Π.Α.Ο.Κ-Αρης 3-1,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
4%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
1
1%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
4%
ΛΙΝΟ
3
4%
ΚΙΤΣΙΟΥ
6
8%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΙΟΛΗΣ
1
1%
ΛΟΡΕΝΣ
4
5%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
7
10%
ΣΤΟΧ
31
42%
ΛΟΥΚΑΣ
6
8%
ΒΟΥΚΙΤΣ
7
10%
ΟΛΙΣΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 73

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Π.Α.Ο.Κ-Αρης 3-1,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από K_geo »

chrisg4 έγραψε:E κάποια στιγμή όμως να αρχίσουμε να επιβραβεύουμε και το αυτονόητο γιατί έχουμε πήξει από φιλότιμους, επαναστάτες και τσαμπουκάδες που δεν κάνουν ούτε τα αυτονόητα.
βασικά μια απορία....

μέχρι σήμερα, παίχτες που να κάνουν το...αυτονόητο δεν ζητούσαμε;;;;

τώρα που το κάνουν, ζητάμε παίχτες που να κάνουν κάτι παραπάνω από το αυτονόητο;;;

μπερδεύτηκα λίγο.....εν τέλει, τι είναι το αυτονόητο;;;;;; (ρητορικό ερώτημα) :? :? :? :mrgreen:

ΥΓ: εγώ πάντως ψήφισα μβπ Τζαβέλλα γιατί έκανε το αυτονόητο σε μια μη αυτονόητη θέση για αυτόν.... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

πως βγηκε MVP ο Κλαους ?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κάνοντας τα αυτονόητα!!! :mrgreen:

ΥΓ: πάντως ότι και να ναι, κλείστε το. παραλίγο ταρίφα (4-1) πάλι. τυχεροί ήταν. πιο δύσκολο και απαιτητικό ματς στους -10 της Αστάνας και στο αγροτεμάχιο των Ιωαννίνων παρά το "να χαμε να λέγαμε" με το παράρτημα του γαύρου στη Β.Ελλάδα...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Odi έγραψε:Διαφωνώ ως προς την αντίδραση του κόσμου.Έχω δει πολλές φορές την Τούμπα να χειροκτροτά μετά από ήττες (0-1 από CSKA,0-3 από την Udinese,0-1 από τον βάζελο..).

Η διαφορά είναι οτι σε εκείνα τα ματς η ομάδα έδειξε πράγματα,σκύλιασε,πάλεψε και άξιζε την νίκη.Και ο κόσμος το βλέπει αυτό.

Δεν μπορεί όμως ο κόσμος να βλέπει την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο να μην αλλάζει 5 πάσες σερί απέναντι στον ανύπαρκτο σε όλα τα επίπεδα ρούλη και να χειροκροτάει. Εϊναι φύσει αδύνατο να βγαίνει ο Ολίσε και να σηκωθώ να τον χειροκροτήσω την στιγμή που όσο έπαιξε ήταν ο καλύτερος παίκτης του αντιπάλου.Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι.Η αντίδραση του κόσμου ήταν φυσιολογική και με βάση την εικόνα του ματς και με βάση τον ανύπαρκτο αντίπαλο.Βαρέθηκε ο κόσμος τα ημίμετρα.Θέλει ομάδα,θέλει αποτελέσματα,θέλει να βλέπει μπάλα.
Εισαι πολυ αδικος να λες οτι η ομαδα χθες δν εδειξε τιποτα με συνεπεια να αξιζει την γιουχα στο 0-1...
Οι 23 τελικες δν εγιναν μετα το 0-1...ουτε η συνολικη κατοχη 75% διαμορφωθηκε στα τελευταια 20 λεπτα...
Και εν τελει αυτος ειναι ο κοσμος που ''σε λυπες και χαρες σ ακολουθαω'' ;;;;;
Στραβωνει το ματς...και αντι να βοηθησεις...να την εξιψωσεις...να της μεταφερεις το παθος σου...τι κανεις;;;;;
Γιουχα, χριστοπαναγια και μπινελικι....Αυτος ειναι ο μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ;;;;;;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Έγραψα ότι ο κόσμος έκραξε,όχι μετά το 0-1,αλλά μετά από 10 λεπτά που δεν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να αλλάξει 5 πάσες με αντίπαλο ομάδα Β εθνικής.Και φυσικά δεν είναι αυτός ο λαός του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

shark4 έγραψε:
CCCP έγραψε: Θεμα ικανοτητας ειναι το να μπορεις να διασπασεις μια αμυνα. Χρειαζεται καλο κοντρολ, γρηγορη εναλλαγη της μπαλας, συνεχεις κινηση, τριπλα κτλ. Ποιος να τα κανει αυτα? Το σεντερ φορ σου που απλα καθετε στην περιοχη και περιμενει τη μπαλα και δεν εχει κοντρολ, πασα ή τριπλα? Οι υπολοιποι μετριοι? Τ ακεντρικα χαφ που οταν περνουσε η μπαλα απο τα ποδια τους θελουν το εχτρα δευτερολεπτο μεχρι να την δωσουν?

Toν Γλυκο ξεχασες να του ασκησεις "κριτικη"....Αν το διαβασει καποιος και δεν εχει δει το ματς θα νομιζει οτι ειμαστε στη ζωνη του υποβιβασμου.... :?
CCCP έγραψε:Απλα του ηρθε η μπαλα και οπως του ηρθε εκανε ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για την θεση που ειχε το σωμα του. Σιγα μη του δοσω και συγχαρητιρια που κανει ο βασικο για εναν σεντερ φορ.
Κανονικα πρεπει να του αρχισουμε τις Χριστοπαναγιες και τα καντηλια γιατι πηγε στο δοκαρι η μπαλα.... Για να μην πω για το τετ -α-τετ που δεν χανεται.... :ugeek:

Δεν ειναι ολα τοσο απλα και αυτονοητα....
Εγω εξηγησα το σκεπτικο μου. Η κριτικη μου δεν εχει καμια σχεση με την αποδοση των παικτων στο χτεσινο ματς. Εγω κοιταω τι χρειαζεται ο ΠΑΟΚ για να ανεβει επιπεδο. ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΩ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΧΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Εγω δεν "κραζω" τον Κλαους ουτε για την αποδοση του χτες ουτε οτι την εστειλε στο δοκαρι φυσικα. Απλα δε μπορω δεχτω οτι μια χαρα ειναι και οτι δεν χρειαζωμαστε κατι παραπανω εκει. Επισης αν ειναι δυνατον να βγαινει μβπ και να θαυμαζουμε ολοι ενα σουτ επιδη ηταν γυριστο ενας παικτης που δε μπορει να κανει κοντρολ, δεν εχει πασα, δεν εχει καν φλικ ον κεφαλια.

Δεν φταιει ο Κλαους, ουτε ειχα ποτε προβλημα μαζι του. Το προβλημα μου ειναι οτι σαν πολυ δεν εχουν πεσει τα στανταρ μας?

ΑΝ λεω ΑΝ λεμε οτι παμε για πρωταθλημα και παιζει και ρευστο...εγω τα στανταρ μου τα προσαρμοζω στις συνθηκες.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Εγώ δεν συμφωνώ στα πιο πολλά, καταρχήν αυτό το ομάδα Β' Εθνικής δεν το πιάνω, το ΠΑΟΚ Άρης είναι ντέρμπι και τα ντέρμπι έχουν πάντα ιδιατερότητες. Επίσης σας παρακαλώ ρε μάγκες δείτε λίγο την κίνηση στο χώρο και τις εναλαγές όπου ακούω κριτική για παίχτες τσουπ και το κοντρόλ, το κοντρόλ της μπάλας, μιλάμε για ακριβές κοντρόλ δεν είναι δα και κα΄τι που συναντάς εύκολα. Η επιθετική κριτική των πολλών εδω΄μέσα ξεκινά απ'την ελλειπή ματιά στον αγώνα, δεν είναι μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά που κάνουν έναν αθλητή πως θα γίνει. Λέτε αν είχε εκείνο ή το άλλο ακόμα και ο Ιβάν την πέταξε την κοτσάνα, χρειάζεται να μας χτυπήσουν λέει στο κεφάλι για να ξυπνήσουμε...Ε, όχι μάγκες είναι πολύ πιο απλό. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει μέσα στο γήπεδο και πνίγει τον αντίπαλο στο πρέσσινγκ και στο τρέξιμο αλλά αυτά πρέπει να ξέρεις να κοιτάξεις για να τα δεις, όλες οι ανατροπές έρχοναι απο την εξουθένωση του αντιπάλου, αυτο δείχνει 2 πράγματα.
1. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και ψυχικές αντοχές σαν ομάδα
2.Ο ΠΑΟΚ στερείται κάποιων αθλητών που θα μπορεί να αξιοποιήσει το πρώτο για να έρχονται οι νίκες πιο εύκολα
Το ότι είπαμε ότι πάμε να πάρουμε τα σκήπτρα, δεν σήμαίνει απ'την πρώτη χρονιά, αυτό ήταν πάνω κάτω πολύ δύσκολο.Ούτε βέβαια ότι θα πάρουμε την μικτή κόσμου σε μια μεταγγραφική περίοδο.
Τα πράγματα είναι απλά, μένει ο προπονητής και έρχονται ΣΤΑΔΙΑΚΑ καλύτεροι αθλητές και η ομάδα μεγαλώνει, αν θέλετε να γίνουν κάποια πράγματα πιο γρήγορα μόνο μια λύση υπάρχει.Γεμίζουμε το γήπεδο και κόβουμε την γκρίνια, ΠΑΟΚ ολέ και μόνο. ΑΝ ενθουσιαστεί ο Ιβάν μπορεί να βάλει 2 δραχμές παραπάνω αλλά όχι έτσι σχέδιο, διαβάστε τι γράφει το παληκάρι ο μπιρίμπας πιο πάνω, όλα αλλάζουν εκτός απ'το κεφάλι μας που έχει μείνει στα παλιά
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

εγω τωρα ηρεμησα παντως απο χθες και μπορω να γραψω 5 πραγματα.. απο τα λιγα που διαβασα στις τελεθταιες σελιδες (σορρυ που δεν ειχα το κουραγιο να τα διαβασω ολα) καταλαβα οτι ειπωθηκαν πραγματα βαρια... αυτο που πρεπει να σκεφτουμε ολοι οπως λεει και ο σοτος ειναι το γιατι παιζει η ομαδα οπως παιζει και το πως μπορουμε να στηριξουμε για να καλυτερευσουν τα πραγματα.. δεκτο αυτο.. αλλα ακομα και αυτο διαφερει απο την πληρως δικαιολογημενη αγανακτηση του κοσμου οταν βλεπει οτι η ομαδα στο 2ο ημιχρονο πριν το γκολ του ρουλη και μεχρι το 70 φανταζε αδιαφορη.. δεν αλλαζανε 5 πασες..ενω ξεκινησαν με ωραιες προσπαθιες για να διασπασουν τους 13 παικτες στη περιοχη του αρη (ναι και για τον ρεφερι λεω) μετα παιζανε με γιομες... πολλοι παικτες δεν μπηκαν καν στο παιχνιδι...να μη τα πουμε και αυτα? να τα κανουμε γαργαρα? κερδισαμε 3-1 χθες και εφυγα απο το γηπεδο οπως και πολλοι αλλοι απ'οτι καταλαβα ρακος.. το "ΠΑΟΚ παιξε τη μπαλα της ζωης σου.." ειχα να το ακουσω, και να το φωναξω (ναι να το φωναξω!) χρονια ολοκληρα.. πρεπει να μαθουμε κατι και απο αυτα ολα..δεν ειδα το ματς απο τηλεοραση αρα δε ξερω επιμερους στοιχεια αλλα αυτο φανηκε απο το γηπεδο. η ομαδα χρειαζεται στηριξη αλλα χρειαζεται και παικτες, χρειαζεται και σοβαρη διαχειρηση απο τη διοικηση..ειναι δυνατον βδομαδα ντερμπι μετα απο σφαλιαρα στο τηγανι να βγαινουν στη φορα ολα τα κακως κειμενα της ομαδας? ειναι δυνατον να μην εχεις στοπερ να βαλεις (ασχετως του καλου παιχνιδιου του τζαβελλα), και να μας ενδιαφερει το ντεσιμπελομετρο?
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

john4serres έγραψε:πως βγηκε MVP ο Κλαους ?
Ρώτα το κόλκα και τους λοιπούς αρδ :twisted:
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

biriba427 έγραψε:Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά. Απέναντι σε μια ομάδα που έστησε πουλμαν έξω από την
περιοχή της , έιχε τον γκολκίπερ της Εθνικής Ελπίδων σε μεγάλη μερα ... έκανες 23 φάσεις
και έβαλες 3 γκολ.Αυτό που έχω να σημειώσω όμως είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά του κόσμου.
και παραθέτω την άποψη μου ως εξης :

ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σε αυτόν τον καινούριο κόσμο του ΠΑΟΚ όλα άλλάζουν. Άλλαξε ο πρόεδρος.
Επιτέλους μετά από καιρό ο ΠΑΟΚ έχει έναν επιχειρηματία που έχει χρήματα
και το πιο σημαντικό , διάθεση να πετύχει η ομάδα. Ελλατώματα έχει πολλά ο
πρόεδρος , αλλά μήπως είναι ο 1ος ή ο τελευταίος άνθρωπος στη γη ;
H ομάδα έχει καινούριο προπονητή. Ίσως την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε
να κάνει τη δεδομένη χρονική στιγμή.Μεγάλο το παλμαρέ του Στέφενς. Κανείς δεν
μπορεί να αμφισβητήσει την πορεία του. Ελαττώματα έχει επίσης , αλλά είναι άνθρωπος
και αυτός...
Όλα αλλάζουν στον ΠΑΟΚ. Η οργάνωση είναι μακράν η καλύτερη που είχαμε ποτέ. Επιτέλους
έχουμε μια αξιοπρόσεκτη μπουτίκ, ένα καταπληκτικό site, πανέμορφα αποδυτήρια...Σχεδιάζουμε
καινούριο προπονητικό κέντρο και σε βάθος χρόνου το νέο γήπεδο μας κλείνει το μάτι...
Άλλαξε και η ομάδα μας. Δεν ξέρω αν έχουμε το καλύτερο ρόστερ που είχαμε ποτέ , αλλά σίγουρα
είναι από τα καλύτερα. Οι διεθνείς πολλοί, οι παίκτες με ταλέντό επίσης και παίκτές με ποιότητα
σιγά - σιγά εμφανίζονται στη Τούμπα...φυσικά και υπάρχουν καλύτεροι παίκτες...αλλά καλό θα ήταν
να θυμόμαστε τους κάθε Τσαουσίλα, Τόργκελε και Ραμπούτλα...που πέρασαν και δεν ακούμπησαν
για να εκτιμήσουμε επιτέλους το υπάρχον ρόστερ.
Και ενώ άλλαξαν όλα...Εμείς δεν αλλάξαμε.Κολλημένοι στους μπαρουτοκαπνισμένους αγώνες μας
εναντίον του Αθηνοκεντρικού κράτους, εναντίον του Βουλινού , του Μπατατούδη, πάντα αδικημένοι
και καταφρονεμένοι , όπως ταιριάζει στο DNA του λαικού Παοκτσή επιμένουμε στο να βρίσκουμε
εχθρούς και να κατατρώμε τα δικά μας σπλάχνα , είτε είναι πρόεδρος, προπονητής ...παίκτες,
αντίπαλοι , διαιτητές ...κτλ...
Τούμπα , Καμπότζη , Βιετνάμ φωνάζουμε...όμως θέλουμε να πάιζουμε και στα γήπεδα -σαλόνια
του Champions League...
Φίλε Παοκτσή... Σε μια κοινωνία του ΠΑΟΚ που αλλάζει...ραγδαία και ανατρεπτικά...δεν θα
υπάρχει κανένα αποτέλεσμα αν δεν αλλάξεις εσύ. Γιατί εσύ είσαι η ψυχή του συλλόγου , εσύ
καθορίζεις το παρόν και το μέλλον του.
Μια κοινωνία μπορεί ν'αλλάξει ΜΟΝΟ αν αλλάξουν εκείνοι που την κάνουν να είναι έτσι οπως είναι.
Στηρίζουμε την ομάδα , και τις αλλαγές που γίνονται , όμως δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για όλα
επιτέλους! Γιατί μίλησε ο Χακόμπο , γιατί έκλασε ο Γκαρσία, γιατί πήραμε εκείνο τον παίκτη , γιατι
δεν παίζουμε σύστημα 6-3-1...Έλεος...Αφήστε την ομάδα να ρολάρει...Έχει πλέον επαγγελματίες
σχεδόν σε όλες τις θέσεις...και επιτέλους στηρίξτε την. Θεωρώ αδιανότητο να αποδοκιμάζονται
παίκτες της ομάδας μας στο γήπεδο μας...ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.
H ομάδα μας αλλάζει...Ας αλλάξουμε και εμέις μαζί της...
Πες τα χρυσόστομε!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Από Τσορμπατζογλου ειπώθηκε οτι τους μοίρασαν τα χαρτιά για ψήφο MVP αλλά δεν τα μάζεψαν και έβγαλαν αυθαίρετα τον Κλάους..

Σε καμία περίπτωση δεν ηταν MVP για μένα.. Ψήφισα Λόρενς.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Κάνετε λες και βγάλαν MVP παίχτη του Άρη μάγκες, τελικά μπορεί να έχω άδικο και να μην είναι μπαλιστικό το θέμα, μάλλον ψυχολογικό θα ναι.Γιατί είναι τόσο σημαντικό το θέμα δεν το πιάνω... Το ότι χρειάζεται στήριξη είναι δεδομένο, όπως και όλοι οι παίχτες του ΠΑΟΚ. Με το να μηδενίζουμε τους παίχτες μας δεν θα ρθουν καλύτεροι πάντως, αυτές τις ματαγγραφές που είναι να κάνουν θα τις κάνουν, μέχρι εκεί. Δε νομίζω να φτάσει η ομάδα τώρα στα κοντά να χει παίχτες τέτοιους που χουμε στο κεφάλι μας, εδώ υπάρχουν δυο ενδεχόμενα.
1. Αλλάζεις ομάδα, μια πιο καλή με πιο καλό ρόστερ και ησυχάζεις
2.Δεν αλλάζεις ομάδα και υπομένεις

ΥΓ Επίτροπε επειδή ρωτάς να σου πω, μη πας στο γήπεδο αν σε χαλάει και δεν ειρωνεύομαι, εμένα ο ΠΑΟΚ τηρουμένων των αναλογιών μου αρέσει και πάω απο κει και πέρα στη μπάλα δεν ισχύει το ότι οι πολλοί έχουν δίκιο ή το άλλο εδώ όλη η 5 και η 6 έλεγε αυτό και τ'άλλο, δεν παέι έτσι. Η ομάδα παίζει όσο μπορεί, απο κει και πέρα ούτε αδίαφοροι είναι οι αθλητές ούτε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Σοτο το θέμα είναι οτι υποτίθεται κανεις κατι σοβαρο και ωραιο, αν ειναι να το κανεις χυμα και με οτι ναναι αποτέλεσματα άστο μην το κανεις καθόλου
Αν χρειάζεται στήριξη κτλ ας μην ψηφίζουμε mvp αλλα ποιος να κερδίσει δωρεαν συνέδρια σε ψηχολογο
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Το θέμα για το χύμα που λες έχει να κάνει με τον Ιβάν και μόνο, απ'ότι έχω καταλάβει είναι λίγο αργός ειδικά στις αποφάσεις του. Αυτό το διάστημα που μαθαίνει, γιατί μαθαίνει σίγουρα(δες πως κατάλαβε ότι τα παράλεγε το καλοκαίρι με Ρόνι και πρωταθλήματα κτλ), δεν μπορείς να τρέξεις τον χρόνο.Θα του πάρει κέποιες σεζόν να καταλάβει και τι θέλει ο κόσμος και πως παίζεται το παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Εϊναι ξεροκέφαλος καλσσικός πόντιος και σφιχτός με τα λεφτά αλλά αν δει κα΄ποια πράγματα θα ναι πιο ζεστός. Γενικά ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει πολύ ανομοιωγενές κράμα, άλλος λέει φέρτε παιχταράδες και σκάστα άλλος λέει κοιτάξτε και που είμασταν και ένα κάρο άλλες αντίροπες απόψεις. Το σίγουρο είναι πως αν αισθανθεί μια ζεστασιά θα είναι και πιο άπλας αν θες.Γενικά οι μεγάλες ομάδες δεν φτιάχνονται σε μια μέρα, ίσως αν θες να άρχισε με λάθος στόχους, ίσως να έκανε άλλα πράγματα αν γύριζε τον χρόνο πίσω who knows? Για τον Κλάους είσαι λίγο σκληρός αλλά αυτό είναι κακό χούι των 80', πέρασε λάθος ότι αν κράζεις τον παίχτη σου θα αποδώσει, μεγάλο λάθος. Όσο μπορεί θα παίξιε ότι και να λες εσύ και γω, μόνο χειρότερα μπορούμε να τα κάνουμε. Γενικά δεν δικαιολογώ τόσο αρνητισμό
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

che4 έγραψε:Τρακτέρ

Η ανατροπή στο χαλαρό τσούζει περισσότερο

Για αυτούς που λένε για κακή ομάδα

23 τελικές 15 στην εστία
Κατοχή 77-23
Κόρνερ 11-0
Καλύτερος παίχτης του αντιπάλου ο τερματοφύλακας και παρόλα αυτά 3 γκολ

Τι θέλετε ακριβώς μερικοί δεν καταλαβαίνω