29.Juan Manuel Insaurralde
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 29.Juan Manuel Insaurralde
και για να ευθυμη(σουμε) και λιγο και να μπω στο πνευμα των προηγουμενων ημερων...
πιστευω οτι το διδυμο βιτορ-ελ τσακο ει ναι η χαρα του σαντος.
τον φανταζομαι να μονολογει και να λεει στον εαυτο του ((εγω με αυτο το διδυμο στην αμυνα τρωω τα μισα γκολ απο την χρονια που εκανα αμυντικο ρεκορ)
πιστευω οτι το διδυμο βιτορ-ελ τσακο ει ναι η χαρα του σαντος.
τον φανταζομαι να μονολογει και να λεει στον εαυτο του ((εγω με αυτο το διδυμο στην αμυνα τρωω τα μισα γκολ απο την χρονια που εκανα αμυντικο ρεκορ)
Για τον σαντος ο κατσουρανης ειναι ο καλυτερος μεσοαμυντικος του πρωταθληματος. 

- Kostomanolis
Είπε μεταξύ άλλων μετά τον αγώνα:
« Για μένα ήταν λίγο δύσκολα, έπρεπε να προσαρμοστώ με αρκετά πράγματα, αλλά και με το κρύο, ».
... παίκτης που ήρθε από Ρωσία!
Τον βλέπω όταν μπει η άνοιξη να μη θέλει να το κουνήσει από εδώ.
Γεια σου ρε El Τσάκο!
« Για μένα ήταν λίγο δύσκολα, έπρεπε να προσαρμοστώ με αρκετά πράγματα, αλλά και με το κρύο, ».
Γεια σου ρε El Τσάκο!
- abc_o_ karpouzas
επιτελους ενα κανονικο σεντερ μπακ
και επιδη οπως γινετε παντα οι κριτες των παντων σε εβγαλαν ...πανω κατω...
...καλος αλλα οχι και αμαν αμαν......
εγω αυτα καταλαβαινω απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα
....μικρης αξιας ο αντιπαλος ....και αλλες κατι τετοιες φιλοσοφιες
ρε καταλαβατε οτι αυτος ο παικτης εφτασε μεχρι την εθνικη αργεντινης??
εκτος εαν νομιζετε οτι εκει μπορουμε να παμε ανετα ολοι μας
και εγω και εσυ και ο αλλος ( giapas) που τον τοποθετισε και σε ποιο ειδος αμυνας μπορει και σε ποιο δεν μπορει
και επιδη οπως γινετε παντα οι κριτες των παντων σε εβγαλαν ...πανω κατω...
...καλος αλλα οχι και αμαν αμαν......
εγω αυτα καταλαβαινω απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα
....μικρης αξιας ο αντιπαλος ....και αλλες κατι τετοιες φιλοσοφιες
ρε καταλαβατε οτι αυτος ο παικτης εφτασε μεχρι την εθνικη αργεντινης??
εκτος εαν νομιζετε οτι εκει μπορουμε να παμε ανετα ολοι μας
και εγω και εσυ και ο αλλος ( giapas) που τον τοποθετισε και σε ποιο ειδος αμυνας μπορει και σε ποιο δεν μπορει
- desperando
- Επικοινωνία:
οχι και μεσοαμυντικος...στην εθνικη τον βαζει στο κεντρο με τους μανιατη και τζιολη να καλυπτουν την ελλειψη τρεξιματων του.obanebane έγραψε:Για τον σαντος ο κατσουρανης ειναι ο καλυτερος μεσοαμυντικος του πρωταθληματος.

karl έγραψε:Είπε μεταξύ άλλων μετά τον αγώνα:
Γεια σου ρε El Τσάκο!
Εντάξει δικός μας είναι και πουλάει τρέλα

Θέλει να δείξει ότι προσαρμόζεται καλά στο κλίμα της ομάδας.

Καλό ντεμπούτο.
Στα θετικά: πίεζε τον αντίπαλο μέχρι σχεδόν την άλλη περιοχή, ξεμαρκάρεται πάντα για να πάρει πάσα από τον Γλύκο, παίζει με απλές πάσες και έδειξε τρομερά αντανακλαστικά.
Το αρνητικό είναι ότι όταν επιστρέφει την μπάλα στον τερματοφύλακα, σημαδεύει εστία. Μπορεί ο Γλύκος να έχει πόδια λίμπερο, αλλά καλό είναι να μήν το ρισκάρουμε τόσο.
Πολλά συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν πάντως, λόγω δυναμικότητας του αντιπάλου. Θα τον δούμε και στη συνέχεια.
Στα θετικά: πίεζε τον αντίπαλο μέχρι σχεδόν την άλλη περιοχή, ξεμαρκάρεται πάντα για να πάρει πάσα από τον Γλύκο, παίζει με απλές πάσες και έδειξε τρομερά αντανακλαστικά.
Το αρνητικό είναι ότι όταν επιστρέφει την μπάλα στον τερματοφύλακα, σημαδεύει εστία. Μπορεί ο Γλύκος να έχει πόδια λίμπερο, αλλά καλό είναι να μήν το ρισκάρουμε τόσο.
Πολλά συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν πάντως, λόγω δυναμικότητας του αντιπάλου. Θα τον δούμε και στη συνέχεια.
Το συγκεκριμενο ματσ δεν ειναι απο αυτα που θα μπορεσουμε να τον κρινουμε..
Ειδομεν στην συνεχεια
Ειδομεν στην συνεχεια
Εδω βλεπεις να φευγει η μπαλα σε παιχτες παγκοσμιας κλασης γιατι εβαλαν λαθος το ποδι, στον τερματοφυλακα μπορει να μην τυχει ποτε; η κατι λακουβες κτλ.... ελα μη το γκαντεμιαζουμε!!!
Θα τον κρινουμε καπως καλυτερα την Κυριακη

Θα τον κρινουμε καπως καλυτερα την Κυριακη

Stephane - Κοίτα να δεις: ήταν τόσο καιρό εκτος προπονήσεων και αγώνων που κάνει ταυτόχρονα με τα της άμυνας και εξάσκηση στις επιθετικές του αρετές.stephanos έγραψε:Καλό ντεμπούτο.
Για αυτό μην εκπλήσσεσαι που οι πάσες πpος Γλύκο στοχεύουν εστία.
εμένα μου άρεσε που σε κάποια φάση στο β' έχει μπροστά του τον επιθετικό με τη μπάλα, κανέναν συμπαίκτη του πίσω, και τον ..ψαρώνει με το βλέμμα και του παίρνει έτσι απλά την μπάλα!!!
Χωρικε στην φαση που λες κ εγω εξεπλαγην με την απλοτητα που εκοψε την μπαλα η τον φοβηθηκε ο επιθετικος η το βλεπει τοσο απλα ο Ινσα......
Ποσο ειπαμε ειναι η ρητρα αυτουνου?
Ποσο ειπαμε ειναι η ρητρα αυτουνου?