8.Hedwiges Maduro
- abc_o_ karpouzas
Re: 8.Hedwiges Maduro
η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να πας στην παε ΠΑΟΚ να δωσεις τα δικαιολογητηκα σου να στιλουν τον χουμπ και να προσλαβουν εσενα μιας και απο τον τροπο που τα λες πρεπει απο προπονητηκη να εισαι επιπεδου ουεφα
φιλε χωρις να νομιζεις οτι πουλαω ειρωνια σταματιστε την ανουσια κριτηκη
θλασεις και τραβηγματα μεχρι τωρα η ομαδα εχει σχεδον μηδεν
αυτο διχνει οτι αυτοι που κανουν προπονηση ξερουν καλα την δουλια τους
φιλε χωρις να νομιζεις οτι πουλαω ειρωνια σταματιστε την ανουσια κριτηκη
θλασεις και τραβηγματα μεχρι τωρα η ομαδα εχει σχεδον μηδεν
αυτο διχνει οτι αυτοι που κανουν προπονηση ξερουν καλα την δουλια τους
Που να πουλούσες και ειρωνία δηλαδή. Τεσπα αν διάβασες το post μου θα είδες ότι το πρώτο που λέω είναι ότι οι προπονητές ξέρουν καλύτερα από μας και έφερα παράδειγμα αυτόν που έχεις φωτό. Λέω απλά ότι δεν συνηθίζεται να παίρνουν 45λεπτα ποδοσφαιριστές με 1 προπόνηση και όσο να το κάνεις υπάρχει ρίσκο. Τα άλλα για βιογραφικά στην ΠΑΕ κτλ ασχολίαστα.
- abc_o_ karpouzas
εγω παλι πως θυμαμε οτι και επι σαντος τετοια εποχη ειχαμε μουρμουρα για τις θλασεις
- paokovios1974
Μουρμουρα?εισαι καλα αδερφε αγνωστη λεξη για τον ΠΑΟΚση η μουρμουρα μονο στηριξη ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑabg12d34 έγραψε:εγω παλι πως θυμαμε οτι και επι σαντος τετοια εποχη ειχαμε μουρμουρα για τις θλασεις
Εγώ θυμάμαι οτι επί Σάντος κερδίζαμε σχεδόν το 70% των αγώνων στο 85-93,ωραία μπάλα δεν παίζαμε ούτε για αστείο,βρίζαμε τον Ίβιτς,βρίζαμε τον Μουσλίμοβιτς,τον Τσιρίλο και μας έφταιγαν τα πάντα.Και μετά κωλοτούμπα και παρακάλια για να μείνει.
Αλλά δεν βαριέσαι κ αυτόν άχρηστο τον είχανε βγάλει.
Αλλά δεν βαριέσαι κ αυτόν άχρηστο τον είχανε βγάλει.
- paokovios1974
Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα,μονο οταν η ομαδα θα διεκδικη τιτλους και εννοω το πρωταθλημα θα παψει αυτη η μονιμη γκρινια πανω απο τον ουρανο της τουμπας,εγω καλως η κακως πιστευω οτι για πρωτη αντε 2η φορα τα τελευταια 30 χρονια ειμαστε σε καλο δρομο και αυτη την φορα η βαση (τα φραγκα)ειναι περισσοτερα απο ποτε,καποτε λεγαμε οτι εχουμε γινει λογιστες δικηγοροι και δεν ασχολουμαστε αγωνιστικα ε λοιπον φτασαμε και σε αυτο το σημειο που ασχολουμαστε καθαρα μονο αγωνιστικα απλως επειδη ειμαστε καινουριοι σε αυτο το σπορ και η μεγαλη μας πλειοψηφια ειναι αμπαλοι οδηγουμαστε σε υπερβολες και ακροτητες για να ισοφαρισουμε την αμπαλοσυνη μας.Υπομονη μεσα απο τις νικες και τις επιτυχιες θα αλλαξει και αυτο θα βρουμε την αγωνιστικη πλεον ηρεμια μας και θα παμε πιο ενωμενοι απο ποτε να αντιμετωπισουμε το θηριο.Εγω παντως οπως ειπα πιστευω οτι ειμαστε παρολαυτα στο σωστο δρομο υπαρχουν πολλα πραγματα που γινονται και δεν λεγονται θα ερθει η ωρα να δρεψουμε τους καρπους και απο της αλλες κατευθυνσεις που κινουμαστε,για παραδειγμα ηδη εχουμε μαζεψει οτι καλυτερο κυκλοφορει στις ηλικιες 12 εως 19 τα αποτελεσματα και οι τιτλοι αρχισαν να ερχονται σε αυτες τις κατηγοριες το δυσκολο ειναι το παρασκηνιο αλλα και προς τα εκει γινονται κινησεις θα ερθει η ωρα να δρεψουμε και απο εκει καρπους,να μην παραξενευτειτε αν δειτε φετος το καλοκαιρι να ξηλωνονται πολλοι απο το σημερινο κατεστημενο.Συνοψιζοντας ψυχραιμια πιστη υπομονη ΣΤΗΡΙΞΗ ειμαστε κοντα
Καλα επι σαντος το κράξιμο απίστευτο αν και η ομαδα πήγαινε τραινο χωρις θεαματικό ποδόσφαιρο
Προ τελευταίο παιχνίδι χάσαμε το πρωτάθλημα!!! Είναι ιεροσυλία για μένα να μιλάμε για επί Σάντος και να λέμε διάφορα.
Μαντούρο, Ηρεμία στο παιχνίδι και πόδι διαβήτη έχεις απ' όσο έδειξες σε 45 λεπτά. Ήταν βέβαια αντίπαλος ο Ηρακλής. Θα σε δω στην συνέχεια.
Μαντούρο, Ηρεμία στο παιχνίδι και πόδι διαβήτη έχεις απ' όσο έδειξες σε 45 λεπτά. Ήταν βέβαια αντίπαλος ο Ηρακλής. Θα σε δω στην συνέχεια.
Re: Απ: 8.Hedwiges Maduro
Ας ελπίσουμε ότι είναι ακόμα ανέτοιμος γιατί αν κρίνω μόνο από σήμερα, ο Γκαρσία είναι σαν τον Τεο Γουολκοτ μπροστά του και ο Τζιωλης Γιουσειν Μπολτ.
- desperando
- Επικοινωνία:
o μαντουρο αυτος ηταν παντα,ενα βαρυ κορμι που καλυπτει ολη αυτη την ελλειψη ταχητητας επειδη ξερει πολυ ποδοσφαιρο
Έτσι όμως ήταν και ο Πάμπλο, despe. Και δεν έπαιζε.
Δεν έχω τίποτα με τον σκούρο Σρεκ. Δείχνει να το κατέχει το άθλημα και είναι μόλις μια βδομάδα στην ομάδα.
Όμως, ήδη έχει πάρει τις ευκαιρίες που δεν πήρε ο Πάμπλο σε 6 μήνες ....
Ελπίζω να γίνει αυτό που είπε και ο ίδιος ο Μαντούρο και να τον δούμε βελτιωμένο σε 2 βδομάδες.
Δεν έχω τίποτα με τον σκούρο Σρεκ. Δείχνει να το κατέχει το άθλημα και είναι μόλις μια βδομάδα στην ομάδα.
Όμως, ήδη έχει πάρει τις ευκαιρίες που δεν πήρε ο Πάμπλο σε 6 μήνες ....

Ελπίζω να γίνει αυτό που είπε και ο ίδιος ο Μαντούρο και να τον δούμε βελτιωμένο σε 2 βδομάδες.
- PAOK_Antarctica
Πολύ επικίνδυνο το να βγει οποιοδήποτε συμπέρασμα μετά από 3 προπονήσεις και 6 μήνες απραξίας.
Περιμέντε
Περιμέντε
Αναμενόμενο αδιάφορο παιχνίδι για τον Ολλανδό. Χωρίς πολλές προπονήσεις και παιχνίδια στα πόδια δεν περιμένω τίποτα το ιδιαίτερο. Ειδικό με την ψηλή πίεση που άσκησε ο Χαβίνιο.
- paokovios1974
Οποιος και να αγωνιστει σε αυτην τη θεση θα συγκρινεται με τον Γκαρσια,υπομονη με τον Μαντουρο ειναι πολλυ καλος παικτης, τωρα ηρθε και ο κοουτς θελει να τον βαλει γρηγορα στο κλιμα γιατι θα παρει πολλα απο αυτον στα καλα του και μην ξεχναμε πως ειναι 28 θα προσφερει για πολλα χρονια στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν εχουν να κανουν ολα με την ταχυτητα (ασχετα αν ο γκαρσια σημερα ειναι δυο φορες πιο αργος και απο αυτον τον μαντουρα και τον τζιολη)ο γκαρσια μετα απο 15 λεπτα παιζει με 150 παλμους,δεν εχει τις αντοχες να παιξει σε αυτο το επιπεδο και δυστυχως πιστευω οτι θα το καταλαβει με τον πλεον σκληρο τροπο στην ξανθη οπου ο 47χρονος ντιε θα παιζει περισσοτερο απ αυτονDC έγραψε:Έτσι όμως ήταν και ο Πάμπλο, despe. Και δεν έπαιζε.
Όμως, ήδη έχει πάρει τις ευκαιρίες που δεν πήρε ο Πάμπλο σε 6 μήνες ....![]()