Αρης vs Π.Α.Ο.Κ 16/03/14 19:30,Novasports1 HD
Re: Αρης vs Π.Α.Ο.Κ 16/03/14 19:30,Novasports1 HD
Μεγάλη σημασία έχει το αυριανό παιχνίδι με την Βέροια... Ετσι και βγει άσσος... Η παράσταση έλαβε τέλος... Πρόωρα! 

Τρικαλα και Λυκοι Γ@ΜΗΣΤΕ το σκουλικι.....
Κανονικα πρέπει στο ημίχρονο να διακοπει για λογους υγείας επειδη απο την πο#υτσα δε θα μπορουν να κατσουν.... στα αποδυτήρια για να ξεκουραστουν.
Πρέπει να μπουμε οπως με το gay για να μην εχουμε παρατράγουδα....
Περιμενω μια τεσσαρα στο αποχαιρετηστηριο γ@μησι για να μας θυμούνται για παντα
Κανονικα πρέπει στο ημίχρονο να διακοπει για λογους υγείας επειδη απο την πο#υτσα δε θα μπορουν να κατσουν.... στα αποδυτήρια για να ξεκουραστουν.
Πρέπει να μπουμε οπως με το gay για να μην εχουμε παρατράγουδα....
Περιμενω μια τεσσαρα στο αποχαιρετηστηριο γ@μησι για να μας θυμούνται για παντα
Παρακληση προς τα παληκαρια μας που θα πατησουν το μηλο για τελευταια φορα στην ιστορια του ΠΑΟΚ. Να μην λυπηθουν τα ερπετα,να τα πατησουν κατω και να τα λιωσουν οπως γινεται στη φυση. Να μην το δουν το παιχνιδι καθολου οικολογικα μιας και τα σκουληκια δεν αρμοζουν καθολου στην Α κατηγορια. Ισως στην Α τοπικου πρωταθληματος. Καντε το καθηκον σας. Ριχτε τους μια ωρα αρχιτερα. Τριτη και φαρμακερη εκτος Α κατηγοριας. Τα πρωτα 100 χρονια περασαν, τα επομενα 100 να δειτε που θα τα περασετε ρουληδες...
-
Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να προστατεψει καποιους παικτες γιατι τα σκουληκια θα παιξουν βρωμικα και θα προκαλεσουν...το νου σου Ελ Τσακο

Αρχίζει κ ο εμφύλιος στα σκουλικάκια.
Οπότε θέλει μεγάλη προσοχή.
Φαντάζομαι όμως ότι ο ΓΧ έχει πλήρη άποψη ... οπότε ξέρει κ τι να προσέξει.
Οπότε θέλει μεγάλη προσοχή.
Φαντάζομαι όμως ότι ο ΓΧ έχει πλήρη άποψη ... οπότε ξέρει κ τι να προσέξει.
Επιτέλους μην κάνετε fair play και βάλτε τους όσα περισσότερα γκολ για να θυμούνται κάτι απ' την τελευταία φορά που παίζουν στην Α' Εθνική!!! 

Δεν εχω καθολου εμπιστοσυνη στην ομαδα μας,αυτοι παιζουν το τελευταιο τους χαρτι δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος παρολο που υπαρχει χαοτικη διαφορα αναμεσα στα δυο ροστερ.
Θυμηθειτε οτι μεχρι το 70' χαναμε απο δαυτους και στη τουμπα.
Ελπιζω να μην αναστησουμε το πεθαμενο που εγραψε και ο φιλος μου ο maniakos και να παρουσιαστουμε σοβαροι σε ολο το 90λεπτο,μονο ετσι θα τους νικησουμε.
Γιαυτο καλο ειναι να αφησουμε τα μεγαλα λογια και το μονο που πρεπει να ζηταμε ειναι σοβαρη ομαδα μεσα στο γηπεδο και ολα τα αλλα θα ερθουν.
Θυμηθειτε οτι μεχρι το 70' χαναμε απο δαυτους και στη τουμπα.
Ελπιζω να μην αναστησουμε το πεθαμενο που εγραψε και ο φιλος μου ο maniakos και να παρουσιαστουμε σοβαροι σε ολο το 90λεπτο,μονο ετσι θα τους νικησουμε.
Γιαυτο καλο ειναι να αφησουμε τα μεγαλα λογια και το μονο που πρεπει να ζηταμε ειναι σοβαρη ομαδα μεσα στο γηπεδο και ολα τα αλλα θα ερθουν.
ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ;;;;
ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ...ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ...ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ...ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ...ΣΑΙΤ...ΚΑΚΟ...
ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΑΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΟΥΧΑΜΠΕΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...
ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ...ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ...ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ...ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ...ΣΑΙΤ...ΚΑΚΟ...
ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΑΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΟΥΧΑΜΠΕΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...
http://www.frontpages.gr/data/2014/2014 ... aSyntI.jpg Ελεος λενε καπου για το κωλυμα του βοηθου και απο κατω <<η ασπρομαυρη προπαγανδα λειτουργησε>>
το σεναριο που πιστευω βολευει τη διοικηση του αρεως είναι να χασουν και να μπουν μεσα αρκετοι να τα κανουν ταναπου και να φυγει η ευθυνη από πανω τους...
αγωνιστικα εκτος εδρας δεν μας εχω σε καμια υποληψη...θα δουμε...
αγωνιστικα εκτος εδρας δεν μας εχω σε καμια υποληψη...θα δουμε...