Metalist - PAOK 07/8- 20:00, OTESP3
Re: Metalist - PAOK 07/8- 20:00, OTESP1
Αυτός ο Μάρκεβιτς αν δούλευε στην Ελλάδα, ο καλύτερος χαρακτηρισμός που θα τον αφορούσε, θα ήταν "πορνόγερος".
Η UEFA εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει ότι θα εξετάσει την υπόθεση της Μέταλιστ την Τρίτη στις 13 Αυγούστου! Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η απόφαση για την τιμωρία ή όχι της Μέταλιστ θα γίνει μετά την κλήρωση της επόμενης φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Αυγούστου!
inpaok
inpaok
μολις το διαβασα και εγω και ηθελα να το ποσταρω....
τι σημαινει αυτο για μας ας μας πει καποιο τσακαλακι που ξερει
τι σημαινει αυτο για μας ας μας πει καποιο τσακαλακι που ξερει
che4 έγραψε:ας μας πει καποιο τσακαλακι που ξερει

Εδώ δεν έχουν ιδέα οι της Ουέφα τι πρόκειται να γίνει αδερφέ!!! Ό,τι κάτσει είναι οι τύποι ( και ό,τι τους πουν ).
εγω πιστευω οτι αν κληρωθει με καμια δυνατη και εμπορικη ομαδα πχ Μιλαν , Αρσεναλ , θα στειλουν την εμπορικη ομαδα κατευθειαν στους ομιλους. ΑΝ τυχον κληρωθει με καμια "αδυναμη" ισως εχουμε πιθανοτητες να παρουμε την θεση της. Κλασικες πουστιες της ουεφα
- trel@menos
οταν λενε οτι η εκδικαση θα γινει στις 13 εννοουν οτι θα ανακοινωσουν και την αποφαση τοτε ή μπορει και να την ανακοινωσουν την αποφαση του αγιου π#@τσου?
οι πρωτοι αγωνες των πλει οφ ειναι 20-21. δηλαδη μια βδομαδα μετα την εκδικαση.
αν τους αποκλεισουν μεχρι τοτε λογικα παιρνουμε εμεις τη θεση τους.
οι πρωτοι αγωνες των πλει οφ ειναι 20-21. δηλαδη μια βδομαδα μετα την εκδικαση.
αν τους αποκλεισουν μεχρι τοτε λογικα παιρνουμε εμεις τη θεση τους.
@ Τ.Η.Ε.Ο. S.
Μεσα εισαι..Αυτο πιστευω και εγω...Αναλογως με την εμπορικοτητα του αντιπαλου , θα ειναι και η αποφαση...Εκτος αν φανε το σκληρο και ακαμπτο κ@λοδαχτυλο οι ουκρανοι απο εμας , οποτε στα @ρχιδια μας και η αποφαση της ουεφα....

Μεσα εισαι..Αυτο πιστευω και εγω...Αναλογως με την εμπορικοτητα του αντιπαλου , θα ειναι και η αποφαση...Εκτος αν φανε το σκληρο και ακαμπτο κ@λοδαχτυλο οι ουκρανοι απο εμας , οποτε στα @ρχιδια μας και η αποφαση της ουεφα....

hitman έγραψε:che4 έγραψε:ας μας πει καποιο τσακαλακι που ξερει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ δεν έχουν ιδέα οι της Ουέφα τι πρόκειται να γίνει αδερφέ!!! Ό,τι κάτσει είναι οι τύποι ( και ό,τι τους πουν ).
δεδικασμενα εννοω
Προβλεπω μεγαλο ματς με γκολ απο κοντο, tattoο-striker και Νεσιντ... 

- Vet_eranos
Κατ'αρχην, κανεις δεν το αναρωτηθηκε αυτο, ειμαστε στο ιδιο γκρουπ δυναμηκοτητας με τους Ουκρανους ή θα γινει μπαχαλο κι εκει??
Γιατι αν δεν ειμαστε αντε κανε κληρωση εσυ...του λογαριθμου θα γινει..
Γιατι αν δεν ειμαστε αντε κανε κληρωση εσυ...του λογαριθμου θα γινει..
+1
Πάντως το γεγονός ότι πήραν παράταση μετά την κλήρωση μόνο θετικό δεν είναι.
Πάντως το γεγονός ότι πήραν παράταση μετά την κλήρωση μόνο θετικό δεν είναι.
Λογικα στον επομενο γυρο του τσ.λ θα ειμαστε και οι δυο στους αδυναμους αυτο για την ερωτηση του φιλου.
Εγω αναρωτιεμαι κατι αλλο,αν αυριο αποκλειστουμε παμε κατευθειαν στην κληρωση για τους ομιλους του γιουροπα λιγκ οκ μεχρι εδω?
Αν τιμωρηθει η μεταλιστ και παρουμε τη θεση της ο αντιπαλος που θα εχει προκυψει στο γιουροπα τι θα γινει θα περασει χωρις αγωνες στους ομιλους?
Χλωμο το κοβω γιατι θα ειναι κανα χωριο.
Δεν ξερεις τι να υποθεσεις.
Γιαυτο παιδια οτι γινει αυριο μεσα στο γηπεδο η τους πηδαμε και περναμε πανηγυρικα η τελος το τσ.λ για εμας.
Απλα και ομορφα θα περασουν μπαι τον αντιπαλο των ουκρανων που θα προκυψει λογω δυναμικης μιλαν,αρσεναλ,λυον κτλ
Υ.Γ μεχρι τωρα εχω πεσει εξω σε ολες τις υποθεσεις που εχω κανει,δεν τους πιανεις πουθενα αυτους τους βρωμοουεφατζηδες απο παντου ζεχνουν.
Εγω αναρωτιεμαι κατι αλλο,αν αυριο αποκλειστουμε παμε κατευθειαν στην κληρωση για τους ομιλους του γιουροπα λιγκ οκ μεχρι εδω?
Αν τιμωρηθει η μεταλιστ και παρουμε τη θεση της ο αντιπαλος που θα εχει προκυψει στο γιουροπα τι θα γινει θα περασει χωρις αγωνες στους ομιλους?
Χλωμο το κοβω γιατι θα ειναι κανα χωριο.
Δεν ξερεις τι να υποθεσεις.
Γιαυτο παιδια οτι γινει αυριο μεσα στο γηπεδο η τους πηδαμε και περναμε πανηγυρικα η τελος το τσ.λ για εμας.
Απλα και ομορφα θα περασουν μπαι τον αντιπαλο των ουκρανων που θα προκυψει λογω δυναμικης μιλαν,αρσεναλ,λυον κτλ
Υ.Γ μεχρι τωρα εχω πεσει εξω σε ολες τις υποθεσεις που εχω κανει,δεν τους πιανεις πουθενα αυτους τους βρωμοουεφατζηδες απο παντου ζεχνουν.
Πιστευω ολο και περισσοτερο σε θετικο αποτελεσμα αυριο.
Αυτο πρεπει να γινει για να διευκολυνουμε και το εργο της ΟΥΕΦΑ.

Αυτο πρεπει να γινει για να διευκολυνουμε και το εργο της ΟΥΕΦΑ.

Αν αυριο γινει η κεντα και τους αποκλεισουμε θα κανουμε τη ζωη της ουεφα πολλλη ευκολη,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Υ.Γ Ριχτε τους ενα 2-5 αυριο να παραμιλαει ολη η ευρωπη.
Υ.Γ Ριχτε τους ενα 2-5 αυριο να παραμιλαει ολη η ευρωπη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 06 Αύγ 2013, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.