Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
- PAOK_Antarctica
Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
Εννοείται πως έχουμε καλύτερη ομάδα και εννοείται πως αν θέλουμε θα κερδίσουμε.
Το θέμα είναι το mentality που λένε στο χωριό μου. Αν μπουν αποφασισμένοι θα το πάρουν. Αν μπουν σαν γατιά θα έχουμε τις ίδιες ιστορίες.
Το θέμα είναι το mentality που λένε στο χωριό μου. Αν μπουν αποφασισμένοι θα το πάρουν. Αν μπουν σαν γατιά θα έχουμε τις ίδιες ιστορίες.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν θα ξαναπιστέψω και δεν θα ζητήσω από το σύνολο των ποδοσφαιριστών του Π.Α.Ο.Κ. να παίξουν για τις χαμένες πατρίδες, τον λαό, τους νεκρούς του Π.Α.Ο.Κ. ή οτιδήποτε τέτοιο...
Μόνο για τον εαυτό τους. Μόνο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρό τους..
Μόνο για τον εαυτό τους. Μόνο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρό τους..
- falconakis
Το θέμα είναι απλό...
Βγάζεις την ποιότητα σου στο γήπεδο και παίρνεις το αίμα σου πίσω...
Εαν ο Σάλπι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ σήμερα ΠΡΕΠΕΙ να αποδείξει ότι μπορεί...
Ο Βάζελος δεν είναι υπερομάδα απλά είναι ΟΜΑΔΑ με λογική και πλάνο ανάπτυξης...
Τον μπλοκάρεις και δεν έχει παίκτες με αξία να σου κάνουν την Ζημιά... Ο Μπέργκ όταν ήρθε ήταν επιλογή τύπου Νέσιντ απλά τους βγήκε και τον πάει και η μπάλλα φέτος...
Οταν μπροστά έχεις Νατχο, Στοχ. Κλάους, Σάλπι με συνολική αξία (βλέπε tranfermarkt) 20,5 μύρια να αντιμετωπίσει την άμυνα των 2,5 του κέρατα πρέπει να βγάλεις αυτή την αξία στο γήπεδο...
Πείτε με τρελό αλλά εγώ το βλέπω χαλαρά διπλό και με +3 γκολ διαφορά (δεν μπορεί μια φορά να έχουμε κι εμεις την τύχη με το μέρος μας)
ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα!!!

Βγάζεις την ποιότητα σου στο γήπεδο και παίρνεις το αίμα σου πίσω...
Εαν ο Σάλπι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ σήμερα ΠΡΕΠΕΙ να αποδείξει ότι μπορεί...
Ο Βάζελος δεν είναι υπερομάδα απλά είναι ΟΜΑΔΑ με λογική και πλάνο ανάπτυξης...
Τον μπλοκάρεις και δεν έχει παίκτες με αξία να σου κάνουν την Ζημιά... Ο Μπέργκ όταν ήρθε ήταν επιλογή τύπου Νέσιντ απλά τους βγήκε και τον πάει και η μπάλλα φέτος...
Οταν μπροστά έχεις Νατχο, Στοχ. Κλάους, Σάλπι με συνολική αξία (βλέπε tranfermarkt) 20,5 μύρια να αντιμετωπίσει την άμυνα των 2,5 του κέρατα πρέπει να βγάλεις αυτή την αξία στο γήπεδο...
Πείτε με τρελό αλλά εγώ το βλέπω χαλαρά διπλό και με +3 γκολ διαφορά (δεν μπορεί μια φορά να έχουμε κι εμεις την τύχη με το μέρος μας)
ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα!!!

περιμενω με μεγαλη αγωνια και το σημερινο παιχνιδι...πιθανοτατα να απογοητευτω και σημερα...αλλα δεν θα ειναι η πρωτη φορα...γιατι
εισαι...οποτε....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ....

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ....
falconakis ναι είσαι τρελός με το +3....αλλά όλα τα έχουμε δει!!! γιατί όχι και ένα 1-4 υπερ μας αυτή την φορά
Eιστε εκτος πραγματικοτητας...αλλα γουσταρω δεν μπορω να πω...

Μεγάλη μέρα σήμερα - ευκαιρία για μια μπαρμπάτη ρεβάνς. Και να ξεφύγουμε λίγο βαθμολογικά.
Ποντάρω στο πείσμα και στον εγωισμό των παικτών.
Όσο για μένα: αντί για λοκώ link επιτέλους ξανά Θεσσαλονίκη οποτε θα το δω σε καφέ, έχοντας ελπίζω πολλά αδέλφια μας για παρέα που δε θα γκρινιάζουν με την πρώτη στραβή.
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!

Ποντάρω στο πείσμα και στον εγωισμό των παικτών.
Όσο για μένα: αντί για λοκώ link επιτέλους ξανά Θεσσαλονίκη οποτε θα το δω σε καφέ, έχοντας ελπίζω πολλά αδέλφια μας για παρέα που δε θα γκρινιάζουν με την πρώτη στραβή.
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!

- alex ntepo
Τό ότι όποτε πάμε ψηλωμένοι τρώμε καρπαζά που πάει καπνός, κι όποτε πάμε με χαμηλά το κεφάλι τους φυστικώνουμε πριν το καταλάβουν το ξέρουμε όλοι έτσι; Σήμερα θα γίνει το 2ο! Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Mπα σε καλο σου μου βγηκε ο καφες απ'την μυτη...karl έγραψε: Ποντάρω στο πείσμα και στον εγωισμό των παικτών.

- sourmenetes
- Moderator
Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Νάτχο, Βούκιτς, Στοχ και Αθανασιάδης
Δεξια ποιος θα παιξει?
Εγω δεν μπορω ειμαι τιμωρημενος!!!
Δεξια ποιος θα παιξει?

Απλα τα πραγματακια!!Νατχο και Κλαους τα γκολ...Αιντε ομαδες φουσκες που θελουν και ChL!Βλεπουμε και την σουπερΑτρομηταρα τι κανει ...
Λαζαρ λεει η λογικη!!!Rizla έγραψε:Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Νάτχο, Βούκιτς, Στοχ και Αθανασιάδης
Δεξια ποιος θα παιξει?

- john4serres
βουκιτς μπροστα απο τα 3 χαφ λογικα
και Στοχ διπλα απο τον Κλαους να βρισκει χωρους για σουτ ή κανα ντου με τριπλα
ενδιαφερον σχημα , μακαρι να αποδωσει
βαζελος
Ο Καπίνο είναι κάτω από τα δοκάρια,
αριστερό μπακ ο Χουχούμης, δεξί ο Τριανταφυλλόπουλος και δίδυμο στα στόπερ οι Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής.
Μέντες αμυντικό χαφ, Ζέκα και Πράνιτς μπροστά του.
Ο Πέτριτς σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Μπεργκ και Καρέλη.
και Στοχ διπλα απο τον Κλαους να βρισκει χωρους για σουτ ή κανα ντου με τριπλα
ενδιαφερον σχημα , μακαρι να αποδωσει
βαζελος
Ο Καπίνο είναι κάτω από τα δοκάρια,
αριστερό μπακ ο Χουχούμης, δεξί ο Τριανταφυλλόπουλος και δίδυμο στα στόπερ οι Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής.
Μέντες αμυντικό χαφ, Ζέκα και Πράνιτς μπροστά του.
Ο Πέτριτς σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Μπεργκ και Καρέλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Κυρ 04 Μάιος 2014, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rizla έγραψε:Mπα σε καλο σου μου βγηκε ο καφες απ'την μυτη...karl έγραψε: Ποντάρω στο πείσμα και στον εγωισμό των παικτών.![]()
![]()
![]()
Ρε μήπως διάβασες λάθος; Έγραψα πείσμα, όχι κλύσμα.
Όσο για το καφέ σου: ελπίζω να μην ήταν καμια φραπεδιά με παγκάκια