Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1/09, 19:15, NS2

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1/09, 19:15, NS2

Δημοσίευση από Equalizer »

Μέτριο απόγευμα στην Τούμπα. Μέτρια μπάλα, μέτριος κι ο κόσμος.

Έχει κάποιο ρυθμό το παιχνίδι πάντως και είδαμε κάποιες καλές συνεργασίες. Άριστος ο Κίτσιου.
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

CCCP έγραψε:Εγω που ζω εξωτερικο, αυτο που εχω κανει ειναι εχω βαλει ενα Slingbox στην Ελλαδα εδω και χρονια και αρα στην ουσια εχω δικο μου stream.

Αυτο φυσικα προυποθετει να εχεις καποιον στην Ελλαδα που να εχει νοβα και καλο ιντερνετ...
καλη μαγκια! που μενεις? Σοβιετικη ενωση?
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Επιδη ακριβως δεν φτανουν Τζιωλης Κατσε θα εβαζα και αλλον ενα παιχτη στο κεντρο. Φυσικα δεν υπαρχει κι ολας παικτης να βαλεις :lol:

Εγω θα εβαζα τον Ολισε, με οδηγιες να παιριμενει μπροστα και στο πλαι και απλα να γινετε επικυνδος. Φουλ εξτρεμ δηλαδη αλλα δε παιζει ετσι ο Στεφενς.

Τεσπα, ολα αυτα φυσικα ειναι προπονητικη του καναπε, καταλαβαινω πολυ καλα τις επιλογες του Στεφενς.

Για να δουμε τι θα δουμε στο δευτερο 8-) (η, δε θα δουμε για πολλους εδω :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

κατσε σαλπι εξω γιατι εχω πονοκεφαλο απο τα νευρα μου τι αμπαλοσυνη ειναι αυτη
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

CCCP έγραψε: Εγω θα εβαζα τον Ολισε, με οδηγιες να παιριμενει μπροστα και στο πλαι και απλα να γινετε επικυνδος. Φουλ εξτρεμ δηλαδη αλλα δε παιζει ετσι ο Στεφενς. Τεσπα, ολα αυτα φυσικα ειναι προπονητικη του καναπε, καταλαβαινω πολυ καλα τις επιλογες του Στεφενς.
:mrgreen: )
Για να τα κάνει αυτά θα πρέπει να του δώσεις ακριβώς τις αντίθετες εντολές!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και 4-4-2 και Τζιολης,Κατσε στο κεντρο ειναι για κολυρια,εχει και ο Στεφενς τα κοληματα του τελικα,δεν μπορουσε σε ενα παιχνιδι με τον νιονιο να βοηθησει ο Βουκιτς; βλεπωντας παντως την ομαδα,δεν ξερω ποια ειναι η μεγαλυτερη ελειψη της.Ειναι στο αριστερο μπακ,στο κεντρο της αμυνας η μηπως τελικα στο 8; Τεινω να πιστεψω το τελευταιο,αν δεν γινουν παντως 2 κινησεις,αρκετα απογευματα θα γινουν δυσκολα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Στη Σουηδια ειμαι.

http://www.slingbox.com

Πολυ απλα το slingbox ειναι ενα "κουτι" στο οποιο συνδεεις τη νοβα πχ (και απο κει παει στην τηλεωραση σου), το συνδεεις επισης στο δικτιο σου και αυτο περνει το σημα και το κανει stream στο οποιο μπορεις να συνδεθεις οποτε και απο οπου θελεις.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

karl έγραψε:
CCCP έγραψε: Εγω θα εβαζα τον Ολισε, με οδηγιες να παιριμενει μπροστα και στο πλαι και απλα να γινετε επικυνδος. Φουλ εξτρεμ δηλαδη αλλα δε παιζει ετσι ο Στεφενς. Τεσπα, ολα αυτα φυσικα ειναι προπονητικη του καναπε, καταλαβαινω πολυ καλα τις επιλογες του Στεφενς.
:mrgreen: )
Για να τα κάνει αυτά θα πρέπει να του δώσεις ακριβώς τις αντίθετες εντολές!
:lol:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Σε μια φάση στο κέντρο ο Σάλπι στριφογυριζε γύρω από τον εαυτό του προσπαθώντας να κάνει κοντρόλ μόνο με το δεξί και μου έδινε την εντύπωση οτι παίζει με πατερίτσα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

joshua έγραψε:Και 4-4-2 και Τζιολης,Κατσε στο κεντρο ειναι για κολυρια,εχει και ο Στεφενς τα κοληματα του τελικα,δεν μπορουσε σε ενα παιχνιδι με τον νιονιο να βοηθησει ο Βουκιτς; βλεπωντας παντως την ομαδα,δεν ξερω ποια ειναι η μεγαλυτερη ελειψη της.Ειναι στο αριστερο μπακ,στο κεντρο της αμυνας η μηπως τελικα στο 8; Τεινω να πιστεψω το τελευταιο,αν δεν γινουν παντως 2 κινησεις,αρκετα απογευματα θα γινουν δυσκολα.
Αυτο που κανει ο Στεφενς, και ειναι σωστη φιλοσοφια γενικα κατα τη γνωμη μου, ειναι οτι βαζεις μεσα τους καλυτερους/ποιο ετοιμους σου παικτες σου παικτες και απο εκει περα η συνθεση καθοριζει στην ουσια και το σχημα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

hitman έγραψε:Σε μια φάση στο κέντρο ο Σάλπι στριφογυριζε γύρω από τον εαυτό του προσπαθώντας να κάνει κοντρόλ μόνο με το δεξί και μου έδινε την εντύπωση οτι παίζει με πατερίτσα.
:lol:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Τελευταία φορα που άκουσα σε radio ΠΑΟΚ Πανιώνιο
ήταν το 1985 όταν πήραμε το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
jpm4_neo

Δημοσίευση από jpm4_neo »

Λες να επαναληφθει και φετος? :P