ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σπυρόπουλος
2
2%
Τζαβέλλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lazar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vukic
9
9%
Ολίσε
11
11%
Lucas
61
62%
Σαλπιγγίδης
14
14%
Πόζογλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
2
2%
Τζιώλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 99

Μπαρκαρούτσος

Re: ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ramboutla έγραψε:Καλά το, ΠΑΟΚ πάνω απ'ολα για μερικους έχει γίνει....
Σλόγκαν του Ζαγοράκη είναι ρε! Ουυυυυυ! :mrgreen:
don pablo έγραψε:κουβεντα με 20χρονο συνδεσμιτη .....να φυγει ο ρωσος και να παρει και τον μπαρμπα τον ολλανδο μαζι του
Στόκος με "Μ" κεφαλαίο.
Αυτοί θα ψηφίσουν κιόλας γαμώτο... Λυπάμαι...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ρε συ γκάρντιαν τί να πω με αυτά που βλέπω και διαβάζω?

αν πω την άποψή μου θα σφαχτώ με πολλούς και δεν είναι η καταλληλότερη ώρα

εγώ όταν άκουσα συνοπαδούς μου να αποθεώνουν παίχτη του βάζελου, κάθισα και έβρισα τον συγκεκριμένο παίχτη.
δεν πήγα να τους τραμπουκίσω.
φώναξα αντισύνθημα

το γήπεδο ήταν, είναι και θα είναι μέρος που εκφράζονται και οι πιο ανατρεπτικές απόψεις

γνώμη μου είναι ότι έχει δικαίωμα ο καθένας να φωνάξει αυτό που πιστεύει, εκτός από το να βρίσει την ομάδα μου. τον ΠΑΟΚ.

από κει και πέρα, ας βρίσει όποιο πρόσωπο θέλει. δε θα του χωθώ για μανούρα

πχ. αν φωνάξω ΠΑΟΚ εσύ, μαμώ την εθνική, μπορεί και ο από δίπλα μου να φωνάξει εθνική οε οε.
αν όμως κράξει εμένα, εκεί θα αντιδράσω και γω απέναντί του

πιο συγκεκριμένα. αν φωνάξω σύνθημα εναντίων του κοντού, ας φωνάξουν όλοι σύνθημα υπέρ του. νομιμότατα.
αν όμως βρίσουν εμένα, τότε θα ανταποδώσω επί προσωπικού
univ1

Δημοσίευση από univ1 »

Ωραια,δυναμικη κερκιδα με παντα επικαιρα συνθηματα .
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

danirifle έγραψε:πχ. αν φωνάξω ΠΑΟΚ εσύ, μαμώ την εθνική, μπορεί και ο από δίπλα μου να φωνάξει εθνική οε οε.
Όλη η αλήθεια σε 2 γραμμές..
Με τη μόνη διαφορά ότι αντικαθιστούμε το "κράξει" με το "βρίσει"..
Ε τι να κάνουμε..?
Κάποιοι δεν ανεχόμαστε να μας βρίζουν όταν διαφωνούν μ'εμάς..
Γκάρντιαν προσυπογράφω μέχρι τελείας τα όσα έχεις γράψει και πραγματικά με γλίτωσες από συγγραφή πολλών γραμμών..
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ντανι συμφωνω σε ολα,
Κρανατε, τιποτα αδερφε ;)
Μπαρκαρούτσος

danirifle έγραψε:ρε συ γκάρντιαν τί να πω με αυτά που βλέπω και διαβάζω?

αν πω την άποψή μου θα σφαχτώ με πολλούς και δεν είναι η καταλληλότερη ώρα

εγώ όταν άκουσα συνοπαδούς μου να αποθεώνουν παίχτη του βάζελου, κάθισα και έβρισα τον συγκεκριμένο παίχτη.
δεν πήγα να τους τραμπουκίσω.
φώναξα αντισύνθημα

το γήπεδο ήταν, είναι και θα είναι μέρος που εκφράζονται και οι πιο ανατρεπτικές απόψεις

γνώμη μου είναι ότι έχει δικαίωμα ο καθένας να φωνάξει αυτό που πιστεύει, εκτός από το να βρίσει την ομάδα μου. τον ΠΑΟΚ.

από κει και πέρα, ας βρίσει όποιο πρόσωπο θέλει. δε θα του χωθώ για μανούρα

πχ. αν φωνάξω ΠΑΟΚ εσύ, μαμώ την εθνική, μπορεί και ο από δίπλα μου να φωνάξει εθνική οε οε.

πιο συγκεκριμένα. αν φωνάξω σύνθημα εναντίων του κοντού, ας φωνάξουν όλοι σύνθημα υπέρ του. νομιμότατα.
αν όμως βρίσουν εμένα, τότε θα ανταποδώσω επί προσωπικού
Μακάρι να γινόταν έτσι, ειλικρινά.

Αλλά δεν είναι ο άνθρωπος/Έλληνας/ΠΑΟΚτσής έτσι. Θα φωνάξεις εσύ "*αμώ την εθνική", θα φωνάξει ο άλλος "Ζήτω η εθνική", θα ξαναφωνάξεις πιο δυνατά "*αμώ την εθνική", θα ξαναφωνάξει ο άλλος δυνατότερα "Ζήτω η εθνική" ε και κάποια στιγμή θα σπάσουν τα νεύρα του ενός, δεν θα αντέξει και θα ορμήσει στον άλλον.

Αυτά που περιγράφεις, δάσκαλε, εγώ τα βλέπω ουτοπικά. Αλλά μακάρι να ήταν έτσι, το ονειρεύομαι αυτό και σε επίπεδο αντίπαλων ομάδων (πχ ΠΑΟΚτσήδες - Αρειανοί να φωνάζουν για την ομάδα τους σε διπλανές θύρες χωρίς να γίνεται τίποτα και χωρίς Μ.Α.Τ./ΕΛ.ΑΣ./Ε.Σ. ανάμεσά τους)!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

και γω ονειρεύομαι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και αρειανούς σε διπλανές θύρες χωρίς ματ και άλλα τέτοια... :twisted: :twisted: :twisted:

εκεί να δεις δημοκρατία κερκίδας :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και ΠΑΟΚ ποιος θα φωνάζει ρε παιδιά;;;;

άν είναι μια να λέμε ζήτω η Εθνική και ζήτω ο Κοντός πάει. έληξε... :lol: :lol:
TeoToumba1976

Δημοσίευση από TeoToumba1976 »

Καλησπερα και απο εμενα!Οσο μπλεκουμε ιδεολογιες και πολιτικη στην κερκιδα αυτα συμβαινουν,γιατι σιγουρα αυτος που θα προσβληθει απο το "ΠΑΟΚ εσυ *αμω την εθνικη" δεν θα τον ενοχλησει η προσβολη προς την ποδοσφαιρικη ομαδα αλλα προς το εθνος/κρατος...Γνωμη μου ειναι οτι παμε στο γηπεδο για να βοηθησουμε την ομαδα και μονο,ουτε για να περασουμε καποια μυνηματα ουτε για να μιλαμε για ναρκωτικα και αλλα "ωραια" την περισσοτερη ωρα..Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα παιδια αυτο μας ενωνει στην κερκιδα ειμαστε ολοι αδερφια ! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Δημοσίευση από tasos81pl »

είναι ντροπή κάποιοι να βρίζουν εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. ΝΤΡΟΠΗ.
και μόνο που ασχολείστε με 20 άτομα που το έκαναν τους δίνετε αξία.τέλος.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

guardian4 έγραψε:Οταν οι συνδεσμοι ενα χρονο τωρα παρακαλουσαν για συναντηση για το θεμα των οπαδων, φωνη βοωντος εν τη ερημο, μολις αποφυλακιστηκαν, ηθελαν συναντηση απ την ΠΑΕ.

Αυτο ειναι σοβαρη σταση της ΠΑΕ? ποιος ηθελε να κανει το βημα παραπανω με αυτη την αντιμετωπιση?

Γι αυτο πριν κρινεται σκεφτειτε και τις δυο πλευρες.

Οσο για σημερα καλα ειναι να μαθουμε, τι ειπαν οι μεν στους δε και ακολουθησε οτι ακολουθησε.
Eχω την εντυπωση οτι οι φυλακισμενοι συνοπαδοι μας απελευθερωθηκαν μετα απο ενεργειες της ΠΑΕ (δεν βαζω κ το χερι στην φωτια)
Ειναι σοβαρη σταση των οργανωμενων οπαδων να μην μπορουν να σχηματισουν μια συντονιστικη εδω κ ενα χρονο?
Ειναι σοβαρα πραγματα κανεις να μην πηγαινει στο βολλευ κ να απαιτουμε να μην παρει χορηγια ΖΩΗΣ απο οποιονδηποτε?
Ειναι σοβαρα πραγματα να πηγαινεις στο παλατακι κ να βλεπεις 3-4 πανια συνδεσμων?
Ειναι δυνατον αυτη η ΠΑΕ να μην κανει τιποτα σωστα?
Ο ενας μας ξινιζει ο αλλος μας βρωμαει ο αλλος ειναι κουμπαρος ο αλλος βαζελος ο αλλος δευτερος ξαδερφος της ξαδερφης του ανηψιου του κοκκαλη.
Ειμαστε χωρισμενοι σε στρατοπεδα για ποιον θελουμε προπονητη (Σαντος/Αγγελος/Στεφενς) για ποιος δεν κανει στην ομαδα (Σαλπι/Κλαους/Τζιωλης/Ολισε/Κατσε/κτλκτλ) ποιον δεν θελουμε στην ΠΑΕ (Βρυζα/Ζαγορακη/Γκαγκατση β/Γεωργιαδη κτλτκτλ)
Ρε φιλε πως να παμε μπροστα ετσι?πως να αντιδρασει η ΠΑΕ?ποια μεριδα των οπαδων να ικανοποιησει?ποιον να διωξει ποιον να παρει ποιον να φερει?
Εγω ΠΑΟΚ ειμαι ουτε Σαλπι ουτε Γκαρσια ουτε Βρυζας ουτε Ζαγορ,γιατι εχουμε ξεχασει τα προβληματα που ειχαμε πριν 2 μολις χρονια που αφορουσαν την ιδια την οντοτητα της ΠΑΕ κ σημερα βριζουμε οτι βρουμε Εθνικη/Σαλπι/Ζαγορ κ παρα πολλους αλλους που απλα δεν μας αρεσουν.
:redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Τι να κανουμε,κυριοι?...

Ειναι δυσκολο,καποιοι,να δεχθουν πως δεν θα εχουν το κουμαντο στον ΠΑΟΚ....

Και οι κοτες...αντι να βρισουν αυτον που θελουν και τους ενοχλει πραγματικα...βριζουν ολους τους γυρω γυρω!...

Βεβαια...εαν βρισουν τον "Ρωσο"....τοτε θα ξεμπροστιαστουν!!!!

ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ @ΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!

Και αυτοι......ειναι σιγουρο πως δεν εχουν!!!Διαφορετικα δεν θα την επεφταν 30 σε δυο-τρεις!!!........

Πηγαινα στο γηπεδο και τουλαχιστον οπαδικα χαιρομουν την καθε στιγμη!!

Εδω και μια τετραετια,αυτο χαθηκε!!!...Και,πλεον,αρχιζω σιγα σιγα να ντρεπομαι για αυτο που συμβαινει!

Δεν καταφερε να με διωξει ο Βουλινος....δεν καταφερε να με διωξει ο Μπατατουδης.....δεν καταφερε να με διωξει ο Γουμενος.......θα με διωξουν τα "αδερφια" μου!!

Κριμα γιατι.....εχω τοσο μεγαλη αγαπη και ακομα μεγαλυτερη τρελα γι'αυτη την Ομαδα!!!.............
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Κυρ 15 Δεκ 2013, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Γμιέται και η ΕΠΟ και η Εθνική. Να ζητήσουμε κι απ' την UEFA (κι αυτή γμιέται) να μην προσθέτει στη βαθμολογία μας τον εθνικό συντελεστή. Γμιέται και ο εθνικός συντελεστής. Αφού μόνο ΠΑΟΚ είμαστε ξερω γω. Είναι δυνατόν να δεχόμαστε βαθμούς από τις νίκες του γαύρου;
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

tasos81pl έγραψε:είναι ντροπή κάποιοι να βρίζουν εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. ΝΤΡΟΠΗ.
και μόνο που ασχολείστε με 20 άτομα που το έκαναν τους δίνετε αξία.τέλος.
20 άτομα..?????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο χουλκ, ο σούπερμαν, ο μπάτμαν, ο κάπτεν αμέρικα, ο ποπάυ και η παρέα τους..
Και ο Κρανάτος 21ος..
Και μια λοιπόν που είμαι μέσα σ'αυτή την παρέα νομίζω έχουμε ξεκαθαρίσει άπειρες φορές πως οι λόγοι που κράζουμε τον συγκεκριμένο δεν ήταν ποτέ αγωνιστικοί και είναι λόγοι περηφάνιας και υποχρέωσης απέναντι στους αγώνες που δώσαμε το καλοκαίρι του 06..

μπάφε εσύ πιστεύει ότι αν έρθει η ώρα (που μακάρι να μην έρθει για το καλό του ΠΑΟΚ) να ακούσει μπινελίκι ο Ρώσος θα κωλώσουμε..?
Εγώ για την πάρτη μου πάντως σου υπογράφω το αντίθετο..
Μια ζωή στον ΠΑΟΚ πληρώνω..
Αν ποτέ πληρωθώ να μου κοπεί το χέρι εκείνη τη στιγμή..
Μπαρκαρούτσος

mpafos4 έγραψε:Και οι κοτες...αντι να βρισουν αυτον που θελουν και τους ενοχλει πραγματικα...βριζουν ολους τους γυρω γυρω!...

Βεβαια...εαν βρισουν τον "Ρωσο"....τοτε θα ξεμπροστιαστουν!!!!

ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ @ΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!
Το έχουν κάνει..

http://www.aek365.com/a-269437/giouxa-k ... abbidh.htm

Συγγνώμη που είναι από το χανούμι365, απλά στο Google βγήκε αυτό πρώτο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”