Π.Α.Ο.Κ.-Ντιναμό Μινσκ 18/9-22:05,Ns2
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ντιναμό Μινσκ 18/9-22:05,Ns2
Γλυκός
Σκόνδρας ´´´´´´´´´´βιτορ´´´´ποζά´´´´´ρατς
´´´´´´´´´τζιολινιό´´´´´κατσέ´´
´´´´´´´´´´´´´μαρτενσ´´´´´´´
Σαλπί´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´μακ
´´´´´´´´´´´´κλαους
Σκόνδρας ´´´´´´´´´´βιτορ´´´´ποζά´´´´´ρατς
´´´´´´´´´τζιολινιό´´´´´κατσέ´´
´´´´´´´´´´´´´μαρτενσ´´´´´´´
Σαλπί´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´μακ
´´´´´´´´´´´´κλαους
- Μπαρκαρούτσος
Μα να μην περνάει η *ουτάνα η ώρα από το πρωί που ξύπνησα...
πολλες συναυλιες αναβαλοντε λογο καιρου .... στην δικη μας συναυλια κανενας καιρος δεν σταματαει ουτε το τραγουδι ουτε τον ρυθμο μας .... σ αυτη την συναυλια ο καιρος θα ακολουθει εμας .... οχι εμεις τον καιρο .... η γιορτη ξεκιναει .... και θα εχει διαρκεια .... ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ....
Από έναν φίλο μου στο Face...

πολλες συναυλιες αναβαλοντε λογο καιρου .... στην δικη μας συναυλια κανενας καιρος δεν σταματαει ουτε το τραγουδι ουτε τον ρυθμο μας .... σ αυτη την συναυλια ο καιρος θα ακολουθει εμας .... οχι εμεις τον καιρο .... η γιορτη ξεκιναει .... και θα εχει διαρκεια .... ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ....
Από έναν φίλο μου στο Face...

-
ελπιζω να παιξουν links. ευρωπαικο ματς ειναι !!!!!!
νομιζω καπου ειχε παρει το ματι μου site απο τη λευκορωσια που θα το μετεδειδε ζωντανα, αλλα δε μπορω να το βρω τωρα. το εχει κανεις?
νομιζω καπου ειχε παρει το ματι μου site απο τη λευκορωσια που θα το μετεδειδε ζωντανα, αλλα δε μπορω να το βρω τωρα. το εχει κανεις?
Άντε ΠΑΟΚΑΡΑ καλη αρχή στους ομίλους! Συνέχισε το καλό σερί!!!
Ελπίζω να βρέξει γκολ..μετά της 7 δε θα βρέχει λέει παντωςABOLEYTOI έγραψε:ομπρέλα να πάρω;
-
paokovios1974 έγραψε:Οι πρωτες καψουρες ειναι πλεον γεγονος παιδια,ολοι θελουμε να βλεπουμε περειρα,μακ,ρατς, εγω πιστευω πως σε λιγο θα γουσταρουμε και μαρτενς και γκολασα και παπ και μαντουρο.Οταν λεω εγω οτι φετος θα γουσταρουμε ΠΑΟΚ κατι ξερω.
μεγαλη κουβεντα ...τα περι ''καψουρας''.....Παοκτσακι μου....μεγαλη

Υ.Γ (1)...ΕΜΠΡΟΣ....ΑΗΤΕ ...ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΕ ΨΗΛΑ....ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ...ΕΜΠΡΟΣ...
...εμπρος ''πετσια'' αφηστε τα λαρυγγια σας στα ιερα τσιμεντα της Τουμπας...εμπρος...
...εμπρος..καταραμενοι...παοκοβιοι...καρπουζαδες....δασκαλοι...ποδηλατες...εμπρος...
...εμπρος...
...αυτη η ''καψουρα'' που μας ''στοιχειωνει'' απο παιδια...μας καλει και παλι..
...εμπρος...
Υ.Γ.(2) Επειδη θα ειμαιστε 'και απο 'τσιπουρα''...οποιον δουμε να πεταει πυρσο...αφου δεν σας κοβει...
να ξερετε ...θα πεσουν φαπες...
...δεν θα μας τρελανεται εσεις ρε ντουγανια..
- Μπαρκαρούτσος
Όχι μόνο πυρσό... Πέτρες, καπάκια, μπουκάλια και λοιπές αηδίες, εκεί που ανήκουν: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Και ο καθένας στη θέση του... Οκ, λογικά δεν θα πάτε και στις θέσεις που γράφει το εισιτήριο (
), αλλά ο καθένας στη καρέκλα του και οι διάδρομοι άδειοι...
Και ο καθένας στη θέση του... Οκ, λογικά δεν θα πάτε και στις θέσεις που γράφει το εισιτήριο (

- paokovios1974
Ταγμα απο τον ιανουαριο ειναι ελευθερος να διαπραγματευεται με οποια ομαδα θελει το ΠΑΟΚσακι μας. 

-
για ποιον λες ???paokovios1974 έγραψε:Ταγμα απο τον ιανουαριο ειναι ελευθερος να διαπραγματευεται με οποια ομαδα θελει το ΠΑΟΚσακι μας.
Άντε ΠΑΟΚάρα γερά και με την νίκη. Θέλω να δω να μπαίνουμε γερά καθώς ο αντίπαλος θα είναι ψαρωμένος. Αμπαλαεαεκιαο φαπίστε την την Ντιναμό!
paokovios1974 έγραψε:Ταγμα απο τον ιανουαριο ειναι ελευθερος να διαπραγματευεται με οποια ομαδα θελει το ΠΑΟΚσακι μας.