Παναιτωλικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Παναιτωλικός - Π.Α.Ο.Κ.

Γλύκος
1
1%
Σκόνδρας
1
1%
Vitor
6
4%
Κατσικάς
50
35%
Raţ
4
3%
Kace
37
26%
Τζανδάρης
5
3%
Mak
27
19%
Σαλπιγγίδης
11
8%
Pereyra
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
1
1%
Παπαδόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 143

Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Re: Παναιτωλικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Asimos έγραψε:Απαιτώ να μάθω ποιοι είναι οι άλλοι τρεις ψυχοπαθείς που μαζί με μένα που τη ρίξανε στον ΔΣ!

ΥΓ. Μπράβο στην ομάδα, έστω και δύσκολα το πήρε.
Εγω. :mrgreen: :pano:
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

giapas έγραψε:για 2ο συνεχόμενο ματς το κέντρο με Κάτσε - Τζανδάρη ήταν πολύ ωραίο .... γρήγορο, πιεστικό , με έμφαση να βγουν πρώτοι στη μπάλα και όχι με στατικό μαρκάρισμα. Ουσιαστικά είναι η προπέλα που κινεί το ΠΑΟΚ , πιο γρήγορα και πιο εκρηκτικά. Αν είχα ένα καλό τεχνικά - επιθετικά 3ο χαφ θα ήμουν πολύ πολύ δυνατός.

Ο Τζιόλης και ο Μαντούρο δυστυχώς ή ευτυχώς χρειάζονται για να προσδώσουν στους 2 που είπα , κάποια στοιχεία που λείπουν.

Ο Σαλπι είναι αδυναμία και ευελιξία ταυτόχρονα σε τέτοια ματς που πάνε σε προσωπικές μονομαχίες. Θα ήθελα ταυτόχρονα και κάτι άλλο.

Μου άρεσε πολύ η συνεχιζόμενη διάθεση της ομάδας και η ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο.. είμαι βέβαιος ότι τα θετικά αποτελέσματα θα χτίσουν και ψυχολογία και σιγουριά σιγά σιγά.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολύ θετικές ενδείξεις , αλλά χρειάζεται να σταθεροποιηθούμε και ταυτόχρονα να βάλουμε κι άλλους στο παιχνίδι... ήδη είπε ο Άγγελος θα κάνει αλλαγές στο κύπελλο.

ΥΓ: please ας αφήσουμε τηγάνια και λοιπά. Ο γαύρος θα πάρει τη κούπα με +10 πόντους διαφορά και αυτό είναι πιο σίγουρο από το ότι ο ήλιος θα βγει αύριο. Υποτιμάτε την ομάδα και τους εαυτούς σας όταν μιλάτε για γαύρους και τηγάνια. Ο γκει συμμετέχει ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ από εμάς, δε γίνεται να συγκρίνω μήλα με πορτοκάλια. Η πραγματική πρόοδος της ομάδας θα φανεί από τη διάρκειά στην απόδοσή της ,από την αξία που θα αποκτήσουν σιγά σιγά οι νέοι παίκτες του ροστερ και από το αγκάλιασμα πάλι από το κόσμο... ας γίνουν αυτά και σιγά σιγά θα έρθουν κι άλλα και στο μεταξύ στα παπάρια μου ο γκει.

Όχι φίλε μου. Ο προπονητής πιστεύει στο πρωτάθλημα και το δήλωσε. Δεν ξέρω αν το κατάλαβες.Το ίδιο πιστεύω και για τους παίκτες.
Θεωρώ ντροπή να μην το πιστεύει ο οπαδός.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

pyrgioths έγραψε:Ο MC Rono- Παναιτωλικός οταν δεσει ειναι για καλα πραγματα πιστευω φετος!

Πρωτος λιγο πιο σοβαρος αντιπαλος για φετος!περασαμε απο μια πολυ δυσκολη εδρα νομιζω....παιζοντας πολυ ωραιο ποδοσφαιρο ΜΟΝΟ στο 1ο ημιχρονο.......ομαδα με τακτικη (που μας ελειψε πολυ περσι με τον στεφενς...) και με παθος (που μας λειπει κατι χρονια τωρα...).......
Να μας δω τωρα με πιο σοβαρους αντιπαλους.....(δεν εννοω τα συμπαθεστατα καλαμαρια και τον ακομα πιο συμπαθη ΟΦΗ!)

Ο κατσικας ο χειροτερος της ομαδας μας :redcard: ,ετρεμε το φυλλοκάρδι μου καθε φορα που πηγαινε η μπαλα πανω του.....αποθεωση το διωξιμο με προβολη που εκανε και πηρε και καρτα......εναι που ειναι τραγικος θα κοψει την μπαλα και απο κανεναν κακομοιρη..........

Για MvP Βιτορ!!!!τον εχω που τον εχω αδυναμια,σημερα εδειξε παλι διαθεση!!!!ηταν απροσπελαστος,εφαγε και πολυ ξυλο,μαρκαρε και για τον κατσικα.......κριμα που δεν εκατσε κι ενα γκολακι.......γερος να εισαι παλικαρι μου και να εισαι ορεξατος......

υγ:μπηκα να ψηφισω στο σαιτ της παε και ειδα τον κατσικα 2ο σε ψηφους και θελω να πιστευω πως κανουμε παλι εκεινο το τρολαρισμα που ειχαμε κανει με σπυροπουλο περσι..... :geek:

:pano:
EΛα ρε Πυργιωτη ειπαμε...δεν ειναι για τρολαρισμα η σημερινη εμφανιση του Κατσικα.Προφανως και δεν αξιζει το MVP award αλλα πιστευω οτι σταθηκε αξιοπρεπως και ειχε και μια καθοριστικη παρεμβαση στο τελος του ματς.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

sotiris1960 έγραψε:
Asimos έγραψε:Απαιτώ να μάθω ποιοι είναι οι άλλοι τρεις ψυχοπαθείς που μαζί με μένα που τη ρίξανε στον ΔΣ!

ΥΓ. Μπράβο στην ομάδα, έστω και δύσκολα το πήρε.
Εγω. :mrgreen: :pano:
Εγώ λέω πως βλέπω μπάλα και όχι πως είμαι ψυχοπαθής επειδή τον ψήφισα.
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Μπραβο στην ομαδα και στον ΑΓΓΕΛΟ.Υπομονη,στηριξη και θα δουμε ωραια πραγματα φετος. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Odi έγραψε:Πολύ καλή εμφάνιση σε μιά από τις 4 πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος (Λεωφόρος,Περιστέρι,Τρίπολη, Αγρίνιο).Η ομάδα είναι ΟΜΑΔΑ και αυτό τα λέει όλα.Εξαιρετικές αλληλοκαλύψεις σε όλους τους χώρους,πολύ τρέξιμο και πνίξιμο κυριολεκτικά του αντιπάλου.Τσαπατσουλιά και ατυχία (Μακ,Βίτορ) δεν μας επέτρεψαν να φτάσουμε και πάλι σε ένα σκορ της τάξης του 0-3,0-4 και μας έκαναν να καρδιοχτυπήσουμε στο τέλος.

MVP ο Κάτσε για μένα,ήταν παντού στο γήπεδο χωρίς ίχνος υπερβολής.Από την άλλη,κουρασμένος φάνηκε ο Σκόνδρας και κακός ο Γλύκος όχι για την τελευταία φάση,αλλά για άλλες 2-3 που έκανε λάθος μεταβιβάσεις και δεν βγήκε έγκαιρα.

Καταφέραμε να δεχθούμε μία μόνη φάση σε 93 λεπτά αγώνα και αυτή στο τέλος.Εξαιρετική αμυντική λειτουργία προϊόν πολλής δουλειάς.

Επιθετικά όπως προείπα μας έλειψε η τελική πάσα στο πρώτο ημίχρονο,ενώ στο δεύτερο φτάσαμε σε τελικές,αλλά δεν τα καταφέραμε.

Απολαμβάνω την ομάδα φέτος,γιατί δεν είναι σκορποχώρι και για μένα αυτό είναι μέγιστο κέρδος.Μπαίνουν οι παίκτες συγκεντρωμένοι,προσηλωμένοι και σοβαροί,ενώ πέρυσι μας έπαιζε μπάλα το κάθε χωριό και το κάθε καφενείο.Η φετινή ομάδα είναι ΠΑΟΚ κύριοι.Μπαίνει μέσα και είναι ατσάλινος.

Μπράβο Άγγελε,μπράβο σε όλους τους παίκτες.

Όλοι Καυτατζογρειο την Πάμπτη και 30.000 στην Τούμπα την Κυριακή με τον ΟΦΗ.Ας πάμε στο τηγάνι ισόβαθμοι με τον γαύρο και εκεί ας μας σφάξουν να ρεζιλευτούν πανελληνίως.Καρφί δεν μου καίγεται.

Το...καφενείο της Μινσκ πήρε Χ με την ΜΠΑΤΕ που παίζει CL,ο Πλατανιάς χθες έχασε από τον βάζελο με το ζόρι 3-2..Δεν θέλω να την πω σε συνοπαδούς (το ξεκαθαρίζω),αλλά ας τα βλέπουμε όλα και ας τα λέμε με το όνομα τους.
++++

Τα είπες όλα! Πάμε παρακάτω τώρα βήμα βήμα με ένα καλό ροτείσον την Πέμπτη και την Κυριακή.
Έχω πολλές προσδοκίες από Κουλούρη, Σαββίδη, Ποζατζίδη και Πόζογλου. Ελπίζω να με δικαιώσουν!
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Rizla έγραψε:
pyrgioths έγραψε:Ο MC Rono- Παναιτωλικός οταν δεσει ειναι για καλα πραγματα πιστευω φετος!

Πρωτος λιγο πιο σοβαρος αντιπαλος για φετος!περασαμε απο μια πολυ δυσκολη εδρα νομιζω....παιζοντας πολυ ωραιο ποδοσφαιρο ΜΟΝΟ στο 1ο ημιχρονο.......ομαδα με τακτικη (που μας ελειψε πολυ περσι με τον στεφενς...) και με παθος (που μας λειπει κατι χρονια τωρα...).......
Να μας δω τωρα με πιο σοβαρους αντιπαλους.....(δεν εννοω τα συμπαθεστατα καλαμαρια και τον ακομα πιο συμπαθη ΟΦΗ!)

Ο κατσικας ο χειροτερος της ομαδας μας :redcard: ,ετρεμε το φυλλοκάρδι μου καθε φορα που πηγαινε η μπαλα πανω του.....αποθεωση το διωξιμο με προβολη που εκανε και πηρε και καρτα......εναι που ειναι τραγικος θα κοψει την μπαλα και απο κανεναν κακομοιρη..........

Για MvP Βιτορ!!!!τον εχω που τον εχω αδυναμια,σημερα εδειξε παλι διαθεση!!!!ηταν απροσπελαστος,εφαγε και πολυ ξυλο,μαρκαρε και για τον κατσικα.......κριμα που δεν εκατσε κι ενα γκολακι.......γερος να εισαι παλικαρι μου και να εισαι ορεξατος......

υγ:μπηκα να ψηφισω στο σαιτ της παε και ειδα τον κατσικα 2ο σε ψηφους και θελω να πιστευω πως κανουμε παλι εκεινο το τρολαρισμα που ειχαμε κανει με σπυροπουλο περσι..... :geek:

EΛα ρε Πυργιωτη ειπαμε...δεν ειναι για τρολαρισμα η σημερινη εμφανιση του Κατσικα.Προφανως και δεν αξιζει το MVP award αλλα πιστευω οτι σταθηκε αξιοπρεπως και ειχε και μια καθοριστικη παρεμβαση στο τελος του ματς.
Σημερα που πιεστηκε λιγακι η ομαδα εμενα μου εδειξε "πιο ευαλωτη απο ποτε" που λεει κι ο παντελιδης.................
Οσο για την παρεμβαση στο τελος νομιζω η μπαλα πηγαινε αουτ.....κι αν δεν πηγαινε, πηγαινε τοσο "σβηστη" που μονο ο κατσικας μπορεσε να μας αγχωσει μηπως και μπει γκολ..............
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Black&White έγραψε:
giapas έγραψε:για 2ο συνεχόμενο ματς το κέντρο με Κάτσε - Τζανδάρη ήταν πολύ ωραίο .... γρήγορο, πιεστικό , με έμφαση να βγουν πρώτοι στη μπάλα και όχι με στατικό μαρκάρισμα. Ουσιαστικά είναι η προπέλα που κινεί το ΠΑΟΚ , πιο γρήγορα και πιο εκρηκτικά. Αν είχα ένα καλό τεχνικά - επιθετικά 3ο χαφ θα ήμουν πολύ πολύ δυνατός.

Ο Τζιόλης και ο Μαντούρο δυστυχώς ή ευτυχώς χρειάζονται για να προσδώσουν στους 2 που είπα , κάποια στοιχεία που λείπουν.

Ο Σαλπι είναι αδυναμία και ευελιξία ταυτόχρονα σε τέτοια ματς που πάνε σε προσωπικές μονομαχίες. Θα ήθελα ταυτόχρονα και κάτι άλλο.

Μου άρεσε πολύ η συνεχιζόμενη διάθεση της ομάδας και η ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο.. είμαι βέβαιος ότι τα θετικά αποτελέσματα θα χτίσουν και ψυχολογία και σιγουριά σιγά σιγά.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολύ θετικές ενδείξεις , αλλά χρειάζεται να σταθεροποιηθούμε και ταυτόχρονα να βάλουμε κι άλλους στο παιχνίδι... ήδη είπε ο Άγγελος θα κάνει αλλαγές στο κύπελλο.

ΥΓ: please ας αφήσουμε τηγάνια και λοιπά. Ο γαύρος θα πάρει τη κούπα με +10 πόντους διαφορά και αυτό είναι πιο σίγουρο από το ότι ο ήλιος θα βγει αύριο. Υποτιμάτε την ομάδα και τους εαυτούς σας όταν μιλάτε για γαύρους και τηγάνια. Ο γκει συμμετέχει ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ από εμάς, δε γίνεται να συγκρίνω μήλα με πορτοκάλια. Η πραγματική πρόοδος της ομάδας θα φανεί από τη διάρκειά στην απόδοσή της ,από την αξία που θα αποκτήσουν σιγά σιγά οι νέοι παίκτες του ροστερ και από το αγκάλιασμα πάλι από το κόσμο... ας γίνουν αυτά και σιγά σιγά θα έρθουν κι άλλα και στο μεταξύ στα παπάρια μου ο γκει.

Όχι φίλε μου. Ο προπονητής πιστεύει στο πρωτάθλημα και το δήλωσε. Δεν ξέρω αν το κατάλαβες.Το ίδιο πιστεύω και για τους παίκτες.
Θεωρώ ντροπή να μην το πιστεύει ο οπαδός.
Απλά δε συμφωνούμε , ξέρω ότι έχω δίκιο και εσύ άδικο αλλά δε μπορώ να το αναλύσω παραπάνω . Δέχομαι πως ο καθένας έχει την άποψή του και δεν υπάρχει λόγος ούτε για ντροπές ούτε για τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Παναιτωλικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Αδελφέ Πυργιώτη την μπάλα την βλέπεις διαφορετικά μα το θεό,αλλά χαλάλη σου γιατί ο πύργος γαυροκρατήτε!και εσύ είσαι όαση εκεί μέσα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

pyrgioths έγραψε:
Rizla έγραψε:

Σημερα που πιεστηκε λιγακι η ομαδα εμενα μου εδειξε "πιο ευαλωτη απο ποτε" που λεει κι ο παντελιδης.................
Οσο για την παρεμβαση στο τελος νομιζω η μπαλα πηγαινε αουτ.....κι αν δεν πηγαινε, πηγαινε τοσο "σβηστη" που μονο ο κατσικας μπορεσε να μας αγχωσει μηπως και μπει γκολ..............
Πιο ευάλωτη από ποτέ;Ούτε μία φάση για τον Παναιτωλικό πριν το 93ο λεπτό..
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

pyrgioths έγραψε:Σημερα που πιεστηκε λιγακι η ομαδα εμενα μου εδειξε "πιο ευαλωτη απο ποτε" που λεει κι ο παντελιδης.................

Eνταξει δεν μας πατησαν κιολας... :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγω ηθελα να πω οτι η εμφανιση του Κατσικα ηταν καλη σε σχεση με αλλες.
Εξηγησε μου σε παρακαλω που ηταν ευαλωτη η ομαδα γιατι πραγματικα δεν κινδυνευσαμε ουσιαστικα απο οτι ειδα εγω...που μπορει να εβλεπα κι αλλο ματς... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ο κατσικας ηταν η ευαλωτη ρε τρελοι!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!
υγ:και δεν ηταν πιο ευαλωτη απο ποτε,απλα επρεπε να το ταιριαξω με το τραγουδι!!!!!!
υγ2:το οτι δεν κανει φαση μια ομαδα δεν σημαινει οτι δεν δυσκολευτήκαμε σε 1-2 φασεις.......
:opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Δευ 22 Σεπ 2014, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ωραία νίκη, με μερικά μεγάλα ερωτηματικά για μένα.
Έχει να κάνει κυρίως με παίχτες.
Ο ΠΑΟΚ βαδίζει με μια στάνταρ 11αδα μέχρι στιγμής αν εξαιρέσει κανείς την αναποδιά με τον Τζαβέλα, οι 11 είναι γνωστοί με 1 αλλαγή ουσιαστικά.
Πρέπει όμως κάπως να παίρνουν παιχνίδια και οι Μαντούρο/Μάρτενς τουλάχιστον, είναι αδιανόητο παίχτες της κλάσης τους να μην έχουν βρει ακόμα θέσεις σαν αλλαγές. Για τον Γκολάσα, δεν λέω τίποτα, είδωμεν, τραυματίας ήταν.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Τρομερη καθετη πασα του ΦΑΚ στον ΜΑΚ, θυμησε την πασα του ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ στο γατακι τον γεωργιαδη μεσα στο Λονδινο.
Κατσε M.V.P. πολυ καλο παιχνιδι σημερα μπραβο.
Τελικα ο φωτακης εχει νευρο....
Ο Γλυκος παρα τον αερα κρατησε το 0.... :mrgreen:

Μπραβο στην ομαδα συνεχιζουμε, και χαμηλα την μπαλα, μη λετε για τηγανια και πεσουμε σε ντουβαρι παλι οπως περυσι...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Goatman MVP.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”