Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός, 76-71 Σχόλια και παραλειπόμενα
- rouxlas1926
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός, 76-71 Σχόλια και παραλειπόμενα
τώρα βλέπω στατιστικά . Donnie χτύπησε 40αρι!!!! απίστευτο. 4 στα 14 σουτ, 6 ασσιστ, 4 λάθη και -2 ranking!!! φέρτε τον Hatcher Πίσω ρεεεεε

kataramenos5 έγραψε:KalamarGiannis έγραψε:ακόμη κι απόψε, που είναι από τις ελάχιστες φορές που φεύγω τόσο χαρούμενος από την Πυλαία,
πρέπει να διαβάζω κάποιους για το ...ποδόσφαιρο. Γιατί ρε;; δεν υπάρχουν τόπικ εκεί να λέτε ότι θέτε;
για Δώνηδες κτλ;
αφήστε εδώ να μιλήσουμε για μπάσκετ! ΔΕΝ μας νοιάζει κάτι άλλο εδώ τώρα...
Εδώ αγαπητέ νομίζω οτι κάνεις λάθος.Επιχειρηματικά τουλάχιστον είναι έγκλημα να διώχνεις εν δυνάμει.. πελάτες.
Κι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία απ όλα είναι να γυρίσει ο κόσμος στο παλατάκι, ίσως ,περνώντας πρώτα απ τα τόπικ του μπάσκετ.(ντεν έχω και πμ καρντια μου)
Όχι πως έχεις άδικο αλλα να, το παρελθόν μας δείχνει το μέλλον..... Θυμάμαι τι εγινε εδώ τότε με τον κουβελα αλλα και τι εγινε με τον 35αρη. Και μετά σιωπή. Μη γελιέσαι. Περαστικοι για μια ριπή είναι όλοι. Αυριο θα τους ψάχνουμε...
Και η ένσταση δεν είναι γιατι μπήκαν και γραφουν (και καλά κάνουν βεβαια) αλλα γιατι μας έπρηξαν με τον δωνη. Έλεος όμως......
πολλα μπραβο σε ολο τον μπασκετικο ΠΑΟΚ που δυστυχως δεν αναγνωριζουμε την προσπαθεια που γινεται και δυστυχως ειμαστε οι περισσοτεροι οπαδοι-φιλαθλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οχι του Π.Α.Ο.Κ...μακαρι το παλατακι να ειχε τον μισο και παραπανω κοσμο απο σημερα ολα τα παιχνιδια θα τα παιρναμε...και παιζαμε χωρις μαργαριτη και χατσερ...πολλα ΜΠΡΑΒΟ..!!!
palok έγραψε:τώρα βλέπω στατιστικά . Donnie χτύπησε 40αρι!!!! απίστευτο. 4 στα 14 σουτ, 6 ασσιστ, 4 λάθη και -2 ranking!!!:
Όταν σου έλεγε ο ξανθός πως η στατιστική είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέματα εσύ έβριζες.....
elpaoki έγραψε:...μακαρι το παλατακι να ειχε τον μισο και παραπανω κοσμο απο σημερα ολα τα παιχνιδια θα τα παιρναμε...
Και τώρα θα τα πάρουμε....

τον θυμήθηκα και εγώ σήμερα! λέω ο μπαρτζώκας πρέπει να είναι ο πρώτος προπονητής του γαύρου που έχει φάει σε Αλεξάνδρειο ή Πυλαία (έστω μία) τεχνική ποινή. Και σκέψου οτι δεν έχει φάει ο ξανθός...
- KalamarGiannis
συμφωνώ με τον Κώστα... δηλ. δεν έχεις άδικο, να έρθουν, να γράψουν, να γεμίσουν τις κερκίδες...
ἀλλά κάθε πράγμα στον τόπο του...και το μπασκετάκι πρέπει να χαρεί την σημερινή επιτυχία και προβολή
χωρίς ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ (Στ0 ποδοσφαιρο χασαμε)
εγώ θα ήθελα να μιλήσουμε μπασκετικά, έτσι απλά αυτό είναι το φτιάξιμό μου...
(βγαίνω έξω στο ημίχρονο και αντί να ακούσω τίποτα αναλύσεις πως είμαστε 2π. μπροστά μιλάνε 3 ασπρομάλληδες κύριοι όλο μπινελίκι και αφορισμούς για τη μπάλα...ΟΚ, είναι το Νρ.1, το δέχομαι, αλλά εγώ ανήκω στο άλλο το μικρό ποσοστό τι να κάνουμε τώρα...)
Κώστα που ήσουν να διαβάσουμε τον αγώνα ρε;
ἀλλά κάθε πράγμα στον τόπο του...και το μπασκετάκι πρέπει να χαρεί την σημερινή επιτυχία και προβολή
(βγαίνω έξω στο ημίχρονο και αντί να ακούσω τίποτα αναλύσεις πως είμαστε 2π. μπροστά μιλάνε 3 ασπρομάλληδες κύριοι όλο μπινελίκι και αφορισμούς για τη μπάλα...ΟΚ, είναι το Νρ.1, το δέχομαι, αλλά εγώ ανήκω στο άλλο το μικρό ποσοστό τι να κάνουμε τώρα...)
kostasff έγραψε:palok έγραψε:τώρα βλέπω στατιστικά . Donnie χτύπησε 40αρι!!!! απίστευτο. 4 στα 14 σουτ, 6 ασσιστ, 4 λάθη και -2 ranking!!!:
Όταν σου έλεγε ο ξανθός πως η στατιστική είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέματα εσύ έβριζες.....
φέρτε Gray πίσω ρε!!!! Kαι ο rashad Wright με κάνει...

KalamarGiannis έγραψε:συμφωνώ με τον Κώστα... δηλ. δεν έχεις άδικο, να έρθουν, να γράψουν, να γεμίσουν τις κερκίδες...
Συμφωνώ απόλυτα, αν και έκανα κι εγώ ένα μικρό σχόλιο σε ποστάρισμα ενός φίλου για τον Δώνη και αναγνωρίζω το λάθος μου.
ΥΓ. Και εγώ στο μικρό ποσοστό ανήκω Γιάννη, αν και δε με βλέπετε να γράφω συχνά στο μπασκετικό νήμα κι αυτό γιατί δεν γνωρίζω τόσες τεχνικές και τακτικές λεπτομέρειες σαν κι εσάς (παρόλο που έχω πάει σε περισσότερα ματς στην Πυλαία απ' ότι στην Τούμπα).
arrwstos έγραψε: γιατί δεν γνωρίζω τόσες τεχνικές και τακτικές λεπτομέρειες σαν κι εσάς
αδερφέ keep posting, εδώ υπάρχουνε προπονητές Α' Εθνικής που δεν γνωρίζουνε τόσες τεχνικές και τακτικές λεπτομέρειες όσες εμείς...

- KalamarGiannis
εγώ πάλι έμαθα κάτι λίγα από τους ειδήμονες εδώ μέσα και το παίζω έξυπνος χα χα...
ειλικρινά δεν έχω γνώσεις παραπάνω από τους περισσότερούς σας, απλά παίζω ο ίδιος τελείως ερασιτεχνικά σε χάλια επίπεδο και καταλαβαίνω πως μπορεί να βγάλει μερικές φάσεις ένας παίκτης...
στα τεχνικά έχω παντελή άγνοια, γι αυτό και θέλω να διαβάζω εδώ και να στροφάρω τι έγινε στο παρκέ...
εν τέλει βέβαια δεν χρειάζεται κανείς μας να ξέρει πολλά, ΑΓΑΠΗ για το μπάσκετ χρειαζόμαστε από τον λαό μας...
αν μιλούσατε λίγο με τους παίκτες και το τιμ θα βλέπατε πόσο αφωσιομένοι, επαγγελματίες και καλά παιδιά είναι...
ευτυχώς που έχω αλλάξει λίγες κουβέντες μαζί τους και έχω άποψη για το πόσο συνετοί και σοβαροί άνθρωποι είναι!
1000 ευχαριστώ σε αυτή την ομάδα...που με κάνει να τρέχω 630 χλμ.πηγαινέλα κάθε 2 ΠΣΚ και να τρώω και τις άδειες...αξίζει κάθε στήριξη!
ειλικρινά δεν έχω γνώσεις παραπάνω από τους περισσότερούς σας, απλά παίζω ο ίδιος τελείως ερασιτεχνικά σε χάλια επίπεδο και καταλαβαίνω πως μπορεί να βγάλει μερικές φάσεις ένας παίκτης...
στα τεχνικά έχω παντελή άγνοια, γι αυτό και θέλω να διαβάζω εδώ και να στροφάρω τι έγινε στο παρκέ...
εν τέλει βέβαια δεν χρειάζεται κανείς μας να ξέρει πολλά, ΑΓΑΠΗ για το μπάσκετ χρειαζόμαστε από τον λαό μας...
αν μιλούσατε λίγο με τους παίκτες και το τιμ θα βλέπατε πόσο αφωσιομένοι, επαγγελματίες και καλά παιδιά είναι...
ευτυχώς που έχω αλλάξει λίγες κουβέντες μαζί τους και έχω άποψη για το πόσο συνετοί και σοβαροί άνθρωποι είναι!
1000 ευχαριστώ σε αυτή την ομάδα...που με κάνει να τρέχω 630 χλμ.πηγαινέλα κάθε 2 ΠΣΚ και να τρώω και τις άδειες...αξίζει κάθε στήριξη!
επισης ξεχασα να πω...(μπασκετ παιζω οποτε ξερω την δυσκολια του αθληματος και μαλιστα σημερα δυστυχως ενιωσα αυτο το διαφορα ποιοτητα στα κρισιμα λεπτα)...στο μπασκετ δεν ειναι ευκολο να κερδισεις μια ανωτερη ποιοτικα ομαδα και για αυτο το λογο και το ποδοσφαιρο ειναι το λαοφιλες αθλημα γιατι εκει υπαρχουν οι εκπληξεις σε αντιθεση με εδω που γινονται δυσκολα. αρκει ενα 5λεπτο που δεν εισαι συγκεντρωμενος και αστοχος και μπουνε καποια σουτ του αντιπαλου να χασεις το ματς..για αυτο αυτο που εκαναν τα παιδια αξιζει ακομα περισσοτερα μπραβο...
Μια τελεια βραδια στο παλατακι απο ολες τις πλευρες. Ενιωθες πολυ ΠΑΟΚ αποψε στο μπασκετ. Παιχτες και λαος σε αρμονια παθους και θελησης για τη νικη!
Σε 2 λεπτα στην τεταρτη περιοδο ειχαμε ηδη 4 φαουλ. Εκει περιμενα να κατασκηνωσει ο Σπανουλης στις βολες για το υπολοιπο του αγωνα. Αντεξαμε να παιζουμε καλη αμυνα παρα τα 4 φαουλ και ηρθε μια πολυ δικαιη νικη. Δε ξερω βεβαια αν σουταρει ακομα βολες ο Αντιτς...
ΥΓ Ρε Ρομπερτο Καρλος, στο παλατακι επρεπε να ερθεις!
Σε 2 λεπτα στην τεταρτη περιοδο ειχαμε ηδη 4 φαουλ. Εκει περιμενα να κατασκηνωσει ο Σπανουλης στις βολες για το υπολοιπο του αγωνα. Αντεξαμε να παιζουμε καλη αμυνα παρα τα 4 φαουλ και ηρθε μια πολυ δικαιη νικη. Δε ξερω βεβαια αν σουταρει ακομα βολες ο Αντιτς...
ΥΓ Ρε Ρομπερτο Καρλος, στο παλατακι επρεπε να ερθεις!

- desperando
- Επικοινωνία:
το μεγαλο λαθος ολων σας ειναι που διαχωρίζετε τον ΠΑΟΚ σε μπασκετικο και ποδοσφαιρικο, ο ΠΑΟΚ ειναι ενας και ειναι ενιαιος