Schalke FC-PAOK 21/8, 21:45, ΔΤ

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Schalke FC-PAOK 21/8, 21:45, ΔΤ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εκτος του Χουμπ που ξέρει και την κάθε λακούβα στο γήπεδο εγω ποντάρω σε :διάστρεμα του χούντελαρ,γαστρεντερίτιδα του ντραξλερ,αμυγδαλίτιδα του χεβεντες κλπ κλπ.Ειπαμε το Μεγαλο
αφεντικό αποφάσισε.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

kataramenos5 έγραψε:Εκτος του Χουμπ που ξέρει και την κάθε λακούβα στο γήπεδο εγω ποντάρω σε :διάστρεμα του χούντελαρ,γαστρεντερίτιδα του ντραξλερ,αμυγδαλίτιδα του χεβεντες κλπ κλπ.Ειπαμε το Μεγαλο
αφεντικό αποφάσισε.
:opaokara:
έτσι σωστός...ας το περάσουν ήπια...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

κάτι μας χρωστάει η τύχη απο τότε που ο Σουάρεζ δεν γ@μησε 15 ώρες νωρίτερα!!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

[youtube]jB3ZDYRgtE4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Ποσες αγωνιστικες εχουμε κεκλεισμενων θυματε κανεις;
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

3 συνολο.... αλλες 2....
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Τρεις σύνολο. Μια εκτισαμε μένουν άλλες δυο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Για να δούμε..Αν το μέταλλο που εδειχνε αυτή η ομάδα απέναντι σε πολύ μεγαλύτερους αντιπάλους παλαιότερα υπάρχει ακόμα έχουμε καλές πιθανότητες.Αυτό ελπίζω οτι θα επαναφέρει ο Χούμπ ,παθος και πίστη για τη νίκη
όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Και μια αναδρομή στα παλια σε σχέση με την εκδρομή στη Γερμανία.Κάπως έτσι γράφτηκε η ιστορία αυτού του Λαού:
Του Αντώνη Κλαδά

"Το ταξίδι στο Μέχελεν
Σήμερα θα αναφερθώ σε ένα από τα απίστευτα ταξίδια που είχα κάνει και σε ένα εντυπωσιακό ματς που έγινε στις Βρυξέλλες με αντίπαλο τη Μέχελεν. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ είχε φέρει Χ (1-1). Έτσι, ενώ πριν τον αγώνα υπήρχε ενδιαφέρον στις τάξεις των συνδέσμων για πολλά πούλμαν, η ψυχολογία των οπαδών του ΠΑΟΚ άλλαξε. Η Θύρα 4 ήταν η μόνη που διοργάνωσε εκδρομή μαζί με πολλά παιδιά από άλλους συνδέσμους. Ξεκινήσαμε για το Βέλγιο μέσα στο πούλμαν ήταν ο Ανδρεάς Κεβατιώτης, ο Βαγγέλης Λεωνής, ο Θόδωρος ο Τσούτσος, ο Σεραφίνο, ο Μεγάλος Βάγιος, η παρέα των διδύμων, Πέτρος ο Κολονιάς, ο Βάγιος ο Τροχαίος και πολλά άλλα παιδιά που δεν ήταν συνδεσμίτες της Θύρας 4. Φτάσαμε στην Ηγουμενίτσα και πήραμε το καράβι με προορισμό το Μπρίντιζι. Σε αυτές τις εκδρομές – όπως και τώρα – το γέλιο και η πλάκα πάει σύννεφο.

«Προσβάλλατε το ιταλικό κράτος»
Όταν με το καλό το καράβι έφτασε σε ιταλικό έδαφος στην προβλήτα του λιμανιού είδα και εγώ και όλοι έντονη την εμφάνιση των καραμπινιέρηδων. «Τι έγινε μας πήρανε χαμπάρι και ετοιμάζονται» λέω για συστάσεις. Στο κατέβασμα μας σταμάτησαν. Και μας είπαν να κάνουμε με το πούλμαν στην άκρη. Αμέσως ζήτησαν τον υπεύθυνο και εμφανίστηκα εγώ. Με πήγαν με ένα αυτοκίνητο στο φυλάκιο του λιμανιού και με τη βοήθεια ενός διερμηνέα μου είπανε ότι προσβάλλαμε το ιταλικό κράτος. Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι. «Για ποιο πράγμα ρε παιδιά» και μου έδειξαν προς το καράβι, αμέσως τότε είδα κάτι ντερβισόπαιδα – τσακαλάκια, τα οποία το βράδυ κατέβασαν την ιταλική σημαία και βάλανε του ΠΑΟΚ. «Δαγκώθηκα». «Και τι θέλετε»; Τους είπα. «Η πληρώνετε» μου είπαν «πρόστιμο ή ετοιμάζεστε για πίσω» τότε γύρισα, εξήγησα στα παιδιά τι έγινε, ξηλωθήκαμε όλοι, πληρώσαμε το πρόστιμο και ξεκινήσαμε για Βέλγιο. Να σημειώσω εδώ ότι τα λεφτά που δώσαμε ήταν από εισιτήρια του αγώνα και ρισκάραμε να πάμε στις Βρυξέλλες χωρίς εισιτήρια.

Χωρίς εισιτήρια για το ματς
Φτάνοντας στην πρωτεύουσα του Βελγίου το ξενοδοχείο πραγματικά ήταν από τα πιο ωραία που είχα συναντήσει στα ευρωπαϊκά μου ταξίδια. Το Μέχελεν ήταν περίπου δύο ώρες από τις Βρυξέλλες. Την άλλη μέρα το πρωί μαζί με τον Τσούτσο, τον Κυριάκο τη Μαϊμού, αφού αφήσαμε τους υπόλοιπους στις Βρυξέλλες ξεκινήσαμε να πάμε να βρούμε την αποστολή του ΠΑΟΚ για να μαζέψουμε λεφτά για τα εισιτήρια. Φτάνοντας με το τρένο στο Μέχελεν φάγαμε απίστευτη ταλαιπωρία μέχρι να βρούμε που ήταν η ομάδα. Αλλού ήταν η διοίκηση, αλλού η ομάδα. Τελικά φτάσαμε μεσημέρι την ώρα του φαγητού. Εμείς φάγαμε απίστευτο ξενέρωμα από μερικούς «μεγάλες φίρμες». Εκτός από Τουρσουνίδη, Λεωντιάδη, Μαλιούφα και Λαγωνίδη, ο οποίος τους έβαλε χέρι λέγοντας «Βοηθήστε τα παιδιά. Ήρθαν και κινδυνεύουν να μην δουν το ματς». Τελικά έφτασε εκείνη την ώρα ο «Θ. Β» ο μέγας πρόεδρος Θωμάς Βουλινός, ο οποίος δέχτηκε να βοηθήσει, λέγοντας μιλάω μαζί σας μόνο αν βγει ο Κλαδάς έξω. Είχε ήδη ξεκινήσει η κόντρα μεταξύ μας. Βγήκα για να μην δώσω έκταση στο όλο θέμα και έδωσε τα λεφτά και τέλος καλό όλα καλά. Πήραμε το τρένο και γυρίσαμε.

Δέκα άγνωστα πούλμαν
Βγάλαμε γούστα στις Βρυξέλλες και ξημέρωσε η τέταρτη ημέρα του αγώνα. Εδώ θέλω να τονίσω γιατί γράφω για αυτή την εκδρομή. Κοντά στο μεσημέρι, καμιά 5 ώρες πριν τον αγώνα, φτάνουμε με το πούλμαν στο Μέχελεν και πάμε για το γήπεδο. Ξαφνικά κοντά στο γήπεδο βλέπουμε 10 πούλμαν παρκαρισμένα το ένα δίπλα στο άλλο και καμιά 500, στην κυριολεξία, κόσμο, μαλλιάδες, με απίστευτη ΠΑΟΚτσήδικη εμφάνιση να σουλατσάρουν. Όλοι – και εγώ – πάθαμε πλάκα, αφού ξέραμε ότι από Θεσσαλονίκη ήμασταν μόνο εμείς, 1 πούλμαν. Λέω στον οδηγό «άνοιξε λίγο να ρωτήσω. Είχα πάθει μπλακ άουτ». Ρωτάω ένα ντερβίσι «τι έγινε ρε παιδιά, τι είστε εσείς»; Και μου λέει κιόλας τσαμπουκαλεμένα «ΠΑΟΚ από Στουτγάρδη». Είχα ζαλιστεί και εγώ και όλα τα παιδιά. Μετά στο γήπεδο εμείς είχαμε εισιτήρια στο πέταλο ενώ αυτοί είχαν στο κέντρο. Ειλικρινά σας μιλάω καλά που κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Ήταν τόσο τρελαμένοι, δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα, αφού μου πέρασε από το μυαλό αν χάναμε ουέ και αλίμονο. Τελικά στο 86΄ ο Στέφανος Μπορμπόκης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και έτσι ο ΠΑΟΚ παίρνει μια φανταστική πρόκριση. "

Λίγο να χουν παρει τα παιδιά απ τη Γερμανία ,κοιμάμαι ήσυχος.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.metrosport.gr/articles_det.asp?artid=45402
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RoMaN έγραψε:Αυτός το χτύπησε tattoo.
Σε κάλτσα δεν το βρήκα.

Εικόνα

Εντάξει, εντάξει, σταματάω το off-topic.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Λιγα πραγματα η Σαλκε στο προτο ημιχρονο με Wolfsburg.

Καθολου ελεγχο παιχνιδιου και δημιουργια αλλα ειναι επικυνδηνη μπροστα. Μιαζει με Μεταλιστ απο αυτη την μερια...Δεν θα μου εκανε εντυπωση να πανε τα ματς οπως με τη Μεταλιστ.
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Κακή η Σάλκε.Χειρότερη n περιγραφή όμως .0 Βιειρίνια πολύ πιο απλός στο παιχνίδι του από όταv έπαιζε σε εμάς.βέβαια τον παίζουν πάντα με βοήθειες.

edit: Το βαλε o παίκτουρας

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

έτσι έτσι... ο adelino τους δείχνει τι τους περιμένει
tsatalas

Δημοσίευση από tsatalas »

ARMY: Τσαταλας σε 10 δημοσιεύσεις έχεις διαφημιστεί τόσες φορές. Φτάνει.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

τραυματίστηκε ο Χούντελαρ????
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Μη μου πεις...Διάστρεμα? 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”