Π.Α.Ο.Κ-ΟΦΗ, 4-0, MVP, σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
18
12%
ΒΙΤΟΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΤΣΙΚΑΣ
1
1%
ΡΑΤΣ
99
66%
ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ
3
2%
ΚΑΤΣΕ
6
4%
ΤΖΙΟΛΗΣ
7
5%
ΣΑΛΠΙ
13
9%
ΜΑΚ
2
1%
ΚΛΑΟΥΣ
1
1%
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΡΤΕΝΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΓΚΟΛΑΣΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 150

Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Π.Α.Ο.Κ-ΟΦΗ, 4-0, MVP, σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από Odi »

[youtube]5IJXtDt3hc0[/youtube]

[youtube]akPhE2wFscA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

bane1980 έγραψε:Νομίζω έχω να δω από το Σάντος και κάποια ματς με Μπόλονι (εκείνο με την ΑΕΚ, Τότεναμ κλπ) που ο ΠΑΟΚ έπαιζε τόσο στρωτά, οργανωμένα, με πλάνο, και ωραία μπάλα.

Κάνω την πρώτη μισή κωλοτούμπα για ΑΑ. Η ομάδα ΜΑΣΑΕΙ ΣΙΔΕΡΑ. ΟΛΟΙ τους. είναι ομάδα και πνίγει τον αντίπαλο.

Δεν θα πω για το ματς, απλά εκεί που κάτι τέτοια ήταν ψυχοβγάλτες παλιά, τώρα καθαρίζεις με 4άρες και από νωρίς.

Ό,τι και να γίνει στο τηγάνι, στα @@ μου, εγώ γουστάρω ΠΑΟΚ σε αυτή την ομάδα. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι.

Ποια ωραια μπαλα ειδες με Σαντος ρε συ bane? Που πονουσαν τα ματια μας για το μισο-μηδεν καθε φορα... Να κλεψουμε το αποτελεσμα και οκ. Αλλο να πεις αποτελεσματικη και αλλο ωραια μπαλα.. Σιχαινομαι ολους αυτους που εκαναν το ποδοσφαιρο τοσο στειρο στο βωμο του αποτελεσματος. Που τους νοιαζει μονο να εχει αποτελεσματα η "εταιρεια" και να ανεβαινουν τα προσωπικα τους "νουμερα" και στα τετοια τους τι βλεπει ο κοσμος στην κερκιδα.

Ωραια μπαλα βλεπουμε τωρα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:Αυτος ο ΠΑΟΚ δε χανει υπο φυσιολογικες συνθηκες πουθενα στην Ελλαδα.
Τελικα πολλη μεγαλη υποθεση να υπαρχει υγεια στα αποδυτηρια μιας ομαδας.
Περα απο τη δουλεια στο αγωνιστικο εχει κανει μεγαλη δουλεια και εχει ο Αναστασιαδης και πρεπει να του πιστωθει και αυτο.
Κορίνθιε αγαπητέ συμφορουμίτη, να συμφωνήσω σε όλα πλην της πρώτης πρότασης. Δε θεωρώ υγιές να πιστεύουμε κάτι τέτοιο για μια ομάδα στην ουσία νέα, ηλικιακά και χρονοδομικά. Είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο να έχουμε γκέλες., επειδή δε θα το αξίζουμε.
Για άλλες ... οργανώσεις συμβαίνουν τα "αφύσικα". Και ήδη για φέτος σαν πολύ να'χει λασκάρει η δουλειά με τη διαιτησία. Για πόσο ακόμα βέβαια ποιός ξέρει;
Ας μην καλλιεργούμε τόσο πρώϊμα ιδιαίτερες προσδοκίες. Αυτό δε σημαίνει πως θα αρνιόμαστε πως κάτι αποπνέον υγεία γίνεται στο αγωνιστικό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kataramenos5 έγραψε:
obanebane έγραψε:Αυτος ο ΠΑΟΚ δε χανει υπο φυσιολογικες συνθηκες πουθενα στην Ελλαδα.
Με τετοιο αερα στα πανια μας κατεβήκαμε και περσι και μετά δε ξεραμε απο που μας ήρθε.Αλλες ομάδες βεβαια φέτος αλλα ας ειμαστε λιγο συγκρατημένοι.

Επιμενω στις φυσιολογικες συνθηκες που γραφω,πως να το κανουμε ρε κατ αφου ειμαστε καλυτεροι αυτη τη στιγμη.
Και ξερεις ποσο συγκρατημενος ειμαι και δε μου αρεσει η επαρση.
Το μονο που με φοβιζει ειναι η απειρια ορισμενων ποδοσφαιριστων μας,αλλα μηπως και αυτοι δεν ειναι κανουργια ομαδα;
Παμε γερα και βλεπουμε.

Υ.Γ Θα ειμαι και εγω εκει. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Πλοηγε δε διαφωνω,η ομαδα ομως αυτη τη στιγμη τρωει σιδερα και μιλωντας αγωνιστικα και μονο ειμαστε καλυτεροι.
Αυτο δε μπορει να μου το στερησει κανενας Μαρινακης και κανενας αλλος φουστης.
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

sic-4 έγραψε:
bane1980 έγραψε:Νομίζω έχω να δω από το Σάντος και κάποια ματς με Μπόλονι (εκείνο με την ΑΕΚ, Τότεναμ κλπ) που ο ΠΑΟΚ έπαιζε τόσο στρωτά, οργανωμένα, με πλάνο, και ωραία μπάλα.

Κάνω την πρώτη μισή κωλοτούμπα για ΑΑ. Η ομάδα ΜΑΣΑΕΙ ΣΙΔΕΡΑ. ΟΛΟΙ τους. είναι ομάδα και πνίγει τον αντίπαλο.

Δεν θα πω για το ματς, απλά εκεί που κάτι τέτοια ήταν ψυχοβγάλτες παλιά, τώρα καθαρίζεις με 4άρες και από νωρίς.

Ό,τι και να γίνει στο τηγάνι, στα @@ μου, εγώ γουστάρω ΠΑΟΚ σε αυτή την ομάδα. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι.

Ποια ωραια μπαλα ειδες με Σαντος ρε συ bane? Που πονουσαν τα ματια μας για το μισο-μηδεν καθε φορα... Να κλεψουμε το αποτελεσμα και οκ. Αλλο να πεις αποτελεσματικη και αλλο ωραια μπαλα.. Σιχαινομαι ολους αυτους που εκαναν το ποδοσφαιρο τοσο στειρο στο βωμο του αποτελεσματος. Που τους νοιαζει μονο να εχει αποτελεσματα η "εταιρεια" και να ανεβαινουν τα προσωπικα τους "νουμερα" και στα τετοια τους τι βλεπει ο κοσμος στην κερκιδα.

Ωραια μπαλα βλεπουμε τωρα.

Και με Σάντος μπαλάρα έβλεπες, αλλά τέλως πάντων, δε θέλω να πω κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Θα είσαι μέσα, ρε κουφάλα; Κανόνισε να γίνει καμιά στραβή ...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Olorin.2 έγραψε:
Ε όχι ρε φίλε..Άλλο σοβαρή ομάδα κ άλλο μπαλάρα..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Olorin.2 έγραψε:Και με Σάντος μπαλάρα έβλεπες, αλλά τέλως πάντων, δε θέλω να πω κάτι παραπάνω.

εσυ μπορει να εβλεπες μπαλαρα...
εγω παλι, δεν το λεω μπαλαρα εκεινο το πραγμα.. αντιαισθητικα "τρικ" στον βωμο του αποτελεσματος...
τωρα αν ειχαμε και καποιους παικτες με τεραστια ποιοτητα και βλεπαμε που και που και καμια θεαματικη ενεργεια (οταν δεν τους μαλωνε ο "καθηγητης" επειδη τολμησαν να προσφερουν θεαμα), αυτο δεν ηταν εργο προπονητη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

navigator11 έγραψε:Θα είσαι μέσα, ρε κουφάλα; Κανόνισε να γίνει καμιά στραβή ...

Φυλαγομαι απο τις κακοτοπιες μεγαλωσαμε τωρα ρε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

Επιμένω. Εγώ είδα μπαλάρα το 2010 και ειδικά στα πλευ-οφ. Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και ένας ΠΑΟΚ κ@υλα, όπως είναι τώρα.
Odi έγραψε:
Olorin.2 έγραψε:
Ε όχι ρε φίλε..Άλλο σοβαρή ομάδα κ άλλο μπαλάρα..
Άβαταρ μέλους
obanebane

sic-4 έγραψε:
Olorin.2 έγραψε:Και με Σάντος μπαλάρα έβλεπες, αλλά τέλως πάντων, δε θέλω να πω κάτι παραπάνω.

εγω παλι, δεν το λεω μπαλαρα εκεινο το πραγμα.. αντιαισθητικα "τρικ" στον βωμο του αποτελεσματος...
τωρα αν ειχαμε και καποιους παικτες με τεραστια ποιοτητα και βλεπαμε που και που και καμια θεαματικη ενεργεια (οταν δεν τους μαλωνε ο "καθηγητης" επειδη τολμησαν να προσφερουν θεαμα), αυτο δεν ηταν εργο προπονητη.

Ειμαι απο αυτους που δεν τον πανε τον καρπουζα,αλλα η ομαδα του 2009 εχει κανει καποια πολυ μεγαλα παιχνιδια και με ωραιο ποδοσφαιρο.
Οχι πολλα αλλα υπηρξαν.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

sic-4 έγραψε:

Οκ, έχεις δίκιο, είχα στο μυαλό μου το πλάνο, το οργανωμένη και το οτι ο καθένας είχε ρόλο, σκύλιαζε, και ακολουθούσε πιστά οδηγίες και το οτι ήταν ΟΜΑΔΑ. Κατά τα άλλα, ναι, ούτε εμένα μου άρεσε η νοοτροπία του Σάντος και δεν τον πάω γενικά. Το ωραία μπάλα δεν ταίριαζε σε αυτόν, το επιτυχημένη και αποτελεσματική ναι.

Εξαιρέσεις κάτι διπλά στο τηγάνι κλπ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Άλλο στυλ και άλλη φιλοσοφία η ομάδα του Σάντος.Τρομερή ανασταλτική λειτουργία,επιθετικά μπαλάρα για κανένα λόγο.

Και με το πιο ακριβό ρόστερ της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Με Κοντρέρας,Λίνο,Σορλέν,Κονσεισάο,Γκαρσία,Βιτόλο,Ίβιτς,Βιερίνια..

Και η ωραία μπάλα μετά από δύο χρόνια,όχι στο 4μηνο..Χωρίς καμιά διαθεση να υποτιμήσω την ομαδάρα του Σάντος,αλλά όχι και μπαλάρα..Σοβαρή και ικανότατη ομάδα ναι.Δύο διπλά στο τηγάνι άλλωστε.Σεβασμός.Αλλά όχι μπαλάρα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τελικα δε νομιζω οτι υπαρχει διαφωνια τσαμπα συζηταμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”