desperando έγραψε:Odi έγραψε:
Δ)Όσο για τον αντίπαλο,το ρόστερ του είναι χειρότερο από εμάς μεσοαμυντικά,ενώ μεσοεπιθετικά πήρε έναν υπέρβαρο παίκτη για 10αρι,έναν Βάις που μπάλα δεν έχει παίξει πουθενά και τον Σαβιόλα,ο οποίος μόνος του δεν μπορεί να κάνει την διαφορά,ακόμη και αν παίξει στο 100% των δυνατοτήτων του που πολύ αμφιβάλλω.
δυστυχως εσυ τωρα εισαι ακριβως στην αντιθετη οχθη απο αυτους που τ βλεπουν ολα μαυρα.
ο βαις για παραδειγμα ειναι παικταρας και εκανε δυο πολυ καλες σεζον σε υψηλο επιπεδο με ομαδες οπως η εσανιολ και η ρειντζερς.ακομα και αλλος ο μαυρουλης που πηρανε ο καμπελ μπορει να μην ειναι αμαφιλτανο ή μολο αλλα για το ελληνικο πρωταθλημα ειναι σουπερ,εχουν και τον φετφα που ειναι πολυ μεγαλο ταλεντο και ειναι σουπερ στα ακρα. μπροστα δεν πιστευω να αμφισβητει κανεις την ποιοτητα του μητρογλου και του σαβιολα?
το αγωνιστικο προβλημα του γαυρου περα του προπονητη ειναι τα χαφ στο κεντρο και τα πλαγια μπακ.
αλλα να υποτιμουμε τους παικτες του ειναι περα για περα λαθος
Καλή χρονιά στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα;;Φοβερό επίπεδο.Κατώτερο του ελληνικού.Στην Εσπανιόλ ναι,έπαιξε μπάλα αλλά ως εκεί.Τώρα για το παικταράς το βρίσκω τεράστια υπεροβολή.Ο Ολίσε δηλαδή που είχε 70 συμμετοχές με την ΤΣΣΚΑ τί είναι;Ο νέος Πελέ;
Τον Κάμπελ δεν τον έχω δει.Από τις λίγες πληροφορίες που έχω συλλέξει,θεωρώ πως είναι καλός παίκτης,αλλά ως εκεί.
Για τον Φετφατζίδη τί να πω;Μεγάλο ταλέντο,τρίπλα και ταχύτητα αλλά ως εκεί.Μπάλα δεν έχει παίξει σοβαρή μέχρι τώρα (μόνο το γκολ στην Μαρτσέιγ θυμάμαι),είναι φαντεζί αλλά όχι και σούπερ.Ειδικά σε επίπεδο τακτικής και κοντρόλ παιχνιδιού είναι γατί κανονικό.Με τίποτα σούπερ.
Μπορώ μάλιστα να σου πω πως αν εμείς είχαμε φέρει μόνο τον ελπιδοφόρο Κάμπελ και βασιζόμαστε στο αν θα παίξει μπάλα κάποιος Φετφατζίδης θα είχαμε πέσει να φάμε την διοίκηση.
Ο Μήτρογλου μάλιστα,πολύ καλός σκόρερ και τεχνική και σουτ και κίνηση και όλα.Πολύ καλός παίκτης.Αλλά και εμείς έχουμε δυνατή τριάδα φορ.Για τον Σαβιόλα έχω πολλές αμφιβολίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και για την μπάλα που θα παίξει.
Και πάλι μεσοαμυντικά δεν απαντάς.Ο γαύρος έχει τον Χολέμπας,αυτόν τον αστείο Σαλίνο και ποιον άλλον;;Τον Μανωλά;Ας γελάσω.'Η τον Αβραάμ που μετά τον τραυματισμό του είναι χάλια;