Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
95
68%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
4
3%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
8
6%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΤΣΕ
2
1%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΙΝΗΣ
2
1%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
2
1%
ΝΑΤΧΟ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
23
17%
ΛΟΥΚΑΣ
1
1%
ΛΑΖΑΡ
1
1%
ΧΟΥΣΕΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 139

Άβαταρ μέλους
karl

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από karl »

theodorsalonika έγραψε:ρε με εχουν ζαλισει μερικοι ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΜΠ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΥΜΠ...ηθελα να ξερα οποιοσδηποτε αλλος προπονητης θα ηταν ακομα στον ΠΑΟΚ?????οχι πειτε μου...μερικοι μολις καναν 2-3 γκελες μαυρο φιδι που τους εφαγε,και αυτος ειναι στο απυροβλητο?ως ποτε?και δεν ειναι οι ηττες ,απλα βλεπω μια ομαδα οτι ναναι...

και συ ρε ΜΕΓΑΛΕ ΙΒΑΝ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΥΘΥΝΕΣ..ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ
δεν ειμαι προπονητης αλλα ρε χουμπ ενα πλανο ρε ,ενα πλανο..ημαρτον... :yellowcard: :yellowcard:
Φιλε άκου να σου πω κάτι: ακριβώς για αυτό το λόγο ο μεγάλος Ivan έφερε το Huub = ως ασπίδα στη γκρίνια, μουρμούρα και αλλα πιο hardcore.

Ομάδα δε χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη. Κρίνουμε στο τέλος της χρονιας. Αλλα για να κρίνουμε ο άνθρωπος αυτός πρέπει να έχει πίστωση χρόνου.

Περάσαμε τους ομίλους EL και ακόμη δε διασυρθήκαμε από τη Μπενφίκα. Και στοχεύουμε σε κύπελλο και play off δεύτερη θέση. Η χρονια αυτή είναι ακριβώς στη μέση της. Και ο Huub είναι μαχητής - αλλιώς δε θα ερχόταν από εδώ. Ήξερε τι θα συναντήσει εδώ, από κάθε άποψη, βεβαια χωρίς να τα βιώσει. Και θα πεισμώσει και άλλο ώστε να φανεί αντάξιος της ίδιας της ιστορίας του. Believe με - όπως θα έλεγε και ο ίδιος.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Asimos έγραψε:Για όσους δεν κατάλαβαν, οι 15+ βαθμοί διαφορά από τον πρώτο και οι +2 από τον τρίτο δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως θα φαγωθεί ο Στέφενς, αποστολή κάποιων από τη στιγμή που τον έφερε ο Σαββίδης.

Το τρύπημα στο επόμενο της σαιζόν δεν θα είναι μην χάσουμε απο την Τρίπολη ή το Κύπελλο αλλά μην χάσουμε τον Στέφενς και το λέω τώρα με αφορμή αυτών που διαβάζω.

Ο Μπαρμπά Χουουμπ δεν είναι άμοιρος ευθυνών αλλά δεν είναι και ΓΔ, ούτε Χάβος.

Στον επόμενο μήνα παίζει τα ρέστα του και μέχρι Απριλίου τη χρονιά του.

2,5 μήνες υπομονή και θα φανεί στο τέλος αν θα ξυρίσουν τον γαμπρό.
ελα ρε φιλε που τον τρυπανε για να φαγωθει..δηλαδη δεν παιζουν για να φυγει??τα πιστευτε κατι τετοια μερικοι.και δεν ειναι προβλημα η διαφορα των βαθμων συμφωνω μαζι σου..προβλημα ειναι οτι η ομαδα δεν εχει πλανο μεσα στις 4 γραμμες και αν συνεχισει ετσι θα χασεις και δευτερη θεση και κυπελλα και τα αυγα και τα πασχαλια..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

παντως η επιχειρηση φερτε πισω τον σαντος καλα κρατει απο πολκαμιζερογλου και σια

http://www.youtube.com/watch?v=XSJhfWMrtjk
αυτο καναμε στον βαζελο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Κυρ 09 Φεβ 2014, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

gergeo4 έγραψε:οι περισσοτεροι παιχτες παιζουν σε λαθος θεσεις..ειναι απλα τα πραγματα..για βαλε κλους δεξι χαφ ή κατσε κ. αμυντικο..εεεεε δεν ειναι ομαδα αυτη..

Α!ΦΤΑΝΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΥΩ!ΦΤΑΝΕΙ!ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ!
Αδερφε θελω να σε νιωσω πιστεψε με αλλα εγω τι να πω που ειμαι 40 ο ταγμα που ειναι 50 τι να πει και να ξερεις οτι για την ηλικια μου ειναι ακομα πιο δυσκολο γιατι προλαβα να βλεπω τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστει και να μοιραζει ντορτια και πενταρες σε κατι γαυρους σε κατι βαζελους και παει λεγοντας,και οσο μεγαλωνει η ηλικια γινετε ακομα πιο δυσκολο.Φιλικα και ΠΑΟΚσηδικα ετσι δεν σε κατηγορω,πικρα βγαζω και γω...η ψυχουλα μας ξερει πως θα ξημερωσουμε αποψε,εγω λεω να βαλω κανενα βινεακι με παλιες καλες στιγμες ετσι λιγο να στανιαρω και να παω για υπνο αφου χτυπησω και κανενα τσιπουρακι :x
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οσοι βγαζετε συμπερασματα για τον αγωνα με την Μπενφικα με βαση τις εμφανισεις στο πρωταθλημα,εχετε μαυρα μεσανυχτα απο ΠΑΟΚ!!!!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

paokpantou έγραψε:
Asimos έγραψε:Για όσους δεν κατάλαβαν, οι 15+ βαθμοί διαφορά από τον πρώτο και οι +2 από τον τρίτο δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως θα φαγωθεί ο Στέφενς, αποστολή κάποιων από τη στιγμή που τον έφερε ο Σαββίδης.

Το τρύπημα στο επόμενο της σαιζόν δεν θα είναι μην χάσουμε απο την Τρίπολη ή το Κύπελλο αλλά μην χάσουμε τον Στέφενς και το λέω τώρα με αφορμή αυτών που διαβάζω.

ελα ρε φιλε που τον τρυπανε για να φαγωθει..δηλαδη δεν παιζουν για να φυγει??τα πιστευτε κατι τετοια μερικοι.και δεν ειναι προβλημα η διαφορα των βαθμων συμφωνω μαζι σου..προβλημα ειναι οτι η ομαδα δεν εχει πλανο μεσα στις 4 γραμμες και αν συνεχισει ετσι θα χασεις και δευτερη θεση και κυπελλα και τα αυγα και τα πασχαλια..
Μόλις άκουσα δηλώσεις Χάβου. Η Τακτική του και το πάτημα στο χόρτο απέδωσαν όπως είπε. Να τρέξουμε να προλάβουμε μην τον ανανεώσει ο Παναιτωλικός.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

simba έγραψε:DC, με το συμπαθειο ρε μαν, σβησε μονος σου το ποστ, εκτιθεσαι μ'αυτα που λες.....
Να σβήσω (2 ποστ είναι) την θεωρία μου περί του σκεπτικού του Στέφενς; :?
Τέτοια προτροπή δεν είδα ούτε σε ποσταρίσματα περί στημένων. Ούτε σε ποστ περί δημοσίων υπαλλήλων, παλαίμαχων, άμπαλων, γατιών κλπ, οι οποίοι πριν 3 μέρες έριξαν 5.
Όχι φίλε μου. Δεν έχω σβήσει ούτε τροποποιήσει ποτέ (νοηματικά, γιατί ορθογραφικά και συντακτικά το έχω κάνει) τα ποστ μου. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Κυρ 09 Φεβ 2014, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
black-white-crete

Δημοσίευση από black-white-crete »

barlow4 έγραψε:οποιος μας πρεσαρει και δε μας δινει γηπεδο μας κερδιζει ανετα.ερχεται και μπενφικα.
υγ.ενας απο τους χειροτερους ΠΑΟΚ που εχω δει ποτε.
υγ1.μια χαρα ειναι οι παικτες.κλασεις καλυτεροι και ικανοτεροι απο αυτους της βαζελας του νιονιου του πλατανια και τοσων αλλων.
Συμφωνω απολυτα..
Το σημερινο ηταν φυσικη συνεχεια των προηγουμενων εμφανισεων.
Τα ιδια,τα ιδια,τα ιδια..
Κανενα πλανο,καμμια συνολικη αμυντικη λειτουργια ουτε στο δικο μας μισο,πρεσινγκ ψηλα
μονο ατομικα χωρις αλληλοκαλυψη και επιθετικη αναπτυξη με το θαυμαστο συστημα της καμιναδας η'
του πεταγματος της μπαλας αραουτ σε συνθηκες πιεσης ωστε ν; κερδισουμε μετρα..
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Asimos έγραψε:
paokpantou έγραψε:

Μόλις άκουσα δηλώσεις Χάβου. Η Τακτική του και το πάτημα στο χόρτο απέδωσαν όπως είπε. Να τρέξουμε να προλάβουμε μην τον ανανεώσει ο Παναιτωλικός.
διμπαλο σου εριξε ο χαβουλης και στην τουμπα τον κερδισες καταλαθος...κατα τα αλλα να χαμε να λεγαμε,,,κατω τα χερια απο τον χουμπ να ουμε γιατι τον τρυπανε για να τον διωξουν χαχαχα

Μην το συνεχισετε.Θα πηγαινουν ακλαφτα.
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

Θεωρω πως η ομαδα εχει προβλημα εδω και καιρο ... δεν περιμενα το σημερινο ματς για να το δω, επισης πιστευω πως και ο κοουτς εχει κανει και κανει λαθη και θα πρεπει να δεχεται κριτικη... αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα ... δεν θα μαθει ο στεφενς στον κατσουρανη και στον σαλπιγγιδη το παθος...οταν οι αλλοι σε ταραζουν στην κλωτσια,κλωτσας κι`εσυ...και ας εχεις το κορακι απεναντι σου .. Σε τετοια ματς πχ περιμενω τον κατσουρ και τον σαλπι ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ να τρωνε σιδερα και να ωθησουν και τους υπολοιπους... αντ` αυτου βλεπω εναν στ`αρχηδισμο.. βεβαια τωρα που το ξανασκεφτομαι , αυτοι νιωθουν ανασφαλεια.... ενω ο τζαβελλας πχ δεν νιωθει..

τεσπα , ........................... να δεις μετα τι ωραια θα ειναι ολα ... και ο νινης θα φαινεται καλος και ο κατσε δεν θα κανει χερια κ.ο.κ ... Α! και ασ`τους και κανενα μηνα απληρωτους ... πολυ καλομαθημενους τους εχεις

ARMY:Σεμνά
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Αναστήσαμε κι αυτούς τους πεθαμένους... Συγχαρητήρια που μας έφτασε κι ο Ατρόμητος ενώ ο gay είναι καμιά 25αριά βαθμούς πάνω...
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

κατι σοβαρο γινετε ρε μαγκες και σεις καθεστε κ μιλατε για πιον λογο χασαμε.η ομαδα δεν εχει πλανο παιχνιδιου και μοιραζουμε βαθμους.στα @@ αν χασαμε.ψαξτε το λιγο κατι συμβαινει.θελω να πιστευω οτι θα διωρθωθει αλλα δεν! :?
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Dinos_Liverpool έγραψε:Περιμένω αυτοί οι δύο που έχουν ψηφίσει τον Νίνη για MVP να μας πείσουν ότι δεν μας δουλεύουνε ψιλό γαζί.

χαχαχαα! πραγματικα και εγω απορια το εχω! δυστυχως μοιαζει με παλαιμαχο! :lol:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

karl έγραψε:Βγήκαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα σήμερα και θέλω να πιστεύω ότι τα έχει βγάλει και ο Huub.

Έχει και αυτός το μερίδιο του - πλην όμως το δικαιούται.

Ίσως δεν έπρεπε σήμερα να κάνει τέτοιες αναφορές στη διαιτησία - ξεκινώντας με αυτές και δίνοντας τέτοια έκταση. Παρέχει έτσι διακαιολογιες στους παίκτες και δίνει τροφή ώστε να παρερμηνευτούν οι δηλώσεις του. Κάτι που ήδη γίνεται.

Αυτή η στάση του μπορεί μπορεί να θεωρηθεί λάθος. Αλλα ταυτόχρονα κάλυψε έως ένα σημείο και τους παίκτες λέγοντας ότι τους είδε φοβισμένους και ότι μπορεί να τους κατανοεί. Εγώ αυτό το εκλαμβάνω ως έμμεση παραδοχή και δικών του λαθών, που συνδυάζεται με αναγνώριση νέων δεδομένων.

Αυτό είναι καλο!

Από εκεί και πέρα: η ομάδα θα δυναμωθεί με τη σταδιακή προσαρμογή και ενσωμάτωση των νέων παικτών. Αυτό είναι σίγουρο.

Αλλα μέχρι ποτέ; Και με ποια ανεβοκατεβάσματα; Θα το δούμε αυτό έχοντας εμπιστοσύνη σε παίκτες και προπονητή.
Το πιο κοντρολαρισμένο πόστ που έχω διαβάσει μέχρι τώρα και απο άνθρωπο απόλυτα ψύχραιμο!Σου μεταδίδει χωρίς να πάρει τις ευθύνες από όπου και να ανήκουν μια αισιοδοξία!ΜΠΡΑΒΟ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

σαφως ο στεφενς δε θα μαθει σε ορισμενους τι ειναι το παθος αλλα υποτιμα τη νοημοσυνη μας οταν μιλα για διαιτησια.παρουσιασε εναν ΠΑΟΚ απο τους χειροτερους που εχω δει ποτε.ρεζιλευτηκε απο μια ομαδα που αν η δικη μας ψαχνεται μια αυτη ψαχνεται 100.και το παραμυθι με την ομαδα που πρεπει να δεσει ας τελειωνει.λες και τα υπολοιπα χωρια της λιγδας ειναι χρονια δουλεμενα και συμπαγη με σταθερα ροστερ.
το βαρυ του ονομα και η αδιαμφισβητητη καριερα του τον σωζουν τον προπονητη και αυτα ειναι που αξιζουν της υπομονης.οχι αυτα που δειχνει φετος στον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”