15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Δημοσίευση από john4serres »

ειναι καλος αμυντικος , ισως ατυχος μεχρι τωρα... αλλα τον πιστευω !
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Είναι καλό στόπερ, γρήγορο και καλός ψηλά.
Έχει θέμα όμως με τις τοποθετήσεις του (φαντάζομαι κυρίως λόγω απραξίας) αλλά και γενικά μειωμένη αντίληψη στις φάσεις.
+1 στο γερομάξιμο που το εντόπισε και αυτός.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Του λειπει η εμπειρια...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προφανώς και δεν είναι Κάσερες. Η αγωνιστική του απραξία τον έχει επηρεάσει και κάνει κάποια λάθη που δεν θα έπρεπε, αλλά είναι θέμα χρόνου η βελτίωσή του. Λόγω ηλικίας και διάθεσης θα βελτιωθεί αρκετά έως πολύ.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Σέβομαι τις απόψεις σας για το ψηλό παιχνίδι, τις τοποθετήσεις κλπ κλπ αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε και το ότι είναι τρομερά γκαφατζής..
Και οι γκάφες για τη θέση του είναι κίνδυνος θάνατος..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

paok87 έγραψε:Είναι καλό στόπερ, γρήγορο και καλός ψηλά.
Έχει θέμα όμως με τις τοποθετήσεις του (φαντάζομαι κυρίως λόγω απραξίας) αλλά και γενικά μειωμένη αντίληψη στις φάσεις.
για καντω λιγο πιο λιανα για να καταλαβω. σε ποια φαση ειδες εσυ λανθασμενη τοποθετηση και που σου φανηκε οτι εχει μειωνενη αντιληψη σαν σκλαβος μεταναστης που λεει και ο μαξιμος?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Σλάβος!

(για να μην πω ακριβώς ποια παραδιπλα εθνικοτητα σκεφτομαι και παρεξηγηθω...) :mrgreen:

Εντελώς αχρείαστη κάρτα... Επικίνδυνο παίξιμο (2-3 φορές, όχι μία) σε σημείο που να λες "πάει γυρεύοντας?". Θύμισε λίγο Βιτόλο. Ελπίζω να είναι απειρία και όχι μειωμένη αντίληψη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Τετ 07 Αύγ 2013, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ναι, πείτε γκάφες και λάθος τοποθετήσεις.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

για μενα π καλος.....θα τον δουμε βεβαια...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Πορτογάλος παίχτης που έχει ανδρωθεί σε μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να έχει μειωμένη αντίληψη. Θα τον είχαν "στείλει" από τα 15 του να ασχοληθεί με κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Maximus έγραψε:Σλάβος!

(για να μην πω ακριβώς ποια παραδιπλα εθνικοτητα σκεφτομαι και παρεξηγηθω...) :mrgreen:

Εντελώς αχρείαστη κάρτα... Επικίνδυνο παίξιμο (2-3 φορές, όχι μία) σε σημείο που να λες "πάει γυρεύοντας?". Θύμισε λίγο Βιτόλο. Ελπίζω να είναι απειρία και όχι μειωμένη αντίληψη...
ουπ σορρυ...
δεν θα πω οτι ηταν αχρειαστη η καρτα.ηταν ενα φαουλ σε επικινδυνο σημειο που προηλθε απο την βλακια του λινο να αφησει την μπαλα και να μην την κοψει στον αερα.
οσο για το επικινδθνο παιξιμο και το αριστερο μπακ των ουκρανων ειχε 4-5 φασεις να παιζει επικινδυνα αλλα μονο διανοητικα χαζο δεν τον λες

για μενα παντως αν μπορει και μου κανει αυτες τις εμφανισεις σε αυτο το επιπεδο μετα απο δυο χρονια που ηταν στον παγο ειμαι πολυ ικανοποιημενος και εχω την εντιπωση οτι θα παιξει μεγαλη μπαλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 07 Αύγ 2013, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ετσι κι αλλιως ειχαμε γινει σοφτ ...λιγο ξυλο παραπανω καλο ειναι
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

desperando έγραψε:
paok87 έγραψε:Είναι καλό στόπερ, γρήγορο και καλός ψηλά.
για καντω λιγο πιο λιανα για να καταλαβω. σε ποια φαση ειδες εσυ λανθασμενη τοποθετηση και που σου φανηκε οτι εχει μειωνενη αντιληψη σαν σκλαβος μεταναστης που λεει και ο μαξιμος?
Πόσο πιο λιανά;Αυτό έχω αποκομίσει από τα δύο επίσημα παιχνίδια που δώσαμε. Και εγώ πιστεύω ότι έχει περιθώρια βελτίωσης, πόσο μάλλον δίπλα στον Κατσουράνη. Ίσως η καλή παρουσία του τελευταίου μάλιστα, κάνει να φαίνονται τα αρνητικά του Βίτορ.

Τον θεωρώ καλό παίχτη, δεν τον σταύρωσα με τη μία. Το έγραψα κιόλας στην αρχή. Και το κυριότερο είναι γρήγορος.
Βάλε με και σε αυτούς που δεν θέλουν άλλο στόπερ στην ομάδα, παρά μόνον αν δώσουμε τον Κατσικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

paok87 έγραψε:
Πόσο πιο λιανά;Αυτό έχω αποκομίσει από τα δύο επίσημα παιχνίδια που δώσαμε. Και εγώ πιστεύω ότι έχει περιθώρια βελτίωσης, πόσο μάλλον δίπλα στον Κατσουράνη. Ίσως η καλή παρουσία του τελευταίου μάλιστα, κάνει να φαίνονται τα αρνητικά του Βίτορ.

Τον θεωρώ καλό παίχτη, δεν τον σταύρωσα με τη μία. Το έγραψα κιόλας στην αρχή. Και το κυριότερο είναι γρήγορος.
Βάλε με και σε αυτούς που δεν θέλουν άλλο στόπερ στην ομάδα, παρά μόνον αν δώσουμε τον Κατσικά.
οταν λεω πιο λιανα εννοω αν μπορεις να πεις συγκεκριμενες φασεις απο τα παιχνιδια που σου εκαναν να εχεις αυτη την αποψη.
εσυ δεν λες τιποτα
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

desperando έγραψε: ουπ σορρυ...
δεν θα πω οτι ηταν αχρειαστη η καρτα.ηταν ενα φαουλ σε επικινδυνο σημειο που προηλθε απο την βλακια του λινο να αφησει την μπαλα και να μην την κοψει στον αερα.
οσο για το επικινδθνο παιξιμο και το αριστερο μπακ των ουκρανων ειχε 4-5 φασεις να παιζει επικινδυνα αλλα μονο διανοητικα χαζο δεν τον λες

για μενα παντως αν μπορει και μου κανει αυτες τις εμφανισεις σε αυτο το επιπεδο μετα απο δυο χρονια που ηταν στον παγο ειμαι πολυ ικανοποιημενος και εχω την εντιπωση οτι θα παιξει μεγαλη μπαλα
Ενταξει, δεν συγκρίνω ποιος είναι πιο χαζός από τον άλλον, αυτή τη στιγμή για τον δικό μας μιλάμε! :D

Η κάρτα αν θυμαμαι καλά ήταν στο κέντρο και δεν υπήρχε πιθανότητα επικίνδυνης φάσης για γκολ, οπότε θα μπορούσε να την είχε αποφύγει. Θέλω όμως να ξαναδω την φάση για να σιγουρευτώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”