Π.Α.Ο.Κ. - Zimbru Kisinau 4-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Zimbru

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
1
1%
Τζαβέλλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Rat
36
28%
Maduro
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
3
2%
Mak
1
1%
Pereyra
68
52%
Αθανασιάδης
18
14%
Kace
1
1%
Martens
2
2%
Πόζογλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 130

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Zimbru Kisinau 4-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμ

Δημοσίευση από obanebane »

koseco έγραψε:
obanebane έγραψε:Koseco τι ειναι αυτα που γραφεις,τον αντιπαλο τον ειδες καθολου;
Β εθνικη ελλαδας και κατω απο τη μεση.
Bane στο ποδόσφαιρο κοιτάς πρώτα την απόδοση της ομάδας σου και μετά το μέγεθος του αντιπάλου.
Μέσα στην Τοτεναμ έπαιξα μπαλαρα, μέσα στην Μεταλιστ δεν ήμουνα καλός. Μέσα στην Μόσχα έπαιξα φοβερά, στην Τούμπα περισυ με ένα χωριό ονόματι Σαχτάρ δεινοπάθησα αλλα κέρδισα.
Όλα ειναι σχετικά.
Σήμερα η ομάδα έκανε το καθήκον της και χωρίς να παίξει καλά κέρδισε 4-0...όπως και κέρδισε κάποτε την Λεισοες 4-1...
Ε πολύ απλα δεν γίνεται να κερδίζεις 4-0 και να λες ότι αυτός ειναι ο χειρότερος ΠΑΟΚ...δηλαδή ο ΠΑΟΚ που έφαγε 4 απο τα Γιάννινα τι ήταν;

Πιαστηκες απο την υπερβολη του ντεσπε που ηθελε με αυτο τον τροπο να αναδειξει την μετρια ως κακη εικονα της ομαδας στο συνολο των παιχνιδιων που την εχουμε δει μεχρι τωρα.

Υ.Γ Τωρα θα πω μια κακια αλλα τρεξτε να παιξετε τον ασσο του Πλατανια γιατι θα το φραξουν.
Η ομαδα δεν παταει καλα τελος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Rizla έγραψε:
desperando έγραψε:οποιος θελει μπορει να φρεσκαρει την μνημη μου.

τωρα αν εσεις δεν βλεπετε οτι αυτος ο ΠΑΟΚ δεν μπορουσε να βαλει στα σχοινια ουτε μια ομαδα επιπεδου φουτμπολινγκ2 με παικτη λιγοτερο δεν μπορω να πω τιποτα.
οσο για την αναπτυξη περα απο τις σεντρες και τις διαγωνιες γιομες των 50 μετρων εγω δεν ειδα τιποτα αλλο.
Οχι ρε Ντεσπε και FL2,επιπεδου τοπικου ειναι η Ζιμπρου...με την Νεμεσις να παιξει θα χασει...τι να λεμε...
Η αναπτυξη της ομαδας προφανως εινα προβληματικη δεν αντιλεγει κανενας σε αυτο...
ριζλα θα σου το πω χωρις καμια υπερβολη...
αν μαζεψω αλλους 10 φιλους μου απ αυτη τηνομαδα δεν χανουμε με τιποτα
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Η δυναμικότητα (;) του αντιπάλου και το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες το μισό αγώνα, δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα. Παρ' όλα αυτά, δικαιούμαστε τη χαρά της νίκης - πρόκρισης.
Να πούμε δυό λόγια για το παιχνίδι:
- Και πάλι ο ΑΑ έβαλε Τζιόλη λόγω ύψους των Μολδαβών. Δεν ήταν κακός, αλλά δεν έκανε και τίποτα δημιουργικά.
- Όλοι οι παίκτες μας τα πήγαν καλά στην αεράμυνα. Γενικά αμυντικά κανένα πρόβλημα εκτός μιας γκέλας νομίζω του Σκονδράο που κατέληξε σε στραβοκλωτσιά - απόκρουση του Γλύκου.
- Ο Μαντούρο σήμερα ήταν χάλια, κι αυτό ήταν ένας λόγος που δεν πήγαινε μπροστά η μπάλα.
- Κλάους ΚΑΙ χάφ. Μαζί με την ποδοσφαιρική ευφυία Ρατς και τον ανακατωσούρα Φανούρη, οι καλύτεροι.
- Πολύ όμορφα γκολ και πανέμορφο του Μάρτενς.
- Ο Φανούρης είναι 2ος επιθετικός. Τελεία. Είναι μ@λ@κία να τον χαραμίσεις σε οποιαδήποτε άλλη θέση. Και για να σχολιάσω λίγο αυτό που είπε ο despe, είναι ντελικάτος για να παίξει μόνος του μπροστά. Με δυό καλά στόπερ θα χαθεί, ενώ τον Κλάους πλέον τα αντίπαλα στόπερ τον νιώθουν.
- Ας βοηθήσει η παναγιά, ποτέ ξανά ο Σάλπι αριστερά.
- Ελπίζω να μετέφεραν/μετέφρασαν στον Σαββίδη το τελευταίο σύνθημα.
- Η Ζίμπρου χειροκροτήθηκε και από μας για την προσπάθειά της.

Ο Πλατανιάς πράγματι είναι 2 κλάσεις πάνω από τους Μολδαβούς. Για να δούμε λοιπόν τι θα δούμε με μια μικρομεσαία ομάδα της σουπαλίγδας.

ΥΓ1 Το πολύ διάβασμα ΑΡΔ κάνει κακό στην υγεία.
ΥΓ2 Αδερφέ B&W, μάλλον και λόγω nickname, με φαίνεται ότι την άκουσες στερεοφωνικά..
ΥΓ3 Roman πες αλήθεια. Πόσο έψαξες για να βρεις φωτο του ΑΑ να γελάει;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Όποιος θέλει μπορεί να βαυκαλίζεται, οι υπόλοιποι μπορούμε να κοιτάμε την αλήθεια κατάματα. Ο σημερινός ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν ένα μαύρο χάλι που κακοποίησε το ποδόσφαιρο. Παίζαμε στην Τούμπα με καλή κερκίδα απέναντι σε ομάδα που δύσκολα στέκεται φούτμπολ λιγκ κ έμεινε με δέκα κ ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να παίξει μια, ΜΙΑ φορά το 1-2 έξω από την περιοχή του αντιπάλου.Γιομα στη γιομα κ πάλι γιόμα. Μπραβο στον κόσμο για την ωριμότητα που επέδειξε πριν μπούνε τα δύο τελευταία γκολ κ δεν άρχισε τα γιούχα. Ρατ, φακ λίγο μακ, ψυχή ο Κλάους κ μετά το χάος. Αλλά ξέρω εμείς που τα βλέπουμε έτσι δεν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

χάλια χάλια...
κέρδισε και ο ΠΑΟΚ...
κρίμα...
πώς θα βγω τώρα στα ραδιόφωνα για να διογκώσω τα αρνητικά?
μπα.. δε θα χει τζερτζελέ σήμερα... πάω για ύπνο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος 0-0
Το 2012 νομίζω, με Δώνη προπονητή..

Δεν έχω δει χειρότερο ποδοσφαιρικό αγώνα στη ζωή μου.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

desperando έγραψε:
Rizla έγραψε:

τωρα αν εσεις δεν βλεπετε οτι αυτος ο ΠΑΟΚ δεν μπορουσε να βαλει στα σχοινια ουτε μια ομαδα επιπεδου φουτμπολινγκ2 με παικτη λιγοτερο δεν μπορω να πω τιποτα.
οσο για την αναπτυξη περα απο τις σεντρες και τις διαγωνιες γιομες των 50 μετρων εγω δεν ειδα τιποτα αλλο.
Οχι ρε Ντεσπε και FL2,επιπεδου τοπικου ειναι η Ζιμπρου...με την Νεμεσις να παιξει θα χασει...τι να λεμε...
Η αναπτυξη της ομαδας προφανως εινα προβληματικη δεν αντιλεγει κανενας σε αυτο...
ριζλα θα σου το πω χωρις καμια υπερβολη...
το χειροτερο παιχνιδι που μου ερχεται αυτην την στιγμη ειναι το Αστερας ΠΑΟΚ την πρωτη χρονια του Σαντος
εγω βαζω στοιχημα οτι θα χασετε και με πολλα γκολ...κανονισε το...τα εισητηρια για τους Μολδαβους δικα μου...
Tolaros έγραψε:Όποιος θέλει μπορεί να βαυκαλίζεται, οι υπόλοιποι μπορούμε να κοιτάμε την αλήθεια κατάματα. Ο σημερινός ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν ένα μαύρο χάλι που κακοποίησε το ποδόσφαιρο. Παίζαμε στην Τούμπα με καλή κερκίδα απέναντι σε ομάδα που δύσκολα στέκεται φούτμπολ λιγκ κ έμεινε με δέκα κ ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να παίξει μια, ΜΙΑ φορά το 1-2 έξω από την περιοχή του αντιπάλου.Γιομα στη γιομα κ πάλι γιόμα. Μπραβο στον κόσμο για την ωριμότητα που επέδειξε πριν μπούνε τα δύο τελευταία γκολ κ δεν άρχισε τα γιούχα. Ρατ, φακ λίγο μακ, ψυχή ο Κλάους κ μετά το χάος. Αλλά ξέρω εμείς που τα βλέπουμε έτσι δεν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ
αλλο η αγαπη στην ομαδα και αλλο η αγαπη στην εμπαθεια...με τον ακατανομαστο παιζαμε γιομα εναν χρονο...
ανευ ουσιας η συζητηση...κραξιμο χωρις οριο...συνεχιστε...το φορουμ στην διαθεση σας...
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

B&W έγραψε:Απογοήτευση και σήμερα! :roll:
Αυτή η ομάδα δεν μπαίνει ούτε play off!
Ξεκάθαρα πράγματα...!
Εσύ ψήφισες Σάλπι ή Σκόνδρα...
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Το ψαλίδι ξεκίνησε από τον Κλάους και κατέληξε στον Περέιρα...

Εικόνα
astronaut έγραψε:
B&W έγραψε:Απογοήτευση και σήμερα! :roll:
Αυτή η ομάδα δεν μπαίνει ούτε play off!
Ξεκάθαρα πράγματα...!
Εσύ ψήφισες Σάλπι ή Σκόνδρα...
Περέιρα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Παιδιά, με το συμπάθειο κιόλας αλλά το νόημα του ποστ του desperando
δεν έγκειται στο να ψάχνει ο καθένας κάποια χειρότερη εμφάνιση
αλλά στο να μην εθελοτυφλούμε για την εικόνα της ομάδας,
παρασυρόμενοι από το σκορ και την πρόκριση.
Ας μην τα παίρνουμε όλα τόσο κυριολεκτικά
και ας μην κολλάμε στις λεκτικές διατυπώσεις.
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Στα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα φέτος θα συγκεντρώσουμε maximum 10 βαθμούς και στη Τούμπα άλλους 40. Εδώ θα είμαστε και θα το δουμε... Αν νομίζετε ότι απλά εγώ είμαι πεσιμιστής, κάνετε τεράστιο λάθος!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

B&W έγραψε:Στα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα φέτος θα συγκεντρώσουμε maximum 10 βαθμούς και στη Τούμπα άλλους 40. Εδώ θα είμαστε και θα το δουμε... Αν νομίζετε ότι απλά εγώ είμαι πεσιμιστής, κάνετε τεράστιο λάθος!
Στοιχηματιζεις σε αυτο?
Βαζουμε ενα 50ρικο για τον χαβαλε μας?
Αν δες θες βαζουμε κανενα μπουκαλακι ή κανενα τραπεζωμα...ψηνομαι αγρια...
black death

Δημοσίευση από black death »

desperando έγραψε: ριζλα θα σου το πω χωρις καμια υπερβολη...
Το διαβάζω, το ξαναδιαβάζω, αλλά αυτό το "χωρίς υπερβολή" δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια.
Μιλάμε για ένα απ' τα πιο γελοία σχόλια που έχουν γραφτεί σε αυτό το φόρουμ.
Εκτός αν είστε τόσο καλοί, οπότε ψαχτείτε να παίξετε επαγγελματικά. Κρατάω και μια πισινή.

Αυτή η ομάδα, όσο κακή και να ήταν, πέρασε 3 γύρους για να παίξει με εμάς. Πέταξε έξω την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και την 3η της Αυστρίας (2η ήταν η γνώριμη Ραπίντ). Ξέρετε πολλές ομάδες της φούτμπολ λιγκ που θα το έκαναν αυτό, ε; Εδώ οι καλοί της σούπερ λιγκ βγαίνουν και προκαλούν γέλιο, τις περισσότερες φορές.
Ο Αστέρας σήμερα (αυτό το πρότυπο ομάδας που είναι 2-3 κλάσεις πάνω από εμάς, όπως διαβάζουμε εδώ μέσα) έφαγε τρίμπαλο απ' τη Μακάμπι σε ουδέτερη έδρα και κατά τύχη δεν έμεινε εκτός, ενώ, πριν κάτι μέρες, του Ατρομητάκου του έκανε πλάκα το Σαράγεβο και τον έστειλε σπίτι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Aureliano Buendia έγραψε:Παιδιά, με το συμπάθειο κιόλας αλλά το νόημα του ποστ του desperando
δεν έγκειται στο να ψάχνει ο καθένας κάποια χειρότερη εμφάνιση
αλλά στο να μην εθελοτυφλούμε για την εικόνα της ομάδας,
παρασυρόμενοι από το σκορ και την πρόκριση.
Ας μην τα παίρνουμε όλα τόσο κυριολεκτικά
και ας μην κολλάμε στις λεκτικές διατυπώσεις.
ανα γεια σου γιατι μαλλον οι περισσοτεροι δεν καταλαβαν το ποιντ μου
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

The_Stalker έγραψε:ΥΓ3 Roman πες αλήθεια. Πόσο έψαξες για να βρεις φωτο του ΑΑ να γελάει;
Είναι πρόσφατη, από άφιξη/αναχώρηση σε αεροδρόμιο..!

...89253929835 δευτερόλεπτα μετά...

Επιτέλους την βρήκα!! http://www.paokmania.gr/podosfairo/syne ... -ston-paok
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”