ΠΑΟΚ -Ατρόμητος 1-2 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Γλύκος
3
6%
Λίνο
21
40%
Αποστολόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουμάλο
2
4%
Κατσουράνης
2
4%
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
1
2%
Σταφυλίδης
2
4%
Λόρενς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ολίσε
12
23%
Ρομπέρ
1
2%
Βούκιτς
2
4%
Γεωργιάδης
5
10%
Σαλπιγγίδης
1
2%

Σύνολο ψήφων: 52

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: ΠΑΟΚ -Ατρόμητος 1-2 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από danirifle »

krik the greek έγραψε:O Zαγορακης ρε παιδια που ακριβως φταιει για το σημερινο χαλι και επρεπε να ακουσει τα μπινελικια και αυτος?Ετσι ανοιγουμε το στομα μας και βριζουμε και οποιον παρει ο χαρος?Στο τελος που δεν θα μεινει κανεις να δω ποιον θα βριζουν
ΤΙ? ο ζαγοράκης πού φταίει??????

Εικόνα

"5 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΛΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑ"
όπως έγραψε κάποιο πανό

ΠΑΟΚ 2013
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

eorptol έγραψε:Χτυπήθηκε απο μπουκάλι ο γλυκος ....αν ειναι έτσι εγω λέω ΜΠΡΑΒΟ ζώα ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΒΗ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ

εξισωνεις την πικρα του κοσμου με τις βιαιοτητες και δινεις και αλλοθι για την παε
ο κολκας εισαι?

αν εγινε αυτο που εγραψες κριμα και ντροπη
αλλα μπουλο ολοι τους
φτανει με τα ψεμματα δεν παει αλλο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

moican4 έγραψε:Λοιπόν κόψτε τους χαρακτηρισμούς γιατί το μπαν θα είναι για τα προκριματικά της Ευρώπης...

Όποιος δεν μπορεί να ελένξει τα νεύρα του, να το παρατήσει το φόρουμ και να μπει όταν ηρεμήσει...

Άντε μπράβο
γιαυτο δε γραφεις μια ωρα για να ηρεμησεις

το κακο δεν ειναι το μπαν για τα προκριματικα ευρωπης ειναι η μεταγραφολογια μετα την πρωτια της κυριακης ελεω τσιωλη αλλα ας ειναι και ετσι

eorptol έγραψε:
che4 έγραψε:
eorptol έγραψε:Ειναι να τρως τέσσερα απο το Αιγάλεω 2-4 στην τουμπα με τρία γκολ του νικολοπουλου ( που ειναι αυτή η ψυχη) και να χάνουμε το Europa league
:(:(:(:(

αυτο ειναι οτι καλυτερο ειδες απ τον ΠΑΟΚ εγω ειμαι τυχερος και εχω ζησει προκρησεις σε χαιμπουρι και τοτεναμ κυπελα με τεσσαρα μεσα στην αθηνα στο γαυρο και και και α ναι και μια ομαδα με παμπλο μουσλι κτλ τσαμπουκα και να παταει τα γατακια εσυ βολεψου με την υπερομαδα του μοντερνου γδ σερ
Πρώτη φορά είδα τον ΠΑΟΚ το 1972 στην τηλεόραση τελικός ΚΥΠΕΛΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-1 και στην τούμπα πρώτη φορά το 1976 στο ΠΑΟΚ -ΓΑΒΡΟΣ 3-1
επομρνως καταλαβαινεις οτι υπαρχει και το καλυτερο που σου ειπα και απλα αυτο θελουμε ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε μην το ξεχνατε

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Πουλά τους όλους φώναζαν στον Ιβαν.....

Οσο λογική είχε και το: Τσοβολα δωστα ολα

Τι σου είναι ο οχλος....
Άβαταρ μέλους
krik the greek

Δημοσίευση από krik the greek »

Φιλαρακι danirifle για σημερα μιλησα ασε τα 5 χρονια και τα 15. Απο τη στιγμη που ξαναεπεστρεψε ή συμβιβαζεσαι με αυτο ή δεν ξαναπατας στο γηπεδο ή δεν ξερω και και εγω τι κανεις, παντως για καθε στραβη δεν γινεται να βριζεις μανες και οτι σου κατεβει στο μυαλο.Μονο στον ΠΑΟΚ κανουμε κακο με τετοιες συμπεριφορες
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

και αυτος ο σαντος η μαυρογατα οποτε ερχεται λαικα δικαστηρια εχουμε..
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

Εικόνα
interted

Δημοσίευση από interted »

ο πας για τί πάει τώρα;
geodo

Δημοσίευση από geodo »

...και δεν φτάνουν όλα τα άλλα...μου καίνε και το στοίχημα 6 στα 7!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

οκ τερμα η πλακα παμε παλι απ την αρχη σοβαρα

κερδιζεις μεσ στα γιαννενα εισαι πρωτος

ο τσιωλης δεν προκειται να χασει τη δευτερη θεση δεν τον ενδιαφερει η πρωτια τον ενδιαφερει να εχει χρονο να προετοιμασει την ομαδα για τα προκριματικα του europa αρα θα τον παρει τον ατρομητο γιατι εχει καλυτερη ομδα και τον παρασχο τον εχει του χεριου του
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

che4 έγραψε:
το κακο δεν ειναι το μπαν για τα προκριματικα ευρωπης ειναι η μεταγραφολογια μετα την πρωτια της κυριακης ελεω τσιωλη αλλα ας ειναι και ετσι

Tσε πολυ σιγουρος εισαι για την πρωτια...και με φοβιζεις...
Μπορει και να βγουμε πρωτοι δε λεω,ολα γινονται,αλλα 1ον θα ειναι η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη αδικια για φετος στον κοσμο και 2ον θα τα κρυψουμε παλι ολα κατω απο το χαλακι...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

interted έγραψε:ο πας για τί πάει τώρα;
οπως απ τηναρχη για τιποτα
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

ΕικόναUploaded with ImageShack.us
thief

Δημοσίευση από thief »

@danirifle, όλοι έχουμε νεύρα και είναι πολύ εύκολο να αρχίσουμε ο ένας να βρίζει τον άλλον κ.ο.κ.

Αυτό που ποστάρεις με φωτογραφία για τον Ζαγοράκη εμένα με προσβάλει απίστευτα. Ναι έχει κάνει λάθη, να από κάποιο σημείο και μετά έχασε την μπάλλα αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του Ζαγοράκη αλλά εχει αποδεχτεί περίτρανα ότι οι υπερβολές για ανοιγματα (τα 20 γίνανε 14, τα 14 γίνανε 10, τα 10 γίναν 7, και οι στημένες μπούκες και οι νέοι μεσίες αλά Φλωρίδη-Σαχπατζίδη) ήταν τελικά μια καλοστημένη φάρσα και τίποτε άλλο.

Αν θέλεις μιλάμε και με αριθμούς αλλά νομίζω ότι με τέτοια κουβέντα δεν θα οδηγήσει πουθενά. Ειδικά σήμερα.

Γνώμη μου είναι και Ζαγοράκης και Βρύζας εκτός ΠΑΟΚ. Ξερω είναι σκληρό, ξερω είναι κάπως αλλά από την στιγμή που υπάρχουν ορκισμένοι εχθροί και από την μία πλευρά και από την άλλη καλό είναι να γίνει restart με νέα πρόσωπα. Το θέμα είναι ποια νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Rizla έγραψε:
che4 έγραψε:

Tσε πολυ σιγουρος εισαι για την πρωτια...και με φοβιζεις...
Μπορει και να βγουμε πρωτοι δε λεω,ολα γινονται,αλλα 1ον θα ειναι η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη αδικια για φετος στον κοσμο και 2ον θα τα κρυψουμε παλι ολα κατω απο το χαλακι...

πρωτοι θα βγουμε κια το σημερινο καζο δε θα αφησειτιποτα να κρυφτει κατω απο κανενα χαλι ;) ;) ;) ;)

μπορει να ειμαστε ολοι χαλια αλλα εκ των υστερων θα λεμε οτι ηταν για καλο ολα αυτα....λιγο υπομονη κυριακη κοντη γιορτη ουτε εκλογες ναχαμε :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”