Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
2%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
86
58%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
4
3%
ΛΙΝΟ
25
17%
ΚΙΤΣΙΟΥ
2
1%
ΛΑΖΑΡ
12
8%
ΚΑΤΣΕ
1
1%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
2
1%
ΟΛΙΣΕ
3
2%
ΝΙΝΗΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
6
4%
ΛΟΥΚΑΣ
2
1%
ΣΤΟΧ
1
1%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 149

Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από tenten4GT »

Σημερα εγω κατι ειδα.ο κοουτς προσαρμοστικε στο ματς[ετσι επρεπε να παμε λεοφωρο κ καραισκακη] φοβομουν μην κατεβασει την ομαδα με στοχ κ λουκας κ κανα βουκιτσ γιατι θα μετρουσαμε παστελια ακομη.καλος ο τσακο θα βοηθησει μαζι με βιτορ.ο μαντουρο εσκασε μετα το 60 τον ριξαμε στα βαθια κ εχει πολη μεγαλη αποχη.θελει ομοιογενεια η ομαδα κ ακομη δεν την εχει.Αυτο ειναι ευθυνη αυτων που εκαναν της αστειες επιλογες παικτων το καλοκαιρι κ η ομαδα εμεινε χωρις σεντερ μπακ..μην μειονετε την ομαδα λεγοντας οτι οι αλλοι καναν χαβαλε,αν μας βρισκανε οπως στην λεοφωρο θα μας ξεπατωναν.εγω πιστευω στα παιδια κ στον κοουτς θα κανω υπομονη.κ να ξερεται ειμαι ενας βλακας που προσπαθουσε να φτυσει τον αναστασιαδη εξω απο την τουμπα μετα το ματς με ιωνικο αν θυμαμαι οταν κ τον διωξαμαι κ αργοτερα γελουσα απο χαρα με τον μαπα που μπηκε στην συνευτεξη τυπου στην τουμπα κ ελεγε τον σαντος go village..την επομενη χρονια τον φωναζα κ εγω δασκαλο..δεν την ξαναπαταω απο διπλα κ στιριξη:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

http://www.gazzetta.gr/football/article ... se-platini

Γεύμα Μαρινάκη σε Πλατινί!

Οι Μισέλ Πλατινί και Βαγγέλης Μαρινάκης θα γευματίσουν μαζί την Παρασκευή έτσι ώστε να κάνουν μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι σε γεύμα στην Αθήνα που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής (13.30). Οι κ. Πλατινί θα είναι προσκεκλημένος του κ. Μαρινάκη (σε ένα γεύμα διαφορετικό από τα άλλα), όπως και όλη η υπόλοιπη αντιπροσωπεία της UEFA. Ανάμεσα σε αυτούς που θα βρεθούν στο γεύμα θα είναι οι Θόδωρος Θεοδωρίδης και Τζιάνι Ιφαντίνο ενώ μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είναι κορυφαία στελέχη της διοίκησης. Στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Οι δύο πλευρές θα κουβεντιάσουν για ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και τις διοργανώσεις των Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ MHN TA XEZEIΣ ΡΕ, ΑΙΜΑ, ΙΔΡΩΤΑΣ, ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Παρ 21 Φεβ 2014, 02:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ειμαι περηφανος για τον κοσμο και την ομαδα μου μπραβο ελ τσακο στελιο γρηγοριαδη σντε γαμησου νινη δυστυχως δεν μπορεις αντε γαμησου σταρκ και κολοεποπτη
Γουσταρα τουμπα σημερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 21 Φεβ 2014, 02:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

αυτό το μήνα, τέσσερα μεροκάματα έκανα όλα κι'όλα, τα δύο ήταν όταν έπαιζε ο ΠΑΟΚ γμτ.... ούτε ραδιόφωνο δεν είχα. Οφσάιντ λέει το γκολ που φάγαμε... να παν να γ@..θουν!! τρία τεμάχια στο ντα λουζ, εξάλλου σαν γήπεδο το 'χουμε! Ακόμα εν ενεργεία παίχτης μας το χει σηκώσει εκει μέσα!!! :opaokara: Με την Τότεναμ όμως στους 16 στην Τούμπα θα είμαι ρε!!!
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ε, αφού θέλετε τον Σάντος γιατί παραπονιέστε; Με σύστημα Σάντος έπαιξε και ο Χουμπ...
Το γαμώτο της υπόθεσης είναι ότι ενώ μπήκαμε καλύτερα από αυτους στο 2ο ημίχρονο στην πρώτη επίθεση τους βάλανε γκολ και ήταν και οφσαϊντ... Ήμουνα σίγουρος ότι έτσι όπως πήγαινε το μάτς το 1-0 θα γινόταν, εξάλλου τέτοιου είδους κλειστά παιχνίδια στο γκολ κρίνονται...
Τέσπα, πάμε Λισαβώνα και ΠΑΟΚ είσαι, μπορεί και να προκριθούμε!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Armagedonas έγραψε:Τίποτα εκτός από πάθος.

Ανύπαρκτο κέντρο,κάκιστη ανάπτυξη,μιάμιση ευκαιρία.
Μαντούρο,Κάτσε,Νίνης,Κίτσιου κακοί,όπως πάντα ακίνδυνος και ανούσιος ο Ολίσε.

Όσο για τον προπονητή,η ενδεκάδα που κατέβασε αφήνοντας έξω τα πιο βαριά όπλα του ΠΑΟΚ,πραγματικά είναι απορίας άξιον τί προσπαθεί να πετύχει.

Με πιο σοβαρές επιλογές και στήσιμο,την είχαμε την Μπενφίκα,αφού δεν έδειξε κάτι το εντυπωσιακό.
:lol: :lol: :lol: Ειλικρινα μη σταματας να γραφεις
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Kostomanolis έγραψε:Ε, αφού θέλετε τον Σάντος γιατί παραπονιέστε; Με σύστημα Σάντος έπαιξε και ο Χουμπ...
Το γαμώτο της υπόθεσης είναι ότι ενώ μπήκαμε καλύτερα από αυτους στο 2ο ημίχρονο στην πρώτη επίθεση τους βάλανε γκολ και ήταν και οφσαϊντ... Ήμουνα σίγουρος ότι έτσι όπως πήγαινε το μάτς το 1-0 θα γινόταν, εξάλλου τέτοιου είδους κλειστά παιχνίδια στο γκολ κρίνονται...
Τέσπα, πάμε Λισαβώνα και ΠΑΟΚ είσαι, μπορεί και να προκριθούμε!
Συμφωνώ απόλυτα και είναι το μόνο βράδυ μετά από ήττα και δη Ευρωπαϊκή που θα κοιμηθώ πιό ήσυχος και πιο αισιόδοξος για το μέλλον!!!
Ψυχοπαθής δεν νομίζω πως είμαι οπότε το γιατί ας το αναρωτηθούν οι αμφισβητίες!!!!
IN HUUB WE TRUST
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ!
:pano: :pano: :pano: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Επειδη καποιοι δεν καταλαβαν με ποια ομαδα παιζαμε σημερα και χασαμε 0-1 ΑΔΙΚΑ και δεν μας εκαναν φαση. Δειτε απλα τα παρακατω.

Η Μπενφικα ειναι 6η στην καταταξη της ουεφα. 6η!!! Η πρωτη 10αδα ειναι η εξης
1 FC Barcelona
2 Bayern München
3 Real Madrid
4 Chelsea
5 Manchester United
6 Benfica
7 Arsenal
8 Atlético Madrid
9 Valencia
10 AC Milan
Εννοειται οτι ειναι στο 1ο γκρουπ δυναμικοτητας του Τσαμπιονς Λιγκ.
Εμεις ειμαστε στην θεση 60.

Και επειδη βλεπω οτι καποιους τους επηρεασε η αθηναικη προπαγανδα για τα δευτερα και καλα της Μπενφικα, δειτε την αξια που εχουν οι παιχτες που επαιξαν ΣΗΜΕΡΑ συμφωνα με το transfermarkt.

Αρτούρ 3.500.000 €
Λουιζάο 5.000.000 €
Μάξι Περέιρα 9.000.000 €
Σίλβιο 5.000.000 €
Ζαρντέλ 4.000.000 €
Αμορίμ 4.500.000 €
Σουλειμάνι 2.500.000 €
Τζούρισιτς 7.000.000 €
Αντρέ Γκόμεζ 5.000.000 €
Πέρεζ 11.000.000 €
Λίμα 12.000.000 €

Αλλαγες
Σαλβιο 17.000.000 €
Μαρκοβιτς 10.000.000 €
Φεισα 4.500.000 €

Συνολο στο χορταρι της Τουμπας πατησαν παικτες αξιας 100 εκ. ευρω!!

Επειδη ο γαυρος δεν εκανε φαση, μπροστα τους εμεις παιξαμε πολυ επιθετικα, επειδη τον γαυρο τον εκανε γιογιο η Μπενφικα και το τηγανι θυμιζε νεκροταφειο (αν δεν θυμαστε δειτε τι ευκαιριες εχασε η Μπενφικα και το "τρομερο" κοουτσαρισμα του τεραστιου Μιτσελ) μην τρωτε τον παπα που πανε να μας περασουν.

Σημερα ηρθε στην Τουμπα μια πολυ μεγαλη ομαδα. Επειδη εχουμε ξαναπαιξει μαζι τους, τους υποτιμαμε, αλλα δειτε που βρισκονται πλεον. Σκεφτειτε οτι παιξαμε με μια απο τις υπολοιπες ομαδες του τοπ 10, γιατι αυτο ειναι το επιπεδο τους. Και αυτη η ομαδα δεν εκανε φαση!! Κερδισε με πουστια. Αν αυτο δεν σας γεμιζει, δεν ξερω τι μπορει να σας γεμισει.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Kostomanolis έγραψε:Ε, αφού θέλετε τον Σάντος γιατί παραπονιέστε; Με σύστημα Σάντος έπαιξε και ο Χουμπ....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Μέχρι στιγμής, η ατάκα της βραδιάς, χαλαρά. :D
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Αν αυτο το γκολ δινοταν με τον γαυρο θα ειχε καει το γηπεδο.
Οχι απλα ηταν οφσαιντ, αλλα ο επιθετικος ΓΥΡΙΖΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΘΕΣΗ οφσαιντ.
Και τωρα καθομαστε και αναλυουμε γιατι δεν εβαλε τον εναν και τον αλλον.
Εγω πρωτος απορησα με την εντεκαδα, αλλα πηγε καλα το ματς.
Αντιμετωπιζαμε μια ομαδα που εφτασε στον τελικο περισυ και εκανε 159 ευκαιριες με τον κωλογαυρο.
Εμας μας εκανε μολις μια.
Ειμαι ευχαριστημενος απο την ομαδα.
Ειμαι ευχαριστημενος απο το παθος.
Ειμαι ευχαριστημενος απο τον κοσμο
Να πανε να γαμη#@$ τα μουν#$#@$@# οι διαιτητες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ
ΟΛΑ τα κωλοσαιτ μας κανανε πολεμο ολη την εβδομαδα , και τωρα στις 2 η ωρα που γυρισα σπιτι εψαχνα να βρω την ειδηση για το ματς μας στο γαμημενο το γκαζετα και ουτε καν μπορεσα να βρω ενα ρεπορταζ.
Εσωστρεφεια, αγαπη για την ομαδα, το μοναδικο πραγμα που παραμενει σταθερο στην ζωη μας.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

theodorsalonika έγραψε:ειναι προπονητης που θελει να παιζει επιθετικα? :redcard:
το γηπεδο καζανι και πεζαμε με εναν επιθετικο και 5 χαφ? :redcard: ο λουκας ηταν καλυτερος σου παικτης στον πρωτο γυρο και τον αφηνεις εξω?ο σαλπι που εχει παιξει 500 φορες τετοια παιχνιιδα τον αφηνεις απ εξω?και τον βαζεις στο τελος?να κανει τι?καλα ειναι ο στοχ ενας παικτης που πληρωνουμε τοσα λεφτα να παιζει 20 λεπτα ευρωπη..???? καλα εκανε και εβαλε τον νινη γιατι ετσι καταλαβα οτι θελει την αποζημιωση για να παει σε κανα πρωταθλημα αλλο...
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ..ο λινο προσπαθησε και ψοφησε,ο κατσε ετρεχε ασταματητα,εμενα ο λαζαρ με αρεσε..ο βουκιτς που σε ξελασπωνει που ειναι?...και τελευταια ερωτηση..ΡΕ ΧΟΥΜΠ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ..ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..εσυ εχεις μπερδεψει εμας,εχεις μπερδεψει τους αντιπαλους σου,τι νομιζεις οι παικτες δεν εχουν μπερδευτει???? :redcard: που να βρεθει ο ενας με τον αλλον ,αφου παιζουν μια φορα τον μηνα μαζι????? :redcard: ?

με τον απολλων στο κυπελο γιατι δεν κατεβασες την ομαδα να κανει προβα για μπεμφικα?????? :redcard:
βλεπεις οτι η μπεμφικα εχει απουσιες και δεν παιζεις λιγο επιθετικα..δηλαδη αμα ερχοταν 0-0 εκει μεσα με τι θα παιζες με 5 στοπερ και 5 χαφ? :redcard: ειμαι 42 χρονων ,επαιξα μπαλα,εβλεπα μπαλα απο μικρος.ο θειος ΜΟΥ επαιζε στον ΠΑΟΚ ,και ο πατερας μου με πηγενε απο 8 χρονων για να τον δουμε...εχω κλαψει,,(το περισοτερο κλαμα με μπαγερν ) αλλα ρε προπονητη επαναλαμβανω δεν εχω δει τετοιο πραγμα ξανα σε ομαδα...καθε εβδομαδα διαφορετικη ομαδα?? :redcard: ???και δεν ειναι αυτο το κυριοτερο αλλα και καθε βδομαδα αλλαζεις και θεσεις σε παικτες? :redcard: ..δεν τραβαει ενας παικτης τον βγαζεις..δεν τραβαει ο νινης σε 3=4 παιχνιδια εκει κολλημενος...δεν υπαρχει λογικη :redcard: ,Η ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ..

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ...ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΣΧΕΤΟς ΕΝΤΕΛΩΣ

και κατι τελευταιο...ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΚΑΛΑ?ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΡΑ?ΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ..ΑΝΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΛΕΜΕ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ,ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΠΙΕΣ,ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟ..ΠΕς ΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ποναει ο λαιμος μου,η φωνη μου,πρεπει να αρρωστησα...δηλαδη ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ,και ας ΜΑς δυνετε λυπεςΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙς?
μην δαιμονοποιεις οτι δεν καταλαβαινεις
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

κι εγω σημερα εφυγα σχετικα ικανοποιημενος απο το γηπεδο.. νταξ πικρα υπαρχει και θα υπηρχε ακομα κι αν παιζαμε με την μεικτη κοσμου..ΑΛΛΑ 1ον) η ομαδα εδειξε παθος, 2ον) παιζαμε κοντρα στην ΜΠΕΝΦΙΚΑ (μη ξεφτυλιζουμε το μεγεθος του αντιπαλου), 3ον) ναι δε καναμε φασεις ΑΛΛΑ αυτο φαινεται ηταν το πλανο και ως αποτελεσμα ειχε οτι ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ, 4ον) ειχα πολλα χρονια να ζησω τετοια κερκιδα, 5ον) θα ηθελα τη γνωμη καποιου που ειδε το ματς απο τηλεοραση οχι για το γκολ, αλλα για τα αλλα οφσαιντ που δωσανε σε μας ειδικα ο πουστης στο πρωτο ημιχρονο..και για μια δυο φασεις που ακουστηκαν φωνες για πεναλτυ απο την 7, δεν εχω βρει πουθενα βιντεο με εκτεταμμενα στιγμιοτυπα και ειμαι να σκασω..οχι οτι θα αλλαξει κατι..

Υ.Γ. MVP Ινσαουραλδε, αν και με συγκινησε ο Λινο και μ αρεσαν πολυ Κιτσιου-Κατσε,,
Υ.Γ2 2 διπλα την εκανε η Εθνικη την Πορτογαλια to 2004 και το τελευταιο στο Ντα Λουζ.. για να μη πω και για το 1-2 το δικο μας..αμα ηταν να περνουσαμε χαλαρα με σκορ απο το πρωτο παιχνιδι θα ελεγα ΠΑΟΚ εισαι κατι δε παει καλα..
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Χωρίς να έχω διαβάσει άλλα μηνύματα:
Καταπληκτικό κωουτσάρισμα απο τον Χουμπ. Ήξερε απλά, τι ομάδα είναι η Μπενφίκα και αν δεν ήταν ο παπάρας ο Σταρκ, ο ποιο αλλοπρόσαλλος Γερμανός διαιτητής, που και στη Γερμανία ακριβώς ετσι σφυρίζει ο @αλάκας, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗαπο τα χέρια των Πορτογάλων.
Μετά απο τέτοιο παιχνίδι βλέπουμε, πως παίζει η ομάδα με ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ.
Είδαμε ελάχιστες φορές να τις ηλίθιες γιόμες και γενικά, κατα τη γνώμη μου, κάναμε το καλλίτερο παιχνίδι μας απο άποψης τακτικής και πειθαρχίας.
Η @ουτάνα η τύχη δεν μας έκανε την χάρη...
ΜΒΠ, ποιος άλλος εκτός απο τον ΙΝΣΑ;
:opaokara: :opaokara:
Κι εσύ @απάρα Σταρκ πάρε μια :redcard:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Συνήθως δεν ξαναποστάρω αλλά δεν παλεύεται η ιστορία ...

Το να κάνεις τόσο κακή κριτική στον κόουτς και στην ομάδα μετά το χθεσινό ματς ... είναι πραγματικά ανήκουστο ...
Εχθές κάναμε μία σοβαρή εμφάνιση και δείξαμε εικόνα σοβαρής ομάδας όπως δεν το κάναμε πολλές φορές φέτος ...

και στο αμυντικό κομμάτι (δεν μας κάνανε παραμικρή ευκαιρία πέρα από το σουτ μετά το 0-1) αλλά και στην επιθετική ανάπτυξη έγινε προσπάθεια απόλυτα οργανωμένη ... περιορισμένες γιόμες και ανάπτυξη κυρίως από τα πλάγια ...
όταν φτάναμε στην περιοχή τους δεν είχαμε την ποιότητα για να τελειώσουμε φάσεις ...

το να κάνουν τόσο άδικη και κατευθυνόμενη κριτική τα λαμόγια δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ το καταλαβαίνω. Το να γίνεται τόσο άδικη κριτική από οπαδό του ΠΑΟΚ όμως είναι απογοητευτικό ...

υποσ.
όσο αφορά τους "δημοσιογράφους" θα μου επιτρέψετε να πω ως ένας επαγγελματίας στην αγορά εδώ και 20 χρόνια ότι δεν γίνεται τυχαία ... οι άνθρωποι τα παίρνουν για να το κάνουν αυτό ....
το ποιος τους τα δίνει ... δεν το ξέρω ... αλλά μπορεί κανείς να υποθέσει για οποιονδήποτε από τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς εχθρούς του ΠΑΟΚ ...
όποιος και να είναι πάντως δεν θέλει το καλό της ομάδας μας !!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πολύ κρύα ήττα,πέρα για πέρα άδικη με βάση την εικόνα του αγώνα,που βάδιζε προς μια ανιαρή και ικανοποιητικότατη για εμάς ισοπαλία.Ω του θαύματος βέβαια,φάε ένα τεμάχιο καταφανώς οφφσάϊντ και όξω από εδώ.Επιστέγασμα μιας διαιτησίας εφάμιλλης γιάχου και κάθε άλλου ξεπουλημένου έλληνα κορακιού-βοηθού.Μέτα λέμε για Κάκο πως είναι προκλητικός!

Δεν ξέρω στην Πορτογαλία πόσο διαφορετική είναι η Μπενφίκα.Χτές πάντως δεν έπρεπε να δείξουμε τόσο πολύ σεβασμό.Θα ρισκάρουμε αναγκαστικά εκεί.Δε νομίζω πως κρίθηκε οριστικά το πράμα.
Εκτός αν "φυτέψουν" κι εκεί τον δεύτερο τη τάξει κομπλεξικότερο διαιτητή που διαθέτουν τα τσιράκια του πλατίνα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”