66.Bibras Natcho

Άβαταρ μέλους
Mozard

Re: Bibras Natkho

Δημοσίευση από Mozard »

Και εμένα αυτές είναι οι σκέψεις μου. Μου φαίνεται αδιανόητο να τζογαρει ο Σαββίδης 1.2 μιλιονια για 2 ματς με τον γαυρο...
lamosa γράφτηκε κάπου έγκυρα για 1.2 Μ στον παίκτη;
Εγώ το μόνο που διάβασα ήταν απο τους Ισραηλινούς για 200.000..Ξέρει κάποιος τί ισχύει;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Είσαι παικταρά... Είμαι σίγουρος οτι τέτοια αγάπη κ τρέλα δεν θα βρεις πουθενά... Μάγεψε μας...
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

kastrakis έγραψε:Παιδες μπορει να ειναι φορολογικοι λογοι μπορει ομως να ειναι και λογοι που να εχουν σχεση με το θεμα των χρεων και το κατα ποσο θα εχουν διευθετηθει εως τοτε...
Σε καθε περιπτωση εαν μας ελεγαν "θελετε αυτον τον παικτη,για 6 μηνες ?" ,θα πηδουσαμε απο την χαρα μας.
Καλως ηρθες παιχταρα!
σοβαρα τωρα μπορεισ να μου βρεις ενα λογο σχετικα με φορους?
για να μην τρελαθουμε δηλαδη

καλα για τα χρεη δεν μιλαω καν

το προβλημα ειναι οι αρδ και η τρελα μας να δουμε παιχταραδες στην ομαδα μας
αν υπαρχει 1 πιθανοτητα να μεινει θα την παλεψουν
τι να κανουμε τωρα δεν ειμαστε επιλογη ΑΚΟΜΑ για τετοιους παιχτες
ειναι αστειο να μιλαμε και για γαυρο δεν ειναι για τα δοντια τους αυτος ο παιχτης
το οτι θα παιξει σε εμας ενα 6μηνο ενω 8α μπορουσε εστω και τωρα να παει αλλου παλι για 6 μηνες
πρεπει να σας λεει κατι και να χαιρεστε

εκατσε αναποδια δεν πηγε μιλαν ηρθε σε εμας για 6 μηνες end of story

παμε παιχταρα μου απο μαρτιο 8α απολαυσουμε ΝΑΧΤΟ
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

καλωσηρθες παιχταρα
να χαζεψουμε λιγο μπαλιτσα
μακαρι να πειστει με το πλανο, με ελευση κι αλλων παιχταραδων και να κατσει παραπανω
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δηλαδη τωρα ο μπιρμπας βρισκεται στο τελευταιο εξαμηνο του συμβολαιου του?
μηπως να τον ανανεωσουμε.θα μας τον παρουν τσαμπα.(χουμορ)
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Γεια σου ρε παιχταρα!!
Αντε να γεμησει αυριο το γηπεδο να παθει πλακα λεμε!
black-white-crete

Δημοσίευση από black-white-crete »

rainmaker έγραψε:Το μόνο που με χαλάει είναι που δεν θα τσιμπήσουμε εκατομμύρια με πώληση το καλοκαίρι.

μην εισαι απολυτα σιγουρος...η κινηση αυτη ειναι εκμεταλλευσιμη και σκαλοπατι και για
τις δυο πλευρες..εδω δεν πηρε πρεφα κανεις οτι μιλουσαμε τοσο καιρο με τον παικτη,θα βγαζανε
προς τα εξω λεπτομερειες της συμφωνιας;
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Mozard έγραψε:
Και εμένα αυτές είναι οι σκέψεις μου. Μου φαίνεται αδιανόητο να τζογαρει ο Σαββίδης 1.2 μιλιονια για 2 ματς με τον γαυρο...
lamosa γράφτηκε κάπου έγκυρα για 1.2 Μ στον παίκτη;
Εγώ το μόνο που διάβασα ήταν απο τους Ισραηλινούς για 200.000..Ξέρει κάποιος τί ισχύει;

Απο τους ισραηλινός ορμομενος το γράφω μιας και ηταν οι πρωτοι που γραψανε την είδηση για το εξάμηνο. Θεωρώ το ρεπορτάζ τους ευστοχο

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Εγω λεω να τον πουλήσουμε στη μιση αξία μην τον χάσουμε τζάμπα. 5-6 μυρια άσχημα ειναι!!!¿
black-white-crete

Δημοσίευση από black-white-crete »

barlow4 έγραψε:δηλαδη τωρα ο μπιρμπας βρισκεται στο τελευταιο εξαμηνο του συμβολαιου του?
:D

:D :D
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Εγω πιστευω οτι θα γουσταρεις τρελα οταν θα μαμας το γαυρο στα τεσσερα σε πρωταθλημα και κυπελλο και να βλεπεις 30.000 κομαντα να παραλληρουν απο ηδονή και να φωναζουν το ονομα σου...

ΥΓ. Αδερφια απολαυστε το και αφηστε την διαρκεια του συμβολαιου. Ο παιχτης αυτος ειναι για πολυ υψηλο επιπεδο. Και μην ξενερωνεται ρε μαγκες. Που ξερουμε τι εχουν συμφωνησει για το καλοκαιρι. Μπορει να του ειπε ο ιβαν απεδειξε μου οτι τα αξιζεις τα 2 χαρτια που μου ζητας για του χρονου. Πολλα παίζουν και με την εφορια. Για αυτο μπρε μην χαλιεστε....απολαυστε την ομαδαρα που πλεον εχει αν οχι καλυτερο, ισαξιο ροστερ με του μαριδακι. ΠΑΟΚ θα λενε και θα κλαινε....

Birbas Natkho oe oe oe oe oe oe :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Ο Νάτχο και η σύζυγός του ποζάρουν κρατώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ με το νούμερο 66.

Ο Ισραηλινός μέσος θα είναι αύριο στην Τούμπα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης για να πάρει μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα του γηπέδου και να χαιρετήσει τον κόσμο του Δικεφάλου.
Ο Νάτχο και η σύζυγός του ποζάρουν κρατώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ με το νούμερο 66.

Ο Ισραηλινός μέσος θα είναι αύριο στην Τούμπα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης για να πάρει μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα του γηπέδου και να χαιρετήσει τον κόσμο του Δικεφάλου.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

barlow4 έγραψε:δηλαδη τωρα ο μπιρμπας βρισκεται στο τελευταιο εξαμηνο του συμβολαιου του?
Νομικά στέκει αυτό που λες;
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Τα πράγματα είναι απλά και συνοψίζονται σε μια πρόταση. Ο παίκτης υπέγραψε για 6 μήνες και το καλοκαίρι αν ισοφαρίσουμε οποιαδήποτε προσφορά δεχτεί αυτόματα ανανεώνεται το συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.
Και τι γίνεται ρε Όλι αν έχει η Γαλατά θέση ξένου ή κάποια άλλη ομάδα η οποία έχει ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς στα συμβόλαια αθλητών και έρθει το θέρος και του προσφέρει 3 χαρτιά; Πολύ απλά αν τον θέλει ο καπνέμπορας τα δίνει όλα και λήγει το θέμα ή αν είναι γάτος βρίσκει κάποιον χορηγό να καλύψουν από κοινού εξ'ημισείας το συμβόλαιο και πάλι ανανεώνει αυτόματα για ένα χρόνο.

Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι πρόκειται πραγματικά για τεράστια επιτυχία της διοίκησης και πραγματικά δεν γινόταν τίποτα καλύτερο αυτή τη στιγμή. Ο παίκτης ήθελε να υπογράψει για 6 μήνες μόνο εύλογα προβληματισμένος για τη γενικότερη κατάσταση του ποδοσφαίρου στη χώρα και εμείς για 1μισι χρόνο ενώ και ο μάνατζερ του λογικότατα δεν ήθελε να κλείσει οριστικά την πόρτα σε όλους τους ενδεχόμενους μνηστήρες πλήττοντας το μεγαλύτερο του περιουσιακό στοιχείο και μετά από αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις συμφωνήθηκε αυτή η μέση λύση που είναι πραγματικά τεράστια επιτυχία. Τέτοιες συμφωνίες τύπου restricted free agent συνηθίζονται στο εξωτερικό σε όλα τα αθλήματα και είναι καιρός να αρχίσουμε να τις βλέπουμε και εδώ γιατί αλλιώς δεν υπάρχουν πιθανότητες να προσελκύσουμε αθλητές τέτοιας αξίας.

Είναι σημαντικό επίσης να τονιστεί ότι περιέργως μεν αλλά λόγω χαρακτήρα δε τα χρήματα δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα του (πράγμα φανερό και από το ποσό με το οποίο υπέγραψε για 6 μήνες) καθώς στη Ρούμπιν έπαιρνε καθαρά κάτι περισσότερο από 500 χιλιάρικα και αρνήθηκε να ανανεώσει με παραπάνω από τα διπλάσια και ανεξάρτητα από το συμβόλαιο είναι εξαιρετικά απίθανο βάσει της ηθικής του υπόστασης να εγκαταλείψει την ομάδα πριν τα προκριματικά του τσου λου όπου στοχεύει και αναμένεται να λάμψει. Κλείνοντας να πω ότι το να μιρλιάζουμε για τη συγκεκριμένη συμφωνία με έναν τέτοιο παίκτη ενισχύει τη δεδομένη πεποίθηση πως η αχαριστία είναι το μεγαλύτερο ποινικό αδίκημα σε αυτή τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

marley 4 έγραψε:
kastrakis έγραψε:Παιδες μπορει να ειναι φορολογικοι λογοι μπορει ομως να ειναι και λογοι που να εχουν σχεση με το θεμα των χρεων και το κατα ποσο θα εχουν διευθετηθει εως τοτε...
Σε καθε περιπτωση εαν μας ελεγαν "θελετε αυτον τον παικτη,για 6 μηνες ?" ,θα πηδουσαμε απο την χαρα μας.
Καλως ηρθες παιχταρα!
σοβαρα τωρα μπορεισ να μου βρεις ενα λογο σχετικα με φορους?
για να μην τρελαθουμε δηλαδη

καλα για τα χρεη δεν μιλαω καν

το προβλημα ειναι οι αρδ και η τρελα μας να δουμε παιχταραδες στην ομαδα μας
αν υπαρχει 1 πιθανοτητα να μεινει θα την παλεψουν
τι να κανουμε τωρα δεν ειμαστε επιλογη ΑΚΟΜΑ για τετοιους παιχτες
ειναι αστειο να μιλαμε και για γαυρο δεν ειναι για τα δοντια τους αυτος ο παιχτης
το οτι θα παιξει σε εμας ενα 6μηνο ενω 8α μπορουσε εστω και τωρα να παει αλλου παλι για 6 μηνες
πρεπει να σας λεει κατι και να χαιρεστε

εκατσε αναποδια δεν πηγε μιλαν ηρθε σε εμας για 6 μηνες end of story

παμε παιχταρα μου απο μαρτιο 8α απολαυσουμε ΝΑΧΤΟ
Νταξ,υποθεσεις κανουμε μην τρελαινεσαι.
Ο ιδιος ο Ιβαν σε συνεντευξη του (νομιζω στο Μακεδονια παλας)ειχε πει οτι λογω της υπερβολικης φορολογησης του 40%,σ σχεση με αλλες χωρες αναγκαζονται να σκαρφιζονται διαφορα στα συμβολαια ,οπως δανεικοι κτλ.Ισως ετσι να εξηγουνται και οι πολλοι δανεικοι που εχουμε.
Για το θεμα των χρεων (το μεγαλυτρο αγκαθι κατ εμε του ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη),ενδεχομενως ο Ιβαν το σκεφτεται....ακομα και σε επιπεδο εντυπωσεων......Φαντασου να συζητιεται το ζητημα σε καμμια βουλη ή τροικα και να γυρισει να πει καποιος,"γιατι να χαρισουμε ρε τα προστιμα στον Ιβαν,αυτος εδωσε πχ. 3μυρια για εναν παικτη".Δεν ξερουμε δυστυχως που μπορει να φτασει αυτο.
Για το υπολοιπο ποστ σου,ειμαι μαζι σου.Συμφωνω απολυτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”