Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- hasio_john
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Μαντεψτε... γκολ οφσαιντ ο γκει
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τοπνιξαν παλι το οφσάιντ στο ΝΟΒΑ, οταν τους ξεφυγε και φάνηκε.
Γκολ οφφσάιτ, κόκκινη ο Πάνθραξ.... Αποκαταστάθηκε η τάξη!!!!

- hasio_john
Μ' αρέσει που τα τσοντοκάναλα και τα τσοντοsite το θέτουν κάπως μαλακά , ""Ο Παραγουανός έστω και για λίγο φαίνεται πως είναι σε θέση οφσάιντ"" , η ότι ""ο Βαλντές με προβολή νίκησε τον Αθανασιάδη, όμως ήταν σε θέση, έστω και οριακά, οφσάιντ.""
Δεν πειράζει όμως, έτσι να στεφθεί πρωταθλητής με κάλπικο γκολ, έτσι για να εμπεδώσει και καλύτερα ο κόσμος την σαπίλα της ομάδας αυτής!! Ουστε ρεεεεε....

Δεν πειράζει όμως, έτσι να στεφθεί πρωταθλητής με κάλπικο γκολ, έτσι για να εμπεδώσει και καλύτερα ο κόσμος την σαπίλα της ομάδας αυτής!! Ουστε ρεεεεε....

- efthimis_paok
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Με γκολ οφσάιντ, κόκκινη στην κομοτηνια και πέναλτι σε άδειο γήπεδο κερδίζει ο γκει το πρωτάθλημα. Αυτοί είστε, και αυτο σας αξίζει.
- ΑποστόληςΑ
Από το contra:
Στο 35' ο Βαλντέζ άρχισε την κίνησή του από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ (από φάουλ του Τσόρι) βγήκε απέναντι από τον Αθανασιάδη και σκόραρε. Λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στο 41', ο Πανθρακικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαρακατσάνου με δεύτερη κίτρινη και ο Ολυμπιακός αισθάνθηκε ακόμα πιο σίγουρος για την κατάκτηση του τίτλου.
...
Ο Μίτσελ προτίμησε εν συνεχεία να φρεσκάρει την 11άδα του, ο ρυθμός έπεσε αλλά ο Ολυμπιακός, την ύστατη ώρα, στο 90' πέτυχε και δεύτερο τέρμα με το πέναλτι του Φουστέρ.
Στο 35' ο Βαλντέζ άρχισε την κίνησή του από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ (από φάουλ του Τσόρι) βγήκε απέναντι από τον Αθανασιάδη και σκόραρε. Λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στο 41', ο Πανθρακικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαρακατσάνου με δεύτερη κίτρινη και ο Ολυμπιακός αισθάνθηκε ακόμα πιο σίγουρος για την κατάκτηση του τίτλου.
...
Ο Μίτσελ προτίμησε εν συνεχεία να φρεσκάρει την 11άδα του, ο ρυθμός έπεσε αλλά ο Ολυμπιακός, την ύστατη ώρα, στο 90' πέτυχε και δεύτερο τέρμα με το πέναλτι του Φουστέρ.
Στεφθηκαν πρωταθλητες...οπως ακριβως τους αρμοζει!
Με το πρωτο γκολ off side και το δευτερο με πετσινο πεναλτι!...
Αφιερωμενο σε ολους τους συνοπαδους μου που τον θεωρουν καλυτερη ομαδα!!!.......
Οσο για τις φυλλαδες αυριο...ξερω....Οριακα offside.....ενω υπαρχει επαφη στο πεναλτι....
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!!

Με το πρωτο γκολ off side και το δευτερο με πετσινο πεναλτι!...
Αφιερωμενο σε ολους τους συνοπαδους μου που τον θεωρουν καλυτερη ομαδα!!!.......
Οσο για τις φυλλαδες αυριο...ξερω....Οριακα offside.....ενω υπαρχει επαφη στο πεναλτι....
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!!

- ΑποστόληςΑ
Εχουμε αλλους οπαδους της Παρμα, η μονος μου γιορταζω σημερα;