moican4 έγραψε:Λοιπόν κόψτε τους χαρακτηρισμούς γιατί το μπαν θα είναι για τα προκριματικά της Ευρώπης...
Όποιος δεν μπορεί να ελένξει τα νεύρα του, να το παρατήσει το φόρουμ και να μπει όταν ηρεμήσει...
Άντε μπράβο
γιαυτο δε γραφεις μια ωρα για να ηρεμησεις
το κακο δεν ειναι το μπαν για τα προκριματικα ευρωπης ειναι η μεταγραφολογια μετα την πρωτια της κυριακης ελεω τσιωλη αλλα ας ειναι και ετσι
eorptol έγραψε:che4 έγραψε:eorptol έγραψε:Ειναι να τρως τέσσερα απο το Αιγάλεω 2-4 στην τουμπα με τρία γκολ του νικολοπουλου ( που ειναι αυτή η ψυχη) και να χάνουμε το Europa league

:(:(:(
αυτο ειναι οτι καλυτερο ειδες απ τον ΠΑΟΚ εγω ειμαι τυχερος και εχω ζησει προκρησεις σε χαιμπουρι και τοτεναμ κυπελα με τεσσαρα μεσα στην αθηνα στο γαυρο και και και α ναι και μια ομαδα με παμπλο μουσλι κτλ τσαμπουκα και να παταει τα γατακια εσυ βολεψου με την υπερομαδα του μοντερνου γδ σερ
Πρώτη φορά είδα τον ΠΑΟΚ το 1972 στην τηλεόραση τελικός ΚΥΠΕΛΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-1 και στην τούμπα πρώτη φορά το 1976 στο ΠΑΟΚ -ΓΑΒΡΟΣ 3-1
επομρνως καταλαβαινεις οτι υπαρχει και το καλυτερο που σου ειπα και απλα αυτο θελουμε ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε μην το ξεχνατε