Εισιτήρια Διαρκείας 2014-15
- kataramenos5
- kataramenos5
Re: Εισιτήρια Διαρκείας 2014-15
..αλλα και γιατί οσες φορές κι αν το φωνάξεις απ τον καναπέ του σπιτιού σου ,δε θα ναι ποτέ το ίδιο.
"..τα βράδια που κοιμότανε....".
[youtube]OGHhFynnmV0[/youtube]

Εγώ πάντως μόλις ανανέωσα. Κι ας ανέβηκα πέρσι μόνο δυο φορές.
Π.Α.Ο.Κ.

Π.Α.Ο.Κ.

Αυτο που νοιωθεις στην τούμπα δεν θα στο δώσει κανένας καναπές όσο καλα ηχητικά σύστηματα και να βάλουνkataramenos5 έγραψε:..αλλα και γιατί οσες φορές κι αν το φωνάξεις απ τον καναπέ του σπιτιού σου ,δε θα ναι ποτέ το ίδιο.![]()
- kataramenos5
τα γενέθλιά μου είναι σήμερα, αλλά το δώρο μου θα το πάρω την Τρίτη.
Χρονια πολλα,μακαρι φετος το δωρο σου να συνδιαστει με επιτυχιες.ABOLEYTOI έγραψε:τα γενέθλιά μου είναι σήμερα, αλλά το δώρο μου θα το πάρω την Τρίτη.
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
4 χρονια εδω μέσα, απάντηση στο ερώτημα που μας βασανίζει ακόμα δε πήραμε.ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?RoMaN έγραψε:Χρόνια πολλά σε όλους σας, ΑΒΟLEYTOI!

ΥΓ Με το καλό και Χρονια πολλά
Εγώ ανανέωσα την Παρασκευή μαζί με τον αδερφό μου και πριν δούμε το φιλικό.
Πάντως φέτος συμφέρει με όλα αυτα τα ματς που συμπεριλαμβάνει.
Πάντως φέτος συμφέρει με όλα αυτα τα ματς που συμπεριλαμβάνει.
καθε χρονο γυρω στον μαρτιο-απριλιο-μαιο , κατι γινεται και ξενερωνω.. μετα απο 2-3 μηνες καθαρισμου του μυαλου , τσουπ παλι η ιδια αρρωστια στο μυαλο μου.. δεν προκειται να φυγει ποτε αυτη η αρρωστια απο πανω μου.. το ομολογω ειμαι αρρωστος , οποτε και φετος στο ιδιο fucking καρεκλακι οπως τοσα χρονια πλεον , θα γραψω και το ονομα μου σκεφτομαι φετος , αφου τοσα χρονια το δικαιουμαι!!!
Χαιρομαι παρα πολυ γιατι,ειδικα φετος,οσοι παρουν διαρκειας θα το κανουν γιατι λατρευουν αυτα τα 4 γραμματα!!!Το περσινο ξενερωμα δεν σταθηκε ικανο να τους κρατησει μακρια απο την Τουμπα!!
Καλη χρονια,λοιπον,μαγκιτες,και ραντεβου στα τσιμεντα της Τουμπας μας!!!
Οσο για τους υπολοιπους....σκεφτειτε μονο τι τρελα μπορει να πιασει το Σαββιδη,εαν καποια στιγμη επαναλαβουμε εκεινο το 21100 διαρκειας,επι Ζαγορακη!!!......
Καλη χρονια,λοιπον,μαγκιτες,και ραντεβου στα τσιμεντα της Τουμπας μας!!!
Οσο για τους υπολοιπους....σκεφτειτε μονο τι τρελα μπορει να πιασει το Σαββιδη,εαν καποια στιγμη επαναλαβουμε εκεινο το 21100 διαρκειας,επι Ζαγορακη!!!......
Δεν πειραζει λίγοι και καλοι στα καλα αποτελεςματα σας περιμένουμε όλους
- paokovios1974
Ουρες θα κανουμε με την ιντερ και μολις τελειωσει το παιχνιδι σφαιρα στα πληκκτρολογια για κραξιμοeorptol έγραψε:Δεν πειραζει λίγοι και καλοι στα καλα αποτελεςματα σας περιμένουμε όλους
- kataramenos5
Ταγμα μη χανεσαι για να μπορέσουμε να βρεθούμε αφου αποφάσισες να μας κανεις την τιμή να πας στη 5 και επιτέλους καταλαβες οτι τα χρονια περνανε