Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Κέρκυρας 2-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Κέρκυρας 2-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμε
Αλήθεια με γαβρο παραμονες ματς άρρωστησαν 7 παίκτες της Κέρκυρας λόγω ιωσης χθες παίζανε πλήρης;
κάτι τέτοιο πήγα να γράψω αλλά με κάλυψε ο συνοπαδός, σχεδόν 100%.theo G4 έγραψε:elvetos giatros έγραψε:παρακαλούνται οι mod να σκεφθούν σοβαρά την ανάρτηση αυτού του κειμένου με τόσες αλήθειες στην κεντρική...όσο κι αν πονάειBesuch 2 έγραψε:Ειχα πει οτι θα εγραφα το τελευταιο μου μηνυμα μετα τη νικη με Οσφπ, αλλα αλλαξα γνωμη κ ειπα να περιμενω καμμια βδομαδα να περασε η χαρα του πανηγυρτζη.
Λοιπον μαγκες...(οσο πιο) συντομα:
Το μαη, ως κοσμος, θα παρουμε (οπως ειπε κι ο Αγγελος) περισσοτερα απο οσα αξιζουμε! Πολυ απλα επειδη δεν αξιζουμε τιποτα , αρα το οτιδηποτε ειναι περισσοτερο απο το μηδεν.
Οταν ως πρωτοπρος μετα απο απειρα χρονια και στο +4 εχεις για μια ακομα φορα αυτη την εικονα στις κερκιδες, τοτε μονο το τιποτα σου αξιζει....
φατε Ραπτοπουλους-καμορες-Γρηγοριαδηδες-πετρουλακηδες-Χυτες, που σας καναν πλυση εγκεφαλου, σας μεταλλαξαν το dna σας και σας καναν σαν τα μουτρα τους για προσωπικα κερδη...ειτε επειδη απο τη μιζερια εχουν εσοδα και μονο απο αυτη θα μπορουσαν να επιβιωσουν ως τιποτα που εναι κι αυτοι, ειτε επειδη κανουν πολεμο στη διοικηση γιατι μπηκα στεγανα και κοπηκαν τα ραβασακια ή οι μιζες, ειτε επειδη ως αλλοθρησκοι χαιρονται με το κακο σου, ειτε επειδη χαρτζηλικωνονται απευθειας απο το χοντρο ακριβως για να λειτουργουν ως δουρειοι ιπποι. Οποιος καταλαβε καταλαβε...
Η ουσια ειναι οτι πλεον δεν υφισταται λαος του ΠΑΟΚ, αρα για μενα αυτη τη στιγμη δεν υφισταται ΠΑΟΚ!!
Η μαλλον υφσταται αλλα στα επιπεδα πλεον του Αστερα Τριπολης και του Ατρομητου. Γαυροι βαζελοι κ Αεκτζηδες ειναι ετη φωτος μακρυα και για μενα - τηρουμενων των οπαδικων ποσοστων, εισαι κατω απο Γριες κ λικια. Εκει σε κατεντησαν «Παοκι» (στα μουτρα σας ο χαμουτζοχαρακτηρισμος)...
Ανικανο να στηριξεις την ομαδα σου, ανικανο να την προστατεψεις, και ικανο μονο για να βγαζεις τα ματια σου μονος σου και να σχιζεις τις ιδιες σου τις σαρκες.....
Να παιζεις την Ευρωπαικη προκριση σους 32 και η Τουμπα να ειναι μισοαδεια (φταιει η κριση κι ο καιρος, λες) και καπακι να πας να κρατησεις στο πρωταθλημα το +4 και να εχεις λιγοτερο κοσμο απο εποχες που ησουν 10ος με Βουλινο και με αποχη συνδεσμων.
Αλλα κι αυτοι που ηταν παρων στο γηπεδο, να ειναι φωτοτυπια με οσους ελειπαν, να ειναι εκει οχι για να στηριξουν αλλα για να κραζουν παιχτες με το δικεφαλο στο στηθος, απο το πρωτο ημιχρονο!!!! Το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΡΕ ....%.@#%$...........ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ!!!!
Σας αφηνω στη μιζερια σας, μη σας χαλαω κ τη σουπα....ισως απλα να αλλαξαν κ οι εποχες. Οι γενιες για τις οποιες ο Δικεφαλος και τα 4 γραμματα σημαινε κατι τεραστιο φευγουν, και που πισω ερχονται «οπαδοι»-«χουλιγκανς»(my ass)-«αγωνιστες»..αυτοι ηταν πιο ευκολο να καθοδηγηθουν απο τα καθαρματα με τις πενες και τα μικροφωνα. καποτε θα τους εβρισκαν μεσα στο Θερμαικο αν ειχαν αντιστοιχες τακτικες. Τωρα ειναι πρωτοι μαγκες και φεραν την κατασταση σιγα-σιγα εδω. Το καλοκαιρι επεσε η χαριστικη βολη με δουλεια 3 μηνων στο τερμα κτωρα δρεπουμε τις δαφνες...
Καλη σας συνεχεια...(ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ)
«ΠΑΟΚ- Η Μονη ομαδα που Χανει κοσμο απο το κοσμο της» (λιγο διαφορετικα το λεγαμε καποτε, αλλα αυτο ισχυει πλεον)
βαλτε φωτια, καψτε καλα, Σταυρουπολη κ Διαβατα, την Ολγας κ την Τσιμισκη, τη μιζερουπολη αυτη, γκρινια κ κλαψα μια ζωη...!
(Θα εκλεινα και με ενα «σουπερ4» που ηταν ο λογος που διεγραφη στον παλιο μου λογαριασμο, αλλα ουτε αυτο δεν αξιζουμε πλεον...αυτοι, την ειδαν παραγοντες, καποιοι κονομησαν κ κονομανε, τη ριξαν 3 φορες, αλλα οποτε πραγματικα το ηθελαν, την ομαδα τους την προστατευαν και απο συνοπαδους τους και απο λαμογια δημοσιογραφους....οποτε ακυρο....... Ποιος ειναι ο συνδεσμος των οργανωμενων του Ατρομητου;;)
+ 1926
Τέτοια μιζέρια σε ομάδα υποψήφια πρωταθλήτρια, πουθενά στον κόσμο.
Άλλοι είναι -5 και φωνάζουν για πρωτάθλημα.
Εμείς, κράζουμε τον Αναστασιάδη (ανάμεσα στα άλλα) γιατί ξεκινάει το ματς με κάποιους παίχτες
που παίζουν πρώτη φορά, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει άλλους.
- ace79grpaok
ΜΕγαλη νικη χθες ,ο αδερφος τα ειπε ολα ,οσο για τον κοσμο δεν εχει να δωσει 10 ε για να παει στο γηπεδο?ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ εγω που ειμαι απο επαρχια θα βρω παρεα με αλλους 4 ρεφενε τα εξοδα για να παω στο γηπεδο και θα με βγει 20ε με το εισητηριο και οι θεσσαλονικεις πρωτημανε να δινεις 5 ε στην καφετερια παρα να πανε στο γηπεδο?δεν ειναι θεμα κρισης ειναι θεμα αλλωτριωσης μας σαν οπαδους απο τους γνωστους εξυπνακιδες οι οποιοι ειναι τοσο κομπλεξικοι που αν παρουμε το προταθλημα τον μαιο θα κανουνε θεμα για φασσαρια το ποιος συκωσε πρωτος το κυππελο και οχι επρεπε να το σηκωσει πρωτος ο ρατ, οχι ρε προβατα εγω ξερω το παρασκηνιο ο κλαους επρεπε να το σηκωσει πρωτος και να μας κανουν να μαλωνουμε για αυτο ,για τοση αρρωστια μιλαμε
- falconakis
Ωρες ώρες αναρωτιέμαι εαν ζώ σε παρράλληλο σύμπαν...
Ρε σείς η ομάδα είναι πρώτη στο +4 και με ρεβάνς στην Τούμπα και εμείς ακόμη μανουριάζουμε;
Αναρωτιέμαι που είναι ο λαός που όταν ο Χ. Δημόπουλος έχανε το πένταλτυ με την Α. Φρανκφούρτης το μόνο που είχε να πεί ήταν ΠΠΠΠΠΠΠΠ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!

ΥΓ. 1 όσο κι εαν ζορίζομαι να το γράψω γιατί δεν τον πολυπάω MVP ο Γλύκος
ΥΓ 2 Καλά ρε Φανούρη πως το κατάφερες αυτό στο τέλος;;;;;;
Ρε σείς η ομάδα είναι πρώτη στο +4 και με ρεβάνς στην Τούμπα και εμείς ακόμη μανουριάζουμε;
Αναρωτιέμαι που είναι ο λαός που όταν ο Χ. Δημόπουλος έχανε το πένταλτυ με την Α. Φρανκφούρτης το μόνο που είχε να πεί ήταν ΠΠΠΠΠΠΠΠ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!

ΥΓ. 1 όσο κι εαν ζορίζομαι να το γράψω γιατί δεν τον πολυπάω MVP ο Γλύκος
ΥΓ 2 Καλά ρε Φανούρη πως το κατάφερες αυτό στο τέλος;;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος falconakis την Δευ 15 Δεκ 2014, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ace79grpaok
δεν γκρινιαζω απλα στηλιτευω τα κακως κειμεναfalconakis έγραψε:Ωρες ώρες αναρωτιέμαι εαν ζώ σε παρράλληλο σύμπαν...
![]()
![]()

ace79grpaok έγραψε:ΜΕγαλη νικη χθες ,ο αδερφος τα ειπε ολα ,οσο για τον κοσμο δεν εχει να δωσει 10 ε για να παει στο γηπεδο?ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ εγω που ειμαι απο επαρχια θα βρω παρεα με αλλους 4 ρεφενε τα εξοδα για να παω στο γηπεδο και θα με βγει 20ε με το εισητηριο και οι θεσσαλονικεις πρωτημανε να δινεις 5 ε στην καφετερια παρα να πανε στο γηπεδο?δεν ειναι θεμα κρισης ειναι θεμα αλλωτριωσης μας σαν οπαδους απο τους γνωστους εξυπνακιδες οι οποιοι ειναι τοσο κομπλεξικοι που αν παρουμε το προταθλημα τον μαιο θα κανουνε θεμα για φασσαρια το ποιος συκωσε πρωτος το κυππελο και οχι επρεπε να το σηκωσει πρωτος ο ρατ, οχι ρε προβατα εγω ξερω το παρασκηνιο ο κλαους επρεπε να το σηκωσει πρωτος και να μας κανουν να μαλωνουμε για αυτο ,για τοση αρρωστια μιλαμε
αν παρουμε κουπα να την σηκωσει ο σπυροπουλος και να φωναζει δεν μπορω ποναω
δυσκολη νικη κυριως λογω κουρασης και αρχικων επιλογων
μακ τελειωνε με τα συνεχομενα πονακια γιατι εμεις ποναμε πιο πολυ απο εσενα
- Ekatnetworkltd
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Κέρκυρας 2-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Μέχρι τελείας!Karelias έγραψε: Τέτοια μιζέρια σε ομάδα υποψήφια πρωταθλήτρια, πουθενά στον κόσμο.
Άλλοι είναι -5 και φωνάζουν για πρωτάθλημα.
Εμείς, κράζουμε τον Αναστασιάδη (ανάμεσα στα άλλα) γιατί ξεκινάει το ματς με κάποιους παίχτες
που παίζουν πρώτη φορά, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει άλλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Δευ 15 Δεκ 2014, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- falconakis
Αδερφέ εσύ καλά τα λές δεν μιλούσα για το δiκό σου post!!!ace79grpaok έγραψε:δεν γκρινιαζω απλα στηλιτευω τα κακως κειμεναfalconakis έγραψε:Ωρες ώρες αναρωτιέμαι εαν ζώ σε παρράλληλο σύμπαν...
![]()
![]()
,οχι της ομαδας των μμε της πολης
- sourmenetes
- Moderator
Χθες στο τελος της συν.τυπου ακουγεται απο καποιον μια ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ.
Ακουστε λιγο...
Ακουστε λιγο...
φίλε εσύ καλά τα γράφεις αλλά έχω μια απορία.
Όλη αυτήν την κατάσταση που αναφέρεις,το ότι φτάσαμε μέχρι εδώ ως οπαδοί ή ως φίλαθλοι,ποιόν έχει υπεύθυνο?
Φταίνε οι προηγούμενες γενιές που δεν καθοδήγησαν όπως έπρεπε τις επόμενες?
Φταίνε οι επόμενες που τα γράψαν όλα στα τέτοια τους και πήραν τον δικό τους δρόμο?
Φταίει η δiοίκηση του Revolution που ο κόσμος την πίστεψε και αυτή τον απογοήτευσε?
Φταίει ο Σαββίδης που θέλησε να κάνει τεχνοκρατική-ευρωπαική ομάδα που δεν νοιώθει τον σφυγμό του ΠΑΟΚΤΣΗ?
Φταίει ο Σαββίδης που ενδεχομένως έκοψε χαρτζιλίκια σε κάποιους Παοκάρχες και αυτοί τον πολεμάνε?
Φταίει ο Σαββίδης που κ΄ρατησε στελέχη του Revolution στην διοίκηση του?
Φταίνε οι οργανωμένοι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι φασαρίες,τα ναρκωτικά,οι εκδρομές και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και δεν τους νοιάζει ο ΠΑΟΚ?
Φταίνε οι απλοί οπαδοί που αφήνουν τους αργανωμένους να κάνουν ότι θέλουν/
Φταίνε οι μή οργανωμένοι που από την κερκίδα αποσύρθηκαν στον καναπέ,στο pc στην επισήμων και αντί να στηρίζουν την ομάδα και να φωνάζουν στο γήπεδο φωνάζουν έξω από αυτό και ψάχνουν ευκαιρία για να γκρινιάξουν?
Φταίει η κρίση?
Φταίει ο Σαλπιγγίδης?
Φταίει ο γαύρος,ο μαρινάκης και ο αλαφούζος?
Φταίει η κοινωνία που μεταλλάχθηκε στο σύνολο της και ζητάει συνέχεια αίμα για να κρύψει τα χάλια της και να βγάλει τα απωθημένα της?
Φταίνε όλα τα παραπάνω?
Φταίμε εμείς που ψάχνουμε συνέχεια κάτι να μας φταίει?
Φταίει κάτι άλλο?
Φταίω εγώ που δεν ξέρω τί φταίει?
Φταις εσύ που τα γράφεις?
Ας δούμε από πότε ο κόσμος άρχισε να μην πηγαίνει στο γήπεδο.Ίσως να είναι μια αφετηρία για να βρούμε την άκρη.
Τι να πω ρε παιδιά,δεν ξέρω.
Όλη αυτήν την κατάσταση που αναφέρεις,το ότι φτάσαμε μέχρι εδώ ως οπαδοί ή ως φίλαθλοι,ποιόν έχει υπεύθυνο?
Φταίνε οι επόμενες που τα γράψαν όλα στα τέτοια τους και πήραν τον δικό τους δρόμο?
Φταίει η δiοίκηση του Revolution που ο κόσμος την πίστεψε και αυτή τον απογοήτευσε?
Φταίει ο Σαββίδης που θέλησε να κάνει τεχνοκρατική-ευρωπαική ομάδα που δεν νοιώθει τον σφυγμό του ΠΑΟΚΤΣΗ?
Φταίει ο Σαββίδης που ενδεχομένως έκοψε χαρτζιλίκια σε κάποιους Παοκάρχες και αυτοί τον πολεμάνε?
Φταίνε οι οργανωμένοι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι φασαρίες,τα ναρκωτικά,οι εκδρομές και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και δεν τους νοιάζει ο ΠΑΟΚ?
Φταίνε οι μή οργανωμένοι που από την κερκίδα αποσύρθηκαν στον καναπέ,στο pc στην επισήμων και αντί να στηρίζουν την ομάδα και να φωνάζουν στο γήπεδο φωνάζουν έξω από αυτό και ψάχνουν ευκαιρία για να γκρινιάξουν?
Φταίει η κρίση?
Φταίει ο Σαλπιγγίδης?
Φταίει η κοινωνία που μεταλλάχθηκε στο σύνολο της και ζητάει συνέχεια αίμα για να κρύψει τα χάλια της και να βγάλει τα απωθημένα της?
Φταίνε όλα τα παραπάνω?
Φταίει κάτι άλλο?
Ας δούμε από πότε ο κόσμος άρχισε να μην πηγαίνει στο γήπεδο.Ίσως να είναι μια αφετηρία για να βρούμε την άκρη.
Πες να σου ξαναγράψουν το σενάριο, δεν φτουράει αυτό.Armagedonas έγραψε:Το "παίζουμε απέναντι σε ξεκούραστες ομάδες" καταλαμβάνει την 2η θέση στις πιο αστείες δικαιολογίες που έχουν πει προπονητές,μετά τον Τάκη Λεμονή που κάποτε του έφταιγε το χορτάρι. γιατί; δεν παίζει ρόλο το εάν είσαι εσύ κουρασμένος και ο αντίπαλος ξεκούραστος;
κατά τα άλλα,αθλια εμφάνιση.
Να γιουχάρεις στο 93 την....Κέρκυρα λες και είναι η Μπαρτσελόνα. Αυτή είναι η δουλειά του οπαδού, να στηρίζει την ομάδα. Εάν δεν γιούχαραν, θα έλεγες οτι ο κόσμος δεν βοηθησε καθόλου.
Αυτό το πάω να κάνω ροτέσιον αλλά στο ημίχρονο βάζω τους βασικούς γιατί οι άλλοι σέρνονται είναι πλέον κωμωδία.Ο ορισμός του ροτέισιον λέει οτι οι βασικοί πρέπει να ξεκουραστούν σε όλο το παιχνίδι; προτιμάς ροτείσιον ή τη νίκη; (για την ομάδα σου λέω, όχι για το χθεσινό ματς συγκεκριμένα)
Ανύπαρκτοι οι νεαροί Ποζατσίδης,Τζανδάρης(αν είναι αυτοί παίκτες για τον ΠΑΟΚ, τότε ο Ζορμπάς είναι ο Τσάβι),Σπυρόπουλοι-Παπαδόπουλοι πραγματικά δεν πρέπει να περνάνε ούτε έξω από την Τούμπα. Αυτοί όμως έχουν τον ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΟ λίγο πριν τις γιορτές, και με κάθε ματς φωτιά, όχι με υποκαταστήματα και "παλικαρίσιες ισοφαρίσεις στο 93'"
Μόνο θετικό ο "μάγος" Περέιρα και ο απίστευτα φιλότιμος και σκύλος Κάτσε.μεγάλο μπράβο,να είσαι του 5 και να παίζεις μονίμως για 8!!! μήπως εάν παίζεις μονίμως για 8, τελικά είσαι του 8, και όχι του 5;
- ace79grpaok
πιστευω οτι εχουμε αλλωτριωθει πολλοι σαν οπαδοι απο τα μμε της πολης που πολλα ειναι κατευθηνομενα οτι δυστυχως τρεφομαστε οχι ολοι ,απο την ιντριγκα και οχι απο την ομαδα,πχ τζαβελλας και οι μαλακιες του στυλ ,"ειναι λιποτακτης ,διωξτον ρε αγγελε εισαι παπατζης αγγελε ,αυτη την μαλακια την ειπε ο μυρτσος ,ο βετερανος του γαυρου που τον αφηνουμε να κανει εκπομπη ανενοχλητο ,δεν πιστευουμε αυτη την ομαδα ,χωρις προφανη λογο,απλα περιμενουμε να γινει η στραβη για να πουμε τα ελεγα εγω,δεν ειμαστε παοκτσηδες αλλα οπαδοι της "τα ελεγα εγω "fc.alp920 έγραψε:φίλε εσύ καλά τα γράφεις αλλά έχω μια απορία.
Φταίει η κρίση?
Φταίει ο Σαλπιγγίδης?
Φταίνε όλα τα παραπάνω?
Φταίει κάτι άλλο?
Αγαπηστε την ομαδα ,μια ζωη λεγαμε οτι θελουμε η ομαδα να δινει ψυχη και να ειναι παοκ και τωρα που ειναι ,εμεις κανουμε σαν κακογαμημενες γκομενες ,ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Μπράβο για το 3ποντο, χάρηκα τον Πόζογλου, πολλά μπράβο στο σκυλί τον Κάτσε και το Γλύκο.
Λίγη τύχη μας αξίζει και εμάς, χλωμό το βλέπω το 2/2 τώρα, αλλά ΠΑΟΚ είσαι, πας και καταθέτεις ψυχή.
Κάτι μου λέει οτι εάν περάσουμε από Γιάννενα και Λιβαδειά, το Μάιο θα είμαστε καλά.
Όσο για την Κέρκυρα, τα γιουσουφάκια του χοντρού που στήσαν κωλαρ@κι στο νταβά τους και ήταν...αρρωστούλια μωρέ τα καημένα όταν έπαιζαν με το μαμιά της κάθε τρύπας που έχουν στο σώμα τους, απλά χαίρομαι που έχασαν έτσι και τους εύχομαι να πέσουν στη Β' και ακόμα πιο χαμηλά. Θα τα πούμε εις διπλούν ακόμα φέτος παλιοκόριτσα...
Λίγη τύχη μας αξίζει και εμάς, χλωμό το βλέπω το 2/2 τώρα, αλλά ΠΑΟΚ είσαι, πας και καταθέτεις ψυχή.
Κάτι μου λέει οτι εάν περάσουμε από Γιάννενα και Λιβαδειά, το Μάιο θα είμαστε καλά.
Όσο για την Κέρκυρα, τα γιουσουφάκια του χοντρού που στήσαν κωλαρ@κι στο νταβά τους και ήταν...αρρωστούλια μωρέ τα καημένα όταν έπαιζαν με το μαμιά της κάθε τρύπας που έχουν στο σώμα τους, απλά χαίρομαι που έχασαν έτσι και τους εύχομαι να πέσουν στη Β' και ακόμα πιο χαμηλά. Θα τα πούμε εις διπλούν ακόμα φέτος παλιοκόριτσα...
ε πες το ρε αδερφε, δεν εχουμε ολοι την πολυτελεια των ηχείωνsourmenetes έγραψε:Χθες στο τελος της συν.τυπου ακουγεται απο καποιον μια ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ.
Ακουστε λιγο...
- billospaok_4
Το ακουσα αλλα αν μπορεις ενημερωσε λιγο,γιατι δεν τον ξερω τον κυριο!sourmenetes έγραψε:Χθες στο τελος της συν.τυπου ακουγεται απο καποιον μια ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ.
Ακουστε λιγο...