21.Νίκος Σπυρόπουλος

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος

Δημοσίευση από shark4 »

Καλο ειναι να προσεχεις λιγο.... Γιατι αλλιως ...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Olivares ειναι σίγουρο οτι ακριβώς έτσι έγινε το σκηνικό ?Δηλαδή εδωσε ακριβώς αυτή την απάντηση?Γιατί καμιά φορά απο στόμα σε στόμα αλλάζουν πολλά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ναι και με τον Τεν Κάτε και με τον Στέφενς.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Sick τις τελευταίες μέρες έχεις βγάλει πολύ αρνητισμό.

Ηρέμησε λίγο. Δεν λέω οτι σε όλα έχεις άδικο. Απλά λίγο πιο χαλαρά. Δεν καταστραφήκαμε ακόμα.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αν υπάρχει πειθαρχικό παράπτωμα από τον Σπυρόπουλο, μία διακοπή συμβολαίου είναι το καλύτερο χάπι, τον στέλνεις σπίτι του για ένα μήνα, και μετά τον φωνάζεις και τον ρωτάς αν θέλει να παίξει μπάλα και να πάει μουντιάλ, γιατί με Χολέμπας και Τζαβέλα δεν το έχει σίγουρα το εισητήριο, πρέπει να παίξει μπάλα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μια ληξη συμβολαιου
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν καταλαβαίνω γιατί δίνουμε τόση βάση σε μια βρώμα που έβγαλε ένας olivares που μάλιστα μένει στην Αθηνα. δλδ δεν έχει και μπαλκόνι που βλέπει στα αποδυτήρια της Τούμπας.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Καλώς τον.

Μάθε πρώτα σε ποιο φόρουμ γράφεις διαβάζοντας τα άρθρα και την πορεία που έχει διαγράψει κάποιος 5 χρόνια και μετά πάτα τα πληκτράκια για τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

http://www.paokmania.gr/stiles/%CE%B1%C ... io-tou-oli
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Odi έγραψε:Νικολάκη τί λέει;Σηκώσαμε μπαϊράκι;Πρόσεξε όμως,γιατί εδώ είναι Θεσσαλονίκη και παίζεις στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι Αθήνα.Γι αυτό φρόντισε να είσαι υπόδειγμα,γιατί μπορεί να βρεθούν πολλοί καλοθελητές και να σε αναγκάσουν να είσαι υπόδειγμα με άλλους τρόπους.
Πσσσσσσσσσσσσσσσ.
Νομίζω ο Σπυρόπουλος τώρα θα φύγει.

Αν το διαβάσει αυτό, άνετα θα μπορέσει να κάνει καμιά έγκληση (= μήνυση)!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλο ειναι οταν δεν ξερεις καποιον να μη μιλας με ευκολια για το προσωπο του.
Ουτε να υπερσπιστω τον oli θελω ουτε τιποτα,απλα καποιοι εδω μεσα εχουν ενα παρελθον που μιλαει απο μονο του γιαυτους.
Και οσοι απο αυτους συνεχιζουν να γραφουν ειναι ελαχιστοι,γιαυτο καλο ειναι να μη τους διωξουμε και αυτους.
Κανοντας κρισεις ελαφρα τη καρδια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

RoMaN έγραψε:
Odi έγραψε:Νικολάκη τί λέει;Σηκώσαμε μπαϊράκι;Πρόσεξε όμως,γιατί εδώ είναι Θεσσαλονίκη και παίζεις στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι Αθήνα.Γι αυτό φρόντισε να είσαι υπόδειγμα,γιατί μπορεί να βρεθούν πολλοί καλοθελητές και να σε αναγκάσουν να είσαι υπόδειγμα με άλλους τρόπους.
Πσσσσσσσσσσσσσσσ.
Νομίζω ο Σπυρόπουλος τώρα θα φύγει.

Αν το διαβάσει αυτό, άνετα θα μπορέσει να κάνει καμιά έγκληση (= μήνυση)!

Εσυ πιτσιρικο σταματα να τρολαρεις ακαταπαυστα,δε γινεται να ανεχομαστε καθε στιγμη τις αρλουμπες σου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

obanebane έγραψε:Καλο ειναι οταν δεν ξερεις καποιον να μη μιλας με ευκολια για το προσωπο του.
Ουτε να υπερσπιστω τον oli θελω ουτε τιποτα,απλα καποιοι εδω μεσα εχουν ενα παρελθον που μιλαει απο μονο του γιαυτους.
Και οσοι απο αυτους συνεχιζουν να γραφουν ειναι ελαχιστοι,γιαυτο καλο ειναι να μη τους διωξουμε και αυτους.
Κανοντας κρισεις ελαφρα τη καρδια.
@geo
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

olivares έγραψε:Καλώς τον.

Μάθε πρώτα σε ποιο φόρουμ γράφεις διαβάζοντας τα άρθρα και την πορεία που έχει διαγράψει κάποιος 5 χρόνια και μετά πάτα τα πληκτράκια για τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

http://www.paokmania.gr/stiles/%CE%B1%C ... io-tou-oli
Καλώς σε βρήκα.

το ξέρω. για αυτό και το λέω.

επειδή γνωρίζω την πορεία του φόρουμ, που την παρακολουθώ απο την αρχή της δημιουργίας του, αλλά για τον α' ή β΄λόγο επέλεγα να μη συμμετάσχω, κρίνω τουλάχιστον άστοχο, να βγαίνει παραμονές ενός δύσκολου αγώνα, μετά απο ένα ατυχές αποτέλεσμα, μια βρώμα.

Γιατί άν δεν υπάρχει απόδειξη για αυτά που είπες, σόρρυ που το λέω, αλλά είναι βρώμα.

συγνώμη άν θωρείς ότι σε χαρακτήρισα,δεν είναι ο σκοπός μου. Άλλωστε δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις και απλά πατάμε πλήκτρα. Απλά όσο με παροτρύνεις εσύ να σκέφτομαι τι γραφω, έτσι με κάθε σεβασμό σου παροτρύνω το ίδιο.

εντελώς φιλικά, αδελφικά και ΠΑΟΚτσήδικα σταράτα.

δεν έχω καμία διάθεση για έριδες, απλά απογοητεύομαι πλήρως όταν ιστορικά μελη του φόρουμ αποπροσανατολίζουν απο το κυρίως θέμα. Γιατί άν δεν θεωρείς ότι Δευτέρα σήμερα, υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε για μια βρώμα που βγήκε, τότε οκ. στα @@ μας η Σάλκε, ας κράξουμε τον Σπυρόπουλο..

ΥΓ: σε αυτό κιόλας βοηθάει άν ψάξεις να δείς την δική μου άποψη για τον παίχτη Σπυρόπουλο......αλλά που δεν νομίζω ότι είναι της ημέρας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Καμία βρώμα δεν έβγαλε ο Ολιβάρες στο θέμα.
Συνέβη και είτε το αποδέχεσαι είτε όχι, δεν αλλάζει αυτό το γεγονός.
Ρώτα τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ αν θες επιβεβαίωση.

Κανένας αποπροσανατολισμός δεν υπάρχει, σιγά τα αβγά.

Απλά υπάρχει το ενδεχόμενο αυτός ο κάτω του μετρίου ποδοσφαιριστής, αυτός ο τύπος που νομίζει ότι έχει πιάσει τον παπα απ τα @@, να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας στην ομάδας που δίνει αύριο έναν αγώνα ιστορικής σημασίας.

Πρόσεχε τι γράφεις, τελευταία φορά
Moican4
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

τι γίνεται?
βλέπω όλο να απαντάτε στον Moican και δεν βλέπω τα σχόλια του....
σβήνονται γι αυτό?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”