Π.Α.Ο.Κ.-ΟΦΗ 5-0,MVP-Σχολια & παραλειπομενα
- Ekatnetworkltd
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΦΗ 5-0,MVP-Σχολια & παραλειπομενα
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μέτριοι έως κακοί!Μην τρελαθούμε κιόλας δεν ονειρευόμαστε έτσι τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ!Η εντακάδα αυτή λες και δεν έχει φαντασία για δημιουργικό ποδόσφαιρο(έχοντας πίσω στο μυαλό μας τους παίχτες που είχαμε στο πάγκο)!Σάν να πειραματίζεται ο HUUB!Στο δεύτερο με το που έγιναν οι αλλαγές η ψυχολογία άλλαξε για να δούμε το καινούργιο και πιστέυω ότι ενθουσιάστηκε πάρα πολύς κόσμος,με αυτούς και εγώ!Εάν μπορέσει ο HUUB και τους δέσει και παρουσιάση την καλύτερη δυνατη εντεκάδα τότε πάμε για μεγάλα πράγματα στο τέλος της σεζόν!Εάν όχι η χρονιά θα είναι χαμένη από χέρι!Με τις προσθήκες του Γενάρη η ομάδα απέκτησε ποιότητα κατά 50%!Την περισσότερη δουλειά την έχει το προπονητικό τημ ώστε να βγάλει τις αρετές όλου του έμψυχου υλικού!ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
RoMaN έγραψε:elpaoki έγραψε:Επιτελους κερκιδα χωρις γκρινιες με πολυ παλμο,και πολλα συνθηματα!!!ειδικα στο 60' περιπου που λεγαμε το "ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ" ηταν σκετη ανατριχιλα...με μπενφικα το γηπεδο πρεπει να ειναι φισκα και να παρουμε εμεις το ματς με τις φωνες μας...
Είσαι φοιτήτρια εδώ τώρα, ή ανέβηκες από την πρωτεύουσα;
ανεβηκα απο την πρωτευουσα
- Μπαρκαρούτσος
Εύγε!
Εσύ αξίζει να τραγουδάς εντός έδρας "χιλιόμετρα κάναμε πάλι"!
Όταν πήγα με τον Απόλλωνα (3-0) το τραγούδησαν και με ήρθε λίγο να γελάσω!
Κι εγώ έκαμα μερικά χιλιόμετρα με το ποδήλατο, αλλά οκ, χαλαρά
Εσύ αξίζει να τραγουδάς εντός έδρας "χιλιόμετρα κάναμε πάλι"!
Όταν πήγα με τον Απόλλωνα (3-0) το τραγούδησαν και με ήρθε λίγο να γελάσω!
Κι εγώ έκαμα μερικά χιλιόμετρα με το ποδήλατο, αλλά οκ, χαλαρά

- alex ntepo
Εμένα πάντως κάτι φίλοι που μένουν σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το γήπεδο, έχουν παραφράσει το σύνθημα σε "ΧιλιόμετρΟ κάναμε πάλι..." χεχεχεχε
Από εκεί και πέρα, μια από τα ίδια το Α' ημιχρόνιον, απολαυστικό το Β' ημιχρόνιον, ειδικά όσο...νύχτωνε.
Ο Χούεζεν μου άρεσε, έδειξε πολύ τσαχπίνης, και εκείνο το πέταγμα της μπάλας μπροστά με τη σιγουριά και την πίστη στην ταχύτητά του, όλα τα λεφτά. Αλλά δε μπορεί να κριθεί ακόμα.
Ο Κλάους πολύ καλός, λες η αίσθηση του ανταγωνισμού να λειτουργεί ευεργετικά; Λίγο αυτό, λίγο το γρήγορο γκολ, μπράβο αγορίνα!
Ο Κάτσε είναι λατρεία. Οι εμφανίσεις του δε με κάνουν να αισθάνομαι καμιά περισσότερη δικαίωση για τη φανατική υποστήριξη που του παρείχα στο γνωστό θέμα, το ίδιο θα συνέχιζα να πιστεύω κι αν έπαιζε χάλια. Αλλά όσο να' ναι, έχεις έναν λόγο παραπάνω να λες, ΝΑΙ ΡΕ Κάτσε!
Δε μακρυγορώ παραπάνω, Huub, ώρες ώρες με τρελλαίνεις, την κριτική μου δε στη χαρίζω, άλλα κάνε μας ομαδάρα και θα σ'αγαπώ για πάντα, θα σε φέρω και τσίπουρο βιολογικής καλλιέργειας του πατέρα μου πεσκέσι, όχι από τσάμπουρα, μόνο ρώγες.
Από εκεί και πέρα, μια από τα ίδια το Α' ημιχρόνιον, απολαυστικό το Β' ημιχρόνιον, ειδικά όσο...νύχτωνε.
Ο Χούεζεν μου άρεσε, έδειξε πολύ τσαχπίνης, και εκείνο το πέταγμα της μπάλας μπροστά με τη σιγουριά και την πίστη στην ταχύτητά του, όλα τα λεφτά. Αλλά δε μπορεί να κριθεί ακόμα.
Ο Κλάους πολύ καλός, λες η αίσθηση του ανταγωνισμού να λειτουργεί ευεργετικά; Λίγο αυτό, λίγο το γρήγορο γκολ, μπράβο αγορίνα!
Ο Κάτσε είναι λατρεία. Οι εμφανίσεις του δε με κάνουν να αισθάνομαι καμιά περισσότερη δικαίωση για τη φανατική υποστήριξη που του παρείχα στο γνωστό θέμα, το ίδιο θα συνέχιζα να πιστεύω κι αν έπαιζε χάλια. Αλλά όσο να' ναι, έχεις έναν λόγο παραπάνω να λες, ΝΑΙ ΡΕ Κάτσε!
Δε μακρυγορώ παραπάνω, Huub, ώρες ώρες με τρελλαίνεις, την κριτική μου δε στη χαρίζω, άλλα κάνε μας ομαδάρα και θα σ'αγαπώ για πάντα, θα σε φέρω και τσίπουρο βιολογικής καλλιέργειας του πατέρα μου πεσκέσι, όχι από τσάμπουρα, μόνο ρώγες.
- alex ntepo
Χε χε, ήμουν σίγουρος πως τα αδέλφια θα εκτιμήσουν ότι η ρώγα κάνει τη διαφορά...
-
kataramenos5 έγραψε:Μπράβο στ αλάνια της 4.Όποιος δεν ήρθε σήμερα απλά έχασε.Ατμόσφαιρα απ τα παλιά.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ....
![]()
![]()
![]()
.στα τσιμεντα...μονο εκει υπαρχει η λυτρωση.....
..λυτρωση του μυαλου και της ψυχης...
...στα τσιμεντα.
στο κολαστηριο της Τουμπας....θελει μεγαλη καρδια...και μεγαλα αρχιδι@ για να αντεξεις τοσα χρονια...
....και εσυ αντεχεις...
γιατι εσενα εμενα,,,και ολους εμας τους ''αρρωστους''..ενα συνθημα μας εκφραζει ...
...ΠΑΟΚ μεχρι το τελος...
που και αυτο το ''τελος''...στα τσιμεντα θα γραφτει...
στα τσιμεντα κυριοι...στα τσιμεντα....πουθενα αλλου...
...αυτα τα ''ολιγα''...
ετσι για να μην ξεχνιομαστε

- Ekatnetworkltd
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Μπράβο στ αλάνια της 4.Όποιος δεν ήρθε σήμερα απλά έχασε.Ατμόσφαιρα απ τα παλιά.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ....
![]()
![]()
![]()
.στα τσιμεντα...μονο εκει υπαρχει η λυτρωση.....
..λυτρωση του μυαλου και της ψυχης...
...στα τσιμεντα.
στο κολαστηριο της Τουμπας....θελει μεγαλη καρδια...και μεγαλα αρχιδι@ για να αντεξεις τοσα χρονια...
....και εσυ αντεχεις...
γιατι εσενα εμενα,,,και ολους εμας τους ''αρρωστους''..ενα συνθημα μας εκφραζει ...
...ΠΑΟΚ μεχρι το τελος...
που και αυτο το ''τελος''...στα τσιμεντα θα γραφτει...
στα τσιμεντα κυριοι...στα τσιμεντα....πουθενα αλλου...
...αυτα τα ''ολιγα''...
ετσι για να μην ξεχνιομαστε....
+++++++++++++1926++++++++++ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΡΕ++++++++++
- Dinos_Liverpool
Πολλά-πολλά μπράβο στην Ελένη... το άρρωστο Παοκτσάκι από του Ρέντη...
- angelheart
- Επικοινωνία:
Παίδες μιας και άνοιξε το τόπικ για το επόμενο ματς λέω από εδώ να τελειώνουμε σιγά σιγά.
5-0 με αποκαρδιωτική εμφάνιση απ' ότι κατάλαβα. Δεν πειράζει, κρατάμε το αποτέλεσμα.
5-0 με αποκαρδιωτική εμφάνιση απ' ότι κατάλαβα. Δεν πειράζει, κρατάμε το αποτέλεσμα.