταγραφές, τώρα που πήρε τον Νομπόα να μείνει, εκτός αν δεν πάρει άλλους οπότε να ξαναφύγει
Να μείνει ο Νομπόα και να μπει ενδεκάδα την Τετάρτη για να κερδίσουμε την Καλλονή.
Να φύγει ο Νομπόα αν δεν κερδίσουμε την Καλλονή
https://www.youtube.com/watch?v=bS1NnHEg1T8
Να φύγει ο 28/2
Να φύγει ο Τζαβέλας
Να φύγει ο Τσαλδάρης
Να φύγει ο Παπαδόπουλος
Να φύγει ο Κίτσιου
Να μείνει ο Αθανασιάδης, που έλεγα να φύγει επειδή τον νοιάζουν μονάχα οι γκόμενες και τα τατουάζ, μέχρι να ξαναρχίσει να σκοράρει αλλιώς να ξαναφύγει
Να μείνει ο Τζιώλης που έλεγα να φύγει επειδή ήταν άμπαλος και αργός, τώρα δεν είναι γι αυτό να μείνει
Να φύγει ο γιατρός του Π.Α.Ο.Κ. και να έρθει ο άλλος που είχα με τον Δώνη ή μάλλον να φύγει και αυτός του Δώνη και να έρθει του Στέφενς με τα TRX, ή καλύτερα ας μην έρθει και κανένας απλά να μην τραυματίζονται οι παίκτες
Να φύγει ο Βρύζας
Να μείνει ο Κάτσε που έλεγα να φύγει λόγω της φωτογραφίας, έκανα λάθος πως ήταν παικτάκη της σειράς και δεν πείραζε να του κόψω την μπάλα,, τελικά είναι όλο το κέντρο μου, να μείνει λοιπόν
Να μείνει ο Σκόνδρας που πέρσι έλεγα να φύγει επειδή είναι 2 κλάσεις κάτω από τον Κίτσιου
Να μείνει ο Ιβάν που έλεγα να φύγει επειδή δεν κάνει μεταγραφές, τώρα που πήρε τον Νομπόα να μείνει, εκτός αν δεν πάρει άλλους οπότε να ξαναφύγει
Να μείνει ο Νομπόα και να μπει ενδεκάδα την Τετάρτη για να κερδίσουμε την Καλλονή.
Να φύγει ο Νομπόα αν δεν κερδίσουμε την Καλλονή
https://www.youtube.com/watch?v=bS1NnHEg1T8