PAOK-Rapid Wien 2-1 MVP- Σχόλια και παρελειπόμενα
Re: Απ: PAOK-Rapid Wien 2-1 MVP- Σχόλια και παρελειπόμενα
Αν κανουμε λιγο υπομονη φετος και με σωστες προσθηκες θα το δουλεψουν ακομα καλυτερα τον σχηματισμο.
Αλλα θελει υπομονη γιατι θα ερθουν και οι σφαλιαρες.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να παιζεις ειδικα με μικρες ομαδες 4-5-1 ,με κουρασε το δυο ευκαιριες ενα γκολ
Αλλα θελει υπομονη γιατι θα ερθουν και οι σφαλιαρες.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να παιζεις ειδικα με μικρες ομαδες 4-5-1 ,με κουρασε το δυο ευκαιριες ενα γκολ
Re: PAOK-Rapid Wien 2-1 MVP- Σχόλια και παρελειπόμενα
kos έγραψε:καλημερα.
για την αστυνομια: οταν ξεκινησε η φασαρια περιμετρικα των αυστριακων οπαδων ηταν κατι δημοσιοι υπαλληλοι με μπλε φορμες εργασιας. τετοια ανεση δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου. δεν μπορω να παρω ορκο γιατι ημουν λιγο μακρια αλλα σαν να ειδα εναν απο αυτους να αναβει τσιγαρο. και τα 800 ευρω ειναι πολλα για αυτα που δεν προσφερουν.
στην συνεχεια οι δημοσιοι υπαλληλοι με τα χακι εκαναν κανενα 15λεπτο για να μπουν στο γηπεδο να ξεκινησουν να κανουν την δουλεια τους. την μιση διαθεση να εδειχναν απο αυτη που δειχνουν απεναντι στον ελληνα διαδηλωτη που βγαινει στον δρομο να διαμαρτυρηθει γιατι του καταστρεφουν την ζωη και δεν θα ειχε ανοιξει μυτη.
για τους συνοπαδους μου που μπηκαν μεσα: ο χουλιγκανος που δεν μπορει να ανεχτει τσαμπουκα στην εδρα του μπαινει μεσα και μενει μεσα μεχρι τελους. κανει ντου και τα σπαει. εσυ βρε χεστη που απο το κεντρο του γηπεδου βλεπεις τον μπροστινο σου να τρεχει προς τα πισω και τρεχεις και εσυ, τι δουλεια εχεις να μπεις μεσα? ο κοντινοτερος ματατζης βρε χχχχχχχχ ηταν στα 70 μετρα και ο κοντινοτερος αυστριακος στα 90, και βαζεις οπισθεν ρε χχχχχχχχχ? και εαν γινει μια στραβη (για εσενα) και σε παρουν μεσα, θα πρεπει εγω να φωναξω στο επομενο ματς "λευτερια στα αδερφια μας"? ή πρεπει να ερθω μαρτυρας κατηγοριας?
μπορει το οπαδικο κινημα να μην μπορει να ελεγξει το καθε 17χρονο χχχχχχχ. μπορει ομως να οριμασει το ιδιο και να κρατησει μια πιο υπευθυνη απεναντι στην ομαδα σταση. ας παραδειγματιστει απο την σοβαροτατη σταση της διοικησης των αυστριακων και ας θεση για αρχη το προβλημα στην σωστη του βαση. ας παραδεχτει οτι εχουμε γινει μεγαλοι πανηγυρτζηδες και οτι καμια φορα φταιμε και εμεις. το ιδιο ισχυει βεβαια την διοικηση και την ιδιοκτησια της ομαδας.
αυτα περι προκλησης απο τους αυστριακους ή τους βαζελους ειναι παπαριες. φυσικα και προκλαλεσαν, φυσικα και η αστυνομια ηταν απαραδεκτη και απουσα. αυτο ομως δεν σημαινει οτι αυτοι που μπηκαν μεσα δεν εχουν ευθυνη για αυτη την ξεφτιλα.
Ρε Admins γιατί δεν βάζετε χέρι χχχχχχχχχχχχχχ και χαρακτηρίζουν με τέτοιες εκφράσεις κόσμο που παίζοντας τον κώλο και την ελευθερία του τραβήχτηκε στο μπάχαλο για να σώσει ανυπεράσπιστα από τους μπάτσους αδέρφια του που τρώγαν τα στυλό και τα βεγγαλικά κατά ριπάς?
Αν ήσουν εσύ ρε χχχχχ στην 7 χθες και έβλεπες τις βολίδες να έρχονται κατά πάνω σου και πάνω στο παιδί σου (γιατί η 7 είχε πολύ πιτσιρικαρία χθες) θα καθόσουν να τις φας για να μην φάει πρόστιμο η ομάδα?
Και στην τελική έλα για μάρτυρας κατηγορίας όπως "απειλείς" για να δούμε και τα μουτράκια σου, που πίσω από μια οθόνη περνάς γενεές 14 τον ΜΑΓΚΑ λαό του ΠΑΟΚ που χθες δε μάσησε από βλαχομαγκιές και τίμησε την ιστορία του και το "Αδερφός για Αδερφό".
Τα είπατε και οι δύο, τοποθετηθήκατε, η αντιπαράθεση τελειώνει σε αυτό το ποστ.
Αν υπάρξει συνέχεια, αρχικά θα σβηστούν τα ποστ ....
DC
joshua έγραψε:Εγω με το υπαρχον υλικο θα επελεγα 4-3-3 με κατσε,λαζαρ (αναγκαστικα φωτακη στην ρεβανς),λορενς, στον αξονα,Σαλπι και γεωργιαδη ή ρομπερ στα ακρα και κλαους κορυφη.
giapas έγραψε:josh ή είμαι άρρωστος σήμερα ή εσύ.
Συμφωνώ και σε 2ο θέμα 10000% μαζί σου. Ιδίως για τα χαρακτηριστικά των παικτών και πως αυτά δύσκολα κουμπώνουν στο σύστημα αυτό. Να συμπληρώσω και τον επιθετικό , που ο Κλάους νομίζω παίζει καλύτερα το ρόλο "μόνος μου και όλοι σας" (4-3-3, 4-3-2-1 κλπ) που είναι απλά ο τελικός αποδέκτης, παρά τη πολύ πιο σύνθετη δουλειά του 4-4-2.
Τολμώ να πω ότι στην Ελλάδα, στο 80% των παιχνιδιών που θα παίζει ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ο παυλάρας δε θα έχουμε πρόβλημα.
Από συστήματα δεν σκαμπάζω και πολλά, γι αυτό και θα ρωτήσω εσάς: πότε ξαναείχε τόσες ευκαιρείες ο Κλάους ΜΕΣΑ στην μικρή περιοχή του αντίπαλου τερματοφύλακα; (άσχετα αν έκανε γκολ μόνο την μία)
Έπαιξε ρόλο ο Γιάννου (ο οποίος βρέθηκε επίσης σε θέση βολής μέσα στην μικρή περιοχή αλλά η μπάλα δεν έφτασε την τελευταία στιγμή σε αυτόν) και το 4-4-2;
Μόνο εγώ πρόσεξα τις πολλές συρτές πάσες από τα εξτρέμ στο ένα φορ (στο 1ο ημίχρονο) με το δεύτερο φορ να μην έχει αμυντικό μπροστά του; (άσχετα αν δεν μπόρεσε να περάσει η μπάλα σε αυτόν)
Μόνο εγώ είδα οτί με 4-4-2 στην ευθεία που παίξαμε στο α' μέρος είμασταν καλύτεροι??
Δεν απειληθήκαμε καθόλου(ούτε με αβτεπιθέσεις) κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από το β ημίχρονο ακόμα και χωρίς τους Σαλπιγγίδη Λόρενς και γενικά είχαμε πιο ορθολογική ανάπτυξη..
Επιπλέον όπως και να το κάνουμε τα γέρικα μπακ μας δεν μπορούν να υποστηρίξουν τον ρόμβο ειδικά σε συνεχόμενα παιχνίδια..
Μου φάνηκε λάθος η αλλαγή του Δώνη οτί για να βάλει τον Φωτάκη έβγαλε Ρομπέρ που εμένα μου άρεσε πιο πολύ από τον Γεωργιάδη και δεν μου άρεσε καθόλου ο Γιάννου..

Δεν απειληθήκαμε καθόλου(ούτε με αβτεπιθέσεις) κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από το β ημίχρονο ακόμα και χωρίς τους Σαλπιγγίδη Λόρενς και γενικά είχαμε πιο ορθολογική ανάπτυξη..
Επιπλέον όπως και να το κάνουμε τα γέρικα μπακ μας δεν μπορούν να υποστηρίξουν τον ρόμβο ειδικά σε συνεχόμενα παιχνίδια..
Μου φάνηκε λάθος η αλλαγή του Δώνη οτί για να βάλει τον Φωτάκη έβγαλε Ρομπέρ που εμένα μου άρεσε πιο πολύ από τον Γεωργιάδη και δεν μου άρεσε καθόλου ο Γιάννου..

antifaG4 έγραψε:
Ρε Admins γιατί δεν βάζετε χέρι χχχχχχχχχχχχχχ και χαρακτηρίζουν με τέτοιες εκφράσεις κόσμο που παίζοντας τον κώλο και την ελευθερία του τραβήχτηκε στο μπάχαλο για να σώσει ανυπεράσπιστα από τους μπάτσους αδέρφια του που τρώγαν τα στυλό και τα βεγγαλικά κατά ριπάς?
Αν ήσουν εσύ ρε χχχχχ στην 7 χθες και έβλεπες τις βολίδες να έρχονται κατά πάνω σου και πάνω στο παιδί σου (γιατί η 7 είχε πολύ πιτσιρικαρία χθες) θα καθόσουν να τις φας για να μην φάει πρόστιμο η ομάδα?
Και στην τελική έλα για μάρτυρας κατηγορίας όπως "απειλείς" για να δούμε και τα μουτράκια σου, που πίσω από μια οθόνη περνάς γενεές 14 τον ΜΑΓΚΑ λαό του ΠΑΟΚ που χθες δε μάσησε από βλαχομαγκιές και τίμησε την ιστορία του και το "Αδερφός για Αδερφό".
Ενω συμφωνω σε αυτα που λες,διαφωνω καθετα με το υφος σου!Ειναι αυτο που λεω,συνεχεια,πως ενα πραγμα μπορεις να το πεις με χιλιους διαφορετικους τροπους.
Επισης,θα ηθελα να σου υπενθυμισω πως ο ΜΑΓΚΑΣ αυτος λαος,εχει πουλησει τα τελευταια χρονια,αρκετες φορες ψευτομαγκια!Και αυτο δεν το αντεχω!
DC έγραψε:Από συστήματα δεν σκαμπάζω και πολλά, γι αυτό και θα ρωτήσω εσάς: πότε ξαναείχε τόσες ευκαιρείες ο Κλάους ΜΕΣΑ στην μικρή περιοχή του αντίπαλου τερματοφύλακα; (άσχετα αν έκανε γκολ μόνο την μία)
Έπαιξε ρόλο ο Γιάννου (ο οποίος βρέθηκε επίσης σε θέση βολής μέσα στην μικρή περιοχή αλλά η μπάλα δεν έφτασε την τελευταία στιγμή σε αυτόν) και το 4-4-2;
Μόνο εγώ πρόσεξα τις πολλές συρτές πάσες από τα εξτρέμ στο ένα φορ (στο 1ο ημίχρονο) με το δεύτερο φορ να μην έχει αμυντικό μπροστά του; (άσχετα αν δεν μπόρεσε να περάσει η μπάλα σε αυτόν)
Νομίζω έπαιξε μεγάλο ρόλο η δυναμικότητα του αντιπάλου καθώς και η μεγάλη κάψα που βγάζαμε στο πρώτο 20λεπτο όπου το γήπεδο κυριολεκτικά έγερνε.
Για Κλάους δε συμφωνώ. 2-3 φορές βρέθηκε σε θέση βόλης. Άλλες τόσες τον είδα να βολοδέρνει αριστερά - δεξιά ψάχνωντας σέντρες. Δεν είδα να επωφελείται ιδιαίτερα , αλλά ούτε και να χαλιέται.
Ναι, προφανώς έπαιξε ρόλο και ο Γιάννου αλλά και τα ενισχυμένα άκρα. + οι πάσες που λες...
Δε νομίζω ότι με σοβαρή ομάδα και δίδυμο στο κέντρο Λαζάρ-Κάτσε θα μπορούσες να επιβληθείς στα χαφ.
ΥΓ: Για το σύστημα αυτό νομίζω θέλεις πολύ καλύτερο κόφτη ( καλύτερο/διαφορετικό και από Γκαρσία) , πιο "στιβαρά" μπακ κλπ κλπ. Μακάρι να είχα και ένα καλό 2ο φορ να παίξω τέτοια μπαλίτσα... Από τη στιγμή που δεν έχω, θα προτιμούσα το σύστημα "3 χαφ στο κέντρο να μπετώσω, ανεβαίνουν τα μπακ όσο έχουν δυνάμεις να δώσουν πλάτος και οι ελπίδες μας στον Αθανασιάδη"
Μπάφε συμφωνώ πως το οτιδήποτε μπορεί να υποθεί με πολλούς τρόπους αλλά αυτό εξαρτάται και από το ύφος του συνομιλητή σου.
Δεν μπορώ να γράψω όμορφα σε κάποιον που προηγουμένως έχει κατακρίνει τόσο άσχημα και άδικα τα αδέρφια μου.
Για το άλλο που λες είναι φυσιολογικό το οπαδικό κίνημα να μην είναι πάντα στα πάνω του.
Ζωντανός οργανισμός είναι και πότε θα είναι στα καλά κ πότε στα κακά του.
Πάντως για βλαχομαγκιές που λες δε μου έρχεται κάτι στο μυαλό.
Δεν μπορώ να γράψω όμορφα σε κάποιον που προηγουμένως έχει κατακρίνει τόσο άσχημα και άδικα τα αδέρφια μου.
Για το άλλο που λες είναι φυσιολογικό το οπαδικό κίνημα να μην είναι πάντα στα πάνω του.
Ζωντανός οργανισμός είναι και πότε θα είναι στα καλά κ πότε στα κακά του.
Πάντως για βλαχομαγκιές που λες δε μου έρχεται κάτι στο μυαλό.
Re: Απ: PAOK-Rapid Wien 2-1 MVP- Σχόλια και παρελειπόμενα
Giapas. Αυτο ειπα παραπανω ,με αδύναμους αντιπαλους παιξε 4-4-2 σε ευθεία οπως παιξαμε χθες δεν εχεις λογο να εγκλωβισθείς στο 4-5-1που κούρασε ροεσ χρονια.Καιρος ειναι να δουμε και λλιγη μπαλιτσα προσωπικα κουραστικα αμυνα αμυνα και μετα γεμισμα
Γενικος ο ΠΑΟΚ δεν εχει προβλημα απο πλευρας προπονητη και συστηματος. Θα πας φετος οσο μακρια οσο θα σε πανε οι παικτες που εχεις.
Αυτο που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ για να κανει το επομενο βημα ειναι ενας παικταρας μπροστα, σε οποιαδηποτε επιθετικη θεση.
Και εδω ειναι που χρειαζεται και η υπομονη. καλα εκαναν και δεν εκαναν μεταγραφη τωρα βιαστικα, και καλα θα κανουν να μη κανουν κατι βιαστικο το δεκεμβρη. Υπομονη, στρωσιμο της ΠΑΕ και μετα του χρονου να μπουν τα λεφτα εξυπνα σε κατι που θα κανει τη διαφορα.
Αυτο που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ για να κανει το επομενο βημα ειναι ενας παικταρας μπροστα, σε οποιαδηποτε επιθετικη θεση.
Και εδω ειναι που χρειαζεται και η υπομονη. καλα εκαναν και δεν εκαναν μεταγραφη τωρα βιαστικα, και καλα θα κανουν να μη κανουν κατι βιαστικο το δεκεμβρη. Υπομονη, στρωσιμο της ΠΑΕ και μετα του χρονου να μπουν τα λεφτα εξυπνα σε κατι που θα κανει τη διαφορα.
Free ... ηρέμισε. Δεν είσαι πλέον εσύ ο αρμόδιος για το ποιοι θα γράφουν στο φόρουμ και ποιοι όχι.
Επίσης, είπα και πριν: τέλος οι αντιπαραθέσεις.
DC
Επίσης, είπα και πριν: τέλος οι αντιπαραθέσεις.
DC
mpafos4 έγραψε:Δεν ξερω τι λετε καποιοι.........αλλα και μονο η αντιδραση ΟΛΟΥ του γηπεδου που τους χειροκροτουσε,οταν αυτοι επεστρεφαν στην 4,τα λεει ολα!
Οσοι δεν γουσταρετε τετοιες συμπεριφορες,κατα τη γνωμη μου,δεν εχετε καμμια θεση στην Τουμπα!Δεν ειναι εκκλησια και δεν θα γινει ΠΟΤΕ!Οποιος προκαλει,θα δεχεται τις συνεπειες!ΤΕΛΟΣ!Εγω αυτο που δεν θελω, και γι'αυτο τους εχω κατηγορησει πολλες φορες,ειναι να μην προκαλουμε εμεις!
Συμφωνώ με όσα είπες, αλλά επειδή δυστυχως δεν ήμουν στο γήπεδο, όντως χειροκροτούσε όλο το γήπεδο? Ευχάριστο, αν συνέβη.
Εγώ πάντως σε ένα βίντεο που ανέβηκε στις πρώτες σελίδες του θέματος είδα έναν καραγκιόζη από την 6 να ρίχνει χριστοπαναγίες για τα "μπερδεμένα που δεν αγαπούν τον ΠΑΟΚ".
Όσο για το σύστημα, παραδόξως με το 4-4-2 σε ευθεία του 1ου ημιχρόνου τα πήγαμε καλύτερα από ότι με τον ρόμβο του 2ου.
Το θέμα με το τι σύστημα παίζεις όμως είναι η διάρκεια. Με 4-4-2 δεν διεκδικείς πρωτάθλημα σε σοβαρή χώρα. Κάποιες βραδυές που όλα θα λειτουρούν ρολόι, θα βλέπουμε τρίμπαλα και τετράμπαλα, αλλά από την άλλη, οι γκέλες με λιμά είναι σχεδόν μαθηματική βεβαιότητα με το 4-4-2.
Το θέμα με το τι σύστημα παίζεις όμως είναι η διάρκεια. Με 4-4-2 δεν διεκδικείς πρωτάθλημα σε σοβαρή χώρα. Κάποιες βραδυές που όλα θα λειτουρούν ρολόι, θα βλέπουμε τρίμπαλα και τετράμπαλα, αλλά από την άλλη, οι γκέλες με λιμά είναι σχεδόν μαθηματική βεβαιότητα με το 4-4-2.
- desperando
- Επικοινωνία:
καταρχην για οσα γινανε πριν την εναρξη του παιχνιδιου να πω οτι θα ικανοποιηθω μονο αν ξηλωθεί ο αστυνομικός διευθυντης.
στα του ματς μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ικανοποημενος απο την απόδοση της ομαδας και ιδικα στο α΄ημιχρονο.
αν και δεν ειμαι φαν του 4-4-2 η ομαδα ομολογω οτι απεδωσε πολυ καλα και ιδικα τακτικα, σε εναν πολυ γρηγορο για την εποχη ρυθμο. δειχνει πολυ καλα δουλεμενη απο αποψη αυτοματισμων με αποτελεσμα πολλες ευκαιριες για γκολ και ακομα περισσοτερες προηποθεσεις για ευκαιρια.
ακομα και αμυντικα που φοβομουν, τακτικα δεν παρουσιασαμε προβληματα με καλλες επιστροφες οπου σε κμια φαση δεν βρεθηκαμε σε μιονεκτικη θεση στο τρανσισιον.
και κοντρα σε ολη την ροη του ματς καταφεραμε και δεχτηκαμε ενα γκολ πληρωνοντας την ελλειψη εμπειριας του αμυντικου μας ( μπορει ο προπονητης σου να σε καλυψε γιωργακη αλλα αν καποιος θελει να λεγετε αμυντικος δεν γυρναει ποτε την πλατη σε εκεινο το σημειο του γηπεδου και ας φαει την μπαλα στην μουρη) κατι που εχω τονίσει οτι θα το δουμε φετος αρκετες φορες και απο τον κατσικα και απο τον κουμαλο αλλα και απο τον γλυκο, γιατι τα λαθη απειριας σε αυτες τις θεσεις φαινονται και στοιχίζουν.
απο το γκολ και μετα η ομαδα εχασε λογικα την ηρεμια της με αποτελεσμα μια ανουσια υπεροχη μεχρι την ευκαιρια στο 45 απο την καταπληκτικη μπαλια του ρομπερ που ηταν απο τους κορυφαίους στο α΄ ημιχρονο και κακος για μενα αντικατασταθηκε στην αναπαυλα.
στο β΄μερος ξεκινησαμε με δυο αλλαγες προσωπων αλλα και σχηματισμου ο οποιος περισσοτερο μπερδεψε την ομαδα παρα την βοηθησε, και για 15 λεπτα τουλαχιστον ημασταν στα χαμενα.
το ματς γυρισε απο την ποιοτητα και προσωπικοτητα ποδοσφαιριστων οπως ο σαλπι, ο λορενς και ο αθανασιαδης.
γενικα θεωρω πως ηταν τελειως αστοχη η αλλαγη σχηματισμου μετατρεποντας τον λαζαρ απο καλυτερο παικτη στο α΄ σε χειροτερο στο β΄ και θυσιαζοντας τον ρομπερ που ηταν καλος και ουσιαστικος.
αυτο που κραταω απο το ματς ειναι το πολυ καλο πρωτο ημιχρονο.
το θετικο ντεμπουτο του λορενς
η πολυ καλη παρουσια για ενα ακομα παιχνιδι του κατσε
το οτι ο αθανασιαδης σκοραρε σε αλλο ενα ματς
και οτι η αμυνα ειναι ενα παιχνιδι για μεγαλα παιδια
στα του ματς μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ικανοποημενος απο την απόδοση της ομαδας και ιδικα στο α΄ημιχρονο.
αν και δεν ειμαι φαν του 4-4-2 η ομαδα ομολογω οτι απεδωσε πολυ καλα και ιδικα τακτικα, σε εναν πολυ γρηγορο για την εποχη ρυθμο. δειχνει πολυ καλα δουλεμενη απο αποψη αυτοματισμων με αποτελεσμα πολλες ευκαιριες για γκολ και ακομα περισσοτερες προηποθεσεις για ευκαιρια.
ακομα και αμυντικα που φοβομουν, τακτικα δεν παρουσιασαμε προβληματα με καλλες επιστροφες οπου σε κμια φαση δεν βρεθηκαμε σε μιονεκτικη θεση στο τρανσισιον.
και κοντρα σε ολη την ροη του ματς καταφεραμε και δεχτηκαμε ενα γκολ πληρωνοντας την ελλειψη εμπειριας του αμυντικου μας ( μπορει ο προπονητης σου να σε καλυψε γιωργακη αλλα αν καποιος θελει να λεγετε αμυντικος δεν γυρναει ποτε την πλατη σε εκεινο το σημειο του γηπεδου και ας φαει την μπαλα στην μουρη) κατι που εχω τονίσει οτι θα το δουμε φετος αρκετες φορες και απο τον κατσικα και απο τον κουμαλο αλλα και απο τον γλυκο, γιατι τα λαθη απειριας σε αυτες τις θεσεις φαινονται και στοιχίζουν.
απο το γκολ και μετα η ομαδα εχασε λογικα την ηρεμια της με αποτελεσμα μια ανουσια υπεροχη μεχρι την ευκαιρια στο 45 απο την καταπληκτικη μπαλια του ρομπερ που ηταν απο τους κορυφαίους στο α΄ ημιχρονο και κακος για μενα αντικατασταθηκε στην αναπαυλα.
στο β΄μερος ξεκινησαμε με δυο αλλαγες προσωπων αλλα και σχηματισμου ο οποιος περισσοτερο μπερδεψε την ομαδα παρα την βοηθησε, και για 15 λεπτα τουλαχιστον ημασταν στα χαμενα.
το ματς γυρισε απο την ποιοτητα και προσωπικοτητα ποδοσφαιριστων οπως ο σαλπι, ο λορενς και ο αθανασιαδης.
γενικα θεωρω πως ηταν τελειως αστοχη η αλλαγη σχηματισμου μετατρεποντας τον λαζαρ απο καλυτερο παικτη στο α΄ σε χειροτερο στο β΄ και θυσιαζοντας τον ρομπερ που ηταν καλος και ουσιαστικος.
αυτο που κραταω απο το ματς ειναι το πολυ καλο πρωτο ημιχρονο.
το θετικο ντεμπουτο του λορενς
η πολυ καλη παρουσια για ενα ακομα παιχνιδι του κατσε
το οτι ο αθανασιαδης σκοραρε σε αλλο ενα ματς
και οτι η αμυνα ειναι ενα παιχνιδι για μεγαλα παιδια
ωραιο παιχνιδι χθες και στο πρωτο ειδικα μου αρεσε ο ΠΑΟΚ
πιο καλα δηλαδη πριν το γυρισει σε ρομβο ο Δωνης απλά δεν μπηκαν τα γκολ στο πρωτο ημιχρονο
το 4-4-2 ειναι το πιο επιθετικο συστημα και ταιριαζει νομιζω στην ιδιοσυγκρασια μας και στην Τουμπα που κοχλαζει οταν η ομαδα παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο
θελει ομως τρεχαλαντζηδες κεντρικους μεσους το 4-4-2
πραγμα που ειχαμε χθες(κατσε,λαζαρ καλυπτουν χωρους)
οσον αφορα την ρεβανς νομιζω οτι αν ημαστε σοβαροι μπορουμε να παρουμε ισοπαλια η και νικη
φανηκαμε αρκετα καλυτερη ομαδα
πιο καλα δηλαδη πριν το γυρισει σε ρομβο ο Δωνης απλά δεν μπηκαν τα γκολ στο πρωτο ημιχρονο
το 4-4-2 ειναι το πιο επιθετικο συστημα και ταιριαζει νομιζω στην ιδιοσυγκρασια μας και στην Τουμπα που κοχλαζει οταν η ομαδα παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο
θελει ομως τρεχαλαντζηδες κεντρικους μεσους το 4-4-2
πραγμα που ειχαμε χθες(κατσε,λαζαρ καλυπτουν χωρους)
οσον αφορα την ρεβανς νομιζω οτι αν ημαστε σοβαροι μπορουμε να παρουμε ισοπαλια η και νικη
φανηκαμε αρκετα καλυτερη ομαδα
εμένα μου κακοφάνηκε οτι , μέχρι να βαλουμε το γκολ, η κερκίδα ασχολιόταν με τους γαβρους και τους βαζελους.. ότι να'ναι...