Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1/09, 19:15, NS2
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1/09, 19:15, NS2
Μέτριο απόγευμα στην Τούμπα. Μέτρια μπάλα, μέτριος κι ο κόσμος.
Έχει κάποιο ρυθμό το παιχνίδι πάντως και είδαμε κάποιες καλές συνεργασίες. Άριστος ο Κίτσιου.
Έχει κάποιο ρυθμό το παιχνίδι πάντως και είδαμε κάποιες καλές συνεργασίες. Άριστος ο Κίτσιου.
καλη μαγκια! που μενεις? Σοβιετικη ενωση?CCCP έγραψε:Εγω που ζω εξωτερικο, αυτο που εχω κανει ειναι εχω βαλει ενα Slingbox στην Ελλαδα εδω και χρονια και αρα στην ουσια εχω δικο μου stream.
Αυτο φυσικα προυποθετει να εχεις καποιον στην Ελλαδα που να εχει νοβα και καλο ιντερνετ...

Επιδη ακριβως δεν φτανουν Τζιωλης Κατσε θα εβαζα και αλλον ενα παιχτη στο κεντρο. Φυσικα δεν υπαρχει κι ολας παικτης να βαλεις
Εγω θα εβαζα τον Ολισε, με οδηγιες να παιριμενει μπροστα και στο πλαι και απλα να γινετε επικυνδος. Φουλ εξτρεμ δηλαδη αλλα δε παιζει ετσι ο Στεφενς.
Τεσπα, ολα αυτα φυσικα ειναι προπονητικη του καναπε, καταλαβαινω πολυ καλα τις επιλογες του Στεφενς.
Για να δουμε τι θα δουμε στο δευτερο
(η, δε θα δουμε για πολλους εδω
)

Εγω θα εβαζα τον Ολισε, με οδηγιες να παιριμενει μπροστα και στο πλαι και απλα να γινετε επικυνδος. Φουλ εξτρεμ δηλαδη αλλα δε παιζει ετσι ο Στεφενς.
Τεσπα, ολα αυτα φυσικα ειναι προπονητικη του καναπε, καταλαβαινω πολυ καλα τις επιλογες του Στεφενς.
Για να δουμε τι θα δουμε στο δευτερο

κατσε σαλπι εξω γιατι εχω πονοκεφαλο απο τα νευρα μου τι αμπαλοσυνη ειναι αυτη
Για να τα κάνει αυτά θα πρέπει να του δώσεις ακριβώς τις αντίθετες εντολές!CCCP έγραψε: Εγω θα εβαζα τον Ολισε, με οδηγιες να παιριμενει μπροστα και στο πλαι και απλα να γινετε επικυνδος. Φουλ εξτρεμ δηλαδη αλλα δε παιζει ετσι ο Στεφενς. Τεσπα, ολα αυτα φυσικα ειναι προπονητικη του καναπε, καταλαβαινω πολυ καλα τις επιλογες του Στεφενς.
)
Και 4-4-2 και Τζιολης,Κατσε στο κεντρο ειναι για κολυρια,εχει και ο Στεφενς τα κοληματα του τελικα,δεν μπορουσε σε ενα παιχνιδι με τον νιονιο να βοηθησει ο Βουκιτς; βλεπωντας παντως την ομαδα,δεν ξερω ποια ειναι η μεγαλυτερη ελειψη της.Ειναι στο αριστερο μπακ,στο κεντρο της αμυνας η μηπως τελικα στο 8; Τεινω να πιστεψω το τελευταιο,αν δεν γινουν παντως 2 κινησεις,αρκετα απογευματα θα γινουν δυσκολα.
Στη Σουηδια ειμαι.
http://www.slingbox.com
Πολυ απλα το slingbox ειναι ενα "κουτι" στο οποιο συνδεεις τη νοβα πχ (και απο κει παει στην τηλεωραση σου), το συνδεεις επισης στο δικτιο σου και αυτο περνει το σημα και το κανει stream στο οποιο μπορεις να συνδεθεις οποτε και απο οπου θελεις.
http://www.slingbox.com
Πολυ απλα το slingbox ειναι ενα "κουτι" στο οποιο συνδεεις τη νοβα πχ (και απο κει παει στην τηλεωραση σου), το συνδεεις επισης στο δικτιο σου και αυτο περνει το σημα και το κανει stream στο οποιο μπορεις να συνδεθεις οποτε και απο οπου θελεις.
karl έγραψε:Για να τα κάνει αυτά θα πρέπει να του δώσεις ακριβώς τις αντίθετες εντολές!CCCP έγραψε: Εγω θα εβαζα τον Ολισε, με οδηγιες να παιριμενει μπροστα και στο πλαι και απλα να γινετε επικυνδος. Φουλ εξτρεμ δηλαδη αλλα δε παιζει ετσι ο Στεφενς. Τεσπα, ολα αυτα φυσικα ειναι προπονητικη του καναπε, καταλαβαινω πολυ καλα τις επιλογες του Στεφενς.
)

Σε μια φάση στο κέντρο ο Σάλπι στριφογυριζε γύρω από τον εαυτό του προσπαθώντας να κάνει κοντρόλ μόνο με το δεξί και μου έδινε την εντύπωση οτι παίζει με πατερίτσα.
Αυτο που κανει ο Στεφενς, και ειναι σωστη φιλοσοφια γενικα κατα τη γνωμη μου, ειναι οτι βαζεις μεσα τους καλυτερους/ποιο ετοιμους σου παικτες σου παικτες και απο εκει περα η συνθεση καθοριζει στην ουσια και το σχημα.joshua έγραψε:Και 4-4-2 και Τζιολης,Κατσε στο κεντρο ειναι για κολυρια,εχει και ο Στεφενς τα κοληματα του τελικα,δεν μπορουσε σε ενα παιχνιδι με τον νιονιο να βοηθησει ο Βουκιτς; βλεπωντας παντως την ομαδα,δεν ξερω ποια ειναι η μεγαλυτερη ελειψη της.Ειναι στο αριστερο μπακ,στο κεντρο της αμυνας η μηπως τελικα στο 8; Τεινω να πιστεψω το τελευταιο,αν δεν γινουν παντως 2 κινησεις,αρκετα απογευματα θα γινουν δυσκολα.
hitman έγραψε:Σε μια φάση στο κέντρο ο Σάλπι στριφογυριζε γύρω από τον εαυτό του προσπαθώντας να κάνει κοντρόλ μόνο με το δεξί και μου έδινε την εντύπωση οτι παίζει με πατερίτσα.

Τελευταία φορα που άκουσα σε radio ΠΑΟΚ Πανιώνιο
ήταν το 1985 όταν πήραμε το πρωτάθλημα.
ήταν το 1985 όταν πήραμε το πρωτάθλημα.