11.Miroslav Stoch
Re: 11.Miroslav Stoch
Ρε παιδιά αυτός στα 5 σουτ που έχει κανει μέχρι στιγμής με την φανέλα του ΠΑΟΚ έχει 2 γκολ... Τι μπασκετική ευστοχία είναι αύτη αγόρι μου??? Φτου φτου σκόρδα...
Βασικά έχω κατά νου διάφορους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που τέτοιου είδους ποσοστά (2/5 μακριά απ τη ρακέτα) θα τα θεωρούσαν... εκτόξευση της καριέρας τους... 

Ε ενταξει, στο πρωτο δε μπορεσαμε να περασουμε το κεντρο εκτος εξαιρεσεων και οποτε πηρε τη μπαλα επεφταν 4 πανω του... δεν ειναι και... σαλπι να τους περασει ολους!Realcon έγραψε:Στο πρώτο του πήραν τα "σώβρακα" στο δεύτερο τους τα πήρε όλα!!!
Αμάν τι γκολ Θεέ μου.

ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ.Kranatos έγραψε:Παίρνεις έναν ατσάλινο κουμπαρά, τον τσιμεντώνεις μπροστά στη θύρα 1 και αφήνεις τον κόσμο λάου λάου να κάνει δώρο στον εαυτό του έναν από τους μεγαλύτερους παίχτες που έχουν φορέσει αυτή τη φανέλα..
Απλά τα πράγματα..
Πρωτος πρωτος θα πάω!!!
Ιβαν αν προκριθουμε την Τριτη το βράδυ ξέρεις...
Τον κλειδωνεις στα γραφεία και δεν βγαινετε εξω χωρις τις υπογραφές!Περιμενω φωτο του Στοχ στο instagram!!!
Μην σκατε ...Υπαρχει και πιο απλος τροπος να μεινει ....
Θα παει η φιλη μου εδω

που ειναι και τρελο ΠΑΟΚΙ , να του παρει ενα αυτογραφο και μετα δεν φευγει ουτε σηκωτος απο την πολη.....

Θα παει η φιλη μου εδω

που ειναι και τρελο ΠΑΟΚΙ , να του παρει ενα αυτογραφο και μετα δεν φευγει ουτε σηκωτος απο την πολη.....

Αν πάρουμε 10.000 φανέλες με το όνομα του,VAGGT έγραψε:ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ.Kranatos έγραψε:Παίρνεις έναν ατσάλινο κουμπαρά, τον τσιμεντώνεις μπροστά στη θύρα 1 και αφήνεις τον κόσμο λάου λάου να κάνει δώρο στον εαυτό του έναν από τους μεγαλύτερους παίχτες που έχουν φορέσει αυτή τη φανέλα..
Απλά τα πράγματα..
Πρωτος πρωτος θα πάω!!!
Ιβαν αν προκριθουμε την Τριτη το βράδυ ξέρεις...
Τον κλειδωνεις στα γραφεία και δεν βγαινετε εξω χωρις τις υπογραφές!Περιμενω φωτο του Στοχ στο instagram!!!
γεμίσαμε τον κουμπαρά και στέλνουμε μήνυμα
στον Ιβάν να κάνει τα πάντα να τον κρατήσει.

- angelheart
- Επικοινωνία:
Αυτές οι φίλες του Καρχαρία κολάζουν και δεσπότη.
On topic : πόσο είπαμε οτι είναι η ρήτρα του ;
On topic : πόσο είπαμε οτι είναι η ρήτρα του ;
amanaoua4 έγραψε:Ρε παιδιά αυτός στα 5 σουτ που έχει κανει μέχρι στιγμής με την φανέλα του ΠΑΟΚ έχει 2 γκολ... Τι μπασκετική ευστοχία είναι αύτη αγόρι μου??? Φτου φτου σκόρδα...

- Maximus
Εγώ λέω να προσλάβουμε τις φίλες του καρχαρία να κάνουν αυτές τις διαπραγματευσεις και όχι ο αξύριστος ο βρύζας, μπας και υπογράφουν κατευθείαν στην ομάδα μας, χωρίς δανεισμούς και παπαριές... 

- john4serres
1. με καλλονη γκολαρα , εστω και σε φιλικο
2. η ξανθη την γλιτωσε
3. η σαλκε τον ενιωσε
4. παναιτωλικε η σειρα σου
2. η ξανθη την γλιτωσε
3. η σαλκε τον ενιωσε
4. παναιτωλικε η σειρα σου