AEK - Π.Α.Ο.Κ. 0-0, MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

ΜVP

Ιτάνζ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λίνο
11
13%
Σίλντεφελντ
15
18%
Κατσουράνης
7
9%
Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρομπέρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
33
40%
Κάτσε
1
1%
Καμαρά
1
1%
Σαλπιγγίδης
7
9%
Λόρενς
4
5%
Κουμαλό
1
1%
Εττο
1
1%
Πέλκας
1
1%

Σύνολο ψήφων: 82

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: AEK - Π.Α.Ο.Κ. 0-0, MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καταραμενε κανενα κλιμα δε δυναμιτιζω...

Λεω οτι οποιος δεν ειδε οτι ο ΠΑΟΚ εκανε παρτυ στο κεντρο απο το 15 και μετα δε βλεπει..

Ποια αεκ σε πατησε???Η αεκ εκανε 2 ευκαιριες στα πρωτα 6 λεπτα.Το ενα απο στημενο και το αλλο απο μια πλαγια σεντρα.Δηλαδη μονο εγω ειδα οτι με κατσουρανη-λαζαρ ελεγχαμε απολυτα το κεντρο και η μονη αιτια που κοβοτανε καποια προσπαθεια ητανε το βουλιαγμα της μπαλας???

Δεν ειπα οτι ειδα ενα ΠΑΟΚ με πλανο.Απλα εχουμε καποιους παιχτες που μπορεις να κανεις το κατι παραπανω.

Δηλαδη μονο εγω ειδα τις 2 κοντρες που εφευγε ο καμαρα σχεδον μονος του και το τοπι κολλησε???

Η αεκ κυνηγαγε εναν πετροπουλο ο οποιος σβηστηκε απο τον σιντεφελντ,εκτος της φασης του δοκαριου.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ναι ρε παιδια. νταξει ειπαμε δεν ημασταν καλοι αλλα αυτο εχει αποσταση απο το να λεμε οτι μας πατησε η κουλα.
μετα το 6ο λεπτο δεν υπηρχε κουλα στο γηπεδο. και οσο δεν ειχε γινει σκατα ο αγωνιστικος χωρος βγαλαμε και φασεις. μετα εβρεξε κι εγινε το γηπεδο μο$νι.
προσωπικα η εικονα που θυμαμαι απο τον αγωνα ειναι εμεις να προσπαθουμε να κανουμε παιχνιδι με καθε τροπο, η κουλα να αμυνεται και οτι μπαλα εδιωχναν απο την περιοχη τους να καταληγει ειτε στον λαζαρ ειτε στον κατσουρ και ξανα μανα το ιδιο.
αντε βαρια βαρια κανα 2 αντεπιθεσεις να βγαλαν και οχι τιποτα ιδιαιτερο κι αυτες.
κλασικη εικονα αγωνα μιας καλης ομαδας με μια μετριοτατη που βασιζεται στο παθος και στη δυναμη. σαν το πρωτο ημιχρονο στο σκουλικιδης.
γενικα πιστευω οτι η ομαδα δειχνει μια βελτιωση εστω και κατα διαστηματα.
θα φανει και στη συνεχεια αυτο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε:Καταραμενε κανενα κλιμα δε δυναμιτιζω...

Λεω οτι οποιος δεν ειδε οτι ο ΠΑΟΚ εκανε παρτυ στο κεντρο απο το 15 και μετα δε βλεπει..

Ποια αεκ σε πατησε???Η αεκ εκανε 2 ευκαιριες στα πρωτα 6 λεπτα.Το ενα απο στημενο και το αλλο απο μια πλαγια σεντρα.Δηλαδη μονο εγω ειδα οτι με κατσουρανη-λαζαρ ελεγχαμε απολυτα το κεντρο και η μονη αιτια που κοβοτανε καποια προσπαθεια ητανε το βουλιαγμα της μπαλας???

Δεν ειπα οτι ειδα ενα ΠΑΟΚ με πλανο.Απλα εχουμε καποιους παιχτες που μπορεις να κανεις το κατι παραπανω.

Δηλαδη μονο εγω ειδα τις 2 κοντρες που εφευγε ο καμαρα σχεδον μονος του και το τοπι κολλησε???

Η αεκ κυνηγαγε εναν πετροπουλο ο οποιος σβηστηκε απο τον σιντεφελντ,εκτος της φασης του δοκαριου.
Σεβαστή η άποψη σου αν και διαφωνώ .Ο χαρακτηρισμός ενόχλησε.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

sourmenetes έγραψε:Καταραμενε κανενα κλιμα δε δυναμιτιζω...

Φίλε εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα. Απλά ξέρεις τι γίνεται νομίζω αυτή την περίοδο; Οι περισσότεροι έχουν τόσο πολύ ταχθεί να διώξουν το Δωνη, που όλα τα μαυριζουν και τα ισοπεδώνουν. Εγώ πάντως προσπαθώ να μην ξεχναω την...Οποία μπάλα ξέρω και να μην σκέφτομαι ποιος κάθεται στον πάγκο αλλα και κρίνω ότι βλέπω. Δεν τα είδα τέλεια χθες...αλλα δεν είδα και 14 αχρηστους με ασπρομαυρα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Gpaok αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειπες χθες οτι θα ησουνα γηπεδο.

Εγω πηγα και λεω οτι αυτο που ειδα σιγουρα δεν ηταν ενα οργανωμενο συνολο.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΔΑΤΕ ΜΙΑ αεκ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ???

Μην τρελαθουμε τελειως.

Οσο και να μην ειναι οργανωμενη η ομαδα εχει καποιους παιχτες που μπορουν απο μονοι τους να κανουν το κατι παραπανω.Λαζαρ-κατσουρανησ-καμαρα ανοιξανε πολλους διαδρομους και συνδυαστηκαν πολυ καλα.
Απλα δεν υπηρχε το κατι παραπανω ωστε να παρουμε το ματς..

Η αυρα που βγαινει ομως ειναι οτι γλιτωσαμε κιολας.Αυτο με ενοχλει...

Οπως με ενοχλησε οτι πηγα σε ενα ματς στο οακα και λογω βροχης δεν μπορεσα να δω καποιους παιχτες του ΠΑΟΚ που μπορουν να παιξουν μπαλα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

sourmenetes έγραψε: Οπως με ενοχλησε οτι πηγα σε ενα ματς στο οακα και λογω βροχης δεν μπορεσα να δω καποιους παιχτες του ΠΑΟΚ που μπορουν να παιξουν μπαλα.
Εμένα αυτό με ενόχλησε κυρίως ... αλλά δεν έφταιγε μόνο η βροχή που λέει και ο Κατσούρ ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Οπτικά δεν υπήρχε εμφανής διαφορά μεταξύ των 2 ομάδων. Ένα τρισάθλιο παιχνίδι γ εθνικής. Ούτε πάρτυ του ΠΑΟΚ το λες με ΜΗΔΕΝ ευκαιρίες πλήν 2 σούτ από τα 30 μέτρα.

Επίσης εμφανές ήταν ότι στο σφύριγμα της λήξης διέκρινες στους παίκτες μας μια ανακούφιση για το τέλος της ταλαιπωρίας, ενώ στους παίκτες της κούλας μια μεγάλη απογοήτευση.

Η ομάδα πήγε ξεκάθαρα στην Αθήνα για να μη χάσει. Και η δήλωση του ( απροετοίμαστου για δηλώσεις ) Αγγελίνα ότι ο βαθμός είναι θετικός εξηγεί πλήρως αυτή την έλλειψη αγωνιστικότητας στο χορτάρι.

Όντως η κούλα ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Και αυτό είναι το περίεργο. Η κούλα που πέτυχε το βασικό στόχο της παραμονής από το Φλεβάρη, ήθελε περισσότερο το παιχνίδι από έναν ΠΑΟΚ που αργά και σταθερά τίθεται εκτός στόχων, με το +8 από την 3η θέση πριν τις γιορτές να έχει γίνει -1 από τη 2η και έχει ο Θεός...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Για παρτυ στο κεντρο μιλησα εγω παντως...

Στα αλλα δε νομιζω οτι διαφωνω...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

@gpaok τι να πω όλοι οι εχθροί του Δώνη στην ίδια καφετέρια πρέπει να μαζευτήκαμε χθές. :?

@sourm : Μέχρι που άρχισε η βροχή,μεχρι που άρχισε η βροχή,μεχρι που άρχισε η βροχή.
Αλλο το "Μας πάτησε η κουλα μέχρι που άρχισε η βροχή" που λεω εγώ κι άλλο το "Μας πάτησε η κουλα" που λες εσυ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορα.

"Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στο ντέρμπι των Δικεφάλων, είχε δοκάρι με τον Πετρόπουλο, αλλά η βροχή της ανέκοψε τη φόρα. Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, βελτιώθηκε, απείλησε και τελικά έφυγε από το βούρκο του ΟΑΚΑ με το βαθμό (0-0)."

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/22hagonistiki/aek-paok.2131953.html
Ε αυτό είπαμε κι εμείς και μας είπατε άσχετους αστειους κλπ κλπ.Τέλος απο μένα γιατι ξεφεύγουμε πάλι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Kataramenos δεν ειπα κατι αλλο.Ειπα οτι αεκ υπηρχε μεχρι το 15.

Μπηκε με ενθουσιασμο(λογικο) εμεις μπηκαμε σαν κλασικος ΠΑΟΚ σαν κοιμισμενοι δηλαδη(απολυτως λογικο :lol: :lol: :lol: :lol: ) αλλα απο εκει και περα το τελειωσε το πραγμα.Αμα χρονικα συνεπεσε με τη βροχη δε το θυμαμαι γιατι εβρεχε συνεχεια,απλα καποια στιγμη δυναμωσε πολυ.

Αλλα οταν λεει καποιος οτι η βροχη ευνοησε τον ΠΑΟΚ το θεωρω αστειο.Αυτο ειπα και στο πρωτο μου σχολιο.
Να βοηθησει τον ΠΑΟΚ σε τι???Που στο κεντρο για να κινηθει η μπαλα επρεπε να την παρεις με το φτυαρι και να την εκσεντονισεις.

Ο καμαρα τους εκανε κουτους αλλα δεν μπορουσε να αναπτυξει τη μπαλα επειδη κολαγε συνεχεια.

Νταξει ανοργανωτη ομαδα ειμαστε και χωρις πλανο αλλα τυφλοι δεν ειμαστε.

Ποιος ΠΑΟΚ ευνοηθηκε απο τη βροχη///
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Κατ' αρχην να ευχαριστησω συμφωνα με το Ελληνο-ορθοδοξο εορτολογιο

Παμφίλου μάρτυρος († 307), Φλαβιανού , πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως. Μαρτύρων Δανιήλ, Ηλία, Ηλία, Ησαίου, Θεοδούλου, Ιερεμίου, Ιουλιανού, Ουάλη, Παύλου, Πορφυρίου, Σαμουήλ, Σελεύκου και πάντων των εν Περσία (Μαρτυρουπόλει) μαρτυρησάντων. Οσίων Μαρουθά του εγείραντος την πόλιν επί τω ονόματι των εν Περσία Μαρτύρων και Φλαβιανού του εν τω Βουνω.
Εορτάζοντες
Πάμφιλος, Παμφύλη, Σέλευκος...

2. MVP ο Λαζαρ για το σουτ που εκανε στο β ήμιχρονο. :ugeek:

3. Επιστρεψε η κ@λοφαρδια του κοουτς...Αν ειχε μπει το γκολ στο 5' ( η΄ακομα χειροτερα στο 45'' !!!!) , και με τον αγωνιστικο χωρο - και οχι μονο- δεν ξερω αν θα το γυρναγαμε....

4. Η δευτερη πιο επικινδυνη φαση που καναμε ηταν το νταηλικια του ΓΔ στον εποπτη... :ugeek:

5. Ο αγωνας για δικαιωση και κατακτηση της 2ης θεσης στην κανονικη περιοδο συνεχιζετε...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το μηχάνημα που βγήκε στο ημίχρονο να μαζέψει τα νερά, ήταν πιο ενδιαφέρον από τον αγώνα.

1. Είδαμε κάτι που δεν βλέπουμε συχνά.
2. Είδαμε κάτι να δουλεύει στο γήπεδο.
3. Είχε αυτοματισμούς.
4. Είχε πιο γρήγορο ρυθμό από τον αγώνα.

Εντάξει, χειρότερος αγώνας από το φετινό Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος δεν υπήρχε. Σιχάθηκα τον εαυτό μου εκείνο το βράδυ. 90 χαμένα λεπτά από τη ζωή μου.

Να περάσει ο επόμενος!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ευγε Roman , για τις πολυ ευστοχες παρατηρησεις σου...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

RoMaN έγραψε:
Σιχάθηκα τον εαυτό μου εκείνο το βράδυ. 90 χαμένα λεπτά από τη ζωή μου.

Γιαυτο ρε συ ρομαν,θα πίνεις παράλληλα κανα καλο ουίσκι για μην πηγαινουν χαμενα τα 90 λεπτα
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ευγε και σε σενα αδερφε.... :D Να ακους τους μεγαλυτερους Roman...

Υ.Γ. Μονο ιρλανδεζικα ....Χωρις παγο , κοκα-κολες και λοιπες φλωριες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”