Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ο χειρότερος όλων ο Σπυρόπουλος που έπρεπε να κάνει παρέα τον Μαρτενς...
Επίσης το παλικαράκι ο ποζαντζιδης δεν υπάρχει....
Μαζί τους ο Παπαδόπουλος..ο Τζαβέλας και ο Κάτσε...
Δεν είναι η ομάδα για πρωτάθλημα και φταίνε οι Βρυζας και ο Άγγελος που δεν μπορούν να συνεννοηθούν και άφησαν την ομάδα με τραγικά κενά...
Αναμενόμενο το θέαμα μόλος είδα τη σύνθεση. Αφού δεν μπορούν να βοηθήσουν οι Rat, Maduro, Golasa, Mak, Τζιόλης και Αθανασιάδης, είμαστε για κλάμματα. Ο Kace πολύ μέτριος, ενώ ο Τζανδάρης κάτι προσπαθεί να κάνει χωρίς όμως επιτυχία. Πολύ μέτριος ο Σκόνδρας, δεν υπάρχει ο Κουλούρης (εκτός από την φάση του 5΄). Θα προτιμούσα ο Pereyra να παίζει πιο αριστερά.
Για ΆΛΛΗ μια φορά, το πρόβλημα δεν είναι το παρόν ματς, αλλά το πως φτάσαμε ως εδώ. Το ΛΑΘΟΣ δεν είναι η σημερινή ενδεκάδα, αλλά το γεγονός οτι δε γινόταν αλλιώς αφού η ομάδα δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ λύσεις.
Γιατί να κράξω στο Σπυρόπουλο; Που παίζει εσωτερικό χαφ γιατί δεν έχουμε άλλο;
Αγγελε, τη μάλακία την έκανες τον Αύγουστο κι οχι σήμερα. Ξεκόλα και δουλέψτε με το άλλο το ταγάρι έστω ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ αρμονικά, φέρτε τρεις παίκτες και τελειώνετε μ αυτή τη μαλακία.
Όσο για σήμερα, το μεγαλύτερο λάθος είναι η τοποθέτηση του Κουλούρη πίσω απο τον Φακούντο, ενώ θα έπρεπε να γίνει το ανάποδο. Κατά τ άλλα, αναμενόμενη εικόνα.
Μπράβο στον Άγγελο που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάνει ροτέισον. Η ομάδα έχει κλατάρει δεν πάει άλλο με τους ίδιους και τσάμπα τραυματίζονται. Ήξερε τι έκανε ο γαύρος με τις εμβόλιμες αγωνιστικές. Μας τρύπησε στην αδυναμία του ρόστερ μας.
Άγγελε μάθε την ομάδα να παίζει όμως και λίγο άμυνα. Δε μπορεί η ομάδα όποτε δεν έχει δυνάμεις να μην μπορεί να πάρει έστω το 0-0. Όλοι μπροστά και 1 στην άμυνα παίζουμε λες και είναι 0-0 στο 90'.
Θέλω επιτέλους να δω Πόζογλου μέσα. Ο Κουλούρης ούτε στην β ομάδα παίζει καλά, ενώ ο Πόζογλου πετάει. Γενικά η ομάδα χρειαζότανε φρέσκο εξτρέμ. Φορ έχει μέσα ούτως οι άλλως Παπ και Φακούντο. Δυστυχώς Άγγελε σήμερα εσύ το χάνεις το ματσάκι, όπως και τον χρυσό εκτός έδρας βαθμό στην Ξάνθη. Αν δεν νικάμε 3-0, χάνουμε. Μπορεί να είμαι Αγγελόσκυλο, αλλά αν δω πράγματα που δε μου αρέσουν, θα τα πω.
Έχουμε 1 ακόμη ημίχρονο και αν παίξουμε με υπομονή και όχι πάμε και οι 11 μπροστά μπορούμε το 1-0. Αν φάμε γκολ όμως ούτε χ δε βλέπω... Έχουμε και αλλαγές - μακάρι να το παρουμε το ματσακι
Εγω αυτό που βλέπω είναι πως όλοι μέσα κι έξω απ' την ομάδα έχουμε νοοτροπία ρουλη. Κερδίσαμε τον γαύρο και τελείωσε η χρονιά για μας. Του χρόνου πάλι.
H μοναδική στιγμή του αγώνα που με έκανε και χαμογέλασα λίγο, η εικόνα που έδειξε μόλις τώρα με τον μπαμπά και τα Παοκτσάκια του! Μακάρι να κερδίσουμε και να φύγουν χαρούμενα!